banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vuk, zaboravljas sta mogu danasnja auta sa 1400 kubika i turbom...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:16 
Nije to do auta, vec do idiota koji upravljaju istima...zna se koje je ogranicenje, ako ga ne postujes jbg...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
The_new_Statesman je napisao:
Vuk, zaboravljas sta mogu danasnja auta sa 1400 kubika i turbom...

Ma znam ali i to se da rijesiti nekim zakonom

tensSa je napisao:
Nije to do auta, vec do idiota koji upravljaju istima...zna se koje je ogranicenje, ako ga ne postujes jbg...

Ima mnogo i do auta samo se mi zavaravamo
Nije isto kad pocetnik vozi C2 i BMW 3,5,7
Pocetnik u vecini slucajeva ubija sebe i suvozaca ali je i potencijalna opasnost za ostale ucesnike u saobracaju

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma znam da znas samo eto... Gnjavim te onako. U sustini mi se svidja sistem kao sto je u Austriji. Visina osiguranja ti zavisi od duzine vozackog staza plus istorije udesa ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ma znam ali i to se da rijesiti nekim zakonom

Ne ogranicavati kubikazu nego snagu motora. Mozda.
Mada, kao sto sam i do sada govorio - nije problem u samom zakonu nego u nesprovodjenju istog. U HR mladi vozaci moraju voziti -10 u odnosu na ogranicenje. To recimo nije losa ideja, ali dzabe takva odredba u zakonu ako 20 KM rjesava svaku diskusiju na relaciji vozac-policajac :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma znam da znas samo eto... Gnjavim te onako. U sustini mi se svidja sistem kao sto je u Austriji. Visina osiguranja ti zavisi od duzine vozackog staza plus istorije udesa ;)

Nista ti to ne znaci kada je vozilo registrovano na tatu :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ljudi svojim sam ocima gledao pored novosadske gradske pijace kako fico otresa pjesaka,
izuva ga iz cipela i baca desetak metara u vis, mislim da je ostao na mjestu mrtav.

A skontajte da fico ima 750 kubika, duplo manje nego to sto vi predlazete.
Nema nikakve veze brzina, snaga i kubici, radi se o tome da kad prelazis ulicu i prodjes jednu kolonu vozila,
moras zastati da provjeris da se neki ludjak nije u drugoj traci zaletio (pogotovo kad prelazis ispred parkiranog autobusa).

A pogotovo vozac, da je imalo razmisljao usporio bi pred pjesackim i usput skontao
da vozila u desnoj traci nisu stala radi razgledanja nego pjesaka.

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 14 Jul 2010, 16:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, ali tajko pri ugovaranju polise treba da navede ko ce sve da vozi njegovo auto. A to opet ima svoj cijenovnik :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Avg 2009, 10:44
tensSa je napisao:
Nema potrebe zbog jednog napusenog (tako sam cuo od opet tog "povjerljivog" lika) majmuna praviti kojekakve vibracione trake i lezece drotove...zna se da je tu pjesacki, ko ima imalo mozga zna da treba usporiti...

Onaj ko ima imalo mozga nece praviti ovakve gluposti. Kako zaustaviti vozace koji puno ne razmisljaju o mogucim nesrecama? Mislim da bi vibracione trake ili kamera opomenulo da se vozi opreznije. Primjer su kamere na tranzitu sad svi voze 60.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da, ali tajko pri ugovaranju polise treba da navede ko ce sve da vozi njegovo auto. A to opet ima svoj cijenovnik :)

To je vec druga i dobra stvar... Cisto iz primera sto sam video novi BMW serije 6, sa slovom P na njemu... Pa ja bih se plasio da sednem u ta kola, a kamo li pocetnik, pa jos zensko :-? :-? :-? 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

johnnynik je napisao:
Primjer su kamere na tranzitu sad svi voze 60.

Ali samo 20 metara :lol: :lol:
Sto ti dode jos gore kad lola sa 100kmh spusta na 59kmh :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jamesdine, moguce je i biciklom ubiti pjesaka, a pogotovo Ficom. Ta prica koju ti spominjes itekako ima smisla. Ono sto Vuk govori ima podlogu u tome da je automobilom sa vise snage mnogo lakse postici brzinu kojom se moze izazvati velika steta i ne daj Boze ubiti nekoga. Balavac zeljan dokazivanja na semaforu u automobilu od 75KS kada doda gas ce nakon 100-200 metara ici mnogo, mnogo sporije (samim tim i sanse za nesrecu su manje) nego onaj koji sjedi u automobilu od 250+ KS. Na stranu to sto se njima duzina splovila povecava geometrijskom progresijom sa brojem KS ispod haube :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Jamesdine, moguce je i biciklom ubiti pjesaka, a pogotovo Ficom. Ta prica koju ti spominjes itekako ima smisla. Ono sto Vuk govori ima podlogu u tome da je automobilom sa vise snage mnogo lakse postici brzinu kojom se moze izazvati velika steta i ne daj Boze ubiti nekoga. Balavac zeljan dokazivanja na semaforu u automobilu od 75KS kada doda gas ce nakon 100-200 metara ici mnogo, mnogo sporije (samim tim i sanse za nesrecu su manje) nego onaj koji sjedi u automobilu od 250+ KS.

Znam bratac, ali ja kad skontam (posto vozim auto od tacno 75ks) da nakon 100 metara mogu vec ledjero voziti 80kmh...dzaba sve, najvaznije je paziti.

Citiraj:
Na stranu to sto se njima duzina splovila povecava geometrijskom progresijom sa brojem KS ispod haube :?

:D :D :D

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Hertzog je napisao:

To je vec druga i dobra stvar... Cisto iz primera sto sam video novi BMW serije 6, sa slovom P na njemu... Pa ja bih se plasio da sednem u ta kola, a kamo li pocetnik, pa jos zensko :-? :-? :-? 8) 8) 8)

Čuj, pa još žensko, 'odi na jednu vaspitnu ccc :angry4:

Najstrašnije je što je lik pobjegao, mislim koliko lud moraš biti za to, mada nikad čovjek ne zna kako će reagovati u takvim šok situacijama ..
Nadam se da će djevojka biti ok.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Вјероватно био пијан к'о тресак...туго моја...надам се да ће се дјевојка опоравити и проћи без посљедица.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
te iste veceri se vracam kuci kad ide taj lik sa Unom zamalo ne udari jos jednu curu,bilo ih je trojica u auto

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ta dionica je jedna od najgorih u gradu, apsurdna je. Vozila jure, a parkom šetaju pješaci. Mene je strah svaki put tu prelaziti, a jednom sam uživo vidio sudar dok sam sjedio u parku, izgleda da za neke nije dovoljno široka.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 22:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jebi ga tom logikom svaka ulica je nesigurna, sta sa pjesacima koji ugrozavaju vozila ispod pasarele kod Camela, najbolje ograditi sve bodljikavom zicom i ko prezivi pricace.

Koliko god su bezobrazni vozaci toliko si bezobrazni i pjesaci e sad treba stati i jednima i drugima u kraj

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 11:49 
Citiraj:
Пронађен аутомобил

Бањалучка полиција у уторак је у насељу Лазарево пронашла "фијат пунто" плаве боје, који је у понедјељак увече ударио Бањалучанку Ирену Ш. (31).

На "типу" се нису налазиле регистарске таблице, тако да полиција јуче није утврдила ко је власник аутомобила мада постоји сумња о коме је ријеч.

Ирена Ш. тешко је повријеђена када је у понедјељак увече ударио аутомобил у улици Младена Стојановића. Возач је побјегао са мјеста саобраћајне несреће.

Очевици су рекли да су се у аутомобилу налазила два младића, старости између 25 и 30 година, који се, када су ударили дјевојку, нису зауставили него су дали глас и побјегли.

Nadam se da ce naci na osnovu broja sasije ili necega slicnog...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ne znam koji qrac se ulaže toliki novac u pasarele kad' stoka opet ide ispod, malo malo kupimo pešake, nastradale ispod pasarele :confused1:
Pa šta radiš ispod, majmune :angry1:

...i još jednom ću ponoviti svim motoristima, nosite zaštitnu opremu, niste svesni na kakvom koncu vam život visi.
Moju prošlu smenu se dečko malo kuražio pred devojčicama i otkinuo sebi potkolenicu :( pao sa motora....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]