spavac je napisao:
dosadan si sa pljuvanjem Ahmede...
@haso
jel mozes da me citiras gdje sam rekao da si gresnik i sve to sto si napisao u zadnjem postu...ako ne mozes ne znam zbog cega pises gluposti..
ucio jevrejski i grcki..
evo treci put ti pisem, a vjerovatno ce biti i cetvrti posto uopste ne citas, ne me se tiche katolicka crkva i pricas pogresnoj osobi...otidji na hrvatske sajtove pa ih pitaj, takodje i za kipove...
ajmo drugo pitanje..koliko puta si procitao Bibliju pa da znas sta pise u njoj, a narocito o drugom Hristovom dolasku?
sto se tice Isusove prirode vec se pricalo, znaci iscitaj kako ovu temu, tako i temu vezano za JS...ne da mi se ponavljati..
A ti smatras kad mi kazes da sam sotona da to ne znaci da sam gresnik?
Bas u tvojoj bibliji ne pise da sa Isus pojavio u Izraelu?

napiso sam ''ucio
jevrejski i grcki''
Jel to ako ne znam arapski da sam sotona?
'koliko puta si procitao Bibliju pa da znas sta pise u njoj'
Koliko si ti puta procito Kur'an pa cesto govoris o nekim greskama?I o drugom dolasku Isusa?
Bas vi nemate Isusove slike, i kipove po crkvi?
Ako imate gdje u bibliji pise da se to radi?
Ako imate jel Bijel il crn ili mozda zut?
Ako je neki od navedenih kako znate?
Objasni mi to oko Isusove forme, pa ga nazivate sin Boziji?(objasni mi nemoj govorit piso sam)
Jer Isus kaze ''I moj otac je veci od mene''.
Sto znaci da je to samo jedan Bog i uvjek bio samo u jednoj formi(jer ako je u ovom slucaju Isus Bog samo u drugoj formi. Zasto onda Bog Bogu govori da je veci od njega?). Objasni mi MOLIM TE mozda otpisem islam ako me ubijedis da je sin Boziji(zaluto sam sa svojom vjerom pokazi mi pravi put)
Cesto govorite u svakoj je smisao isti? Kako to da Biblija po Judi kaze da je on bio pravi Isusov prijatelj i da je Isus naredio da ga izda?
Dok ga vec u drugoj svrstaju kao izdajicu i proklinju ga?
Ako ces dat odgovore nemoj lijepit svoje misljenje izvadi iz biblije i izvadi iz one koju ti citas necu iz svake biblije po nesto jer ako je jedna Bozija, nisu i ostale.
Nemoj mi govorit piso sam onda samo kopiraj ako si piso