banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2010, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
le_papillon je napisao:
DomaćO, sve domaćO, domaći i bendovi... aj' boga ti. Toliko je svejedno to za Nektar, ne znam što se lože ljudi.

A zašto ne bi? U Njemačkoj svaki gradić ima svoje pivo, čiju tradiciju ponosno njeguju. Uostalom, gdje god odeš na svijetu trudićeš se da probaš nešto što je autohtono, samo mi bježimo od toga. Jer je ono što nije domaće uvijek bolje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:lol: ok

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 12:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Phoenix je napisao:
_zoka je napisao:
Men' samo nije jasno šta ljudima smeta to "Jelen DemoFest".....Ako Nektar neće da se isprsi sa lovom,jesu možda trebali iz patriotskih razloga da ih reklamiraju?

Pazi, ne znam zašto su uzeli Jelen a ne Nektar, mogu da razumijem i finansijski aspekt, ali nekako mi bezze. Ovo bi trebalo da bude naš festival, domaća cuga, domaca hrana, sve domaće. Dovedite ljude koji nisu odavde i servirajte im ono što jeste odavde. Mislim, trebalo bi da bude tako.

Inače ne pijem pivo uopšte, tako da je meni lično svejedno koje će biti, posmatrano iz tog ugla.

Skrou pogrešno.DemoFest je festival,je l' te,demo bendova,ne naplaćuje ulaznice i sve troškove pokriva iz džepa organizatora i to malo reklama.Ljudi rade jednu plemenitu stvar za džabe.Domaći brend neće da podrži tu plemenitu stvar.Nije mu mjesto onda tu.Ima ko hoće.Tačka.
Nije to etno festival pa da se predstavlja domaći proizvod.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Ako neće ovi iz Nektara da pokriju troškove, to jeste sramota.

Nisam ni govorila da je to etno festival. Ali kakva god da je manifestacija, trebalo bi promovisati grad i sve ono što je karakteristično za taj grad. Zamisli da odeš u Dablin i tražiš Becks. Zar nije malo bezze?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ili zamisli recimo odeš u St. Petersburg na Tuborg Green Fest.
Ili na isti festival u Srbiji.
Ili na Beck'sperience u Rumuniju.

Globalizacija.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
kad ste se vec nadigli, istina je da se nekatar povukao u zadnjem trenu iz finansiranja festa i ostavio ih na cjedilu... tako da je mogao biti i tuborg i hajneken, jer je neko morao pogurati sa ostatkom finansijske konstrukcije, pa je to bio jelen.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Walker je napisao:
bend iz Bijeljine je prošao zbog političkog performansa jerBO se zna da smo mi anti NATO i proruski orijentisani.

Ajoj napaljenih nezrelih klinaca. Najjače je bilo kad ga je Ida pitala zašto baš protiv NATO-a, a on odgovara: "Zato što je NATO najveće zlo koje trenutno postoji na svijetu." OMG :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja sam u WC otišao nakon uvoda "evo jedna anti-ratna, jer je dosta bilo rata". Kontam nije valjda.

Mada iznenadilo me je koliko je publike bilo dok su demo bendovi svirali, mislim nije bilo puno al mi se čini više nego prošle godine...
Ja bio na šest, jednog "ratnog" sam preskočio, a tri sam ležeći na travi gledao preko ekrana.

I dopao mi se kako je projektor bacao sliku na kućicu s desne strane bine, dobar gaf, samo žao mi je što ove godine nije bilo balona-očiju, što je normalo jer je ovaj DF imao drugačiju temu, al ope mi fale...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Дец пива
Дец пјене за бријање
Дец "Чарлија"
Непроцјењиво! :angry4:
2.5 KM
Поцркали дабогда! :angry1:

За остало немам замјерке... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Dzontra Volta je napisao:
I dopao mi se kako je projektor bacao sliku na kućicu s desne strane bine, dobar gaf, samo žao mi je što ove godine nije bilo balona-očiju, što je normalo jer je ovaj DF imao drugačiju temu, al ope mi fale...

Da, zaboravih reći, mnogo mi se to dopalo. :) Sav dizajn ovogodišnjeg demofesta mi je odličan.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
TaškoBL je napisao:
Дец пива
Дец пјене за бријање
Дец "Чарлија"
2.5 KM

Al zato votku se isplati piti :drunken:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja kad bih gledao sta se isplati piti, pio bih Zvekana...
Ovako pijem ono sto volim... 3 piva, 3 piva. A ne da se nalijevam nekim govnima...
Vodka samo ponekad... Sto ovi iz DF jedu go*na vise. Stavi pravo toceno pivo, 2KM i Bog te veselio... Prodali bi bruku vise piva, od ove splacine... A i oni demoni su im bezveze... Nafuravaju se na EXIT. Ccc...

Veceras Kiril... :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Cim sam cuo ove klince Excused 4 Life, rekoh drugu, "ovi ce u finale". Da se razumijemo, muzicki su oni tu bili mozda i najslabiji. Medjutim, onaj djecacki bunt, pjevljivi refreni, nisu oni to toliko lose ni otpjevali, pjevac 'nako lijep i zgodan, to je ta neka dobitna kombinacija. Nisu ni dosad bas pobjedjivali "najbolji". Jedino sam ocekivao "skakavce" u finalu, jedini bend koji je bas podigao publiku na noge. Svaka cast Recallu, ali nisam siguran na osnovu cega su prosli dalje, osim mozda zbog "domacinskog" glasanja.

Stereo MC's nisam ni slusao, mada je raja tek tad pocela da pristize u vecim kolicinama. Pivo nisam pio niti namjeravam. Organizacija, sto se tehnickog dijela festivala tice, sjajna.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po meni su bubnjari, i prosle i ove godine, relativno tihi... Stvarno se ne razumijem u te dzidza-midze, ozvucenje i ostale baljezgarije, ali zar ne bi bilo bolje da su bubnjari malko "glasniji" ?!
Sjecam se prosle godine bubnjar Kosheena se napatio samo tako, a jedva da ga cujes...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
giometar je napisao:
TaškoBL je napisao:
Дец пива
Дец пјене за бријање
Дец "Чарлија"
2.5 KM

:lol: :lol: :lol:
Više ni ja ne znam šta bih sa sobom.
Da pijem votku (kakva li je ta DF votka, majko mila :confused2: ) ili onu mokraću od jelena... Moram se odlučiti, drugo veče počinje za tri sata. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vjevoricinus je napisao:
giometar je napisao:
TaškoBL je napisao:
Дец пива
Дец пјене за бријање
Дец "Чарлија"
2.5 KM

:lol: :lol: :lol:
Više ni ja ne znam šta bih sa sobom.
Da pijem votku (kakva li je ta DF votka, majko mila :confused2: ) ili onu mokraću od jelena... Moram se odlučiti, drugo veče počinje za tri sata. :D

Starac, cist Absolut toce! Zapali dusu, al nema znojenja, a ni zedji!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

giometar je napisao:

Koliko je to demona? :lol:
1 demon- 1 vodka? (0.03?)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
giometar je napisao:

Koliko je to demona? :lol:
1 demon- 1 vodka? (0.03?)

Da
Valjda je onaj dozer 0.03

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ev i ja da nesto izjavim za dnevnik.....

Voditeljica extra...svi znam sta smo slusali proslih godina, voditelji (mislim na glavne voditelje) su bili crna rupa demofesta tako da je angazovanje Ide odlicna stvar.....

Demo bendovi:
Metal iz makedonije - dobar ali malo predugacak...i malo previse iskopirana metallica...solidni ali nista znacajno....da malo skrate pjesme i budu konkretniji bili bi bolji....
Threesome - ogromna kolicina energije u tri minute...predobra svirka, extra scenski nastup....zasluzeno finale....
Oni neki funkeri sa talijanskim imenom - nisu losi ali nisu ni nista sto vec nismo culi od gomila dobrih sviraca....
Soul Engine - vezze s mozgom....nose epitet najvecih plagijatora koje sam cuo...odsvirat riff od "Can't get the best of me" i onda to nazvat pjesmom je sramota....toliko o originalnosti koju DF toliko potencira....
Recall - svaka njima cast za dugogodisnje bavljenje muzikom ali nisu se pomakeli sa mjesta zadnjih 10 godina...to i ne bi bilo vazno da nisu prosli u finale...realno : uzeli su mjesto u finalu nekom boljem bendu....
Uputstvo 52 - bend za koji se u startu vidi da je miljama ispred svih ostalih koji su sinoc nastupili (a cisto sumnjam da ce se u iduca dva dana pojavit neko bolji)....mozda ne toliko komercijalni ali definitivno bend koji je trebao uci u finale....
Skakavci - jedini bend koji je sinoc digao kastel na noge....ja licno ne mislim da je muzika dobra ako je vesela ali oni su stvarno predobri uzivo i opet velika greska sto nisu upali u finale....mozda udju zahvaljujuci glasovanju publike....
nato klinci - da ne spominjemo apsurd o ratu o kojem pjevaju a nisu se tada ni rodili....da ne spominjemo totalno klise performans....klinci su povrh svega toga odsvirali stvar koja je bas bas bezidejna....kako su oni nasli mjesto u finalu ne znam....ne postoji ta teorija po kojoj su oni to mjesto zasluzili (ako su htjeli bolji bend moglo je proc uputstvo 52 a ako su htjeli komercijalniji mogli su proc skakavci)....

Ostali bendovi (ako koji i ima) nisu ostavili neki utisak da bi mogao pricat o njima.....

ZAA....rege...hm....nije lose...al malo dosadno....ko voli rege sigurno je uzivao....

Stereo MC's....ja se nesto nisam odusevio...ne slusam ih ni privatno...bio do pola koncerta i otisao kuci....

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
@ Freak_on_a_leasH

Žiri sinoc nije uzimao u obzir koliko dugo Recall postoji već su uzimali u obzir koliko su kvalitetno bendovi izvodili svoje pjesme i kako su izgledali tom prilikom.

Recall su sinoć sasvim solidno, bolje nego inače, izgledali i zvučali i sasvim zasluženo prošli dalje. Vrlo malo bendova je imalo dobro sklopljenu pjesmu kao "miris dobre Ganje", jer je ta pjesma napravljena tman da but za uho prosječnog slušaoca hitična. Tekst manje više dobar, samo ja ne volim te hvalospjeve o marihuani, jer samo pivo podržavam.
Uglavnom, nemojte protiv Recall-a sinoć jer su stvarno bili dobri (objektivno). Imaju pravo samo ljubomorni da pljuju. Sačekajte da odsviraju drugu pjesmu, pa ako su izabrali neku koja je ista ko "Miris dobre..." onda su se baš sjebali.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]