banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ja od nasih momaka ne ocekujem da igraju kao spanija ili brazil, pa ni da se po dva-tri puta sastave sa loptom. ono sto svaki od njih moze a to je da se bori i da trci dok moze, a ja to danas nisam vidio. jedva da su imali nekoliko uklizavanja, pa napravili su svega 9 faulova, od toga 2 lukovic za zute kartone. prema statistici, samo dva nasa igraca pretrcala preko 9 kilometara, stankovic i krasic. slabo se krecu, ne traze loptu, uvijek su svi bili dobro pokriveni. realno, nemamo sta protiv svaba da trazimo, ali ko zna, mozda mi jos jednom iznenadimo fudbalsku javnost, samo se nadam ovaj put pozitivno.
i jos jedna stvar mi nikad nece biti jasna, zasto nasu reprezentaciju vecina svjetskih sto medija sto strucnjaka prije svakog takmicenja uvijek smatraju za potencijalno iznenadjenje, kad im mi uvijek dokazemo suprotno? cinjenica je da imamo odlicne igrace, sad imamo i dobrog trenera, ali uvijek kad treba napraviti korak vise, mi se useremo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
TaškoBL je napisao:
Homer_S je napisao:
a ko tjera naše igrače da sebi nabijaju pritisak zato što tamo neki novinar piskaralo misli ovo ili ono o nekom igraču, selektoru, taktici... ?

Takve fudbalske vendete, kao sto si ti. Evo, ja cu ti nabaviti Anticev broj, a ti mu sutra posalji SMS u kojem otkrivas drevne tajne fudbala.

Ja ne kazem da smo dobro odigrali, da je penal bio potreban, da smo trcali dovoljno. Ali i crveni karton je nidje veze. Nema potrebe da pljujem i vrijedjam momke koji to sigurno rade bolje od mene.

dobro moj stari kaze: boli njih racku, posle SP-a oni će se vratiti u svoje klubove gde primaju milione, imaju vile, mercedese, popularnost...a mi (narod) ćemo ostati ovdje da jedemo džigere svoje što su oni nakantani od gane, njemačke...vidim, ni antić nije daleko od te priče

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
U pravu si. Skidam kapu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mislim da potpuno promašujete temu. Mi, jednostavno, imamo katastrofalno loše igrače. Meni recimo nije jasno ko je onoj lopati od Vidića utuvio u glavu da je on sad kao neka marka, čovjek je najskloniji kiksevima još od vremena Predraga Spasića. On je tristo puta bolji napadač nego odbrambeni igrač.
I evo, priznajem da NIKAD u životu nisam vidio onog idiota Krasića da nekog predribla. Svaki put kad taj moron primi loptu, protivnik se sprema za kontranapad. Na kraju još ovaj naš nesretni golman koji je u posljednjih 15 godina sastavio isto toliko utakmica u klubu ispade najmanja katastrofa. Napadači su nam smijurija. Šta reći za Žigićevu stopostotnu priliku u kojoj njegov šut ide u suprotnom smjeru od protivničkog gola? Ja zapravo uopšte nisam siguran da je ono što je on izveo moguće po zakonima fizike.
Crveni karton je čist kao suza. Luković je teglio onog crnca za ruku ko da namjerava da ga vodi pred oltar. I na kraju ne zaboravimo da su crnci pored gola imali još i dvije stative. Dakle pobjeda je čista ko suza. Mi smo trećerazredna ekipa i usuđujem se čak da kažem da bismo imali problema da pobijedimo i neke pacere koji se nisu ni kvalifikovali na prvenstvo, kao npr. Bosnu i Hrvatsku.

Phew! Sad mi je lakše...
Ipak, šanse su nam vrlo tanke. Nama u suštini treba ili pobjeda protiv Njemačke (što je, po stanju stvari, nemoguća misija) ili u slučaju neriješenog da crnci ne pobijede Australijance. A kako je ovima najbolji igrač dobio crveni, bojim se da je i za to mrka kapa. :-(

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
evo, da se i ja malo olaksam prije spavanja, da bi mogo da spavam, da bi mogo sutra produktivno da radim...
kakve god igrace da imamo, sasvim sigurno su bolji od onih iz gane (koja igra bez esjena i muntarija). nas osnovni problem je sto isti igraci igraju vec oko 4 godine u reprezentaciji, nezavisno od forme ili broja nastupa u klubu u toku tog perioda. evo, pogledajmo sastav srbije protiv austrije prije dvije godine i sastav danas. razlika je u fascinantnom JEDNOM igracu - kolarov umjesto obradovica. naravno, zato sto je obradovic povrijedjen, a ne zato sto je, mozda, kolarov odigrao vrhunsku sezonu u laziu i sto su za njega zainteresovani real madrid, inter i mnogi drugi.
a u medjuvremenu, eto, kacar je imao odlicnu proslu sezonu u herti, tosic odlican finis sezone u kelnu, matic presao u celzi, mrdja odigrao dobru sezonu. niko od njih nije dobio priliku, osim u pokojoj prijateljskoj utakmici (kad smo vec kod toga, kakva je uopste bila svrha pripremnog perioda i prijateljskih utakmica, kad su nam tim i taktika potpuno isti kao prije njih?). dok, s druge strane, zigic vec 3 godine nije nigdje standardan, milijas bio rezerva u slabom engleskom timu kompletan drugi dio sezone, jovanovic potpuno pao u formi u drugom dijelu ove sezone itd itd. nista to nema nikakve veze. selektor "vjeruje u sistem". isti ti igraci su igrali i kod klementea i kod djukica. nasi selektori valjda misle da su protivnicki treneri glupi, slijepi ili oboje, pa da nece pogledati utakmice nasih prije. mozda misle da se prijasnje utakmice ne pikaju.
nadalje, antic je odradio fascinantnu psiholosku i takticku pripremu za utakmicu protiv gane. naime, vjerovatno je ubijedio nase igrace da igraju protiv brazila, a ne gane, da nemaju nikakve sanse, da se treba povuci, igrati zatvoreno, eventualno traziti svijecama napadace, pa ako se nesto ubunari, dobro i jest. jebote, ja jos ne mogu da vjerujem kako smo isprepadano krenuli u utakmicu protiv jedne prosjecne reprezentacije. SVAKI put kad je napad iso po zemlji, nesto je bilo, dok je od 100 bunarenja, mozda jedno izazvalo neke (minimalne) probleme gani. uostalom, prvi napad na utakmici je sve pokazao - pantelic uzeo loptu, pa opalio sa jedno 40 metara onako glupo i bezveze, poslije 10 sekundi, onda se povukao na svoju polovinu.
krasic NIJE vrhunski krilni igrac, to nikad nije bio, i gurati ga uz aut liniju je potpuno suludo i glupo - to su radili i klemente i djukic, pa je bio nevidljiv za vrijeme njihovog selektorovanja. ali nasa taktika je citavo prvo i vecinu drugog poluvremena bila sljedeca - nek krasic stane uz aut liniju, neko iz odbrane ce mu napucati loptu u sa 60 metara, pa nek je on ustopa, predribla sve i da gol. uopste, evo ja pokusavam citav dan da prokljuvim u cemu je svrha preskakanja sredine terena protiv ekipe koja je slabija od tebe - ali ne ide...
dakle, ovu utakmicu je izgubio antic, svojom potpuno idiotskom psiholoskom i taktickom pripremom, a ne nasi igraci, lukovic ili krsmanovic...pardon, kuzmanovic.

nase sanse za prolazak? ne postoje. mi njemacku ne mozemo dobiti. tacka. mozemo igrati dobro, mozemo povesti 1:0, ali ih ne mozemo pobijediti. uz remi gane i australije, to znaci nase ispadanje.

da slijedim rezonovanje naseg premijera ... "a vi ste iz fudbalske reprezentacije srbije? to je neko sranje od reprezentacije, ocigledno"

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rajevca za selektora!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 06:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Swabe su pokazale kako se igra na SP....svaka im cast :cat:

da Hico sazna da Poljaci daje golove za Swabiju prevrto bi se u grobu :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 07:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Mislim da Srbija jednostavno nema taj mentalni sklop za velika takmicenja.
Jednostavno blokiraju svaki put kada trebaju da postignu rezultat na SP.
Momci su zaista dobri, u kvalifikacijama su dokazali da su jedna od reprezentacija kojoj je mjesto na SP.
Medjutim, sta se u njihovim glavama desava, to samo oni znaju.
Nekako ne zrace pobjednicki, nemaju taj pobjednici duh...
Tijelo je spremno, ali um... daleko je od toga.
Svabama svaka cast, razbili su. Ono je bilo strasno gledati.

Poslednji put menjao Gizzzmo dana 14 Jun 2010, 07:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 07:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Harvester je napisao:
Mislim da potpuno promašujete temu. Mi, jednostavno, imamo katastrofalno loše igrače. Meni recimo nije jasno ko je onoj lopati od Vidića utuvio u glavu da je on sad kao neka marka, čovjek je najskloniji kiksevima još od vremena Predraga Spasića. On je tristo puta bolji napadač nego odbrambeni igrač.
I evo, priznajem da NIKAD u životu nisam vidio onog idiota Krasića da nekog predribla. Svaki put kad taj moron primi loptu, protivnik se sprema za kontranapad. Na kraju još ovaj naš nesretni golman koji je u posljednjih 15 godina sastavio isto toliko utakmica u klubu ispade najmanja katastrofa. Napadači su nam smijurija. Šta reći za Žigićevu stopostotnu priliku u kojoj njegov šut ide u suprotnom smjeru od protivničkog gola? Ja zapravo uopšte nisam siguran da je ono što je on izveo moguće po zakonima fizike.
Crveni karton je čist kao suza. Luković je teglio onog crnca za ruku ko da namjerava da ga vodi pred oltar. I na kraju ne zaboravimo da su crnci pored gola imali još i dvije stative. Dakle pobjeda je čista ko suza. Mi smo trećerazredna ekipa i usuđujem se čak da kažem da bismo imali problema da pobijedimo i neke pacere koji se nisu ni kvalifikovali na prvenstvo, kao npr. Bosnu i Hrvatsku.

Phew! Sad mi je lakše...
Ipak, šanse su nam vrlo tanke. Nama u suštini treba ili pobjeda protiv Njemačke (što je, po stanju stvari, nemoguća misija) ili u slučaju neriješenog da crnci ne pobijede Australijance. A kako je ovima najbolji igrač dobio crveni, bojim se da je i za to mrka kapa. :-(

U jednom si sasvim sigurno u pravu. Ne samo da biste imali problema protiv tzv.pacera Bosne i Hrvatske, nego biste prosli kao bosi po trnju. Iz jednostavnog razloga sto je Bosna dobila Ganu, onako zajebavajuci se. Protiv Svaba uz onakvu igru neka Vam je bog na pomoci. One klokane mozda i dobijete. :D Malo sale nije nao odmet. Ipak je to samo najvaznija sporedna stvar na svijetu. Ne morate se odmah predavati zbog nespretno izgubljene utakmice. Ja sam igrao dva razlike na Srbiju i kada sam vidio da na kraju prvog poluvremena cuvate rezultat sve mi je bilo jasno. Uopste mi nije bilo krivo poslije onih amaterskih gresaka. Gol je po zakonu fudbala trebao doci. Po meni najveca greska je bila sto ste isli na nerijeseno. Valjda je to normalno kada igras na strani. Ne vjerujem da je greska u Anticu, veliki je to strucnjak. Prije bih rekao da je "greska" sto je Rajevac bio na suprotnoj strani. Covjek zna kako treba sa nasima. I fizicka sprema igraca je bila na njihovoj strani, sto je valjda prirodno. Uz domaci teren i nepodnosljivu buku sa tribina nije mu bilo tesko doci do uspjeha.
Usudjujem se reci vec nakon pocetnih utakmica da ce ovo biti krah evropskog fudbala na SP. I drugi su naucili "ganjati loptu" sto je za svaku pohvalu. :) Volio bih da grijesim.
Ne predajite se bez ispaljenog metka! 8)

p.s. Najzalije mi je Grka, koji ne znaju sta znaci zatresti mrezu. Stvarno zajebana situacija. 8) Ogroman psihicki pritisak na bivsim evropskim prvacima.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 09:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
[quote="Harvester"]Mislim da potpuno promašujete temu. Mi, jednostavno, imamo katastrofalno loše igrače. Meni recimo nije jasno ko je onoj lopati od Vidića utuvio u glavu da je on sad kao neka marka, čovjek je najskloniji kiksevima još od vremena Predraga Spasića. On je tristo puta bolji napadač nego odbrambeni igrač.

Phew! Sad mi je lakše...
Ipak, šanse su nam vrlo tanke. Nama u suštini treba ili pobjeda protiv Njemačke (što je, po stanju stvari, nemoguća misija) ili u slučaju neriješenog da crnci ne pobijede Australijance. A kako je ovima najbolji igrač dobio crveni, bojim se da je i za to mrka kapa. :-([/quote]

Znam da smo ljuti, ali ipak necemo pretjerivati. Nisu nam igraci toliko losi. Naprotiv, stvarno imamo solidnu reprezentaciju, nemamo napad, jebiga sad, sta ces, ali znaju i oni umuljati nekad. Ocekivao sam nesto od njih ove godine. Jos nije gotovo.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 09:41 
Crnjak, al odlicno. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Mogo si i Bosnian za Wolfsburga da ubacis. :wave:
Makar su toliko zasluzili. Ipak su oni uzeli Ganu u prijateljskoj. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 11:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
Besparica je napisao:
Mogo si i Bosnian za Wolfsburga da ubacis. :wave:
Makar su toliko zasluzili. Ipak su oni uzeli Ganu u prijateljskoj. :lol:

za razliku od nas koji u prijateljskim gubimo od Novog Zelanda...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

wolfsburg_rapsodija je napisao:
U jednom si sasvim sigurno u pravu. Ne samo da biste imali problema protiv tzv.pacera Bosne i Hrvatske, nego biste prosli kao bosi po trnju.

:lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wl37NPpocWY[/youtube]

Sad ce Holandjani da trckaraju terenom :D
Danska ima sanse, ali... Teska je kugla... Barem 2 gola razlike za Oranje 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
http://sport.blic.rs/mondijal2010/vesti ... uvustopera

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ljudi, ajmo bombardovati Fifu mail-ovima u kojima im ebemo sve po spisku zbog vuvuzela, ili kako god se zvale. Okacimo ovu ideju na jos par foruma pa gdje puklo da puklo. UNISTISE MI SVJETSKO PRVENSTVO!!! Dabogda se udavili bananama. :mad:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Mene samo interesuje da je koplje tradicionalni africki navijacki rekvizit...da li bi dozvolili unos istih na stadion...
:roll: :roll: :roll:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Mene samo interesuje da je koplje tradicionalni africki navijacki rekvizit...da li bi dozvolili unos istih na stadion...
:roll: :roll: :roll:

E jbga, ko da ne trube i ne sviraju po Evropi ? Sad sto su njihove cune vece, bolje mogu trcati i trube bolje ferceraju, hajmo ih zabranit?
Btw, i ja sam rikno na jednog pjanu,vozio na tekmu BiH Swe, kad mi je skoro u busu zatrubio onim govnima, ali stadion je stadion....
Ide na zivce, sta jest jest, zao mi je i fudbalera sto ce dobiti psihicki poremecaj od istih, ali sam cuo da se ono na tv-u moze pokusati ublaziti, valjda Sony ima neke cake sa zvukom
....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lovac je napisao:
Znam da smo ljuti, ali ipak necemo pretjerivati. Nisu nam igraci toliko losi. Naprotiv, stvarno imamo solidnu reprezentaciju, nemamo napad, jebiga sad, sta ces, ali znaju i oni umuljati nekad. Ocekivao sam nesto od njih ove godine. Jos nije gotovo.

Nije valjda neko pomislio da sam ono stvarno mislio? Ono je bilo samo izduvavanje. Očekujem neriješen protiv Švaba, pobjedu Australije protiv Gane i onda protiv kengura opušteno prolazimo dalje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]