Citiraj:
Sta?
Ja sam u zabludi? Zasto? Zato sto si ti skoro gledao na RTV emisiju... Upravo o tome?

Ne shvatam.
I ja se ne hvatam pedera i liberala. Cini mi se da nisi procitao moje postove.
прочитао сам.
само ниси у праву да кад кажеш да не постоји жеља и са ове и са оне стране Дрине о спајању.
постоји и те како.
проблем је само политичка гарнитура и тамо и овамо.
једноставно, њих боли курац за национални интерес, њима је битно да се пуне њихови џепови.
је л` може бољи примјер од Додика и Тадића?
е да кажем још пар ствари..
елем, често се спомиње као како би ми припајањем изгубили приходе итд..
ајмо овако, Србија води лошу политику, тога смо свјесни сви. све паре се сливају у Београд и само се тамо гради док је остатак земље у распаду.
истина, не могу рећи да није кад јесте.
тога је свјестан и остатак Србије и они редовно јебу мајку београђанима.
но, погледајмо Бања Луку. зар није и код нас исти случај?
једино што се Бијељина мало чупа, но тако је у Србији са Новим Садом.
и овде остатак РС не воли бањалучане и јебу нама мајку.
то су неке сасвим "нормалне" ствари у ова лоша времена.
даље.. ијекавица. као неко вас чудно гледа због тог. свашта. тотално глуп аргумент. мени је занимљиво кад одем тамо.
они слушају мене и ругају се (зајебанција наравно) а и ја ругам њима и њиховом развлачењу.
шта ћемо са "јужном пругом"? ругају се и њима па су опет једна држава. значи, убише вас предрасуде.
колико сам пута само на овом форуму прочитао коментаре типа, сељак из Приједора или Теслића, чује му се по говору и нагласку?
је л` то сад значи да само БАЊА ЛУКА треба да прогласи независност? контам да би се онда требала и Врбања одвојит јер јелте они су мало другачији?
у Србији и Републици Српској живи
СРПСКИ народ.
народ који има исте обичаје. народ који припада Српској Православној Цркви.
народ који слави Крсну славу.
народ чија је застава тробојка, црвена, плава и бијела.
народ чији је грб, грб Немањића, двоглави орао.
народ чија је химна Боже Правде.
народ који се борио за своју слободу вијековима а сада му пријети могућност да поједе сам себе.
ако тај народ себи дозволи да га гомила идиота у фотељама разроди онда можда и не заслужује да више постоји.