banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ...koja budala...
PostPoslato: 30 Okt 2009, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Koliko sam ja pimjetio u ovih 3 godine ''vladavine'' Komšića, njemu si bitniji prioriteti muslimana nego hrvata (btw naroda kojeg je ''prestavnik'') :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
DELLBOY je napisao:
Koliko sam ja pimjetio u ovih 3 godine ''vladavine'' Komšića, njemu si bitniji prioriteti muslimana nego hrvata (btw naroda kojeg je ''prestavnik'') :roll: :roll:

Trebalo ti tri godine da to primjetiš. :wink:

Pa to se vidjelo u prvih par dana.
Pa njega su i Bošnjaci izabrali.
Hrvati su napravili ogromnu grešku na prošlim izbozima jer su imali puno kandidata.
Ako sam dobro shvatio, stranke sa hrvatskim predznakom će imati zajedničkog kandidata na narednim izborima.

A ovo govori sve o Komšićevom mentalnom stanju:
Citiraj:
Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, švedske vlasti nisu ni pozvale da posjeti ovu državu, niti je Predsjedništvo BiH planiralo posjetu Švedskoj od 4. do 8. studenog.

Potvrđeno je ovo u Predsjedništvu BiH nakon što je Komšić u utorak obavijestio javnost da u Švedsku neće putovati u znak prosvjeda što su vlasti ove zemlje donijele odluku o puštanju na prijevremenu slobodu Biljane Plavšić, bivše predsjednice RS.

Komšić je izrazio svoju ogorčenost odlukom švedske vlade da Plavšić oslobode nakon odležane dvije trećine zatvorske kazne zbog ratnog zločina, a posebno je imao primjedbe na šefa švedske diplomatije Carla Bilta.

Odbio da posjeti zemlju u koju nije ni pozvan.
Genije!

Poslednji put menjao BL4ever dana 30 Okt 2009, 13:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 13:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BL4ever je napisao:
DELLBOY je napisao:

Hrvati su napravili ogromnu grešku, ali i izvukli lekciju.
Koliko sam upratio, oni će imati zajedničkog kandidata na narednim izborima.

Citiraj:
Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, švedske vlasti nisu ni pozvale da posjeti ovu državu, niti je Predsjedništvo BiH planiralo posjetu Švedskoj od 4. do 8. studenog.

Potvrđeno je ovo u Predsjedništvu BiH nakon što je Komšić u utorak obavijestio javnost da u Švedsku neće putovati u znak prosvjeda što su vlasti ove zemlje donijele odluku o puštanju na prijevremenu slobodu Biljane Plavšić, bivše predsjednice RS.

Komšić je izrazio svoju ogorčenost odlukom švedske vlade da Plavšić oslobode nakon odležane dvije trećine zatvorske kazne zbog ratnog zločina, a posebno je imao primjedbe na šefa švedske diplomatije Carla Bilta.

Genije!
Možda je mislio ići da obiđe dajdžu i amidžu......pa ga potreslo ovo sa Plavšićkom...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
_zoka je napisao:
BL4ever je napisao:
DELLBOY je napisao:

Hrvati su napravili ogromnu grešku, ali i izvukli lekciju.
Koliko sam upratio, oni će imati zajedničkog kandidata na narednim izborima.

Citiraj:

Genije!
Možda je mislio ići da obiđe dajdžu i amidžu......pa ga potreslo ovo sa Plavšićkom...

:D Biće da je to.

Taj lik je stvarno imao teških diplomatskih promašaja i osramotio je BiH. I to više puta.
Možda se njegovo ime neće ni pominjati poslije izbora 2010. ili će se pominjati u šali.
Ne vjerujem da će biti ponovo izabran.
Nije zasližio ničim da predstavlja jedan narod.

To govori mnogo i o onima koji su ga kandidovali.
I onda neki govore kako je SDP ozbiljna stranka. Vraga su ozbiljni, a još manje su "multietnička" stranka kako se pokušavaju predstaviti.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
La Point je napisao:
žaoka je napisao:

...vidio, pa sta...vidjao sam i mnoge druge...naoruzane koji su pucali na mene...ovde sam poceo da govorim o komsicu i njegovim herojskim delima...uvredio je svedjane, osramotio ovo malo jada i cemera ovde...

Zasto si ti ratovao? Branio otadzbinu ,jel? :wink:

Ova je dobra la point. Zar ima jos onih koji se poslije svih ovih prevara i kradja zanose bajkama o "otadzbini" i "patriotizmu" :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...verovatno ima onih mali ljudi kojima te reci ne znace niste...i koje usput nista zajednicko nemaju sa prevarama i lopvlucima...mile dodik i slicni nije otadzbina...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
žaoka je napisao:
Citiraj:
Tanjug - Pre 4 sata

SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić otkazao je posetu Švedskoj, najavljenu za 4. novembar, zbog prevremenog puštanja na slobodu bivše predsednice Republike Srpske Biljane Plašić, saopštio je danas Komšićev kabinet.

...i sta reci na gest ove budale...i sad mi trebamo da budemo taoci diplomatskog dilentatizma ovakvih idiota...a svedska sutra treba da nam odobri bezvizni rezim, ulazak u eu... mogo je jaja za promenu pokazati svojoj zeni a ne biltu...kakav kretenizam, jebote...
Ko da švede zaboli qrac što tamo neko nedonošče neće im doći u posjetu :lol: ja hoće se nasikirati :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
DELLBOY je napisao:
Pa kad se umjesto njega pita "hanuma",haman,jah :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Trebao je da ode po savjete kod Japanese_rose. 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Trebao je da ode po savjete kod Japanese_rose. 8)

hehehe

a dobar vam je potpis obojici :wink:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma najbolji su ovi iz SDP-a

Citiraj:
MUP Federacije je nedavno podnio prijavu protiv člana rukovodstva SDP-a i načelnika sarajevske općine Novi Grad Damira Hadžića i njegovog poslovnog partnera Huseina Hasibovića jer su ucjenjivali Imamovića i druge biznismene.

Od Imamovića osumnjičeni su tražili 2,5 milijuna KM za kampanju SDP-a, da bi u regulacioni plan uvrstili poslovno-stambeni objekat koji se počeo graditi u sarajevskom naselju Otoka, u općini Novi Grad.

Citiraj:
U Tužiteljstvu BiH nisu željeli ni potvrditi ni demantirati neslužbene informacije da je istraga proširena na predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžiju, te na one koje je Imamović prijavio, a to su SDP-ov gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen i predsjedavajući Gradskog vijeća Marin Ivanišević.

http://pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=71292

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

OPET GAF :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Citiraj:
Boris Tadić je za članove Kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića, predsednik Republike Slovenije, a ne Srbije.

Da stvar bude gora, nije riječ o lapsusu u neobaveznom govoru, već o grešci koja se potkrala u Komšićevom zvaničnom dopisu upućenom predsedniku Srbije u kojem ga poziva da učestvuje na Regionalnom forumu jugoistočne Evrope u Sarajevu zakazanom za 19. i 20. novembar, pišu "Nezavisne novine".

U dopisu je navedeno da se uz poziv dostavlja "kopija pisma predsedatelja Predsedništva BiH Nj.E. Željka Komšića, upućenog predsedniku Republike Slovenije Nj.E. Borisu Tadiću, kao i program Regionalnog ekonomskog foruma za jugoistočnu Europu".

Dopis je potpisao Komšićev savetnik za spoljnu politiku Davor Vuletić, što je neuobičajeno, jer ovakve pozive obično šalje Ministarstvo inostranih poslova ambasadama država čije zvaničnike pozivaju.

Nepoznato je da li je do predsednika Srbije Borisa Tadića stigao dopis u kojem ga Komšićev savetnik poziva kao predsednika Slovenije ili je greška ispravljena pre nego što za njega sazna Danilo Tirk, predsednik Republike Slovenije.

Željko Komšić gotovo da ne koristi usluge Službe za informisanje kolektivnog šefa države, navode "Nezavisne", a saopštenja iz njegovog kabineta obično su mnogo "zanimljivija" nego saopštenja iz kabineta druga dva člana Predsedništva BiH, Nebojše Radmanovića i Harisa Silajdžića.

U saopštenju od 22. juna 2009. godine navodi se da se Komšić sreo s ambasadorom Velike Britanije i Severne Irske, izostavljajujući najvažniji deo službenog naziva - Ujedinjeno Kraljevsto.

Za vreme Komšićevog boravka u Njujorku iz njegovog kabineta stizala su vrlo opširna i prilično zbunjujuća saopštenja u kojima se moglo pročitati da se sreo sa "Entonijem Lejkom koji je bio jedan od političara koji su razvili politiku koja je dovela do okončanja rata u BiH".

Komšić je u diplomatski život BiH uveo i poseban vid komunikacije. Hrvatski član predsedništva je svojevremeno premijeru Srbije poručio da "može dobiti po prstima i po nosu", a u intervjuu "Nezavisnim" potvrdio je da je slično postupio i s hrvatskim premijerom zbog izgradnje mosta Kopno - Pelješac.

Nedavno je, neposredno po puštanju Biljane Plavšić iz zatvora u Švedskoj, otkazao neslužbenu posetu ovoj zemlji i susret sa švedskim kraljem iz "moralnih razloga".

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Jesi siguran da je GAF?

Ih ta geografija, kad se to ucilo........ Srbija, Slovenija, Slovacka........ sve je to isto.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tadić i Josipović
''Hrvatska i Srbija, kao potpisnice Daytonskog sporazuma, jednoglasne u stavu da BiH treba ostati jedinstvena država u kojoj se tri naroda moraju dogovoriti o ustavnim načelima na osnovu kojih će sagraditi funkcionalnu državu u kojoj će biti osigurana jednaka prava za svakog pojedinca.''

I kreten Komšić
Citiraj:
"Hvala im na lijepim željama. I ja podržavam cjelovitost i suverenitet Hrvatske i Srbije bez Kosova", kazao je Komšić, dodajući da bi se predsjednici susjednih država trebali baviti svojim zemljama i problemima kojih imaju i previše, a ne Bosnom i Hercegovinom.

http://dnevnik.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=12043:komi-o-tadievoj-i-josipovievoj-izjavi-i-ja-podravam-suverenitet-hrvatske-i-srbije-bez-kosova&catid=81:bih&Itemid=458

Kada je to BiH PRIZNALA Kosovo?????
Kakvog idiJota imamo u presedništvu... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Недостојно коментара.

Предизборна кампања и јалијаш кандидат за Предсједништво БиХ.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Naslov teme ga tako dobro opisuje. Citam ovo malo prije na txt-u i nasmijah se od srca. Mada je ovo za plakanje kakve nas budale po svijetu predstavljaju. Umislio je da je bitan...a nije jadnik.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Kakva spodoba...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
DELLBOY je napisao:
Tadić i Josipović
''Hrvatska i Srbija, kao potpisnice Daytonskog sporazuma, jednoglasne u stavu da BiH treba ostati jedinstvena država u kojoj se tri naroda moraju dogovoriti o ustavnim načelima na osnovu kojih će sagraditi funkcionalnu državu u kojoj će biti osigurana jednaka prava za svakog pojedinca.''

I kreten Komšić
Citiraj:
"Hvala im na lijepim željama. I ja podržavam cjelovitost i suverenitet Hrvatske i Srbije bez Kosova", kazao je Komšić, dodajući da bi se predsjednici susjednih država trebali baviti svojim zemljama i problemima kojih imaju i previše, a ne Bosnom i Hercegovinom.

http://dnevnik.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=12043:komi-o-tadievoj-i-josipovievoj-izjavi-i-ja-podravam-suverenitet-hrvatske-i-srbije-bez-kosova&catid=81:bih&Itemid=458

Kada je to BiH PRIZNALA Kosovo?????
Kakvog idiJota imamo u presedništvu... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ovakve nebuloze idu na ruku Srpskoj, samo neka nastave sa takvim izvalama 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači debil je jednom izjavom pokazao ono sve što SDP pokušava sakriti.Hvala mu!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Neko je rekao da covjek vise zastupa Muslimanske interese nego Hrvatske iako je nacelno Hrvat, i to je tacno. Uzroke treba traziti u ratu. Naime, negdje sam procitao da su mu Srbi ubili ili zarobili u ratu majku i otud njegova mrznja prema Srbima.
Poznato je da ljudi koji dodju u politiku sa licnim nevoljama stradanja obicno su zlo za politiku.
Primjer toga je i Ratko Mladic kom su ustase u 2 svjetskom ratu ubile dobar dio porodice, zbog cega je on imao licne razloge za odmazdu prema Muslimanima i Hrvatima pa cinio zlocine.
Tako mislim da i Komsic ima licne razloge, pa bi bolje bilo da se drzi dalje od politike, jer kao sto smo vidjeli iz primjera proslosti politicar ili neki drugi mocnik koji ima licne razloge iz proslosti cesto djeluje pod uticajem emocija i iz osvete pocini gluposti.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]