Leona je napisao:
U cemu je razlika tog videa i ove teme viewtopic.php?f=38&t=15533 ? Sem da je ovde video a vamo slova.
Pa u sustini sam protiv propagande i jedne i druge...ali eto zapoceo sam s tvojim postom narocito s toga sto je prikazan na temi na kojoj bi trebale biti duhovne poruke i pouke...iz onog videa ja vidim samo jeftin materijal, a nikakvu pouku niti poruku, ako ju je neko vidio volio bih da mi kaze kakvu??
Ako je nesto istina ok., pa makar i pod krinkom "ne smijem reci ime" ...ali u tvom filmu je klasicna propaganda....sve sta mogu reci jest da ti se mozda "otelo"...
Leona je napisao:
Nije mi bila namjera da provociram, ali nimalo. Gledaj to kao jos jedan "lose uradjen filmic" i nista posebno.
O.k. tako i gledam, ali ovdje ne moramo samo da raspravljamo o tvom filmu....mozemo i o islamskim filmovima, ili nekim drugim sektaskim, ja jesam poceo s tvojim i evo sorry...
Opcenito sam protiv te propagande kako one novinarske tako i ove vjerske ma s koje strane dolazila.
Dzebodzabaleban je napisao:
Ne brini, ćunu ćemo popraviti, uznapredovala je sad ta plastična hirurgija...
Kako si me samo otkrio..."agent agenta uvjek osjeti"...
Leona je napisao:
Da izgleda. Ali u Islamu se izgleda zbog svakog s*anja odrubljuje glava. Citaj slucaj danskog karikaturiste. Ocigledno Islam ne prihvata kritike, trebala sam znati.
Polahko...nije to bas tako....ako ti je glava jos uvjek na ramenima onda ocito (shit) nije dovoljno privukao pažnju da bi se neko potrudio naostirti mačetu...
Leona je napisao:
Oficiru, da li bi ti manje smetalo ili da li bi ti uopste ovako zasmetalo da sam otvorila temu "Moj Put u Hriscanstvo" i postavila price ljudi, nekadasnjih muslimana koji su primili Hriscanstvo? Da li bi i to bila "vjerska propaganda"? Sve sto ide u korist Hriscanstva je vjerska propaganda, a sto ide u korist Islama je "ispoljavanje istinske vjere , a sve ostalo je zabluda i svi su zastranili".

Ne, Leona nebi mi smetalo, cak sto vise interesiralo bi me sta se desilo u covjeku da napusti Islam, koji su motivi, kao sto slusam ljude koji su presli u Islam, šta je bio uzrok i kako je tekao prelazak...ako imas takvih prica, video zapisa, svakako podjeli to s nama, ali samo daj nesto stvarno, istinsko...
Nisam simpatizer tih videa i tema pa ih nisam ni postavljao, jer je neciji prelazak i napustanje vjere njegova stvar koju bi ( ako bi se mene pitalo-a ne pita me se) vise drzao sakrivenu, nego sto bih je obznanio.
Džebo svaka ti sikiru poteže