dragann je napisao:
Slažem se druže.
Koliko mi je poznato, želja da se izgradi spomeik Papi je krenula od HKD NAPREDAK i vrha Katoličke crkve u BiH.A ko je to tačno onda to moramo respektovati uvažavajući činjenicu da su to dvije krucijalne instuticije Hrvata katolika u BiH i da po svojoj misiji nisu političke!
e ovo je presmesno... ljudi ovde vise niko nije glup, dosta vise mlakonja i nemocnih ljudi.. ima li iko da ce dici glavu i uciniti bilo sta po ovom pitanju? prave debile od nas... a mi se samo zalimo...
jednom, ako odlucim da malo bolje proucim proslost i razmislim sta bi se moglo uciniti UOPSTE po pitanju debilizacije mog naroda, predlozicu vam da mi se pridruzite... ali koliko vidim, svi znamo pricati i pisati.. pa bar mozemo reci da smo, ako nista, obrazovan narod...
molim bez komentara, jer veoma verovatno nisam u pravu i sve ovo danas treba da bude tako jer smo, bez uvrede, jer i sebe nazivam tako, kreteni...
p.s. na kraju krajeva, ja ne zivim na planeti Zemlji, vec negde u nekom hiljaditom sazvezdju i odande to izgleda ovako kako napisah... presmesno..