banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 27 Jun 2010, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kakav udes. Nevjerovatno. Hvala Bogu pa je Webber OK :?
Evo, Hamilton je dobio kaznu za preticanjem pod sigurnosnim automobilom.
Ne ide mi u glavu kako je Ferrari uspio ovoliko usrati ovo stajanje :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kako... Ovako, hamilton pi*ketina je namerno ukocio i vozio paralelno sa SC-om i kada je SC izasao preko one linije od boks trake, Hamilton je ubrzao, a Ferrari je morao da ostane iza SC-a... Srsnje kazna, trebala je biti stop and go, jer je ovo smesno :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Djubre jedno!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najbolje da se ponovi trka :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ova politika i nadrkavanja izmedju timova i vodja trke radi to za pricu nije :?
Kubica se zakucao iza onog kloca Barirchella i nikako da ga obidje :banghead:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obidje Kobayashi Alonsa, nije se posteno ni namucio.
Ferrari je definitivno u problemima. Sad mi je i drago sto Kubica nije potpisao za njih. Optimisticniji sam po pitanju Renaultovog napretka :oops:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prestigao ga je jer je na soft gumama novim i logicno je da ga je prestigao, oba bolida imaju ferrari motore, a verujem da je alonso cuvao glavu jer rezultat trke jos nije donesen...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
Hertzog je napisao:
Kako... Ovako, hamilton pi*ketina je namerno ukocio i vozio paralelno sa SC-om i kada je SC izasao preko one linije od boks trake, Hamilton je ubrzao, a Ferrari je morao da ostane iza SC-a... Srsnje kazna, trebala je biti stop and go, jer je ovo smesno :roll:

Pi*ketina alonso i dalje ima skrivenih tenzija (koje više nisu ni skrivene) prema očigledno boljem vozaču. Da je bolji moglo se vidjeti kad su vozili za isti tim. Najbolje se vidjelo da ga samo interesuje gdje se vratio hamilton. Niko mu nije kriv što nema pojma. Osim toga ferari je sad obična kanta koja ne može da prestigne ni toro roso. :lol: :lol: :lol:

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da je bolji moglo se vidjeti kad su vozili za isti tim.

Vidjelo se kako? U timu u kojem cije je Hamilton 'dijete' Alonso je imao jednak broj bodova kao i on.
Alonsa mozemo voljeti ili ne (meni licno je jedan od najneomiljenijih vozaca danas), ali cinjenica da je fantastican vozac (ako ne najbrzi onda u top3 sigurno) je nepobitna.
Forma Ferrarija ove sezone se popravila u odnosu na proslu, al' zasad nedovoljno da bi ozbiljnije ugrozili Red Bull i McLaren.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja ne volim ni jednog ni drugog ali porediti Hamiltona sa Alonsom je komedija. Pa Alonso je tehnicki najsavrseniji vozac u zadnjih 15 godina... Sumi mi je Tito, ali tehnicki je Alonso bolji od njega... A kamo li od Hamiltona. Zato toljaga... U cosak.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Necemo bas ni pretjerivati sa tim 'naj' epitetima :D
Cinjenica je da su i jedan i drugi vrhunski vozaci i uz jos njih par trenutno klasa za sebe.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 18:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Ja ne volim ni jednog ni drugog ali porediti Hamiltona sa Alonsom je komedija. Pa Alonso je tehnicki najsavrseniji vozac u zadnjih 15 godina... Sumi mi je Tito, ali tehnicki je Alonso bolji od njega... A kamo li od Hamiltona. Zato toljaga... U cosak.

Momak da izbjegneš tako subjektivne komentare pođi iz početka, znači prvo isprati 5-6 karting sezona pa ćemo te onda propitati jesi li za F1. Ne voliš ni jednog ni drugog... pa to je tek komedija. Da šumi vozi za ferari to bi bila druga priča. Alonso i njegova tehnika nema veze s vezom. Prestizanje patuljaka poput buemija isl, za hamiltona je rutina, ali za alonsa ili buttona njie baš. Alonso je bio dobar dok je vozio dobar auto, sad kad vozi ferari nema ga niđe. I sa šumaerom je bilo isto. Imali su sreće što nisu imali pravog konstruktorskog konkurenta, svi se sjećamo ferarija i baqrichela u njem. I on je bio prvi - drugi. Sad ni njega nema niđe. Vidjeli smo šumaera danas. Vjerujem da bi vrlo rado sjeo u red bull ili mclaren. Najzanimljiviji vozač ove sezone je upravo Hamilton. Iako je Button dosta često bio ispred njega i pobjeđivo ipak je najveće drame Hamilton pravio i najinteresantnije je njega bilo gledati. Ako izuzmemo borbe za pozicije ispod 10e. Mislim da je Hamilton nekoliko puta prvo mjesto osvojio direktnim prestizanjem vodećeg na stazi, i to ove sezone. Mrziš McLaren, u redu, ali je bolji od ferarija, zato u ćošak na kuruz.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kratko i jasno: Alonso je bolji vozac od Hamiltona. Neka me Hamilton demantuje titulama i osvojenim trkama.
Do tad imas mahanje... I za mene, kao i barem 5 milijardi drugiih ljudi, Sumi je najbolji vozac ikad. Broj nagrade i titule. Tu je malo skakljivo zbog Ajrtona i njegovih voznji... Covjek je vozio kad su u formulama bili manuelni mjenjaci... Debelo ispred konkurencije uvjek... Jbg, nikad necemo saznati da li bi osvojio vise titula nego Mihael.

P.S. Ne pricaj mi o F1, molim te... Ako sam ista pratio u zadnjih 10 godina, onda je to F1. Sve i jednu trku... A karting gledam s vremena na vrijeme. Gledao sam i tvog voljenog crnog cvarka kad je razvaljivao ostalu balavurdiju u kartingu... Alonso je dvostruki sampion, Hamiltone sagni se.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Statistika je nezahvalan pokazatelj za usporedjivanje vozaca. Schumacher jeste statisticki jeste najbolji vozac svih vremena, ali, iako je neosporan njegov kvalitet, mislim da nije toliko dominantan na ostale vozace koji su se pojavili u F1.
Usporedjivanje Alonsa i Hamiltona na osnovu titula takodje nije posebno relevantno, kao ni to da ih poredimo u proteklih 2-3 sezone gdje je Hamilton na raspolaganju imao bolid koji je barem 1sec po krugu brzi od Alonsa. Najrelevatniji pokazatelj gdje bi njih dvojicu mogli porediti je upravo sezona '07 gdje su na raspolaganju imali iste bolide (iako je Hamilton, mora se priznati, imao bolju podrsku tima) i gdje su zavrsili sa identicnim brojem poena.

Na svakog trenutnog F1 vozaca dodje stotina odlicnih vozaca nizih serija koji nisu uspjeli da prodju u 'najludji cirkus' tako da neko od nas cije se vozacko iskustvo svodi na voznju od tacke A do tacke B sudi o vozackoj 'tehnici' jednog od njih i govori da nema pojma je u najmanju ruku smijesno.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

10 vozaca je kaznjeno sa +5sec na zavrsno vreme zbog one guzve pod SC, tako da je alonso zavrsio kao 8., Buemi 9., a Rosberg 10. Mislim da je kazna OKi ali prednost koju su stekli svi kaznjeni vozaci je velika i nenadoknadiva za Ferrari koji je dobro popusio na ovoj trci

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je Mladen Jergovic rekao, trebao je sigurnosni automobil, kada je vec pustio Vettela, da pusti i ostale automobile da ga obidju. Ovako je samo nastala sveopsta zbrka :?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali taj seljak me je opet isfurao svojim glorifikovanjem Hamiltona, kada je krenuo da prica o onome kao da i komsiji crkne krava. U fazonu sami se sjebali pa hajde da sjebemo i McLaren, a da nije ni znao o cemu se radi, uz to i na prikazanom snimku se jasno vidi da je hamilton usporio i da je vozio paralelno sa SC-om i da je pokusao zadnji milimetar da iskoristi i onda predje SC. Nije mu uspelo, dobio je kaznu, ali ona se razvojem situacije nije ni osetila... Debelo su svi zakazali na ovoj trci... Ako je vettel propusten, onda su svi morali proci jer nije mogao Ferrari ostati prvi iza SC-a, ali dobro, kasno je sada nervirati se, jer se nista ne moze promeniti

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najbolji mi je ovaj komentator na HRT koji gotivi Kubicu - neka potpuno deseta prica, nista ni sa cim i on upada sa komentarom "A Kubica je napredovao jedno mjesto u odnosu na start"
:lol: :lol: :lol:

Propust je bio u vodjenju trke, ali se i Ferrari sam propisno sjebao :?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne vidim po cemu se zajebao... I ja sam mislio da je njihova greska sto nisu na vreme u boks otisli, ali ocigledno da nije bila njihova krivica. Vratili su se u donji deo poretka zbog te greske SC-a i nisu mogli da se vrate, jer je trebalo prestici 100 bolida na stazi gde jedva budu 2 prestizanja

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pratiš formulu 1 već 10 godina!!! I opet nemaš pojma. Nemoj bar širiti dezinformacije po forumu. Ja ti lijepo kažem danas smo vidjeli kakv je šumi zapravo. Jedno od ta 2 prestizanja je bilo kad je kobaja prestigo tvog svevišnjeg alonsa, drugo bi bilo obilaženje buemija sa kojim se alonso patio 50+ krugova a ovaj je to riješio za 1/2 kruga. I šta sad. Da bi se tebi neko svidio mora srati kako je alonso dobar. Kad nije.

Ne zaboravi nas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]