banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 07:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Harvester je napisao:
Ovom prilikom bih poručio navijačima BiH da ne tuguju previše zbog poraza od Njemačke u nedavnoj prijateljskoj utakmici - još samo nekoliko dana i biće osvećeni!

AJMO SRBIJA!!!

Hvala ti na brizi, volio bih da tako bude, BiH je protiv Njemačke odlično odigrala 1.poluvrijeme i vodila 1-0 a zatim izgubila zbog loše kondicije. Tebi i info da je BiH pobijedila Ganu prije 2 mjeseca 2-1 a igrao im je i najbolji igrač Muntari.

Slaba igra sredine terena a posebno Krasić zakazao. Antić ima vremena da ih pripremi za sljedeći susret, Lazovića od početka i poseban akcent na sredinu ( vezni red ).
Nije sve gotovo, čuda su moguća, vidjeli smo da zamalo i Englezi napraviše kiks, nisu Njemci nepobjedivi a onda Australiju dobiti i to je to.
Evo statistike
http://www.fifa.com/live/competitions/w ... index.html
Krivo mi i što me srušiše na kladionici

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Moramo vjerovati da ce biti bolje

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Vuk_samotnjak je napisao:
Moramo vjerovati da ce biti bolje

Tako sam vjerovao kada smo na proslom SP-u izgubili od Holandije.
A znamo sta se desilo poslije toga. :D

Nasa jedina sansa je da veceras bude X pa da se sve zakomplikuje.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2008, 17:08
Majko moja,kakvi...UH!!!

AL' NESHVATLJIVO!

Imamo 10x jači vezni red,a mi preskačemo sredinu,tražimo Žigića koji ne zna po svetoj Zemlji da 'oda.

Pantelić...komentar komentar komentar komentar komentar komentar komentar komentar.Pa tom ne bi dao da priđe stadionu.

Lane,Luković,Lazović su kao nešto radili.Ostali mlako,niđe nikoga.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja mislim da mi opušteno prolazimo grupu. Imam najmanje tri listića iz kladionice koji to tvrde :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
zmijuga je napisao:
Harvester je napisao:
Ovom prilikom bih poručio navijačima BiH da ne tuguju previše zbog poraza od Njemačke u nedavnoj prijateljskoj utakmici - još samo nekoliko dana i biće osvećeni!

AJMO SRBIJA!!!

Hvala ti na brizi, volio bih da tako bude, BiH je protiv Njemačke odlično odigrala 1.poluvrijeme i vodila 1-0 a zatim izgubila zbog loše kondicije. Tebi i info da je BiH pobijedila Ganu prije 2 mjeseca 2-1 a igrao im je i najbolji igrač Muntari.

Slaba igra sredine terena a posebno Krasić zakazao. Antić ima vremena da ih pripremi za sljedeći susret, Lazovića od početka i poseban akcent na sredinu ( vezni red ).
Nije sve gotovo, čuda su moguća, vidjeli smo da zamalo i Englezi napraviše kiks, nisu Njemci nepobjedivi a onda Australiju dobiti i to je to.
Evo statistike

Ovo je tzv. crouching tiger, hidden dragon taktika. Sakrivanje snage od neprijatelja. Uspjeh te taktike se jasno vidio već na ovoj utakmici protiv Gane - nismo im pokazali apsolutno NIŠTA. A tek kuku si ga Nijemcima kad protiv njih zaigramo - ima da budemo još gori.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Apsolutno fenomenalno :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ljudi nemojte biti takvo ogorceni,prvo ovo je utakmica prva i sve je bilo napeto a jos imaju dvije.............najbolje bi bilo da veceras bude X.........

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Harvester je napisao:
zmijuga je napisao:
Harvester je napisao:

AJMO SRBIJA!!!

Evo statistike

Ovo je tzv. crouching tiger, hidden dragon taktika. Sakrivanje snage od neprijatelja. Uspjeh te taktike se jasno vidio već na ovoj utakmici protiv Gane - nismo im pokazali apsolutno NIŠTA. A tek kuku si ga Nijemcima kad protiv njih zaigramo - ima da budemo još gori.

:lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Realno se nije nista ni moglo ocekivati s obzirom da je Zigic bio u prvoj postavi, necemo mi dati gola u ovom prvenstvu, hvalimo se kako smo bili prvi u grupi a citava grupa sem francuza je bila do jaja...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2008, 17:08
I što je najgore imam osjećaj da ćemo voditi protiv Njemaca barem dva razlike i ovi će tri komada da uvuku samo tako.

Jebemti sve...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
TaškoBL je napisao:
Toljaga je napisao:
Ne želim da širim negativnu energiju ali misliom da je ovo prvenstvo žestoko sranje. Ali neću još ništa konkretnije reći dok ne vidim srbiju.

Ajd mlatni se tom toljagom po sred cela... Iz zasjede, ako umijes.

Srbija:Gana 2:0 8)

Srbija:Gana 0:1 8) (kru ti jebem!!!)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
cvox je napisao:
ljudi nemojte biti takvo ogorceni,prvo ovo je utakmica prva i sve je bilo napeto a jos imaju dvije.............najbolje bi bilo da veceras bude X.........

Ko ogorcen? :lol: Jos od osamdesetih ne znam za taj osjecaj kada gledam fudbalere sa ove strane Balkana :D Doduse i nije da se ubi prateci fudbal :)

Sto bi mirdza rekao: Ludi... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Uopste nisam iznenadjen, mada sam ocekivao x.
Poslije pripremnih utakmica je jasno bilo da nema forme.
Igra se za 5 dana nece bitno promijeniti, jer se za to sluze pripreme. Kamo srece da grijesim, ali...
Samo luda sreca moze pomoci.
A Rajevac je bolji od Antica i od svojih go*ana je napravio nesto sto lici na pitu.
Sve u svemu losa Gana i gora Srbija. A utakmica smoritis.

Sudjenje je bilo korektno. Kuzmanovic nije igrao namjerno rukom, ali je to penal u svakom slucaju. Ne bi ga krivio, neka neko pokusa skociti visoko na loptu bez ruku u zraku.
Zigic i Milijas najvece prevare srpskog fudbala.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja sam apsolutni optimista po pitanju prolaska u sledeci krug takmicenja :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Macr0 je napisao:
Kuzmanovic nije igrao namjerno rukom, ali je to penal u svakom slucaju. Ne bi ga krivio, neka neko pokusa skociti visoko na loptu bez ruku u zraku.

Ne mogu se sjetiti kad sam zadnji put vidio da neko toliko namjerno, ocigledno, i lose prikriveno ide rukom na loptu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
MuskoBre je napisao:
Ne mogu se sjetiti kad sam zadnji put vidio da neko toliko namjerno, ocigledno, i lose prikriveno ide rukom na loptu.

Jebiga, ko ti je kriv.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
krasic je odigrao tako kako je odigrao zato sto je postavljen da igra uz aut liniju. svaki put kad je nesto uradio u reprezentaciji, to je bilo kad je bio blize sredini. opet se od dejana stankovica ocekivalo da bude mesi, pa da uzme loptu na svojoj polovini, predribla 5 igraca i onda uposli pantelica ili zigica u petercu. opet se igralo svijecama na krasica, pantelica i zigica. opet, opet, opet...
dvije godine gradimo neki stil igre, konacno nakon ko zna koliko vremena se pronadju prava mjesta za vecinu igraca, igra pocne da lici na nesto i onda u najvaznijoj utakmici se sve vrati na staro, taktika i igra isti kao u najgore doba klementea i djukica.
sto je najgore, nece nas ni nijemci ni australijanci rasturiti. odigracemo nesto protiv njih, falice nam crno ispod nokata da pobijedimo, a onda cemo opet poslije prvenstva da kazemo "eh, kud smo kiksali na prvoj utakmici, da je tad bilo bolje, sve bi bilo drugacije..." itd itd. prosto je ljigavo kako se istorija vjecito ponavlja

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Nisam ja ljut na njih, ja sam ljut na sebe sto sam se nadao da ce nesto napraviti.
Tacno sam znao da ce biti naslov "Srbija trazi sansu protiv Njemacke" :banghead:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Lose smo prosli danas, bice valjda bolje u narednim utakmicama. Generalno, kod nas predstavlja problem preveliko ocekivanje. Uspeh je stici do Svetskog prvenstva, ali ne treba u medijima stvarati atmosferu u fazonu- mozemo u cetvrtfinale, polufinale... Za utakmice protiv Nemacke i Australije treba mnogo toga popraviti u igri da ne ispadnemo turisti u Juznoj Africi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]