abcd1234 Tema posta: Re: Najbolji auto lakPostPoslato: 11 Jul 2011, 08:00 OffLine Voajer Voajer NADAJUCI SE DA OVO NEKO CITA Pridružio se: 11 Jul 2011, 07:43 Postovi: 1 Internet je pun finih informacija, tako da ovakvi forumi imaju pregrst kvalitetnih podataka. Pa i za lakove Kako sam radio u 3 firme koje uvoze autolakove i boje, poredao bi kako to Europljani rade: Galsurit je BASFov prvenac, a R-M je losa kopija Glasurita iz iste kuhinje. Dok je BASF prvi u ugradnji u nova auta (to nema nikakve veze sa autoreparturnim lakovima i bojama - totalno drugacije i nanosenje i pecenje) Akzonobel je proizvodjac kao i BASF, i ima vrhunske lakove i boje u autoreparaciji i to Sikkens pa par praznih mjesta pa Lesonal i Dyna, tu je kvalitetan i Sadolin iz Danske, ali je poznat kod nas sa lazutima za drvo i blam je reci da si tim ofarbao auto, ali je izuzetno dobar. Herberts ima Standox i Spies Hecker (nekadasnji uvoznik iz BL Tedra Color), koji su najpopularniji u Evropi i kod nas DuPont ima istoimenu autoreparaturnu boju i lak, i koncern je kupio Herberts koncern - ali to nema nikakve veze sa DuPont autoreparaturnim bojama i Standoxom i Spies Heckerom, samo je maticna kuce pod finansijskom politikom Amerikanaca. Inace DuPont je najpoznatiji po proizvodnji najlonki za zene (njihove noge - naravno) i na kraju PPG koji je takodje iz Amerike i kao i DuPont pogadja americke aute dobro dok evropske slabo. Sve ostalo: MaxMeyer, Lechler, Mipa, Impa, Mobihel - kao najpopularniji za nas dzep... su daleko iza pomenutih. Ovo je ukratko, ako vas interesuju jos neke dobre i lose strane, samo pitajte. Mislim da je finansijska matematika uvjek na strani kvalitetnijih materijala: bolje pokriva - treba ti manje, duze ostaje kvalitetnija - ne treba ponovo farbati (lakirati - svejedno), tacnija niojansa... a ako se parcijalno boji - nije prevelika razlika u cijeni
Slazem se u potpunosti sa svim sto si napisao osim ono sto sam boldovao Dupont i PPG su druga liga u odnosu Standox, BASF, Glasurit, Akzo Nobel i isto kao za evropska oni nemaju dobre formule ni za americka vozila. Dupont nije usao ni u Harley Davidson kao dostavljac (supplier) lakova za prvu ugradnju gdje je PPG. Mislim da je PPG i u Chrysleru ali nisam siguran ali sam siguran da nije Dupont. Za ono sto kazes da su auto reparaturni lakovi razliciti od onih koji se koriste za 'prvu ugradnju' si u pravu ali bih dodao da oni za boje (bazis lak/base coat) koriste iste pigmente kao i za 'prvu ugradnju' samo su smole drugacije kod reparaturnih lakova. Svaki proizvodjac automobila ima vise dostavljaca lakova koji koriste svoje pigmente i pa se onda desava da imamo nekoliko razlicitih formula za miksanje boje. Kad na ekranu vidimo pored naziva boje recimo ' Y3D Tornado Rot (D) 'D'- darker ('L'- lighter 'G' -greener...) to je znak da je npr 'D' Glasurit a 'L' Standox. Ne postoje dvije boje (razlicitih proizvodjaca) pod istom sifrom a da se manje ili vise ne razlikuju. Upravo zato sto im se razlikuju oni su izmislili 'paint mixer' a i da oni ne bi gubili na onim bojama koje nisu prodali. Tako da su 'vruc krompir' uvalili lakirerima. Bio sam u stalnom kontaktu sa fabrikom lakova koje sam koristio pa kad im kazem da im neka formula nije dobra oni kazu da su napravili 95% a ono 5% treba lakirer. A to 5% nekad traje 2-3 sata koje niko ne placa. Pravljenje prelaza bojom narocito ako treba lakirati vrata iako se radi samo blatobran nisam pristalica jer znam da na povrsini koja je obradjena 1600 papirom lak ne drzi dovoljno dobro pa u slicaju ostecenja sitnim kamencicom ili neke obrebotine onaj u praonici primakne pistolj za pranje na 1-2 cm i oguli bezbojni a onda vlasnik auta misli da sam ja sfuserio.
Pozdrav lakirerima.
|