banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 10:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2010, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Onda da mi Srbi proglasimo harmoniku tradicionalnim navijackim instrumentom jer je moj cukundeda svirao harmoniku, 1919. na seoskoj utakmici u Kuljanima.

I 20.000 Srba na stadionu. Na sta bi to licilo?! Opleti!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 13:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2008, 17:08
Sad nakon što sam prospavao noć,shvatio sam.

Ko ga jebe,i dalje su nam šanse povelike,jeste da je sada teže,ali ako hoće da se dokažu da nisu boranija moraju dobro da odigraju protiv Njemaca.

4 boda čak mogu da nas odvedu dalje.Ako protiv Švaba ne mogu minimum remi da odigraju(valjda će da proradi inat) ne zaslužuju dalje.Njemci gaze Ganu sigurno,pazite šta sam vam rekao.

6 bodova sigurno idemo dalje.Jebiga,možda sam nerealan,ali neka me demantuju naši na najbolji mogući način.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Stefke je napisao:
6 bodova sigurno idemo dalje.

Ni 6 bodova nisu sigurni za dalje ali odigrati kao da jesu

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ja sam poslije prospavane noci jednak pesimista kao i juce, i osjecam se jednako bijedno...

mislim da nam je 6 bodova skoro pa i teoretski dovoljno. nisam pazljivo iskalkulisao, ali jedini nacin na koji se sa 6 bodova moze ispasti je da se stvori krug od 3 reprezentacije sa 6 bodova. sad, u tom teoretskom krugu bi (pod pretpostavkom da je krug izmedju svaba, nas i gane) svi imali po jednu pobjedu i poraz, pa bi se gledala medjusobna gol razlika. mi zasad imamo -1, dakle sa pobjedom protiv svaba (bilo kakvom) bi bili na nuli ili u pozitivi. sto znaci da sigurno ne bi mogli biti treci u krugu. jedino ako bas svi pobijede jedni druge sa po 1 razlike, pa se bude gledala gol razlika protiv australije, pa mi tu budemo najslabiji, bla bla...

dakle, 6 bodova je dovoljno. takodje i potrebno, jer sa bodom protiv nijemaca zavisimo debelo od preostale dvije utakmice. dakle, australija bi trebalo da pobijedi ganu a onda u sljedecoj i njemacka ganu. vrlo tanko. ili neke druge lude kombinacije da svabe ispadnu. nemoguce.
sve u svemu, nama je pobjeda protiv nijemaca neophodna. oni su na krilima pobjede protiv australije (iako uopste nisu odigrali nesto spektakularno kao sto se prica), nasi su potpuno sjebani zbog poraza (vidi se i po danasnjem treningu). oni su i inace psihicki neuporedivo jaci od nas (igracki nisu, pa nek prica ko sta hoce), sad imaju jos i dodatnu. psiholosku prednost. sve u svemu, treba nam osmo svjetsko cudo da ih pobijedimo...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Holanđani maloprije objasniše neke stvari...

Uzeše Dansku, bez prosute kapi znoja. Kaže biser na domaćoj TV, da su Danci pretrčali neuporedivo više od Holanđana po statistikama, što je meni povuklo misli na nečiju konstataciju da je Krasić juče trčao najviše u redovima Srbije. Prvo, to nije istina, ni po statistici, a drugo može on da otrči i 20 km po utakmici, ali ako zvrnda u prazno, od toga nema vajde.

Holanđani su prepustili Dancima da trče, a oni su imali ono važnije - protok lopte. Po starinski rečeno, pustili su da lopta putuje, umjesto da oni trče bezglavo po terenu... U svakom slučaju imaju dobru realizaciju, znaju da umrtve igru pa naprave naglu akciju, sa igranjem na prvu. Mijenjaju ritam i imaju rješenja na klupi. Kompletna selekcija, mada kad se pogleda nastup protiv Danske, nije to bilo ništa impresivno, ali dovoljno... Mislim da čuvaju snagu, jer im ne ginu još dvije jake utakmice u grupi i onda još jedna u nokaut fazi.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Шансе да ми прођемо даље су мале, јер ем нам треба победа против Немаца ем треба Гана да кикса притив Аустралија а ја колико сам јуче видео Боатенг може да се носи сам са читавим везним редом Аустралије, без да му помажу остали.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa da super plan, izgubiti od gane, a vadit ćemo se na njemcima :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
eugene of savoy je napisao:
Pa da super plan, izgubiti od gane, a vadit ćemo se na njemcima :roll:

Ti sumnjaš u Antićevu taktiku?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A kako bih volio da sad pobjedimo Njemce pa da svi ovi sto pljuju po igracima krenu ih dizati opet u nebesa, i da poslije toga kiksamo protiv Australije i ispadnemo da bi ti isti ljudi ponovo mogli pljuvati po igracima..

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 15:18 
Ne moraju pobjediti, neka odigraju dobro samo...da se ne obrukaju...samo to im trazim...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 15:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Bilo bi gotivno da skenjaju svabe, ali to je samo u domenu naucne fantastike. Odrace nas svabo ko vola u kupusu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
zerocool je napisao:
A kako bih volio da sad pobjedimo Njemce pa da svi ovi sto pljuju po igracima krenu ih dizati opet u nebesa, i da poslije toga kiksamo protiv Australije i ispadnemo da bi ti isti ljudi ponovo mogli pljuvati po igracima..

scenario vrlo moguc, ipak su srbi u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
zerocool je napisao:

ti si rodjen za Spanske sapunice :lol: :lol: :lol: :lol: pa ovo ni Esmeralda nebi mogla smislit :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
zerocool je napisao:

ti si rodjen za Spanske sapunice :lol: :lol: :lol: :lol: pa ovo ni Esmeralda nebi mogla smislit :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Moze pitanje?
Koja fudbalska vendeta je obrisala moj post u kojem ja predvidjam da ce Oranje uzeti Dance sa barem 2 gola razlike? Ako moze obrazlozenje. A ako ne, jbg onda...

Elem, Holandjani uzeli Dance bez po muke. Igrali koliko im treba. Imaju rasan vezni red. Tehnicki savrsen, a i vole potrcati :)
Mogla bi ovo biti i njihova godina ako Roben bude pravi, jer Van Persi mi ne ulijeva previse nade

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Volio bih i ja da Holandjani naprave nesto ali tesko, tanka im je odbrana, neka bolja reprezentacija ce to iskoristiti i to ce biti to.. Jedino ako ne budu dali gol vise od protivnika :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ljudi ja cu da gledam utakmicu i uvijek cu da navijam za Srbiju ali kako stvari stoje ne pise nam se dobro. Ja se nadam da nam se nece desiti isto sto i 2006. kad smo prvu utakmicu kalkulisali i isli na remi. Nije proslo pa nam je protiv Argentine trebala pobjeda a dobili smo po nosu. A mi se sa timovima tog ranga jednostavno ne mozemo nadigravati. Nemamo sanse. Nadam se da grijesim ali protiv Svaba ce da bude haos. Pogotovo kad se uzme u obzir da igra Subotic... Ovo bi mu mogla biti sansa da zablista ali i sansa da okonca reprezentativnu karijeru. :lol:
Sto se mene tice nije mi bitan rezultat, bitno je da daju sve od sebe, sto protiv Gane nije bio slucaj. Bitno je da se ne obrukamo. Ja se jos nadam da ce Svabe imati malo losiji dan. Imamo mi kvalitet ali kao sto neko rece nemamo pobjednicki mentalitet. Zato se i nije desilo da dobijemo neku jaku reprezentaciju.

Sto se tice samog prvenstva, mislim da sudije previse striktno primjenjuju pravila i vade dusu iz igre. Svaka druga utakmica, crveni karton. *ebes to. Meni je realno samo onaj start Lodeira bio za iskljucenje, ostalo se moglo pogledati kroz prste.

Sto se tice publike, ne mogu da vjerujem da FIFA dopusta ona sranja na tribinama. Jes' im fazon. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuu!!!!

Slazem se sa prethodnicima, a vec sam to i napisao, kad mi ispadnemo navijam za Oranje.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
antic na konferenciji za novinare lupeta kako nismo odigrali lose, ali da nismo imali srece. klemente, skini masku!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 20:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Izgleda da ce i Italia izgubiti u prvom kolu... Nesto su mi slabe evropske ekipe na ovom prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Porist je napisao:
Izgleda da ce i Italia izgubiti u prvom kolu... Nesto su mi slabe evropske ekipe na ovom prvenstvu.

Pogotovo Svabe i Holandjani. :lol: Za Italijane i Francuze se znalo da su tanki i prije pocetka prvenstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]