banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 05:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2010, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Karadžić: Antić najbolji, igrači promenili ponašanje

Mnogo bure izazvalo je obraćanje predsednika FSS Tomislava Karadžića posle eliminicaje u JAR, ali je na sednici Odbora za hitna pitanja selektor Antić dobio podršku. Prvi čovek srpskog saveza napominje u intervjuu za Večernje novosti da ostaje pri izrečenom u Johanesburgu, ali i da ceni selektora.

- Mišljenje samo u retkim prilikama menjam, u ovom slučaju svakako ne, pa samo mogu da ponovim ono što sam rekao: na Mundijalu smo doživeli neuspeh! Ali, takođe, ne menjam mišljenje ni kada je Radomir Antić u pitanju, smatram da je naš najbolji trener i da će svoje znanje, umeće i energiju usmeriti ka evropskom prvenstvu i već u kvalifikacijama za Poljsku i Ukrajinu dokazati da mu je mesto na klupi Srbije. Rrazgovarali smo dva dana i o selektoru, poslednji put 10 sati, razmatrali svaki segment naše mundijalske priče. I svi mislimo isto, morali smo i bolje i dalje. Ne može se pričati o uspehu ove sjajne generacije posle dva poraza od, svakako, slabijih rivala. To je ono što nas proganja. S druge strane, doneli smo zaključak da nema potrebe da donosimo ishitrena rešenja i bilo šta menjamo. Jer, apsolutno je jasno da je Antić najbolje rešenje i da treba da nastavi tamo gde je (za)stao - rekao je Karadžić.

Po čaršiji se priča da Karadžić i Antić maltene ne govore.

- Nema tu istine, pričao sam naravno sa Antićem i po povratku u Srbiju.

Predsednika FSS i dalje boli što su "orlovi" eliminisani, a imali su popločan put ka zvezdama.

- Imali smo sve na tacni, samo je trebalo da te darove uzmemo.I to nisu bili danajski darovi. Ne mogu da se otmem utisku da je generacija Vidića, Stankovića, Ivanovića, Žigića, Jovanovića... mogla i morala bar među osam najboljih na svetu. Toliko je morala, a mogla je još više. Jer, zaista mnogo vredi, toliko da joj je bilo mesta u istoriji našeg fudbala.

Karadžić je demantovao da je atmosfera u ekipi bila loša i da je bilo sukoba.

- Jednostavno, to nije tačno. Međutim, i danas o tome svakodnevno razmišljam, a ne mogu da dokučim šta je to što se promenilo u odnosu na zajednički život kroz kvalifikacije za svetsko prvenstvo. Tvrdim, laž je da je bilo podela i nesportskih ispada, ali, mislim da se nešto promenilo u ponašanju igrača. Kao da je nestao onaj adrenalin, kao da nisu više bili toliko srećni, željni borbe, dokazivanja. Činilo mi se da su izgubili onaj entuzijazam koji ih je nosio kroz kvalifikacije, ne znam zašto su „spustili gas". Možda je ta tenzija Mundijala, taj pritisak bio prejak za naše momke, možda... Valjda oni to najbolje znaju. Ali, ja i dalje verujem u njih, jer se zaista radi o sjajnoj grupi koja zaslužuje svu pažnju. Zato verujem da ćemo zajedno dalje, u nove pobede - poručio je Karadžić.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Антић суспендован на 4 утакмице од стране ФИФЕ.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 18:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

???

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 18:13 
Zbog cega?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

FIFA=UEFA=MAFIOSI

Зато што је ваљда вербално напао Ларионду.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Daaa, on jedini verbalno napao sudiju na citavom prvenstvu...

Gamad mafijaska....

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
De neka me neko citira gdje psujem majku Blateru i Platiniju.
Hvala

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Pretpostqavljam da ovo znaci da mijenjamo selektora. Cetiri meca suspenzije je previse da selektor ne sjedi na klupi... Mamu im jebem mafijasku.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Karadzic urgirao kod FIFA-e, da ga kazne, kako bi imao razlog za smenu :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Hertzog je napisao:
Karadzic urgirao kod FIFA-e, da ga kazne, kako bi imao razlog za smenu :lol:

Nesto sam i ja razmisljao u ovom pravcu...doduse ne da je urgirao ali se vjerovatno obradovao jer sada ima razlog da raskine ugovor :evil3: sa njim ili bar da mu znacajno smanji platu.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nema to veze sa ugovorom. U ugovoru se nista ne govori o kaznama. Opet se vraćamo na ono otprije - ako ga otjera, moraće da mu isplati sve pare do isteka ugovora, a platu ne može da mu smanji bez njegovog pristanka.
Osim toga, uopšte ne mislim da je četiri utakmice toliko mnogo. Kvalifikacioni ciklus je dug, a tu nam ako sam dobro razumio upada samo utakmica s Italijom od skroz jakih.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Naravno, kad kažem da četiri utakmice nije mnogo, mislim u odnosu na dužinu kvalifikacionog ciklusa. A kazna sama po sebi je potpuno idiotska.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Pretpostqavljam da ovo znaci da mijenjamo selektora. Cetiri meca suspenzije je previse da selektor ne sjedi na klupi... Mamu im jebem mafijasku.

Ово никако! Преживијећемо, прво казна ће бити смањена, мора! Друго, очекујем да у суспензију уђе и пријатељска са Грцима и треће, морамо истрајати!

Одлука је благо рећи скандалозна али није да нисмо навикли.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Neka daju Ćurčiću da to odradi i mirna Bosna.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Najiskusniji fudbaler šampiona Srbije veruje da bi bilo bolje da selektor prizna neuspeh u Južnoj Africi. Defanzivac Partizana je zamerio Radomiru Antiću što ne želi da prihvati odgovornost za učinjeno na Mondijalu. Mladen Krstajić koji je dugo godina igrao za selekcije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore ne može da se pomiri sa činjenicom da su očekivanja nacije izneverena na „crnom kontinentu".

- Ne bi trebalo lomiti preko kolena, skidati glave, okosnicu ekipe je potrebno zadržati. Ipak, smeta mi što je Antić trebalo da bude otvoreniji, da preuzme odgovornost, da kaže da je neuspeh i idemo dalje. Ne, on kaže da je ovo uspeh, što ne može biti, jer smo kao favoriti u grupi završili takmičenje u prvoj fazi. Ne sviđa mi se ni što ispada da je za ovih godinu i po dana otkako je on došao od nekakve šahovske reprezentacije napravio fudbalsku silu. Kao da se ovde fudbal nije igrao pre njega, nismo znali ništa. Bilo je ovde i većih legendi pre njega, treba da se malo spusti na zemlju - istakao je Krstajić u izjavi za Večernje Novosti.

Спортал.рс

Шабан...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
nije od sahovske reprezentacije napravio fudbalsku silu, ali je od reprezentacije koja je primila 10 golova na tri utakmice na SP i osvojila 0 bodova napravio reprezentaciju koja je primila 3 gola u 3 utakmice, osvojila 3 boda i usput pobijedila njemacku. sasvim dovoljno, zasad.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 04:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Gocias je napisao:
Citiraj:
Najiskusniji fudbaler šampiona Srbije veruje da bi bilo bolje da selektor prizna neuspeh u Južnoj Africi. Defanzivac Partizana je zamerio Radomiru Antiću što ne želi da prihvati odgovornost za učinjeno na Mondijalu. Mladen Krstajić koji je dugo godina igrao za selekcije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore ne može da se pomiri sa činjenicom da su očekivanja nacije izneverena na „crnom kontinentu".

- Ne bi trebalo lomiti preko kolena, skidati glave, okosnicu ekipe je potrebno zadržati. Ipak, smeta mi što je Antić trebalo da bude otvoreniji, da preuzme odgovornost, da kaže da je neuspeh i idemo dalje. Ne, on kaže da je ovo uspeh, što ne može biti, jer smo kao favoriti u grupi završili takmičenje u prvoj fazi. Ne sviđa mi se ni što ispada da je za ovih godinu i po dana otkako je on došao od nekakve šahovske reprezentacije napravio fudbalsku silu. Kao da se ovde fudbal nije igrao pre njega, nismo znali ništa. Bilo je ovde i većih legendi pre njega, treba da se malo spusti na zemlju - istakao je Krstajić u izjavi za Večernje Novosti.

Спортал.рс

Шабан...

Има овде и истине донекле. Антић представља учинак на СП као успех а ја се са тим не бих сложио али сигурно не бих исто оценио ни као неуспех. Мораће Радомир ипак да научи на подноси критику.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
antic je napravio napredak, nesumnjivo. ali rezultatski, srbija jeste mogla mnogo vise, to jeste neuspeh, ali kao i na skoro svim utakmicama, nijanse su odlucivale, pogotovo u nasoj grupi, koja je bila najizjednacenija.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sada kada sam hladne glave i ja bih se donekle slozio sa Krstajicem, odgovornost je morao preuzeti, uspeh jeste odlazak na SP ali zavrsiti na zadnjem mestu u grupi ja bih smatrao neuspehom. Morali smo proci grupu, pogotovo jer smo sami odlucivali o svojoj sudbini

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 09:16 
Dzaba sve kad nece i nece, da se lose igralo onda bih rekao da je do nas, ali sa onakvom igrom jbg...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]