banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srbin vehabija
PostPoslato: 16 Maj 2010, 20:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Vuk_samotnjak je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaki komentar je suvisan

:-?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
breskvica je napisao:
kako Srbin kada je presao u islam i ime mu Mirza?? onda nije vise Srbin, a to da Srbi prelaze na islam valjda nije nista novo u Bosni? Kao svi zacudjeni sada :D a u Becu ima svakakvih budaletina zaista

ovo bi trebao da bude jedan od postova, kandidata za glupost godine.

Islam nije skraćen nacionalizmom i primitivnom plemenskom pristrasnošću. Bošnjak i Srbin i Kinez mogu biti muslimani=braća, bez obzira zvali se oni Ejub Marko i Fong Ce :roll:

I ti iz beča nisu "vehabije " kao ovi domaći nego je potpuno druga skupina ljudi koji se zbog izgleda poistovjećuju sa ovim našim.

Tih sa bradom je 2% radikalni, ostali su mirni i jako dobri

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 03:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
114_AhmeD je napisao:
ostali su mirni i jako dobri

Reci mi da je naivnost u pitanju , molim te.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 14:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa ako ti nemas neko drugo licno iskustvo...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudna je napisao:
114_AhmeD je napisao:
ostali su mirni i jako dobri

Reci mi da je naivnost u pitanju , molim te.

Haj uči tatu kako se djeca prave :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vidim da ovde ima ljudi koji se razumiju u "vehabije", pa imam jedno pitanje za njih.
Kako bi ovaj domaci, mirni vehabija reagovao da mu chera jedan dan, sasvim normalno, dodje kuci u ovakvom izdanju?
Slika
Bi li bila logigka neosudjivanja na osnovu izgleda?

Poslednji put menjao Besparica dana 17 Maj 2010, 19:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
114_AhmeD je napisao:
ovo bi trebao da bude jedan od postova, kandidata za glupost godine.

Tih sa bradom je 2% radikalni, ostali su mirni i jako dobri

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Vidim da ovde ima ljudi koji se razumiju u "vehabije", pa imam jedno pitanje za njih.
Kako bi ovaj domaci, mirni vehabija reagovao da mu chera jedan dan, sasvim normalno, dodje kuci u ovakvom izdanju? Bi li bila logigka neosudjivanja na osnovu izgleda?

Vidim da ovdje ima ljudi koji ne razumiju...pa necemo odgovarati dok se ne urazumiju.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno da necete odgovarati.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma pitanje ti je katastrofalno...s novina i novinskih clanaka, preso na članove porodice...a kako bi ti reagovao da tvoj sin ili ćaća ili brat pređe u vehabije???

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moje pitanje je bas dobro, kao i tvoje.
Kada bi meni caca i brat presli u vehabije teko bi mi palo. Rekao bih im da nisu normalni i ne bi mogao da se pomirim sa tim... Mada, takva reakcija bi bila ocekivana od mene jer sam ja zadrti primitivac koji sudi ljudima na osnovu izgleda bez da se detaljno upozna sa njima. Terorista.

Medjutim, sa druge strane imamo mirne, dobre, tolerantne ljude koji imaju toliko osjetljiv osjecaj za politicku korektnost da terorizmom smatraju kada im neko pomene da nisu bas normalni.
Kontam da bi ti ljudi trebali imati daleko blazu reakciju od mene, kada bi se nasli u ovako neobicnoj situaciji. Kada bi reagovali kao ja ili agresivnije od mene, to bi bilo veliko licimurje, zar ne? :) Pa ne bi valjda oni terorisali jednu emo zajednicu bez da ih upoznaju. :D

A primjer clana porodice je dobar zato sto domace vehabije ne mogu, sve i da zele, da primjenjuju represiju na svoje sugradjane i sudrzavljane, dok su ipak suvereni vladari svog doma. Tako da na nekom drugom primjeru ne bi mogli da vidimo tolerantnost domaceg, mirnog, finog vehabije.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Ma budala ti je budala, ma kojioj svrsi služio a upražnjavao metode religije i nasilja. Znaju to vrlo dobro naši bošnjaci a zna i ovaj Besparica. Jel se ono zvao Vrakela(lokalni vehabija), ime nepamtim što je ubijao hrvate i bošnjake po Glamoču? Da li ga je iko sprečavao u tome?
Dolazili smo u ispomoć par puta, kao problemi a rat se vodio u gradu izgleda? I niko da mrdne?

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 13:28
Zozon je napisao:
Ma budala ti je budala, ma kojioj svrsi služio a upražnjavao metode religije i nasilja. Znaju to vrlo dobro naši bošnjaci a zna i ovaj Besparica. Jel se ono zvao Vrakela(lokalni vehabija), ime nepamtim što je ubijao hrvate i bošnjake po Glamoču? Da li ga je iko sprečavao u tome?
Dolazili smo u ispomoć par puta, kao problemi a rat se vodio u gradu izgleda? I niko da mrdne?

Gdje si Zozy :)

Tako je Zozy, nikakvo pretjerivanje nije dobro!

Pa ni ovo:

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100518021

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:

Zlocinaca i razbojnika je bilo u svim djelovima RS i BiH i ja nemam problem da ih osudim. Samo ne znam kakve to veze ima sa ovom temom.
Na kojoj se god temi pojavis (bez obzira o cemu je tema) uvjek na tapet, nekim cudom, dodju Srbi fasisti i zlocinci. :roll:
Cim se vratio sa odmora, odmah se vratio starom dobrom spamu. :roll: Bas si bot.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 13:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nije spam, već sam ti postavio konkretno pitanje u konkretnom slučaju gdje je ekstrem u tvom gradu provodio zlo a u stanju si napasti tuđe zlo. Poenta je da prvo kreneš od sebe(svog okruženja) pa kad dostigneš tako visok standard kritičke svijesti onda kreneš dalje. A ti i dalje tvrdoglavo da si ugrožen od nekog drugog. Najlakše je uperati prstom na drugog i neodgovarati meni na pitanje šta ste u konkretnom slučaju vi srbi u Glamoču činili da spriječite Vrakelu da ubija nedužne ljude? I te kako je vehabijsko ako ne i krucijalno pitanje vezano za ovu temu?

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
Nije spam, već sam ti postavio konkretno pitanje u konkretnom slučaju gdje je ekstrem u tvom gradu provodio zlo a u stanju si napasti tuđe zlo. Poenta je da prvo kreneš od sebe(svog okruženja) pa kad dostigneš tako visok standard kritičke svijesti onda kreneš dalje. A ti i dalje tvrdoglavo da si ugrožen od nekog drugog. Najlakše je uperati prstom na drugog i neodgovarati meni na pitanje šta ste u konkretnom slučaju vi srbi u Glamoču činili da spriječite Vrakelu da ubija nedužne ljude? I te kako je vehabijsko ako ne i krucijalno pitanje vezano za ovu temu?

Da li smo to napokon dobili priznaje od Zozonerosa da nije Srbin? Ne merem vjerovat. :lol:

A sto se tice tvoje logike, puna je nelogicnosti. Jeste spam, jer nije tema o zlocinima u mom gradu. Ti dogadjaji su potpuno razdvojeni od ovg slucaja i ne mozes ici po temama i uslovljavati ucesnike da pricaju o tome. Tvojim stilom logike bi mogao povezati i usloviti bilo koje dogadjaje. Jednostavno je smijesna.
I da, jesi spamer i bot si.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

No nebitno. Znao sam da nećeš odgovoriti jer si gori od ovih vehabija o kojima je tema. Jednostavno ljudski nećeš nešto priznati a tuđe bi na krst razapeo. Da, to je nažalost jedna od odlika našeg naroda. Pod vi srbi mislio sam na srbe iz glamoča, kao što sam ja srbin iz Ključa, po meni nebitne činjenice ali nam društvo i okruženje tako pakuje. No nebitno ja samo tvrdim da ovaj jadnik vehabija nije ništa ni bolji ni gori od vašeg vehabije Vrakele koji je ubijao nedužne ljude. Hoću reći da su gamad uvijek bila gamad a ja pitam vas bez obzira koje podržavate, šta ste vi?

Poslednji put menjao Zozon dana 18 Maj 2010, 14:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pih, ipak nije priznanje. :mad:
Zozon, ti si stvarno bolestan. Tvoj mozak ne moze da funkcionise ako pred sobom nemas nekog zlocinca, fasistu, razapinjaca. A kada ga nema, ti ga sam u svom umu stvoris i svaka rasprava sa tobom se na kraju svede na to da se sam protiv sebe svadjas. :lol:

P.S.
Procitaj malo pazljivije! Osudio sam sve ratne zlocince i razbojnike u RS i u BiH, iako sam zbog toga morao da idem u off.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Kako bi ovaj domaci, mirni vehabija reagovao da mu chera jedan dan, sasvim normalno, dodje kuci u ovakvom izdanju?
Slika
Bi li bila logigka neosudjivanja na osnovu izgleda?

Ni jedan od njih nije glup da počne djete odgajati kad navrši 15 godina. Kad se dijete odgaja u duhu Islama učeći Kur'an, takve emo gluparije će mu biti odvratne. Normalno je da svako djete malo poludi u godinama puberteta ali neće u takvu krajnost otići.
Najveća greška roditelja je što pusti da mu super rtl i MTV odgajaju dijete, pa sutra ustanu a ono teen već.... Plači onda koliko hoćeš

I naravno, treba djetetu lijepu atmosferu kod kuće napraviti da ima gdje "napuniti baterije" da ga ovako društvo ne proguta...

I nadji mi ti ijednog "vehabiju" u kojeg će dijete biti tako, i to ne zbog straha već zbog odgoja.

.....

Krepo ti Kakashi... :D

Poslednji put menjao 114_AhmeD dana 18 Maj 2010, 14:16, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Pih, ipak nije priznanje. :mad:
Zozon, ti si stvarno bolestan. Tvoj mozak ne moze da funkcionise ako pred sobom nemas nekog zlocinca, fasistu, razapinjaca. A kada ga nema, ti ga sam u svom umu stvoris i svaka rasprava sa tobom se na kraju svede na to da se sam protiv sebe svadjas. :lol:

P.S.
Procitaj malo pazljivije! Osudio sam sve ratne zlocince i razbojnike u RS i u BiH, iako sam zbog toga morao da idem u off.

Srebrenica? Vrakela? I na kraju ovaj jadnik srbin vehabija?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]