banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
NFL fanatik je napisao:
cicak je napisao:
a rezultati walkthrough-a?

A jbg - reci ce odmah ovi pojedini islamofobi ovdje da rezultati "nisu reprezentativni" s obzirom da sam krenuo kroz Ferhadiju, ali se dupe razlijenilo pa sjeo na kafu u najblizi kafic sa ekipom s posla.. :lol: naravno od vehabija ni traga, ali ponavljam - procedura nije izvrsena kako je zamisljena, tako da to moram ponoviti drugi put... 8)

Ljudi sve tri nacionalnosti u ovoj zemlji trebaju generalno "smanjiti dozivljaj po pitanju onih drugih"...nije sve crno i bijelo...nasi vs. njihovi.

Nego, cile - jesi nam to nedavno svracao u SA? Posao, ili?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
NFL fanatik je napisao:
NFL fanatik je napisao:
cicak je napisao:
a rezultati walkthrough-a?

A jbg - reci ce odmah ovi pojedini islamofobi ovdje da rezultati "nisu reprezentativni" s obzirom da sam krenuo kroz Ferhadiju, ali se dupe razlijenilo pa sjeo na kafu u najblizi kafic sa ekipom s posla.. :lol: naravno od vehabija ni traga, ali ponavljam - procedura nije izvrsena kako je zamisljena, tako da to moram ponoviti drugi put... 8)

Ljudi sve tri nacionalnosti u ovoj zemlji trebaju generalno "smanjiti dozivljaj po pitanju onih drugih"...nije sve crno i bijelo...nasi vs. njihovi.

Nego, cile - jesi nam to nedavno svracao u SA? Posao, ili?

jap.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
NFL fanatik je napisao:
Naravno da ih vecina bosanskih muslimana ne da ne voli, vec prezire. Problem je sto su iskoristili plodno posleratno siromasno tlo da sebi privuku odredjen broj siromasnih BH muslimana odredjenim "naknadama"...jbg bijedi uvijek mozes prodati muda za bubrege...i sad zbog tih domacih "trbuhom za kruhom vehabija" ispada da kao BH muslimani podrzavaju taj pokret..a ja licno ne znam niti jednog koji ih ne bi sve deportovao kad bi imao tu moc...ali ovo je mnogo dublja tematika da bi se nesto dokazalo nekim plitkim izjavama koje pojedinci ovdje valjaju..tako da je uzaludno trosenje energije.

пази, ја не сумњам да ти тако размишљаш, али да постоји та воља да они оду одавде.. давно би отишли.
на крају крајева, што сте их доводили? кад је требало ратоват дјелили сте им златне љиљане и давали пасоше а сад као хајте одакле сте дошли.
молим те..
реци ми, колико има џамија у Сарајеву? колико је саграђено нових, послије рата?
зашто једна Саудијска Арабија гради џамију краља Фахда усред Сарајева (узгред на српском земљишту)?
шта се догађа унутар те џамије? чуо сам разне приче, и то баш од савјесних муслимана каквим се ти представљаш.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
шта се догађа унутар те џамије? чуо сам разне приче

Ниjе то прича.. факат jе то.... џамија краља Фахда је седиште вехабија.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Naravno da ih vecina bosanskih muslimana ne da ne voli, vec prezire. Problem je sto su iskoristili plodno posleratno siromasno tlo da sebi privuku odredjen broj siromasnih BH muslimana odredjenim "naknadama"...jbg bijedi uvijek mozes prodati muda za bubrege...i sad zbog tih domacih "trbuhom za kruhom vehabija" ispada da kao BH muslimani podrzavaju taj pokret..a ja licno ne znam niti jednog koji ih ne bi sve deportovao kad bi imao tu moc...ali ovo je mnogo dublja tematika da bi se nesto dokazalo nekim plitkim izjavama koje pojedinci ovdje valjaju..tako da je uzaludno trosenje energije.

пази, ја не сумњам да ти тако размишљаш, али да постоји та воља да они оду одавде.. давно би отишли.
на крају крајева, што сте их доводили? кад је требало ратоват дјелили сте им златне љиљане и давали пасоше а сад као хајте одакле сте дошли.
молим те..
зашто једна Саудијска Арабија гради џамију краља Фахда усред Сарајева (узгред на српском земљишту)?
шта се догађа унутар те џамије? чуо сам разне приче, и то баш од савјесних муслимана каквим се ти представљаш.

Pazi - prvo ja se nicim ne predstavljam, samo ti kazem ono sto stvarno mislim. Smatram se prije svega savjesnim gradjaninom i covjekom - a moje VJERSKO opredjeljenje je uvijek bilo, i ostace moja licna stvar. Tako da ne znam odakle ti povod da me vrijedjas.

Sto se tice vehabija - vjeruj da postoji volja da odu odavde, ali nije sve jednostavno kao sto ti mislis. Evo - HAJDE TI predlozi na koji nacin da ih se otjera (ali imaj uvidu da je ovo "pravna" drzava, te da vecina njih imaju BH drzavljanstvo).
Na osnovu cega deportovati? Vjerskog/sektaskog opredjeljenja? Ne ide, krsenje ljudskih prava. Nezakonito stecenog drzavljanstva? Ide - ali samo do odredjene mjere, jer dosta njih su drzavljanstvo dobili naturalizacijom. Dokaza o teroristickim aktivnostima - ide (sporo) ali opet samo do odredjene mjere (za one koji se tim stvarno bave te za kojih se sudski moze dokazati). To je veliki problem BIH, koji je jako tesko rijesiti. Evo ti ako imas neki genijalni prijedlog samo daj - ja ti skidam kapu.

A za tvoju referencu za rat...ma daj, pusti to. Zna se da je kroz ovu zemlju u to vrijeme tutnjao ko je htio, NA SVIM STRANAMA (ili su ruski dobrovoljci, bijeli orlovi, i sve druge ptice i susjednih nam SCG bili drzavljani ove zemlje?). Rat je bio rat - svi su radili sve da poraze one druge, tako da je to uvijek argument bez pobjednika.

Konacno, dzamije u Sarajevu...puno je bilo pametnije da su se gradile druge stvari - ali kada ti neko donira lovu (zemlje bliskog istoka) upravo za TE objekte, tvoje je da a) uzmes i napravis to sto oni zele, ili b) da odbijes donaciju, i kraj balade...Novac je u vecini slucajeva doniran ISKLJUCIVO sa tom namjenom (nazalost) - tako da je i o tome beskorisno raspravljati.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Руjа je napisao:
Citiraj:

I? Sta sad? Ne branim vehabije, niti najmanje, ali vi ljudi morate shvatiti da PRIPADNOST vehabijama NIJE protivzakonito nigdje u svijetu (i ako jeste volio bih da znam gdje) pa tako ni kod nas.

Drugim rijecima - ne moze niko sad ici u dzamiju Kralja Fahda, hapsiti i deportovati ljude samo sto su pripadnici te sekte! O cemu pricamo? Trebaju dokazi o pocinjenom krivicnom djelu, povezanosti sa terorizmom, o BILO CEMU nezakonitom...

Znate li uopste na sta aludirate - usporedbe radi da neko hapsi baptiste ili jehovine svjedoke samo jer pripadaju tim grupama?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
NFL fanatik je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
NFL fanatik je napisao:

молим те..

Pazi - prvo ja se nicim ne predstavljam, samo ti kazem ono sto stvarno mislim. Smatram se prije svega savjesnim gradjaninom i covjekom - a moje VJERSKO opredjeljenje je uvijek bilo, i ostace moja licna stvar. Tako da ne znam odakle ti povod da me vrijedjas.

Sto se tice vehabija - vjeruj da postoji volja da odu odavde, ali nije sve jednostavno kao sto ti mislis. Evo - HAJDE TI predlozi na koji nacin da ih se otjera (ali imaj uvidu da je ovo "pravna" drzava, te da vecina njih imaju BH drzavljanstvo).
Na osnovu cega deportovati? Vjerskog/sektaskog opredjeljenja? Ne ide, krsenje ljudskih prava. Nezakonito stecenog drzavljanstva? Ide - ali samo do odredjene mjere, jer dosta njih su drzavljanstvo dobili naturalizacijom. Dokaza o teroristickim aktivnostima - ide (sporo) ali opet samo do odredjene mjere (za one koji se tim stvarno bave te za kojih se sudski moze dokazati). To je veliki problem BIH, koji je jako tesko rijesiti. Evo ti ako imas neki genijalni prijedlog samo daj - ja ti skidam kapu.

A za tvoju referencu za rat...ma daj, pusti to. Zna se da je kroz ovu zemlju u to vrijeme tutnjao ko je htio, NA SVIM STRANAMA (ili su ruski dobrovoljci, bijeli orlovi, i sve druge ptice i susjednih nam SCG bili drzavljani ove zemlje?). Rat je bio rat - svi su radili sve da poraze one druge, tako da je to uvijek argument bez pobjednika.

Konacno, dzamije u Sarajevu...puno je bilo pametnije da su se gradile druge stvari - ali kada ti neko donira lovu (zemlje bliskog istoka) upravo za TE objekte, tvoje je da a) uzmes i napravis to sto oni zele, ili b) da odbijes donaciju, i kraj balade...Novac je u vecini slucajeva doniran ISKLJUCIVO sa tom namjenom (nazalost) - tako da je i o tome beskorisno raspravljati.

чиме сам те увриједио?
то што сам рекао да си муслиман? извини, стекао сам такав дојам из твојих постова.
врло лако се могу депортовати и то баш тако како си ти то фино навео.
можда не би отишли сви, али би 90 %.
оних 10 у неки центар за лијечење. :) (то је шала.. да напоменем)

елем, поредити СРБЕ из тадашње ЈУГОСЛАВИЈЕ који су овде имали родбину, пријатеље итд и дошли да помогну њима у рату са неким талибанима из исламске *ије, *ије, *ије који долазе у земљу са којом немају ама баш ништа заједничко осим вјере је факат смјешно.
смјешно је исто колико и поредити вехабије са јеховиним свједоцима.
нема смисла.

па зашто нисте одбили те паре од донација ако је паметније да се гради нешто друго?
овако имате у сред Сарајева џамију под управом Саудијске Арабије у којој се одржавају вехабијски скупови.
било је тих тема и на сарајево-икс форуму па сам видио колико су бх муслимани "против" ње.

бај д веј, тема је мостар а ми смо далеко одлутали од ње.
отвори нову тему или нека админи то ураде и пребаце постове..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
e jeste naslov teme!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Руjа je napisao:
Citiraj:

ti iz Rusije imas faktove iz Mostara.. cestitam, da se ne zoves Anna Chapman? Dajjj Rujo, dosadna si sa tim svojim glupostima.. i preopterecena stvarima koje nemaju veze s'tobom.. ajde oladi :cat: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]