banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2010, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Herc, avetinjo! Ja te branim na drugim djelovima foruma i preko PP, a ti brises moje prognoze :lol:

Italija je mrtvija nego ikad. Nema ko dati gol.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Osim De Rosija :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
joj, kako ne mogu ove zabarske pogani i njihovih jadnih golova

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

navijo bi za kombinovanu reprezentaciju hvo-a, zelenih beretki i al kaide protiv ove smorine od ekipe

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

inace, za one koji jos nesto ocekuju...

Citiraj:
Karadžić: "Okrećemo se infrastrukturnim projektima"
14.06.10. 12:05

Dan posle poraza od Gane fubaleri Srbije održali su "trening oporavka" na Rand stadionu, svojoj standaradnoj bazi tokom boravka u Johanezburgu. Atmosfera među igračima bila je vidno na niskom nivou, pa je u jednom trenutku i selektor Antić uzviknuo igračima "'Ajmo malo življe!".

Međutim, čini se da se rezignacija već uselila u tabor "orlova" u Južnoj Africi pošto drugi krug takmičenja niko više ni ne spominje. Sve o čemu se priča su "naredne dve utakmice", što bi se moglo podvesti pod "odrađivanje posla" pred razlaz i odlazak igrača svako na svoju stranu.

U tom stilu govorio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je najavio da se rukovodstvo Saveza već okreće novim zadacima:

- Bez obzira kako se sve završi srpski fudbal ima razloga da se okrene prema novim zadacima, kvalifikacijama za Euro 2012. ili ozbiljnim infrastrukturnim poslovima. Vlada Srbije je najavila da će graditi 10 stadiona sa reflektorima što je veliki projekat, rekao je Karadžić kao da je učešće na Svetskom prvenstvu za nas već završeno.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ma to je crouching tiger, hidden dragon. Vamo se kao okrećemo narednim obavezama, a onda utrpamo Švabama tri komada.
Elem, ja sam skoro siguran da ako pobijedimo naciste, gubimo od Australije u trećem kolu zbog opuštanja. Zbog toga je najbolja varijanta da odigramo neriješeno i da crnci ne dobiju Australijance. Onda nam u trećoj ostaje rutinska pobjeda protiv kengura i rutinska pobjeda Švaba od 2 razlike i odosmo dalje.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Milanko Djeric je napisao:

Citiraj:

Dan posle poraza od Gane fubaleri Srbije održali su "trening oporavka" na Rand stadionu, svojoj standaradnoj bazi tokom boravka u Johanezburgu. Atmosfera među igračima bila je vidno na niskom nivou, pa je u jednom trenutku i selektor Antić uzviknuo igračima "'Ajmo malo življe!".

Međutim, čini se da se rezignacija već uselila u tabor "orlova" u Južnoj Africi pošto drugi krug takmičenja niko više ni ne spominje. Sve o čemu se priča su "naredne dve utakmice", što bi se moglo podvesti pod "odrađivanje posla" pred razlaz i odlazak igrača svako na svoju stranu.

U tom stilu govorio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je najavio da se rukovodstvo Saveza već okreće novim zadacima:

- Bez obzira kako se sve završi srpski fudbal ima razloga da se okrene prema novim zadacima, kvalifikacijama za Euro 2012. ili ozbiljnim infrastrukturnim poslovima. Vlada Srbije je najavila da će graditi 10 stadiona sa reflektorima što je veliki projekat, rekao je Karadžić kao da je učešće na Svetskom prvenstvu za nas već završeno.

Dobro skontali smo u qrcu smo zescem. Izvini sto navijamo za svoju reprezentaciju. :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dobro skontali smo u qrcu smo zescem. Izvini sto navijamo za svoju reprezentaciju.

moje rezonovanje je sljedece : svaki put kad je atmosfera bila dobra, ocekivanja velika, mi bili favoriti, obavezno smo ispusili. sad cu da se potrudim da odrzim ovaj crnjak u kojem se nalazim do utakmice sa nijemcima, pa da vidimo kako ce ispasti. kao u onoj epizodi south parka sa darkerima - "life is pain"

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
zerocool je napisao:
A kako bih volio da sad pobjedimo Njemce pa da svi ovi sto pljuju po igracima krenu ih dizati opet u nebesa, i da poslije toga kiksamo protiv Australije i ispadnemo da bi ti isti ljudi ponovo mogli pljuvati po igracima..

Kao Hrvati 2002. godine, izgubili od Meksika pa dobili Italiju pa izgubili zadnju utakmicu (mislim od Ekvatora).

Gana je zasluženo pobjedila. Šanse Srbije za prolaz su ispod 1%. Od Njemaca ne smiju izgubiti a šanse za to su veoma male. A čak i da igraju nerješeno šanse za prolaz su veoma male jer će Gana vrlo vjerovatno imati 6 bodova. Sad je zapravo najbitnije da se ne obrukaju sa puno primljenih golova kao onomad sa Holandijom i Argentinom.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
[quote="Vader"][quote="zerocool"]A kako bih volio da sad pobjedimo Njemce pa da svi ovi sto pljuju po igracima krenu ih dizati opet u nebesa, i da poslije toga kiksamo protiv Australije i ispadnemo da bi ti isti ljudi ponovo mogli pljuvati po igracima..[/quote]
Kao Hrvati 2002. godine, izgubili od Meksika pa dobili Italiju pa izgubili zadnju utakmicu (mislim od Ekvatora).

Gana je zasluženo pobjedila. Šanse Srbije za prolaz su ispod 1%. Od Njemaca ne smiju izgubiti a šanse za to su veoma male. A čak i da igraju nerješeno šanse za prolaz su veoma male jer će Gana vrlo vjerovatno imati 6 bodova. Sad je zapravo najbitnije da se ne obrukaju sa puno primljenih golova kao onomad sa Holandijom i Argentinom.[/quote]

Ekvadora.
Realan scenario i za nas.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 23:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Walker je napisao:
Milanko Djeric je napisao:

Citiraj:

Dobro skontali smo u qrcu smo zescem. Izvini sto navijamo za svoju reprezentaciju. :roll:

Svaka cast, nasi su pa da su od govana, nego nikako ne mogu da svarim kako niko ne pljuje po Karadzicu svi su ga dizali u nebesa kad je dovodio Antica sad Antic rupa, picka, Klemente sa maskom... Ako ce mo pljuvat pljujmo na one koji su dovodili strucnjake na mjesta koja sad imaju.
Riba smrdi od glave a ta glava je Karadziceva :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
vaka cast, nasi su pa da su od govana, nego nikako ne mogu da svarim kako niko ne pljuje po Karadzicu svi su ga dizali u nebesa kad je dovodio Antica sad Antic rupa, picka, Klemente sa maskom... Ako ce mo pljuvat pljujmo na one koji su dovodili strucnjake na mjesta koja sad imaju.
Riba smrdi od glave a ta glava je Karadziceva

sasvim tacno. zasto ljudi pljuju antica? pa zato sto je nekima (npr. meni) dao nadu da stvari konacno mogu jednom da budu drugacije od nase cuvene balkanske kombinacije fatalizma, gluposti i kompleksa nize vrijednosti u odnosu na sve (pa i na ganu).
meni, licno, trenutno najvise smeta to sto se njegove izjave svode na to da "nismo imali srece, stvarali smo prilike, nismo ih iskoristili, slucajno smo izgubili". ako je to njegova taktika zamazivanja ociju, svaka mu cast, ali mi nekako vise lici na (opet balkansko) prizivanje visih sila i nalazenje potpuno pogresnih uzroka za poraze.
taman da citav svijet, ukljucujuci i karadzica, sere po reprezentaciji, on mora da nadje nacina da ih podigne, a to se moze uraditi samo ako se pogleda istini u oci - odigrali smo ocajno, mora neuporedivo bolje i drugacije.
naravno da su nasi i naravno da cu ja prvi u petak da uzmem slobodno prijepodne da bi se nerviro i cupao kosu navijajuci za njih

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 23:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
I ranije su se selektori cupali na visinu trave, klimu, sudije... ali kad su padale glave selektorima padale su i u FSS, juce i danas ne vidim da je neko skocio na FSS ili Karadzica koji je doveo ovog "supka" Antica, nek se lagano obadvojica uhvate prtine i napuste trenutne funkcije. Potez vijeka bilo je dovodenje Antica za selektora sad Antic po obicaju nevalja ali neka nama Toleta u fotelji e nece da moze svi na stub srama opet sve iz pocetka pa dok se kockice ne sloze kako treba, cuj on se okrece infrastrukturi jebes jos dvije utakmice na SP znaci sutra cim svane kuka i motika pred FSS da se glavonja otjera. Ali 80% grobara ce prije pljunuti na Antica nego na Toleta

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 00:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pise da je Bufon izasao zbog povrede ledja, meni sve to lici kao da su se posvadjali u svlacionici na poluvremenu :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
TaškoBL je napisao:
Moze pitanje?
Koja fudbalska vendeta je obrisala moj post u kojem ja predvidjam da ce Oranje uzeti Dance sa barem 2 gola razlike? Ako moze obrazlozenje. A ako ne, jbg onda...

Elem, Holandjani uzeli Dance bez po muke. Igrali koliko im treba. Imaju rasan vezni red. Tehnicki savrsen, a i vole potrcati :)
Mogla bi ovo biti i njihova godina ako Roben bude pravi, jer Van Persi mi ne ulijeva previse nade

vidio sam ja da si napisao to, i fakat, zasto je obrisano?
sto se holandjana tice, uvijek su igrali jako dobar fudbal i uvijek su mogli ici do kraja, ali im je uvijek falilo malo. vezni red sa bomelom, jongom, snajderom i vdVartom moze da napravi cudo, plus kad se oporavi roben. Van Persi je paklen igrac i proigrace on.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ljudi, molim vas ne lupajte. Mi smo navijači i posao nam je da se radujemo kad sve ide lijepo, a da zvocamo kad stvari krenu loše. Zamisli sad, izgubimo od Gane, a svi komentari u stilu "ma dobro, OK je, slabo smo odigrali, ali biće bolje, imamo još šanse..." itd. Pa na šta bi ličio ovaj forum??????

Inače, vezano za ove ostale utakmice - bez obzira što je Australija žešće riknula od Švaba, ne znam otkud ljudima ideja da će Gana tako lako da se prošeta pored njih. Nisu oni nas pobijedili toliko zbog svoje dobre igre, koliko zbog onog nesrećnog penala (i crvenog kartona prije toga), a Australijanci su lavovski dio meča igrali s igračem manje. Šteta je što mi igramo prvu utakmicu, pa ne možemo da uzimamo u obzir taj drugi rezultat, ali ja sam uvjeren da Australijanci imaju kapacitet da odigraju bar neriješeno. Na kraju krajeva, njima je to biti ili ne biti, baš ko i nama.

(Hahaha, ovo "biti ili ne biti" me podsjeća na ono čuveno kladioničarsko "njima TREBA". A svi znamo kako to obično završava.)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 07:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Jes` i ja sam vidio post. Igrao sam dva razlike na Oranje+da nece Japanci i Paragvajci izgubiti. Pregrst lijepih novcanica. 8) Sve sam polozio na karioke i furiju, pa kom` obojci kom` opanci. 8)
Gdje si prof. milanko, veliki znalce neprocjenjive vrijednosti. Dobar si analiticar, ali brate previse komplikujes. Pojednostavi to malo. Da je Ziga malo nogu "uhero" okrenuo gdje bi Vam bio kraj. :) Ima jos nade za Vas. Vjerujem da niste rekli zadnju rijec, ali burazere pare vise ne stavljam. :D Mozda Vas sada krene. 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Kad mi ispadnemo, ja navijam za Dzapaniz, zato sto nam prave gotivne crtane. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 09:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 15:59
Kako pobediti nemce ?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 09:55 
hip je napisao:
Kako pobediti nemce ?

Lako uz sinalko... 8) :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]