banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 23:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 28 Jul 2010, 09:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
U Humskoj očekuju preko 20.000 gledalaca i...

Prema informacijama sa internet stranice FK Partizan, prodaja karata za utakmicu koju će šampion Srbije odigrati protiv Helsinkija ide odlično i u očekivanoj dinamici. Kako je dalje navedeno, u skladu sa iskustvom od prethodnih godina i utakmica, sa prilično velikom dozom sigurnosti očekuje se da će u sredu uveče u Humskoj biti i preko 20.000 posmatrača. A jedan od navijača Partizana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće i bivši trener crno-belih, Lotar Mateus.

- Pošto vidim da bez mene ne možete sve ove godine da se domognete Lige šampiona, rešio sam da dođem i lično vas "poguram" na tom putu. Dolazim u Beograd pun radosti, jer sam u Partizanu proveo jednu od svojih najlepših sezona. Voleo bih da vidim razigrani Partizan i pun stadion, pa da zajedno slavimo - rekao je Nemac za sajt Partizana, koji se nalazio na klupi kada su crno-beli ušli u Ligu šampiona 2003. godine.

То Лотаре... :D

Мрђа је изгледа близу потписа, то би било великоооо појачање, а и Ганци су се укључили у трку. :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
UEFA LIGA ŠAMPIONA
3. kolo kvalifikacija, 1. meč
Beograd, 28.07.2010. stadion FK Partizan
Početak - 20.45h
Sudija: Alon YEFET (ISR)
Delegat: Rainer KOCH (GER)

Direktan TV prenos - RTS

:wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sretno vam ;) A i nama sutra :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Тотална доминација наших, Финци нису поштено прешли центра. Илијев стари лисац! :D
Веома добра игра, Станојевић изгледа слаже коцкице полако. Оно што треба овој екипи је један добар дефанзивац, мали Јовановић је још зелен, ту се треба тражити квалитетно појачање и евентуално још један нападач, ако Мрђа дође то ће бити идеално. Томић ме жестоко нервира, код мене никад не би играо, превише гњави...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Клеооооо бомба!!! 8)

Финци много офанзивнији у другом пол. створили су нам мало помутњу у одбрани, поесебно након изласка Крстајића. Све у свему, задовољавајућа партија, резултат одличан. Биће занимљив реванш, Финци ће напасти свом снагом.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
to to idemooo,to to idemooo :lol: :lol: kec,dvica Helsinkiju trica :lol: :lol: nego jel to dovoljno :-? :D
Dobro je.Ma super je ovo kad se uzme u obzir da nema neke uigranosti jer prvenstvo nije ni pocelo.Svega 3 takmicarske utakmice,dok u Finskoj prvenstvo traje uveliko.Pobjedi nekoj sam se nadao,navijacki naravno,ali ovako dobar rezultat nisam ocekivao.A kako nece pred ocekivanih ali Boga mi i prisutnih 20.000 grobara,lijepa cifra zar ne :D A jest ga Kleo opet slozi :lol: Covjek nije ni svjestan koliko je odlican potez napravio sto je dosao u pravi klub :D gdje moze da pokaze svoje sposobnosti uz naravno dobre i saigrace.
Ovu prednost ako propuste,neka odmah odu na skakaonicu u Kuopio npr. i neka se svi bace ozgo,eto.Al´ ne vjerujem :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kojih 20? Ja koliko sam cuo bilo je oko 14-15k ljudi.. I cestitke na pobjedi ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Kojih 20? Ja koliko sam cuo bilo je oko 14-15k ljudi.. I cestitke na pobjedi ;)

Ti si cuo :-? Ma hajde?
Ovde pise drugacije.Kome vjerovati sad?

http://www.rts.rs/page/sport/ci/champio ... D1%83.html

Kaze oko 20.000,mada je to meni toliko bitno i da je bilo 30.000.,znas koliko.Covek,ja ne navijam za cifru ljudi na stadionu.Ja za Partizan navijam,kako to tako Boga mu poljubim.
Hvala na cestitci :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, cuo ;) Tako rekose na TV-u, zali se njima ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Da, cuo ;) Tako rekose na TV-u, zali se njima ;)

Zasto da se zalim?Jesil dobro?Bilo je 20.000 i to je to.Evo opet cu ti pnoviti(a znas kome treba jedno te isto dva puta ponavljat) da mi nije stalo koliko ima raje na stadionu nego rezultat :wink: Mogo bi se ti zaliti njima sto eto mozda lazu :lol:
Aj uzdravlje i opusteno :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

14.500 продатих улазница.

Slika

Slika

Slika

8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Volim Partizan, volim i Srbiju!

Lotar Mateus je, kao što je i obećao, od juče u Beogradu. Sinoć je bio na meču Partizan – Helsinki, prethodno je sišao u svlačionicu i dao podršku i podstrek pred meč igračima i stručnom štabu, a danas je na molbu novinara održao pres konferenciju u Partizanu.

Slika

Pred početak konferencije, proveo je vreme u prostorijama kluba uz ćaskanje sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, a potom mu je prvi čovek crno-belih u Trofejnoj sali predao dres Partizana sa njegovim imenom i šal – „Partizan moja kuća“.

То Лотаре Србине! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Partizan traži devet miliona za Nastasića

„Ponos Toskane" nije odustao od kupovine talentovanog štopera Partizana. Iako se u prvi mah činilo da se radi samo o medijskim spekulacijama kolega iz Italije po svemu sudeći nije tako.

Defanzivac koji još uvek nije ni debitovao za crno-bele kada su u pitanju zvanične utakmice, Matija Nastasić uskoro bi mogao da zameni dres sa prugama za onaj ljubičasti Fiorentinin. Sajt specijalizovan za transfere fudbalera „kalčomerkato" objavio je informaciju da Partizan i Fiorentina uveliko pregovaraju oko potencijalne selidbe omladinskog reprezentativca Srbije u redove „viole".

Prema informacijama do kojih je ovaj sajt došao, šampion naše zemlje, odnosno njegov predsednik Dragan Đurić za slobodu Nastasića traži od vlasnika kluba iz Firence Pantelio Korvina devet miliona evra.

Serđio Berti jedan od najppoznatijih italijanskih menadžera i najzaslužniji za odlazak Stevana Jovetića u Fiorentinu, preporučio je gazdi tima sa „Artemio Franki" stadiona „novog Vidića" kako on naziva Matiju Nastasića.

Italijanski medij je povodom ove priče stupio u kontakt sa kordinatorom za sportska pitanja Partizana, Albertom Nađom koji je izjavio,

- Znate li koliko klubova svaki dan zove i pita za Nastasića - upitao je Nađ i dodao - Video sam da se u srpskim medijima pojavila informacija da je Nastasić već kaparisan od strane „ljubičastih", međutim, uveravam vas da se ni igrač ni klub nisu dogovorili ni sa kim ništa. Odnosi Partizana i Fiorentine su odlični ali nema privilegovanih kada je ovaj transfer u pitanju - rekao je Nađ.

Kolege sa „čizme" su kontaktirale i Dejana Savićevića koji je dobro upoznat sa kvalitetima mladog štopera.

- Ne bi me iznenadilo da Nastasić nastavi karijeru u Italiji. Samo je jqako bitno da u narednih pet godina ukoliko dođe na Apenine igra u kontinuitetu. Ako ostane u crno-belima još godinu dana i dobije šansu, mislim da bi mu to puno značilo pred eventualni dolazak u Seriju A. Ne bih voleo da u Fiorentini provede prvih godinu dana na klupi kao Jovetić ili šest meseci kao Ljajić - zaključio je Savićević

Е Ђуро коначно и од тебе нешто паметно, само требао си тражити 15 милиона, овако можда се и нађе нека будала која ће за овог талента дати тих 9 милиона.

Citiraj:
Novi štoper u Partizanu?

Partizan ne odustaje od pojačavanja igračkog kadra pred završne mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona i početak nove takmičarske godine u Superligi Srbije.

Novo lice na treninzima crno-belih je bivši igrač Železnika i Rada Stevan Bates.

Ipak, sa njim još uvek nije potpisan ugovor jer je stručni štab šampiona naše zemlje odlučio da Bates prvo mora da prođe probni rad pre nego što eventualno izbori ugovor sa Partizanom

Defanzivac je prethodnih godinu dana proveo u Azerbejdžanu gde je sa uspehom nosio dres Bakua. Pre toga, Bates je jedan period svoje karijere proveo u Francuskoj, odnosno Rusiji gde je nastupao za Šateruu i Alaniju.

То, управо је то фалило, иако нисам упознат са квалитетима овог играча, вјерујем да ће добро доћи још један штопер јер смо ту најслабији, а могли би и овог Настасића гурнути у ватру да видимо тај таленат!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bates otpao, na probi štoper Grenobla

Srpski šampion ne odustaje od pojačavanja igračkog kadra pred završne mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona i početak nove takmičarske sezone u Superligi Srbije.

Novo lice na treninzima crno-belih bio je bivši igrač Železnika i Rada Stevan Bates, međutim nije položio na probi u Partizanu. Iskusni štoper je igrao u kontrolnom meču protiv BASK-a, ali njegova partija nije zadovoljila stručni štab crno-belih, prenose Novosti.

Narednih dana bi sa Partizanom trebalo da počne da trenira Zoran Rendulić (26), nekadašnji štoper Borca iz Čačka, austrijskog Rida i francuskog Grenobla, koji je slobodan igrač.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 20:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vatreno na ledene

Partizane, igraj i pobedi! Kao da slušaju navijače stihove, tako se crno-beli spremaju za revanš protiv Helsinkija.

Reče lepo trener Aleksandar Stanojević da ga ne zanimaju ni bele noći, ni veštačka trava, ni ostale propratne okolnosti Partizanovog gostovanja u Skandinaviji i sve što je javnosti predstavio pre nekoliko dana, to je ponovio i po dolasku u Finsku.

- Domaćin ima svoju strategiju, igraće potpuno drugačije nego u prvom susretu, ali i mi imamo način da im odgovorimo. Videćete kad utakmica počne, igraćemo sa dva napadača – bez ustručavanja otkrio je Aleksandar Stanojević.

Mladi trener je prethodnih dana bio prilično zabrinut zbog toga što su Almami Moreira, Saša Ilić i Mladen Krstajić „vukli” povrede iz prvog meča i želeo je da sačeka današnji trening, pa da tek onda odluči ko će da bude u sastavu.

Vesti su takve da će dvojica rekovalescenata na teren, dok jedan ne može da nastupi. Kapiten Krstajić i njegov zamenik Ilić igraće sutra, ali u sastavu neće biti Moreire, koji je večeras veći deo treninga proveo vežbajući odvojeno od grupe.

Nema, ipak, nikakve dileme ko će ga zameniti. Milan Smiljanić je spreman za prvu utakmicu od kako se vratio iz Espanjola.

A, sudeći prema raspoloženju na stadionu „Fineir” spremni su i ostali fudbaleri crno-belih, pa tako u prolazu uz osmeh komentarišu:

„Ništa ne obećavamo, ali znamo šta hoćemo.”

A, to znači da će hrabro igrati i na gostovanju. S ciljem da se tradicionalno ledeni Finci „otope” i u njihovom domu i posle beogradskih 3:0 izbori plasman u narednu rundu.

Večeras su crno-beli od 18.00h po našem vremenu odradili oficijelni trening na veštačkoj travi "Finer stadiona", upoznali se sa njom, a pola časa pre toga trener Stanojević je izašao pred novinare i održao pres konferenciju.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Утакмица се игра сутра у 18 часова. Пренос РТРС и РТС1.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 17:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
8. minut, Kleo, 0:1...to bi trebalo da je to. Helsinkiju treba 5 golova tako da...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 18:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A Kleo se kleoooooooooooooooooooooooooooo :hello1:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Рутински што би се рекло... Финце смо архивирали, е сад би требало мало среће при извлачењу мада су сви противници јаки.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Svaka cast momcima, odigrali su rutinski.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sto bi se reklo sa pola gasa smo ih slomili,rutinski-sigurno.Napokon jedan mlad,ambiciozan,sposoban trener na duge staze koji odlicno cita protivnika sto se da zakljuciti i po njegovom ucinku(11 utakmica,isto toliko i bobeda).Sto se igre tice i nije bila na nekom vrhunskom nivou,ali sve se zaboravlja kada je rezultat dobar,a i igra ce vremen doci,nadam se vec za desetak dana kada nas cekaju dve odlucujuce utakmice za ulazak u Ligu Sampiona.Treba imati u vidu da smo imali odlican rezultat u prvoj utakmici i samim tim smo se cuvali nedaj boze nekih povreda kao i zutih kartona.Sto se pojacanja tice odlicno odradjen prelazni rok,treba malo vremena da momci dobiju na fizickoj spremi i to je to.Neko ce reci za Krstajica,Ilieva,Ilica da su matori ali igraci se ne dele po godinama vec po onom sto prikazuju na terenu.Sta tek reci za Klea?Iz utakmice u utakmicu taj decko me sve vise odusevljava i mislim da celnici FSS pod hitno treba da vide kakve su mogucnosti da majstor obuce dres Reprezentacije Srbije.Kada Turcin moze igrati za Svabe zasto ne bih i Brazilc igrao za nas.Sve u svemu Ligu Evrope imamo u dzepu jos jedna stepenica nas deli do ulaska u LS.Sacekacemo petak i videti protivnika na toj zadnjoj stepenici,mada u sustini protiv svakog od njih mozemo igrati i sanse su nam otprilike pola,pola.Moja zelja je da samo izbegnemo Hapoel...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]