banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 03:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2010, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Izgleda da je čitava Francuska prolupala, pored loše reprezentacije večeras smo vidjeli lošeg sudiju i njegove kretenske odluke i propuste. Znao sam da će poslije nekoliko dana neprestanog hvaljenja sudija isti ipak pokazati svoje pravo lice a to je da se stavljaju u ulogu glavnih glumaca i da će uprskati još dosta dobrih utakmica ako se FIFA odmah ne umiješa i oštro reaguje prema ovom Francuzu ali i ostalim koji ubijaju draž ovog lijepog sporta.
FIFA treba da kazni i ove simulante (što neko reče: "hebo ih S. Bilić")

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
a neko da spomene dvostruko igranje rukom luis fabijana kod gola?

francuzima se njihov rukomet vratio - u totalnom su rasulu i vec se pakuju kuci. vidjecemo sta ce biti sa brazilcima. a onoj budali sto je odglumio ko da je udaren buzdovanom ne mora nista da se vraca - dovoljna mu je kazna sto igra u tako losoj reprezentaciji

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lJh_6s0B_Ms[/youtube]

Ево мало дужег клипа. Иначе овај чико што се љути на Евру је Роберт Диверн, кондициони тренер.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 22:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ne kontam Francuze...ako igraci imaju zelju, a smeta im Domenik i kondicioni trener, pa ljudi moji nek sjednu izmedju sebe, porazgovaraju i na teren igraju bez obzira sta im Domenik govorio...niko od igraca nije klinac pa da ne zna sta mu je posao....ignorisi Domenika i igraj svoju igru..

Milanko Djeric je napisao:
a neko da spomene dvostruko igranje rukom luis fabijana kod gola?

francuzima se njihov rukomet vratio - u totalnom su rasulu i vec se pakuju kuci. vidjecemo sta ce biti sa brazilcima. a onoj budali sto je odglumio ko da je udaren buzdovanom ne mora nista da se vraca - dovoljna mu je kazna sto igra u tako losoj reprezentaciji

u kom smislu sta ce biti sa Brazilcima..idu u sljedeci krug i tamo igraju sa drugim iz H...i to ce proci..e sad ne znam jel se mogu pre finala sresti sa Argentincima...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
u kom smislu sta ce biti sa Brazilcima..idu u sljedeci krug i tamo igraju sa drugim iz H...i to ce proci..e sad ne znam jel se mogu pre finala sresti sa Argentincima...

mislio sam na koji nacin ce da im se vrati ovo blatantno igranje rukom

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
i kazu za italijane da se valjaju i da igraju prljavo. a veceras, ne zna se ko je igrao prljavije, brazilci ili slonovi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Milanko Djeric je napisao:

Citiraj:
Ne znam zašto šupački, titulu je osvojila ekipa koja je pokazala najviše prije 4 godine.

pa, recimo, nepostojeci penal protiv australije u 120 minutu, ciganska provokacija materacija u finalu...

Uh, brate, što su ti ubjedljivi argumenti...već se raspravljalo o tom penalu, i zaključilo da je bio postojeći, kontakta i te kako bilo, iako malo i teatralan pad. A to što je opsovo Marko mater Aci se dešava na svakoj *ebenoj utakmici na kugli zemaljskoj. Što je preiskusni Zidan bio dovoljno, neću da kažem glup, ali šta već da nasjedne je njegov problem. Tako da, ako su ti to sve zamjerke na Italiju 2006, koja je zaista moćno došla do finala, nemoj više, molim te.

Što se ovog prvenstva tiče, opet propustih Brazil, dođavola! Sad kontam gledati neki snimak na RTS-u. Biće pakleno ako se u grupi H situacija zakomplikuje, pa Španci budu drugi, mada ipak sumnjam da će se to desiti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja bih baš volio da Španija (ako prođe u osminu) igra sa Brazilom :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja bi volio da Srbija osvoji :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
već se raspravljalo o tom penalu, i zaključilo da je bio postojeći, kontakta i te kako bilo, iako malo i teatralan pad

ajde, a ko je to zakljucio? talijani? taj penal se nasao na listi najvecih sudijskih kradja u istoriji svjetskih prvenstava. malo teatralan pad onda, malo teatralan pad danas, nesto se to italijanima malo pocesto desava.
za mene ce uvijek biti vjecna misterija to divljenje italiji od strane neitalijana. divljenje fudbalskoj skoli koja je izmislila antifudbal. valjda kompleks nize vrijednosti koji trazi da se skriva iza nekih "velicina", ko ce mu ga znati

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 00:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Covece sta ti pises pa to nije normalno... Kakvi kompleksi, o cemu ti... Ne volim ni ja italijanski fudbal, ali ne izvodim psiholosku analizu istog, ljudi su mesju najtrofejnijim fudbalskim nacijama, klupski i reprezentativno. Ono sto su oni izmislili je recept za uspeh a ne lek za komplekse

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ono sto su oni izmislili je recept za uspeh a ne lek za komplekse

nesumnjivo. upravo taj dio mi nije jasan. uspjeh je njihov, ne nas. da igraju neki lijep fudbal u kojem se moze uzivati, a ne malo malo pa "teatralno padnu", to bi razumio. ali diviti se catenacciu zato sto je uspjesan je isto ko kad se neko divi bilu gejtsu zato sto je za sebe zaradio mnogo novca, pa se raduje svaki put kad ovaj zaradi jos vise para...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 00:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako god okrenes njihovi navijaci se cesto raduju uspesima, dok nasi samo kritikuju sebe i okolinu zbog "antifudbala"

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i francuski navijaci su se radovali kad je anri ustopo loptu rukom, dok je ostatak svijeta sa gadjenjem (opravdanim) popljuvao doticnog. a kad talijan "teatralno padne", to je simpaticno, vragolasto i za divljenje jer je "posluzilo krajnjem cilju". ja izmedju ta dva bljutava poteza ne vidim nikakvu razliku, osim sto se francuzima desilo jednom, a italijanima se desava konstantno.
uostalom, ja cu nastaviti da navijam protiv italijana, vi koji im se divite nastavite da ih uzdizete i navijate za njih, pa cemo da vidimo ko ce na kraju da se raduje...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Da nije tebi neki Talijan zaveo malu na ekskurziji, pa ih toliko mrziš, a uz to još i paranoišeš? Ko je uopšte pričao o nekom divljenju i veličanju? Ja sam Talijane počeo više cijeniti baš nakon 2006, jer su tamo igrali čvrst, muški, dobar i nimalo ružan fudbal. Zašto konstantno spominješ neke teatralne padove i katanaćo, kad to apsolutno nije bila odlika Italije prije četiri godine? Bez obzira za koga neko navija, ljudski je priznati da su igrali najbolji fudbal u Njemačkoj, i toj tituli se ne može prigovoriti. A kod penala je postojao kontakt, to se lijepo vidi, e sad što to neko ne bi svirao, dok neko drugi jeste, nije krivica Talijana. Osnove je, u svakom slučaju, bilo, zato me nervira kad se potencira to ''nepostojeći''.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vulkan je progovorio :D

A i sve rekao, evo trazim post u kome se neko divi tom italijanskom glumom, kako bi shvatio da milankovi postovi imaju smisla posto se ocigledno svadja sam sa sobom... Nema sta da pise i sa kim da se svadja pa onda izmislja kako dizemo italijanski fudbal u nebesa kako bi mogao pljuvati po nama kao fudbalskin neznalicama...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
A kod penala je postojao kontakt, to se lijepo vidi, e sad što to neko ne bi svirao, dok neko drugi jeste, nije krivica Talijana

Nije svaki kontakt u šesnaestercu penal, jer bi inače bilo po 35 penala na svakoj utakmici.

Što se tiče Luisa Fabijana, on za razliku od onog Ganca nije ništa simulirao - on je tako očigledno igro rukom da mislim da se i sam zaprepastio kad mu je sudija priznao gol. Zaista, ovo je sigurno najgore suđenje do sada na prvenstvu (pored ovih ogromnih grešaka, sudija uopšte nije imao kontrolu nad utakmicom, trebalo je mnogo ranije da podijeli mnogo više kartona, isto kao i onaj što je sudio NZ - Italija). I to je zabrinjavajuće jer je sudija iz evropske zemlje, a ne iz tamo nekog Bangladeša ili Madagaskara ili šta ti ja znam.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa za sada su bolje sudili ti likovi iz Bangladesa nego evropljani

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Anri uglavnom iritira, pa se jedva doceka da se razapne i citava njegova ekipa izbaksuzira. A Luis Fabiano... Pa on je kul... Brazil je kul. Osim Robinja, malo je sumnjiv. BTW, na Fifa fantasyu sam na pocetku imao Lusia Fabiana i Elana, ali sam u zadnji cas stavio Kaku i Robinja. Samo da se malo pozalim.
I, sta cemo sa Eltom? Sinoc su disciplinovano sacekali da Afrovizija zavrsi, pa da ukljuce HRT2. Debilizam. Znaju li oni razliku izmedju utakmice i emisije. Kakve kifle rade tamo... I sta ako ne budemo mogli gledati Srbiju u srijedu? Hocemo li demonstrirati ispred zgrade vlade?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Lovac je napisao:
Anri uglavnom iritira, pa se jedva doceka da se razapne i citava njegova ekipa izbaksuzira. A Luis Fabiano... Pa on je kul... Brazil je kul. Osim Robinja, malo je sumnjiv. BTW, na Fifa fantasyu sam na pocetku imao Lusia Fabiana i Elana, ali sam u zadnji cas stavio Kaku i Robinja. Samo da se malo pozalim.
I, sta cemo sa Eltom? Sinoc su disciplinovano sacekali da Afrovizija zavrsi, pa da ukljuce HRT2. Debilizam. Znaju li oni razliku izmedju utakmice i emisije. Kakve kifle rade tamo... I sta ako ne budemo mogli gledati Srbiju u srijedu? Hocemo li demonstrirati ispred zgrade vlade?
Na bht je Srbija-Australija a na entitetskim je Gana -Njemačka
Iskreno,najradije bih da se Srbija - Australija nema nigdje gledati.Ko će to izdržati a i živi mi se još.Nit mogu gledati a ni ne gledati

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]