banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Prc... Otprilike uvijek kad se digne euforija, podbace. Tako je bilo pred onaj meč sa Francuskom u Beogradu, tako je bilo pred start prvenstva i tako je bilo i pred Australiju. Ja rekoh da će trebati dati gol u prvih pola sata igre i da potom slijedi razbijanje, a ako se to ne desi ide teško mučenje. Nažalost, ispostavilo se da je u pitanju bilo ovo drugo.

I otprilike se ponovio start drugog poluvremena protiv Nijemaca. Prilično su bezglavo djelovali na terenu, a priključio se Antić, po meni, prilično nerezonskim odlukama. Tošić umjesto Krasića, koji je zamro jer je 90 odsto napada u prvom poluvremenu, išlo preko njega. Jovanović odsječen, Kačar zakucan za klupu, a u pitanju je veznjak, koji ima bolju realizaciju od pojedinih napadača...
I onda očajničko uvođenje Lazovića i Pantelića... Sve u svemu, igra se raspala u drugom poluvremenu i nema tu pozivanja na sudijske greške, nesreću i ostale budalaštine. Krasić nije promašio onaj zicer zbog sudije ili zato što nije imao sreće, već zbog manjka koncentracije i odsudnom trenutku. Dakle, od toga se treba krenuti...

A penal? Ne bi pogriješio sudija, da ga je svirao, ali... Kejhil okrenut leđima, u skoku, lopta ga pogađa u ruku. Mislim da je to apsolutno sudijsko uvjerenje, ali da je drastična greška na štetu Srbije - nije.

Uglavnom ponoviću ocjenu poslije meča sa Ganom. Da je dobro - nije, ali nije ni neka tragedija. Sredina...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Za penal - da, to može da se smatra sudijskim uvjerenjem i posmatrano samo po sebi nije greška. Ali, kao što već rekoh na ovoj drugoj temi, slično je bilo i sa penalima koji su nama svirani. Ja sam u principu zadovoljan nastupom ovog tima. Ima tu mjesta za svakojake popravke, ali definitivno se nismo obrukali. Borbenost je bila na nivou. Pobijedili smo Švabe, to nije mala stvar i pomoći će nam u izgradnji pobjedničkog mentaliteta.
Prognoziram da ćemo da se prošetamo kroz kvalifikacije i onda osvajamo EP.
SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Trebamo mi sami sebe pobijediti pa onda ici dalje.

na greskama se uci. bice bolje na EP. samo se treba plasirati, ali bijedni italijani nas nece zaustaviti

Ma kojim greskama? Pa mi iz gresaka ucimo vec decenijama pa nikako da nesto zapamtimo.
Penal je mogao svirati, ali kakve to veze ima. Ako ne mozemo gola dati 80 minuta sta dalje da pricamo.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Večeras sam čitao šta se ovde danas pisalo pa sam vidio da su se mnogi radovali što bi Srbija išla na USA a onda na možda Urugvaj pa je to kao fin put do polufinala. Samo ću reći da se grdno varaju oni koji misle da bi Srbija (tek tako) pobijedila USA, a onda i Urugvaj. A mislim i da je to sad svima jasnije poslije ove utakmice večeras, ali i uzevši u obzir kako USA i Urugvaj igraju, i kako uopšte igraju svi na ovom SP, posebno "male" selekcije, dok su "velike" selekcije, bar mene, veoma razočarale, sve do jedne.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Žao mi svih onih što su pokupovali zastavice i okačili na vozila...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tu si potpuno u pravu. Urugvaj i USA su odlične selekcije (ali ni Južna Koreja nikako nije za potcjenjivanje). Mislim čak da bismo mnogo lakše pobijedili nadobudne Engleze nego rasterećene Amerikance, ali sad je već bespredmetno raspravljati o tome kad smo ispali :-(

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ne treba kukati na sudije i nedosudjeni penal. Tacno je da je bio cist kao suza, ali to nije razlog naseg ispadanja sa SP. Mi smo govno pojeli u prvoj utakmici protiv Gane koju smo trebali dobiti. Protiv Australije smo imali dosta sansi, nismo ih iskoristili i kaznjeni smo za promasaje. Tako to obicno bude u fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Osim toga, treba biti veliki i u porazu i odmah pružiti bezrezervnu podršku našima za sljedeće kvalifikacije. SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovom prilikom bih želio da pružim podršku i reprezentaciji Francuske!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Večeras sam čitao šta se ovde danas pisalo pa sam vidio da su se mnogi radovali što bi Srbija išla na USA a onda na možda Urugvaj pa je to kao fin put do polufinala. Samo ću reći da se grdno varaju oni koji misle da bi Srbija (tek tako) pobijedila USA

Ja sam odmah rekao da se ne prave te kalkulacije unaprijed. I bojim se da im je i Antić podlegao, jer je ostavio Kolarova na klupi, vjerovatno misleći da ga sačuva od žutog kartona. Ništa od toga nema. Ovo je turnirsko takmičenje, igra se utakmica za utakmicu i pogotovo kad se mora iči na pobjedu, izvodi se najjači sastav po svaku cijenu. Srbija danas, gotovo da nije zaprijetila preko lijeve strane, a da je Kolarov igrao, mislim da bi lakše bilo i Jovanoviću..

A USA su za nas sasvim respektabilna selekcija. Imaju mentalitet da igraju punom snagom 90 minuta, tehnički su sasvim dobri i konstantno napreduju u svakom pogledu. Ako nisu bolji od Srbije, slabiji nisu uopšte...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Harvester je napisao:
ali definitivno se nismo obrukali

Po meni jesmo. Zadnji smo u grupi. Izgubili od Gane i Australije koje su, kao i sve selekcije na SP, dobre, ali se ipak očekivalo bar 4 boda iz te dve utakmice, ako ne i svih 6. Nijemce smo pobijedili samo zato što smo prvu utakmicu izgubili, pa se grizlo, inače ne bismo ih dobili da smo sa Ganom igrali neriješeno.

Harvester je napisao:
Pobijedili smo Švabe, to nije mala stvar i pomoći će nam u izgradnji pobjedničkog mentaliteta.

Teško da će pomoći jer će biti svjesni od koga su izgubili a koliko su bili blizu da idu dalje.

Harvester je napisao:
Prognoziram da ćemo da se prošetamo kroz kvalifikacije i onda osvajamo EP.
SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pretjeruješ. Ovakva nerelana očekivanja samo vode u nova razočarenja. Ja, za razliku od mnogih, ništa specijalno nisam očekivao od Srbije na ovom SP, smatrao sam da ako uopšte prođu grupu teško da će proći osminu finala. Ali nisam očekivao da će biti baš zadnji u grupi. Zato ću ja rasterećen i sa zadovoljstvom gledati ostatak SP-a jer sam se radovao samom SP-u a nisam bio naložen na nekakav uspjeh Srbije, jer taj uspjeh nisam ni očekivao.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2009, 12:24
Ne mogu da vjerujem, razocarenje na sve strane, a klinci su sve blokirali......

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

:lol:

Јбг људи, живот је то. Шта да се ради... Сад ће кошарка, одбојкаши су сјајни... :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ne znam, jeste veliko razocarenje, ali momci su se borili i dali su sve od sebe do zadnjeg minuta. to je ono sto mene veseli i ja im na rezultatu ne mogu zamjeriti. odlucile se sitnice, niko nas nije razbio, nismo se obrukali. kostur reprezentacije je stvoren, stvorena je dobra atmosfera oko ekipe, potpuno drugacija nego prethodnih godina. sa velikim optimizmom ocekujem kvalifikacije za euro2012.
penal je bio cist kao suza, ako cemo porediti sa onim sto su uradili vidic i kuzmanovic.
u svakom slucaju, bravo za nase reprezentativce, dali su sve od sebe. nakon dugo godina poceli su da lice na ozbiljnu ekipu. naprijed SRBIJA!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2009, 12:24
WinstonWolfe je napisao:
ne znam, jeste veliko razocarenje, ali momci su se borili i dali su sve od sebe do zadnjeg minuta. to je ono sto mene veseli i ja im na rezultatu ne mogu zamjeriti. odlucile se sitnice, niko nas nije razbio, nismo se obrukali. kostur reprezentacije je stvoren, stvorena je dobra atmosfera oko ekipe, potpuno drugacija nego prethodnih godina. sa velikim optimizmom ocekujem kvalifikacije za euro2012.
penal je bio cist kao suza, ako cemo porediti sa onim sto su uradili vidic i kuzmanovic.
u svakom slucaju, bravo za nase reprezentativce, dali su sve od sebe. nakon dugo godina poceli su da lice na ozbiljnu ekipu. naprijed SRBIJA!!!

Slazem se sa tobom i nadam se da ce u buducnosti biti jos bolji....ali.......i dalje mi nije svejedno :-? :(

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
naravno da mi nije svejedno, i da sam sve jebao sudiji, ali sam pristupom igri i zalaganjem, itekako zadovoljan. konacno to lici na nesto. svako odradjuje svoj dio posla kako treba.
sad me zanima, sta ce Antic nakon svega. ja mislim da treba da ostane, da je napravio dobar, jako dobar posao.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
skypostman je napisao:
Slika

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuk_samotnjak je napisao:
skypostman je napisao:
Slika

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

+1

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sta da se radi,nismo iskoristili svoje sanse i to je to.Tanka je linija izmedju srece i tuge,mi veceras nismo imali ono prvo i tu nam je kraj.Ne bi uposte nezasluzeno bilo da smo kojim slucajem bili cak i prvi u grupi,ali lopta je okrugla i zbog toga fudbal i jeste najvaznija sporedna stvar na svetu.Po meni sreca je ove veceri presudila,u dve utakmice sviraju nam se dva penala zbog igranja nasih momaka rukom i sada kada to treba da nam se vrati sudija ne pokazuje na belu tacku.Sta da se radi,propustena je istorijska sansa ali idemo dalje,NAPRED SRBIJA!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hertzog je napisao:
I ja zbog malera, uvek izgubi ekipa za koju navijam :lol:

Eto, jebo me pas da me jebo....
Prvo kolo navijao za Srbiju, ona izgubi, drugo kolo za Nemacku, ona izgubi, sada sam dusu dao za Srbiju i ona izgubi... Oooo maleru neopevani. Sto se nisam rodio u andori pa da nemam koga baksuzirati :(

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Šteta... sve što mogu reći. :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]