banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 413 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:59 
Руjа je napisao:
А за Росуље имаш такву слику? :D

Ах, следећи пут ћу више шетати по граду!

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
Prepašćete Ruju, pomisliće da ovdje ne smije izaći na ulicu poslije 20h. :)

Па не знам... била сам тамо и толико jе било супер тамо... према мене било jе тако добро понашање, кад питала сам нешто, људи су увек ми помогали! Добро место и зграде су лепе!

TensSa хвала за Росуље! Желим у Росуље!!!!

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:15 
Doci ces kod mene na kafu onda. :D :D :D

Ako budem prolazio danas uslikam par slika da vidis kako to izgleda uzivo. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
Ako budem prolazio danas uslikam par slika da vidis kako to izgleda uzivo.

Аjде! Аjде! Аjде! Аjде!! .....Била сам тамо али врло брзо...

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uplasiti nekoga ko je odrastao u Moskvi, nekim naseljem u BL, u kojem ima manje stanovnika nego u moskovskom metrou... Smesno
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Halpert je napisao:
Ja sam u strogom centru grada preko puta derutnog kina Kozara, i imam želju odseliti se na Starčevicu koju sam upoznao šetajući. Većina kaže da preko Vrbasa nije najbolje, ali to očito ne shvataju oni koji već godinama žive preko.
Uglavnom oko Rebrovca mi je najbolje, a i gore je premda u tom slučaju prijevoz postaje nužda.

Ovdje u centru, u komunističkim zgradama kako je neko gore rekao, sve je nabijeno jedno na drugo i zaista je ružno kada je zima, depresija te hvata i muči. One lijepe zgrade na Starčevici čine mi se zdravijima :D

Pa g-dine vama ko da je mozak ispran od silnih vuvuzela :)
ne stvarno,u istom smo naselju i prvi put cujem da neko iz centra hoce na `brdo`osim slucajeva da ljudima trebaju pare posto su gore kvadrati jeftiniji pa prodaju stan u centru i tim im ostane nesto love.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Odrastao u Rosuljama porodicna kuca u I. Mazuranica tj ne samoj "granici" NV i Rosulja ili kako je to birvaktile bilo poznato kao Rosulje 1 na to se nadovezuje Pavelica naselje pa Avijaticarske i onda Rosulje 2 ;) svi klinci iz mog sora su isli u nekada davno Mladen Stojanovic skolu a kasnije poslije zemljotresa po povratku iz Neuma u GSR. Tek od Nove Ulice i Novog Naselja su klinci isli u M. Radman skolu. Nego Rosulje su nekada bile bas vazdusna banja ali i BL je u to vrijeme (ne tako davno bila "banja") mi smo kao klinci zimi na povratku iz Pelagica slicurama po snjegu skroz Titovom do Kestena "skijali" navece oko 10 auto ili autobus svakih 10-15 minuta prodje ladno uklizavali snjeg al to je vrijeme kad su ljeti u nasim ulicama u julu po danu bijeli leptirovi Kupusari bili u rojevima a navece smo hvatali svitce i trpali ih u tegle.
U "Dzungli" tamo gdje je sada medicinska elektronika smo za jedan dan nas 3 uhvatili 54 sljepica i naravno ubacivali ih u postanske sanducice u P Preradovica naselju.
Sa 15-16 preselih na mejdan tj u Potok preciznije kod Naprijeda i trebalo mi je brat bratu 3 godine da se prilagodim a cini mi se da nikad i nisam skoro prije nekih 3 godine sam po 3 put promjenio MZ i sad imam stan kod Ekonomske koji je super dok covjek nema djece. Zgrada i stan su perfektni stara gradnja zidovi 45 cm ljeti hladno zimi toplo ali ispred ulica, u dvoristu parking pusti djete i halali ga miselinkama.
Opet kazem Rosulje ,NV ili Caire iza SUPa, kuce naravno ne stanovi su djelovi grada gdje bi vazda zivio. Svaka cast ostalim djelovima grada ali Brda su vazda bila za vrovce ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2009, 00:23
chils je napisao:
Opet kazem Rosulje ,NV ili Caire iza SUPa, kuce naravno ne stanovi su djelovi grada gdje bi vazda zivio.

Potpis!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Caire? Boze sacuvaj.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Caire? Boze sacuvaj.

Zasto??

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam pojma, sve mi tjesno gore. Subjektivni dozivljaj.

Sve od Ferhadija gore = Vrovna, da citiram chilsa... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
The_new_Statesman je napisao:
Nemam pojma, sve mi tjesno gore. Subjektivni dozivljaj.

Sve od Ferhadija gore = Vrovna, da citiram chilsa... :lol:

Gde da potpisem ovo... 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka

TNS kad ides od bulevara pa skrenes desno kod BSKa i gore uz ulicu i naravno one male paralelne ulice su pune predivnih kuca i basti u samom centru grada znam da je relativno malen prostor, ali zato mi se i svidja. Postoji i par zgrada u BL koje su definitivno u uzem izboru kao ona gdje je bivski Kusmo ( Cirih ) i inace ta mala ulica iza Mise Stupara uz vrtic je menii posebno draga doduse tamo mi ujaci stanuju, u dvorisu koje ima preko dulum zemlje i dve kuce i ogroman prostor za rostiljanje a bez imalo buke i klaustrofobije koja je vezana za Borik, ima naravno i par drugih zgrada koje svakako zasluzuju paznju jedna od njih je i ona koja u blizini bivse Dolica kafane tj uz Partizanovo igraliste, jeste da je smrt za praking zbog blizine bolnice li ako imas garazu nije toliko lose (mislim da je majli tu negdje ) ili ona zgrada na hanistu poslije Batarove pekare desno u ulici preko puta zadnjeg ulaza u NAMU isto mala (funkcionerska) ili one "kuce" u Titovoj cim prodjes raskrsnicu poslije SUPa sa desne strane Incelove "kuce" za direktore pogona znaci fensi soc. stanovi-dupleksi ogromna dvorista jest da je Titova ispred ali posadis cemprese i za 10 god nema sanse da te neko vidi dok gologuz trckaras travnjakom(sem komsije iz dupleksa) ;) slazem se da je sve poslije supa Vrovina ali uz male izuzetke jes da su to vec Hiseta al sta da radi insan ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
fanciulla je napisao:
Ljudi stalno hvale ovdje Novu Varos zbog skole Georgi Stojkov Rakovski, a zaista i u srednjoj skoli i na fakultetu sam primjetila da su ucenici te skole uvijek bili najlosiji, po znanju i ocjenama..

Potvrđujem iz iskustva, na svu sreću ne ličnog. :D
Za mene je i dalje najbolja škola Ivo Andrić iako sam ja išao u P. P. Njegoš pa sam opet odlično ispao. Što se tiče naselja u BL sviđa mi se Nova Varoš jako ali samo dijelovi gdje su privatne kuće, pogotovo ona ulica gdje je Deamedica i Diona i Sindi. Takođe su mi i one zgrade pored Naprijedovog stadiona vrh, obožavam taj dio grada...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

chils je napisao:
TNS kad ides od bulevara pa skrenes desno kod BSKa i gore uz ulicu i naravno one male paralelne ulice su pune predivnih kuca i basti u samom centru grada znam da je relativno malen prostor, ali zato mi se i svidja.

To je ako se ne varam ulica Duska Koscice sto si opisao (paralelno sa ulicom u kojoj se nalazi vrtic Radost). Stvarno je fino tamo. Meni je isto lijep onaj dio zgrada ispod tranzita (preko puta salona namjestaja Sabix , Nova forma i Dalas).

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam to sve sto si pobrojao. Vise, sto skolskih, sto radnih, kolega mi je zivjelo/zivi gore.
U onoj ulici u Boriku, gdje je vrtic, a iza Zürich-a ima neka grdna kucerina? A glede zgrade u kojoj je kafic, daleko joj kuca bila :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 16:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jbg,u toj zgradi vazda neki hajvani živjeli...Još dok sam bio klinac,a Boga mi i sada.....

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ko u nas u milicionerskoj (ima zgrada) sve same lopine i probisvjeti... i dan danas...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka

ja sam vise isao na brace i majke mazar simeuna djaka maglajlica sokak one male ulice odmah poslie bulevara bivsa zagrebacka ;) pored dobrovoljnog vatrogasnog drustva ;) i poslije SUPa ulica Caire kad prodjes duska koscice pa prva desno ;) jest "gore" ili za nove sugradjane uz vrbas ;) al sta da se radi
sto ce reci da su dolac borik i sva ostala naselja nize kasela "dole", a mejdan histena sitari seher novoselija "gore"

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2010, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Borik ... ima dovoljno zelenila, aleje, travnjaci, dobra infrastruktura, grijanje ... blizu centra, a blizu i fakulteti (kome to treba), prodavnice, lokali, ... blizina rijeke, sve u svemu moj izbor!!!
Na žalost, postao je pretrpan posljednjih godina, a onu limenu pijacu kod Maxija, koju su sagradili na travnjaku nikada neću oprostiti Davidoviću i njegovim mešetarima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 413 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]