banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
eugene of savoy je napisao:
Pa zar je mnogo bilo očekivati prolaz u grupnoj fazi takmičenja, i to u grupi kakvu smo imali?

Postavlja se pitanje, šta je mnogo a šta malo, i ko smo mi da bilo šta očekujemo? Život ide dalje i poslije pobjede i poslije poraza, ako je bio s*anje, s*anje će i ostati, ako je bio lijep, ostaće lijep. Jedina razlika je malo gorčine ili zadovoljstva, ali to su ionako prolazne stvari.

Dalje, zanimljivo je da kažeš ''u grupi kakvu smo imali'', kao da smo igrali sa ne znam kakvim levatima, a iz ove perspektive se pokazuje da je naša grupa bila najjača. Zaista, brazilska ''grupa smrti'' je, kad se sad pogleda, slabija od naše. Nije igra bila uvijek dobra, ali bilo je momenata koji bude nadu. Momci su se borili, to im se ne može sporiti. Sad je lako glumiti generala, ''trebalo je ovako, onako, ovo je loše, ono je loše''. Neki faktori se nisu poklopili, nismo prošli dalje. Posljednji smo u grupi, ali smo isto tako mogli biti i drugi, odlučivale su sekunde i spomenuti faktori koji se nisu poklopili. Iako su mediji vršili pritisak od Rumunije, većina iz našeg tabora je bila odmjerena u izjavama, govorilo se da grupa nije naivna i da neće biti lako proći u drugi krug. I šta sad, da ih pljujemo? Nema šanse.

Citiraj:
Ma super, za vas nema razočaranja sve i da to želite :lol:
Čuj nisu razočarani, zadnji u grupi, izgubili od Gane i jebene Australije... ma bravo najjači ste :lol:

Ovo citiram samo iz zajebancije, prosto mi je zanimljivo i smiješno čitati. Australija je sve samo ne ''jebena Australija'', a Gana, ma koliko su mi smrdljivi, ima određeni kvalitet. Ne treba ih sad ni precjenjivati, ali im treba priznati određeni kontinuitet rezultata, i shvatiti ozbiljno. Možda nam je to nedostajalo ovaj put...možda. U svakom slučaju, zanima me šta si ti konkretno očekivao od reprezentacije, kad si toliko ogorčen. Ja sam, recimo, smatrao da je osmina finala realnost, a sve preko je za skakanje od sreće. Zato nisam ni silno razočaran, i ne mislim da smo strašno podbacili.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
i ja sam zadovoljan. nije se niko potukao od igraca, nismo ni u jednoj utakmici potopljeni sa 4-5 razlike, nismo ni u jednoj utakmici nadigrani... da je kojim slucajem srbija prosla dalje, sad bi antic za sve bio heroj broj jedan, a mogla je srbija proci da je bilo malo vise srece. a svi sto su nezadovoljni su imali prevelika ocekivanja, standardno za nas mentalitet.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Popokatepetl je napisao:
Australija je sve samo ne ''jebena Australija''

Eto Australija je fudbalska velesila, mora da sam nešto propustio.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 17:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Popokatepetl je napisao:

Ti i jesi razocaran bas iz tog razloga sto mislis da je Srbija fudbalska velesila. Zalosno je sto ne samo ti vec velika vecina misli da je Srbija neka fudbalska velesila pa se poslije razocaravate i da ne kazem pljujete, Srbija je samo prosjecna reprezentacija, kad to shvatimo lakse ce mo podnositi poraz a uzivati u pobjedi.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Popokatepetl je napisao:

Ako već citiraš, citiraj kompletan post ili barem relevantan dio. Izvlačenje iz konteksta je fazon kojim se koriste oni koji nemaju argumente. Dakle, čitajući dalje, ide rečenica ''ne treba ih sad ni precjenjivati, ali im treba priznati određeni kontinuitet rezultata, i shvatiti ozbiljno.'' Je li tu nešto pogrešno rečeno? Je li neko spominjao fudbalsku velesilu? Ne, riječ je o ekipama koje godinama unazad igraju solidan fudbal, koje su prije četiri godine, dok smo mi proživljavali agoniju, ostavile više nego dobar utisak i igrale osminu finala, i nijedna se nije obrukala protiv tada dvije najjače ekipe na svijetu. Gana već duži niz godina ima izvrsne rezultate u mlađim selekcijama, i sada se to konačno materijalizuje. Australija je postala samo jača nakon prelaska u AFC. I dalje smatram da smo objektivno bolje od ovih ekipa, ali ne silno bolji. Ovo prvenstvo je, uostalom, više nego ijedno dosad (bar kojeg se sjećam) pokazalo koliko nijanse odlučuju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma super, za vas nema razočaranja sve i da to želite :lol:
Čuj nisu razočarani, zadnji u grupi, izgubili od Gane i jebene Australije... ma bravo najjači ste :lol:

I ja sam zadovoljan.

Kojim se ti to sportom bavis, pa si ostvarivao zapazene rezultate?!

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vjerovatno nogometom :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ili provokacijom

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 21:48 
I ja sam zadovoljan...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja sam takodje zadovoljan 8)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ja eto nisam ... jos nisam cuo od Antica neku ozbiljnu analizu prvenstva. I dalje se prica o pretrcanim kilometrima i ostavljanju utisaka ili losoj sreci. Ne pije to vode. Ljudi onakvu grupu smo morali proci. A, mi smo bili zadnji u njoj. Sa negativnom gol razlikom. Bez prepoznatljive igre. I sa pobjedom protiv Njemacke, koja nam na kraju nista nije znacila. Poraz od Australije me licno vise pogodio nego kada su nas Argentinci naduvali 6 - 0.

Zanimljivo je da dok Antic govori o nekom uspjehu, njegovi fudbaleri (a, procitao sam izjave Ninkovica, Stankovica, Kacara, Jovanovica) pricaju kako je ovo veliki NEUSPJEH.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ала брате, сви пљују по Антићу :-?
Наши га куде, а странци га хвале...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
jeste, kad nismo mogli da prodjemo ONAKVU grupu, iz koje dolaza samo DVA ucesnika cetvrtfinala (a ne svih osam), plus australija cije pola reprezentacije igra u tamo nekoj lijevoj premier ligi engleske, onda stvarno nismo nista ni zasluzili

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo sta doajen srpskog fudbala ima da izjavi

Citiraj:
Đorić: Antiću odmah smanjiti platu!

Rafalna paljba po Selektoru srpske fudbalske reprezentacije, Radomiru Antiću, posle neuspeha na SP ne prestaje. Posle Nenada Bjekovića, Dragana Džajića, te Milorada Kosanovića, i ostalih, brojnih naših fudbalskih radnika, poslednji u nizu koji se "javio" je - Milovan Đorić, direktor trenerske škole FSS i eks selektor "A" selekcije.

Popularni Bata Đora je u izjavi za Press rekao da je reprezentacija Srbije ostvarila neuspeh na Svetskom prvenstvu, odnosno da selektor Radomir Antić mora da prizna greške koje je napravio i da u skladu s tim mirno prihvati reviziju ugovora! Prvi srpski bek ističe da je mesečna plata od 100.000 evra previsoka za trenera čiji je tim završio takmičenje po grupama na poslednjem mestu.

Đorić uopšte nema dilemu oko toga da li je plasman na Mundijal sam po sebi dobar rezultat, kao što misle pojedini domaći stručnjaci.

- Neuspeh nije uspeh, nikada to ni ne može da bude! Smešne su priče onih koji od ovakvog rezultata prave alibi i tvrde kako moramo da budemo srećni zbog odlaska na Svetsko prvenstvo. Jedno je to što priča selektor Antić, ali moramo da uradimo mnogo ozbiljniju i dublju analizu. Moraju i drugi da kažu šta misle o svemu, naročito stručni odbor. Eliminisani smo u utakmici u kojoj nas je i remi vodio dalje. To je neuspeh - izričit je Đorić.

Nekadašnjem selektoru je baš kao i većini fudbalske javnost najviše zasmetalo što Radomir Antić ni nekoliko dana po ispadanju s Mundijala nije preuzeo odgovornost i priznao greške koje su „orlove" koštale osmine finala.

- Selektor nije priznao nijednu grešku! Bukvalno nijednu! Dosta više priče „trla baba lan", moramo da pričamo o potezima koji nisu bili dobri i da neko preuzme odgovornost. Dosta je bilo izgovora. Mene su pljuvali svi živi kad sam bio selektor, pa nijednom nisam pričao o tome kakve je golove primio Aleksandar Kocić protiv Slovenije, a zbog kojih se nismo kvalifikovali na Evropsko prvenstvo. Kada nema rezultata, onda je to selektorova odgovornost i tačka.

Đorić se uhvatio za glavu kada je pročitao Antićevu izjavu da je u Africi „stekao veliko iskustvo" vodeći srpski nacionalni tim.

- Kakve su to priče o pretrčanim kilometrima?! Mnogo je gluposti izrečeno poslednjih dana u cilju pravdanja selektora iako niko u zemlji nije zadovoljan rezultatom. Drugo, Antić kaže da je stekao iskustvo. Kako to može da izjavi selektor jedne reprezentacije? Mi smo ga doveli zato što smo računali da je iskusan...

Na kraju krajeva, predsednik FSS Tomislav Karadžić okarakterisao je rezultat u Africi kao - fijasko! Prvi čovek saveza najavio je posle svega smanjenje plate Antiću, što Đorić u potpunosti razume i podržava.

- Verovatno ni Borisu Tadiću nije prijatno kad pročita da Antić zarađuje 100.000 evra mesečno. I gde je selektoru sada patriotizam na koji se stalno poziva? Ovaj narod ima bedne plate, a zemlja je siromašna. Njegova stara plata bila je 35.000 evra, pa i to je dosta. Neka se sada spusti na nivo na kojem je i reprezentacija. Ne može da ima ugovor bolji od rezultata i onoga kako radi svoj posao. Kada bilo koji klub ili reprezentacija ne ostvare zacrtane ciljeve, onda dolazi do kresanja budžeta. Tako je svuda u svetu - istakao je Đorić.

Milovan Đorić istakao je da su ostavke već podneli selektori svih reprezentacija koje su bile poslednje u grupama na Mundijalu.

- Svi selektori koji su zauzeli poslednja mesta u grupama već su napustili svoje timove. Ne moramo mi da menjamo Antića, ali isto tako ne smemo njegov neuspeh da pravdamo platom i ugovorima. Naglašavam da sam za Antićev ostanak na čelu reprezentacije. Neka nastavi da radi s ovim timom, neka nas odvede na Evropsko prvenstvo i neka tamo pokaže iskustvo koje je sticao u Africi - rekao je Đorić.

tako je, kralju, otjerajte antica, pa najbolje poslije da se ti vratis na mjesto selektora. bio si tako uspjesan da je to cudo jedno.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Само сам чекао овог несрећника да се јави. Сад кад ме подсјетише Караџић и компанија, ко је нама у савезу и ко се све пита за нешто у српском фудбалу, ово је УСПЈЕХ. ИСТОРИЈСКИ! Пу!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kakav idiot, pa gdje se on nasao da prica, vjerovatno najgori selektor u istoriji.. A sta kaze, nije krivio Kocica kad je primao golove ali zato sad krivi? Wow..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Боже драги, ко се све јавља да критикује? Све будала до будале које су се својевремено прославиле као селектори и тренери у три лијепе. Онај Степановић који води "Лакташе", Петковић који је за шестицу против Аргентине рекао да је погријешио јер је слушао савјете новинара како да постави игру, а ову двојицу, Ђорића и Косановића, нећу да метнем чак ни у псовку...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
- Verovatno ni Borisu Tadiću nije prijatno kad pročita da Antić zarađuje 100.000 evra mesečno. I gde je selektoru sada patriotizam na koji se stalno poziva? Ovaj narod ima bedne plate, a zemlja je siromašna. Njegova stara plata bila je 35.000 evra, pa i to je dosta. Neka se sada spusti na nivo na kojem je i reprezentacija. Ne može da ima ugovor bolji od rezultata i onoga kako radi svoj posao. Kada bilo koji klub ili reprezentacija ne ostvare zacrtane ciljeve, onda dolazi do kresanja budžeta. Tako je svuda u svetu - istakao je Đorić.

nastranu svi ostali idiotizmi koje prosipa ova spodoba, ovo najbolje oslikava o kakvim muljatorima i ciganima se radi u nasem savezu. plata selektora NE ZAVISI od rezultata koje ostvari, ako tako ne stoji u ugovoru. ako je ugovor potpisan na 2 godine, i ako u njemu stoji da je plata X eura, onda je savez duzan da selektoru isplati svaki dinar.
i sto se tice toga "tako je svuda u svetu", recimo kapelo je prije SP-a potpisao ugovor sa engleskim FA po kojem ce primati 6 miliona funti godisnje sljedece dvije godine. englezi su na prvenstvu dozivjeli DEBAKL mnogo gori nego nas, ali opet savezu ne pada na pamet da mu smanji platu, jer nema ZAKONSKO pravo na to. samo zale sto su potpisali ugovor sa njim, jer ugovor je ugovor i mora da se ispostuje. ako dobije otkaz, morace mu isplatiti svih 12 miliona funti.
prema tome, ko vas je*e sto ste potpisivali ugovor sa anticem i mislili da cete ga ciganski i seljacki zeznuti. idioti.

ANTICU OSTANI I JE*I IM MAME!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Milanko Djeric je napisao:
ANTICU OSTANI I JE*I IM MAME!

Може ли сам? Ево гледам списак
Citiraj:
Novi Izvršni odbor FSS imaće 17 članova, a pored Karadzića, u njemu će biti Dragan Đorđević, Goran Milanović, (Fudbalski savez regiona istočne Srbije), Zoran Bingulac, Raka Đurović (Fudbalski savez Beograda), Ratko Borovnica, Staniša Beljin (Fudbalski savez Vojvodine), Dušan Sekulić, Dušan Savić, Dragoljub Vukadinović (Fudbalski savez regiona zapadne Srbije), Goran Obradović (Fudbaski savez Kosmeta), Bogoljub Stepanović (Udruženje sudija) i Miodrag Morača (Prva Telekom liga). Imena preostale četvorice članova Izvršnog odbora biće naknadno saopštena. Novi članovi Nadzornog odbora, koji prema novom poslovniku o radu ne mogu biti skupštinski delegati, su Predrag Teofilović, Dragan Marjanović, Mateja Radojičić, Vitomir Milovanović i predstavnik Vojvodine koji još nije određen.

Citiraj:
Izvršni odbor FSS danas je kompletirao sastav Stručnog odbora nacionalnog saveza, na čijem čelu će biti Ljubiša Tumbaković, a članovi su Dušan Savić, Suzana Stanojević, Milorad Kosanović, Radovan Ćurčić i Zoran Milinković.

и не могу наћи довољно јаку личност да му чува леђа. Или су фудбалски маргиналци, или су корумпирана, истрошена и интелектуално упитна стока. А предсједник тренерске нам је Бата Ђора, први српски бек... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Може ли сам? Ево гледам списак

sto se tice ugovora, moze, jer mu ne mogu nista zakonski. ako probaju da mu smanje platu, moze da ih tuzi medjunarodnom sudu. sto se tice ostaloga, uz takav "strucni upravni odbor savjet", kako li se to vec zove, stvarno mu ne bi bio u kozi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]