banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 14:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srbin vehabija
PostPoslato: 20 Maj 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
1.
11.09.2001.
Slika
07.10.2001. napad na Avganistan
Vazno je napomenuti da ti tvoji borci za slobodu u svojim napadima uglavnom gadjaju civile a kad se sukobe s vojskom dobiju po nosu.
Ajd sad opali kako su napadi 11.09. izrezirani od strane americke administracije i kako ti o tome imas brojne dokaze.

2. :lol:
Pretpostavljam da su potplaceni i da nose duge brade i da budu Arapi. Ovo su inace protesti zbog onih famoznih karikatura. Jedno pitanje sto se toga tice. Zasto je prosjecnom muslimanu tolika frka ako neko od nas nevjernika naslika karikaturu proroka. Nas ni jedan zakon ne sprijecava da to cinimo i valjda nas nasa kazna ceka na onome svijetu?

3.
Ti si predpostavljam bio s njima neko vrijeme pa znas. Znam da zabranjuju djevojcicama da idu u skolu. Znam da u ime religije ne prezaju da obezglave nevjernika bez imalo kajanja. Nije da nema dovoljno klipova na netu koji nisu sa CNN-a nego su sa arapskih televizija u kojima ubijaju ne samo zarobljene vojnike nego i novinare i radnike nemuslimane, mucki i pred kamerama. Ti ces me naravno uvjeriti u suprotno.

4.
Jeste mi poznato i kakve ja veze imam s tim. Bio maloljetan. Onaj ko je to pocinio treba da se stidi i odgovara pred sudom i da ide na robiju. Ja nemam razloga. Treba li jos ili hoces i izvinjenje?

Sto se tice klipa achmed the dead terrorist :lol:
Nisi pogledao ili nisi shvatio, ali necu da ti objasnjavam. Niste vi muslimani jedini koji imate problem s humorom.
To kad neko omalovazava drugoga (kao sto je slucaj sa onim famoznim karikaturama) zove se zloupotreba slobode govora i za to se u civilizovanim zemljama ide na sud. A ne prijeti se smrcu autorima i ne sijeku se glave.
Nije mi Bush otac.

Poslednji put menjao Izzard dana 20 Maj 2010, 14:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
Pa u Beogradu se banda digla protiv Amerikanaca nedavno. Walker i Besparica zaboravili demonstracije, mitinge, pljackanje, nasrtanje na US ambasadu, pozari itd itd..... To sada kao normalno, a nije normalno kada ovi drugi to rade. Pih!

Demonstracije i mitinzi da a ostalo nije normalno.
Dalje?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 14:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Nema dalje. Poenta je da kada si ocajan, kada si potlacen i kada ti otimaju ti se branis. Tacno je da je njihov nacin borbe ocajan, ali mentalno nismo ni mi (mi= ljudi sa ovih prostora) daleko od njih.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 14:35 
Majstor
Majstor

Walker je napisao:
Dalje?

Zasto su mitinzi u BG bili civilizovaniji od onih u Londonu?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 14:42 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Walker je napisao:
1.
11.09.2001.
Slika
07.10.2001. napad na Avganistan
Vazno je napomenuti da ti tvoji borci za slobodu u svojim napadima uglavnom gadjaju civile a kad se sukobe s vojskom dobiju po nosu.
Ajd sad opali kako su napadi 11.09. izrezirani od strane americke administracije i kako ti o tome imas brojne dokaze.

evo ja cu opaliti i reci da je izrezirano... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
Walker je napisao:
Dalje?

Zasto su mitinzi u BG bili civilizovaniji od onih u Londonu?

Zato sto nije bilo poziva na odrubljivanje glava i kasapljenje i unistavanje Evrope. I sa bine se pozivalo na nenasilje. To sto je gomila huligana i laznih patriota demolirala vlastiti grad je drugi par opanaka.

Dust je napisao:
Nema dalje. Poenta je da kada si ocajan, kada si potlacen i kada ti otimaju ti se branis. Tacno je da je njihov nacin borbe ocajan, ali mentalno nismo ni mi (mi= ljudi sa ovih prostora) daleko od njih.

Ja mislim da ipak jesmo. Jer niko od Srba nije oteo avion, nije se opasao eksplozivom, nije uhvatio amerikanca i odrubio mu glavu. To ne bi ucinio ni jedan normalan Bosnjak musliman. A ni Hrvat.

I jos jedna stvar oni koji su palili americku ambasadu nisu inspiraciju nasli u Bibliji. Niti ce ijedan zdrav pametan musliman inspiraciju za nasilno ponasanje naci u Kur'anu. Bar ne bi trebao.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
S vaki musliman kao i svaki covjek na svijetu stoji iza svojih postupaka i odgovoran je zanjih i pred Bogom a na ovom svijetu i pred vlascu ma kakva ona bila i ma kome pripadala...bilo kakva vlas je bolja nego bezvlasce.

Pravo nosnje, izbora vjere, grupe, nacije itd. je neprikosnoveno pravo, kao i pravo demonstracija i okupljanja protiv drzave, vlade ili rezima.

Policajac na slici samo privodi momka...strogo profesionalno, ali ga ne osuđuje, (ima jedan drugi organ koji to radi).
Sud je nalozio, ali postoji pravo odbrane, pravo na fer suđenje, pa pravo zalbe...pa na kraju ko je ucinio ili imao namjeru da ucini...neka odguli svoje, ako ga osude.

Brada...pa sta ako se nosi kao da je s Bliskog Istoka, jel i to problem?

Kome se prikljucio? Onima koji su dosljedniji u provođenju islamskih propisa. Pa jel i to problem? Drzavi ako smeta nesto ona ce se za to pobrinuti, a sve da joj i ne smeta nista ona ce izmisliti neprijatelja...jer to je bilo i u Jugi.

Da li su napali neku drzavu, pojedinca, rezim, vladu...ako jesu, neka odgovaraju, ali ne vidim da je neko iz Maoče ili Bočinje to uradio.

Ako neko zeli pociniti djelo terorizma, bio bi krajnji glupan da se obuce upravo u islamsku nosnju s bradom na licu i stavi turban na glavu...izuzev ako ne zeli da se istice ili ucini magarecu uslugu nama muslimanima (izuzimam pravo odmazde...a to je drugo pitanje).

Naoruzanje nikad nije igralo znacajnu ulogu...ubiti se moze i sa cackalicom 0.02 grama ali i sa putnickim avionom 50 tona teskim...a neko na sebe moze navuci smrt (metaforicki) cistom glumom kao Robie i Jeff ili s knjigom ili karikaturom...sve je pitanje namjere.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i napisao sam da ga policajac samo privodi a ne i da mu sudi.

A i napisao sam da ni brada ni celava glava nisu problem.

Problem je kad neko (ne kazem da je to ovaj vehabija) u Kur'anu pronadje motiv i opravdanje za terorizam. I kad na provokacije tipa karikatura prijeti autorima istih smrcu. Za to se ne ubija nego salje na sud. Zamisli molim te situaciju da jedan komsija gleda drugog kako kosi dvoriste nedeljom i pomisli:"Radis nedeljom, trebao bih te ubiti!"

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:10 
Majstor
Majstor

Walker je napisao:
Problem je kad neko (ne kazem da je to ovaj vehabija) u Kur'anu pronadje motiv i opravdanje za terorizam. I kad na provokacije tipa karikatura prijeti autorima istih smrcu. Za to se ne ubija nego salje na sud. Zamisli molim te situaciju da jedan komsija gleda drugog kako kosi dvoriste nedeljom i pomisli:"Radis nedeljom, trebao bih te ubiti!"

To su budale koji misle da su vjernici. Takvih ima i u hriscanstvu i u judaizmu. Potrazi na netu ubijanje doktora u USA samo zato jer su radili abortuse. Extrema ima na tone, ali ne mozes suditi po extremima kakva je religija ili kakav je ko covjek.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
To su budale koji misle da su vjernici. Takvih ima i u hriscanstvu i u judaizmu. Potrazi na netu ubijanje doktora u USA samo zato jer su radili abortuse. Extrema ima na tone, ali ne mozes suditi po extremima kakva je religija ili kakav je ko covjek.

Ne sudim. Sudim to sto je Ahmed rekao da podrzava talibane.
Religijskih fanatika itekako ima u Americi i to iznenadjujuce mnogo ali je cinjenica da ti ekstremisti u Americi nemaju moc da nekog osude na kamenovanje ili odrubljivanje glave, za razliku od onih u Iranu, Iraku, Avganistanu... pa i u S. Arabiji - americkom savezniku.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sto se tice konkretno karikatura....ljudi koji su to pravili igrali su se s osjecajima 1/5 svjetsje populacije, a kukavicki se krili iza prava demokratije...

Ako je iza njih neki njihov drzavni zakon nebitno da li se radilo o danscima ili sveđanima onda su trebali napraviti karikaturu recimo kralja Arabije i to staviti u javnosti i na drzavnu TV, sta mislis bi li to bio diplomatski incident...mozda i ne bi, jer nije 1/5 svijeta odana kralju nego Islamu...

Onaj ko se igra s osjecanjima drugih treba da odgovara, tako je i u ljubavi i u ratu. Mozda je cudno to sto jedino muslimani tako rade, ne crtaju Isusa u karikature ali ne zeli niti da se crta o Islamu...
Ako cemo raspravljati o demokratiji , no problem, ali napadati vjeru a kriti se iza demokratije je svojstvo kukavice...i u tim karikaturama opet muslimani nisu povukli prvi potez....

Ono sto je tu bitno a sto mene puno vise raduje od sve i jedne vlade, i sve i jednog demokratskog sistema jest izjava vecina religija kako katolika tako i pravoslavaca da takve stvari treba sankcionirati, da doticni nadrikarikaturisti trebaju da odgovaraju (A DA LI SU ??? ) ...jer ajmo malo u srcu evrope crtati karikature o holokaustu...(licno mi ne pada na pamet ni pod razno).

Ako je demokratija ta koja to dozvoljava hajmo malo napraviti karikaturu o Jasenovcu???

NIKAD.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
Religijskih fanatika itekako ima u Americi i to iznenadjujuce mnogo ali je cinjenica da ti ekstremisti u Americi nemaju moc da nekog osude na kamenovanje ili odrubljivanje glave, za razliku od onih u Iranu, Iraku, Avganistanu... pa i u S. Arabiji - americkom savezniku.

Nisam siguran ali mislim da u nekim drzava Sad-a postoji smrtna kazna nekcijom ili stolicom, a smrtna kazna (koliko me pamet sluzi) je cak utkana i u USTAV RS....

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Oficir s ruzom je napisao:
Walker je napisao:

Nisam siguran ali mislim da u nekim drzava Sad-a postoji smrtna kazna nekcijom ili stolicom, a smrtna kazna (koliko me pamet sluzi) je cak utkana i u USTAV RS....

Da, u Texasu za serijske ubice, a ne za zene koje izvrse preljubu, ljude koji uvrijede Isusa ili za homoseksualce. U Ustavu RS nema.

Poslednji put menjao Izzard dana 20 Maj 2010, 15:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Oficir s ruzom je napisao:
Sto se tice konkretno karikatura....ljudi koji su to pravili igrali su se s osjecajima 1/5 svjetsje populacije, a kukavicki se krili iza prava demokratije...

Ako je iza njih neki njihov drzavni zakon nebitno da li se radilo o danscima ili sveđanima onda su trebali napraviti karikaturu recimo kralja Arabije i to staviti u javnosti i na drzavnu TV, sta mislis bi li to bio diplomatski incident...mozda i ne bi, jer nije 1/5 svijeta odana kralju nego Islamu...

Onaj ko se igra s osjecanjima drugih treba da odgovara, tako je i u ljubavi i u ratu. Mozda je cudno to sto jedino muslimani tako rade, ne crtaju Isusa u karikature ali ne zeli niti da se crta o Islamu...
Ako cemo raspravljati o demokratiji , no problem, ali napadati vjeru a kriti se iza demokratije je svojstvo kukavice...i u tim karikaturama opet muslimani nisu povukli prvi potez....

Ono sto je tu bitno a sto mene puno vise raduje od sve i jedne vlade, i sve i jednog demokratskog sistema jest izjava vecina religija kako katolika tako i pravoslavaca da takve stvari treba sankcionirati, da doticni nadrikarikaturisti trebaju da odgovaraju (A DA LI SU ??? ) ...jer ajmo malo u srcu evrope crtati karikature o holokaustu...(licno mi ne pada na pamet ni pod razno).

Ako je demokratija ta koja to dozvoljava hajmo malo napraviti karikaturu o Jasenovcu???

NIKAD.

Zar je islamsko drustvo na tako niskom nivou razvoja da na provokacije i uvrjede odgovara nasiljem. Ja nemam predrasuda i stvarno bih volio da me neko razuvjeri. Jer sloboda govora je jedna od odlika zapadne civilizacije koju muslimani ne mogu da mijenjaju. Nema sanse o tome se ne moze ni razgovarati. Ako se neko iz bilo kojih razloga nadje uvrijedjen za to postoji sud a nema potrebe za masovnom religijskom histerijom.

Povlaciti paralele izmedju sala na racun 6 miliona zrtava holokausta, Jasenovca ili Srebrenice s jedne strane i crteza u novinama s druge je zaista neumjesno,

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Walker je napisao:
Dust je napisao:

Na one gluposti gore što si naveo da znaš ti kako je u afganistanu i 11.09 se neću ni obazirati. Jest isceniran napad, čovjek kad bi logiku upotrebio samo skontao bi farsu.

Šta, 2000 ljudi poginulo u jednoj godini i oni se okupljaju u borbi protiv terorizma i te crne al kaide a svake godine im po 2 miliona ljudi umru od gladi. Što se ne ujedine u borbi protiv gladi ako su oni ti dobri pametni ljudi ?

Normalno je da cu podrzavati ljude koji nece policajca u svojoj kuci, amerika neka demokratiju drzi za sebe i neka ne uređuje živote ljudi na drugoj strani planete. Amerikanci su teroristi, agresori i pljačkaši. Sa druge strane talibani su heroji u svojoj zemlji i oslobodioci koji žele islamsku državu. Normalno da navijam za njih i da mi mediji neće popiti mozak ko tebi nekim izmišljenim glupostima kako se djevojčice muslimanke ubijaju. Oficir je rekao da ekstrem drži ekstremno do svakog propisa, ako je krv drugog muslimana muslimanu sveta neće onda ni tu djevojčicu ubijati. :roll:

Ima svakakvih sekti i pravaca koji i mene smatraju nevjernikom ali sad osuđivati cijeli narod kao takav je smiješno. Sad afganistanci krivi jer je bivši agent CIA-e možda nešto uradio :lol:

Nas muslimane ne interesuje nikakav zakon osim onog utemeljenog na Kur'anu. Onaj ko vrijeđa Allaha i bilo kojeg poslanika će biti ubijen i tačka.
I od srca želim da danski karikaturist i tvorci* south parka budu ubijeni, imaš šta protiv ?

Netolerantnim i pokvarenim ne treba ništa drugo !
Dobri ljudi neće izazvati srčbu nikad.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Citajuci Ahmedov post smisljao sam odgovor u kome bi pojasnio da talibani nisu isto sto i afganistanski narod i da nepodrzavanje talibana ne znaci navijanje za Amere, a onda sam naisao na ovo:

114_AhmeD je napisao:
Nas muslimane ne interesuje nikakav zakon osim onog utemeljenog na Kur'anu. Onaj ko vrijeđa Allaha i bilo kojeg poslanika će biti ubijen i tačka.
I od srca želim da danski karikaturist i tvorci* south parka budu ubijeni, imaš šta protiv ?

:confused3:

Nema se ovde vise sta pricati, sve je receno i sve se vidi.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ideeeeeeees pravi terorista. SILENCE I KILL YOU!!! :lol:
Do sad nisam imao predstavu s kim razgovaram sad je sve jasno.
Ja mislim da je to to.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
I onda se pitaju zasto se ljudi boje islama... :roll: A ti Ahmede rece da ne bi nikoga 1000 godina ruzno pogledao :lol: (ne znam, mozda bi trebalo da placem, ko zna koliko njih razmislja poput tebe, nadam se da nije u pitanju milijarda...)
I jos dodju da nas prosvjecuju ovdje i da nas upucuju na islam, "Oprosti 77 puta" je derogirano, treba iz prve ubiti ako uvrijedi... Jedan se raduje sto ce nevjernici u pakao, drugi zeli da ovi budu ubijeni. U sta ste se vi to pretvorili, vise samilosti imaju ateisti koje osudjujete nego vi. :roll:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 19:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
@Walkeru da ti pojednostavim. Tvoje mišljenje je samo tvoje i tvoj je problem što je tvoje mišljenje dio orkerstriranog i svemrzećeg kolca uz diple koje slušamo zadnjih 20 godina. Ja se takvih srba(zadrtih) stidim činjenica da zahvaljujući toj vašoj zadrtosti svi ispaštamo. No neka si ti veći srbin od mene i meni je pravo zadovoljstvo gledati ljude kako uživaju da omalovažavaju druge zbog ovog ili onog razloga. Kako to zovu u psihologiji? E kad bi ti malo škole imao ili bar kućnog odgoja. No to nije tema. Ovakvih srbendi vehabija će bit još više. To je fakat. Niko se ne pita zašto, odmah opalite po talibanima.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]