banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2010, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
NFL fanatik je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Јесте, багра је. И то је оно што ја хоћу да кажем. Подјељеност постоји и никад више среће овдје. Не оправдавам никога, но другачија је ситуација кад неко ко је затворен у неку квази државу у којој не жели да буде, навија за свој народ који му је ПРВИ КОМШИЈА (како је то то тужно), а неко ко никад није видио Турчина за неке Турке само зато што имају исту вјеру. А тај исти са тим Турчином нема ама баш ништа заједничко осим и те вјере, коју, руку на срце не практикује како треба ни 10 % муслимана из БиХ.

Morate jedno shvatiti - muslimani iz BIH koji "navijaju" za tursku (nikad nisam, niti cu) to rade ISKLJUCIVO iz inata srbima i hrvatima zbog navijanja za susjedne drzave umjesto za svoju...dakle - drugih razloga NEMA (ako si pratio zadnje kvalifikacija i BIH-Turska sve ti je moglo biti jasno)...kako ne kuzite to. Cisti inat i revolt - i sto je najgore i pali kod vas jer evo ocigledno mislite da se tu gaji ljubav prema turskoj... 8) cccc

Jel' tebe sramota kad pises ovakve gluposti?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
bila jednom je napisao:
Adrenalin je napisao:
Citiraj:
da bude jos zalosnije, ti Turci danas su veci Evropljani...

:D ...i da se nadovežem... nikada se Osama nije borio više za američke interese... nije da sam sakastičan... ko je pametan, shvatio je davno...

Al' ovaj iznad mene, ko da za CNN radi i zarađuje žestoko... mensčini...

Jarane, men' dosadilo u struci radit', imal' posla?

dovoljno, nema !!!

bio sam u Mostaru vise puta, osim sto je jedan dio grada orijentalan, i nisam vidio bas toliko mrznje...ljudi zive normalno i tako...
ima na forumu ljudi koji zive tamo, pa mogu valjda bolje opisati kako to izgleda u svakodnevnici...

Ako si iz Banja Luke ja bih se s tobom rado mijenjao.

U Mostaru generatori mržnje nisu samo oni što su šljegli nego i građani koji su tu ko zna koliko generacija. Mostar je danas jedna pripizdina iz koje treba bježati. Ja sam iz Mostara ali najblaže rečeno uopšte ga ne volim i osjećam se kao stranac u nekom nepoznatom gradu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 09:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
ferdinand je napisao:
NFL fanatik je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Јесте, багра је. И то је оно што ја хоћу да кажем. Подјељеност постоји и никад више среће овдје. Не оправдавам никога, но другачија је ситуација кад неко ко је затворен у неку квази државу у којој не жели да буде, навија за свој народ који му је ПРВИ КОМШИЈА (како је то то тужно), а неко ко никад није видио Турчина за неке Турке само зато што имају исту вјеру. А тај исти са тим Турчином нема ама баш ништа заједничко осим и те вјере, коју, руку на срце не практикује како треба ни 10 % муслимана из БиХ.

Morate jedno shvatiti - muslimani iz BIH koji "navijaju" za tursku (nikad nisam, niti cu) to rade ISKLJUCIVO iz inata srbima i hrvatima zbog navijanja za susjedne drzave umjesto za svoju...dakle - drugih razloga NEMA (ako si pratio zadnje kvalifikacija i BIH-Turska sve ti je moglo biti jasno)...kako ne kuzite to. Cisti inat i revolt - i sto je najgore i pali kod vas jer evo ocigledno mislite da se tu gaji ljubav prema turskoj... 8) cccc

Jel' tebe sramota kad pises ovakve gluposti?

Nije. Je li tebe sramota sto si toliko glup da ne mozes shvatiti da me boli k*rac za Turskom, kao i svakog normalnog Bosnjaka?? Ne znam jesam li upoznao dva turcina u zivotu, i generalno ih stavise NE VOLIM.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
hercegovac27 je napisao:
hercegovac27
U Mostaru generatori mržnje nisu samo oni što su šljegli nego i građani koji su tu ko zna koliko generacija. Mostar je danas jedna pripizdina iz koje treba bježati. Ja sam iz Mostara ali najblaže rečeno uopšte ga ne volim i osjećam se kao stranac u nekom nepoznatom gradu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
cicak je napisao:
hercegovac27 je napisao:
hercegovac27

???????

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 01:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
Ako bosnje ne vole turke i arape, zasto je Srajevo puno arapa i vehabija? Tuzno sta ce uraditi arabljanske pare od muya, ne pise im se dobro

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 02:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bila jednom je napisao:
Adrenalin je napisao:
Citiraj:
da bude jos zalosnije, ti Turci danas su veci Evropljani...

:D ...i da se nadovežem... nikada se Osama nije borio više za američke interese... nije da sam sakastičan... ko je pametan, shvatio je davno...

Al' ovaj iznad mene, ko da za CNN radi i zarađuje žestoko... mensčini...

Jarane, men' dosadilo u struci radit', imal' posla?

dovoljno, nema !!!

bio sam u Mostaru vise puta, osim sto je jedan dio grada orijentalan, i nisam vidio bas toliko mrznje...ljudi zive normalno i tako...
ima na forumu ljudi koji zive tamo, pa mogu valjda bolje opisati kako to izgleda u svakodnevnici...

koliko ima srba u mostaru?

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 03:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
safari je napisao:
Ako bosnje ne vole turke i arape, zasto je Srajevo puno arapa i vehabija? Tuzno sta ce uraditi arabljanske pare od muya, ne pise im se dobro

Btw, ne vole ni Srbi cigane pa ih je puna Srbija.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 04:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
safari je napisao:

Btw, ne vole ni Srbi cigane pa ih je puna Srbija.

po popisu iz 2001: 100 000, to je vec neka druga prica, Srbiju ucenjuju readmisijom sa tim cigansturama :angry4:

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

majka mu stara eto ja sam u tom istom sarajevu dosta cesto... ja fakat ne vidjeh tih vehabija, arapa itd... ima jos forumasa koji su cesto u sarajevu... (azdaha)... bas me interesuje vidjaju li ih oni?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
cicak je napisao:
majka mu stara eto ja sam u tom istom sarajevu dosta cesto... ja fakat ne vidjeh tih vehabija, arapa itd... ima jos forumasa koji su cesto u sarajevu... (azdaha)... bas me interesuje vidjaju li ih oni?

Cicak jesi li siguran da si bio u Sarajevu?
Ja tu živim i tvrdim da ne možeš proći ulicom da se ne očešeš o na desetine njih da ne kažem na stotine.
Kad slijedeći put dođeš, prošetaj malo po "olimpijskom" ili "B fazom", mislit ćeš da si u Kandaharu :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sve mi se odigrava na relaciji Alipasino, Grbavica, Marin Dvor...
ljudi s aktovkama...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 10:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

eugene of savoy je napisao:
cicak je napisao:

Cicak jesi li siguran da si bio u Sarajevu?
Ja tu živim i tvrdim da ne možeš proći ulicom da se ne očešeš o na desetine njih da ne kažem na stotine.
Kad slijedeći put dođeš, prošetaj malo po "olimpijskom" ili "B fazom", mislit ćeš da si u Kandaharu :wink:

Cicak - potpuno se slazem. Eugene of Savoy - zivim i ja tu u Sarajevu i mislim da pretjerujes (i ne samo ti nego svi generalno). Vehabije uglavnom i JESU na Alipasinom, to se slazem (ne samo B faza vec i A faza) - i to nije nikakva tajna. Tu im je njihova dzamija Kralja Fahda (ko god da je taj lik). Ali ne mozes na osnovu jednog ili dva naselja ljudima pokusati stvarati sliku o Sarajevu - sta je sa ostatkom grada? Mozes Ferhadijom proci u sred bijela dana (danas npr.) garantujem ti da su vece sanse da NECES sresti niti jednog nego da hoces...ostalo je sve pretjerivanje, po mom misljenju.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 10:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo - odoh jos malo na pauzu za rucak, proci cu Ferhadijom pa cu bas obratiti paznju da li cu sresti Eugene-ove "desetine, ma stotine" ili moje "jednog, dvojicu".. :evil3:

Javim se posle rucka sa rezultatima "walkthrough-a". :lol:
Bice objektivno, casna pionirska!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
cicak je napisao:

виђамо.
и њих, и брадоње.. и цурице од 13-14 година умотане а на ногама конверзице.. итд итд..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
cicak je napisao:

виђамо.
и њих, и брадоње.. и цурице од 13-14 година умотане а на ногама конверзице.. итд итд..

svejedno. misljenja sam da to na ovom podneblju nece proci... pokusaj koji nece naci bas plodno tlo. fala bogu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja u Sarajevu vidio samo dvije zamotane žene i jednog bradonju...Buraz je bio više puta,kaže da ih ima više ali da masa domaćih Muslimana negativno govori o njima....Još ako naprave poneko sranje kao ovo u Maglaju ima da ih podave.....

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Naravno da ih vecina bosanskih muslimana ne da ne voli, vec prezire. Problem je sto su iskoristili plodno posleratno siromasno tlo da sebi privuku odredjen broj siromasnih BH muslimana odredjenim "naknadama"...jbg bijedi uvijek mozes prodati muda za bubrege...i sad zbog tih domacih "trbuhom za kruhom vehabija" ispada da kao BH muslimani podrzavaju taj pokret..a ja licno ne znam niti jednog koji ih ne bi sve deportovao kad bi imao tu moc...ali ovo je mnogo dublja tematika da bi se nesto dokazalo nekim plitkim izjavama koje pojedinci ovdje valjaju..tako da je uzaludno trosenje energije.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a rezultati walkthrough-a?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
a rezultati walkthrough-a?

A jbg - reci ce odmah ovi pojedini islamofobi ovdje da rezultati "nisu reprezentativni" s obzirom da sam krenuo kroz Ferhadiju, ali se dupe razlijenilo pa sjeo na kafu u najblizi kafic sa ekipom s posla.. :lol: naravno od vehabija ni traga, ali ponavljam - procedura nije izvrsena kako je zamisljena, tako da to moram ponoviti drugi put... 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]