banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 04 Maj 2010, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
U protekla 24h sedam motorista/bike-era je imalo teške saobraćajne nesreće i ovim putem želim da poručim forumašima, ne divljajte po cesti na motorima ako Boga znate, najteže saobraćajke su ove. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 02:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Gledao sam na RTRS onu saobrćajku u centru grada kod hotela Bosne. Lijepo vrijeme pa izmamilo motocikliste napolje.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 10:01 
Sta je tacnobilo, zakucao se lik u nesto ili sta?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Juce oko 15h na onoj novoj raskrsnici u Budzaku sudarili se Golf III i neki Ford nisam bas mogao vidjeti koji znaci guzva do zla boga a oni slupani kao da su isli po 80kmh da su isli sporije manje bi se slupali tako da je ta brzina sigurna, najgore od svega je sto su i jedan i drugi imali djecu u autu koji su u momentu kad sam ja prolazio plakali kao maniti oko auta od straha konobar iz onog kafica "DUO" im donosio vode :roll: .
Doslo mi da izadem i kljucem za gume istucem i jednog i drugog koji smecari

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Sta je tacnobilo, zakucao se lik u nesto ili sta?

Citiraj:
До дру­ге сао­бра­ћај­не не­сре­ће у по­не­дјељак је до­шло око 18.10 ча­со­ва на рас­крсни­ци ули­це Краља Пе­тра Првог Ка­ра­ђор­ђе­ви­ћа, Aле­је Све­тог Са­ве и ули­це Ву­ка Ка­раџића у цен­тру Бање Лу­ке.

- У овој не­сре­ћи учес­тво­ва­ли су ауто­мо­бил "голф 3" ко­ји је во­зи­ла Јо­ва­на Бо­ди­ро­жа (24) из Бање Лу­ке и ску­тер "пе­жо" ко­јим је управљао Aле­ксан­дар Ву­ји­чић (20) из Бање Лу­ке - ис­при­чао је ис­ти извор.

До­дао је да је у овој не­сре­ћи те­шке тје­ле­сне по­вре­де за­до­био Ву­ји­чић, ко­ји је одмах пре­ве­зен у Кли­ни­чки цен­тар у Бањој Лу­ци гдје је за­држан на даљем ли­је­чењу.

- Ла­кше по­вре­де за­до­би­ла је и Бо­ди­ро­жа, као и са­пу­тник на мо­то­ру Де­ја­на Ћо­рић (19) из Бање Лу­ке - до­дао је извор.

Не­зва­ни­чно, до не­сре­ће је нај­вје­ро­ва­тни­је до­шло ка­да је Бо­ди­ро­жа кре­ћу­ћи се у смје­ру Мал­те до­лас­ком на рас­крсни­цу скре­та­ла ули­је­во, а прет­хо­дно ни­је про­пус­ти­ла мо­тор ко­ји је имао првен­ство про­ла­за, те је до­шло до су­да­ра.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/39065/cir/Dvije-osobe-teze-a-sest-lakse-povrijedjeno.html

Vuk, ne pamtim kada sam tuda prošao, prije neki dan vidio sam da su spojili ona dva tranzita, je li tako? Čini mi se da onoga nije bilo tada?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 21:47 
Glupaca...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 22:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
tensSa je napisao:
Glupaca...

ne treba osudjivati tako, glupiraju se sa skuterima, preticu i sa lijeve i sa desne strane a najcesce voze po bijeloj

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 23:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
i ti skuterasi veze nemaju o voznji ja sam nekidan jednog nabio zabio mi se s ljeve strane skroz u mrtvi ugao...veze nemaju...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
To da su skuterasi bezobrazni u saobracaju stoji ali ipak na semaforu moras da postujes pravila o pravu prvenstva sta da joj je krusko sa mixerom isao i da mu je negirala prvenstvo prolaza.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 08:51 
Vuk_samotnjak je napisao:
To da su skuterasi bezobrazni u saobracaju stoji ali ipak na semaforu moras da postujes pravila o pravu prvenstva sta da joj je krusko sa mixerom isao i da mu je negirala prvenstvo prolaza.

Upravo to, a slazem se da su bezobrazni sa skuterima.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Радислав Крстић тешко претучен
Datum: 07.05.2010 20:00
Autor: Небојша Томашевић

ХAГ, СAРAЈЕВО - Бивши генерал Војске Републике Српске Радислав Крстић у петак је тешко претучен у затвору у Великој Британији, гдје служи казну од 35 година затвора за ратни злочин у Сребреници.
Крстић се због тежине повреда тренутно налази на лијечењу у затворској болници, али се још увијек не зна степен нанесених повреда.

"Глас Српске" из дипломатских извора сазнаје да је Крстића напала група затвореника у кругу затвора. У масовној тучи која је потом избила Крстић је прошао најтеже и задобио је тешке тјелесне повреде.

Портпарол Хашког трибунала Нерма Јелачић казала је "Гласу Српске" да не може потврдити медијске наводе да је Крстић преминуо од повреда задобијених у тучи у затвору и да нема више детаља о овом случају.
Сарајевски портал сарајево-џ.цом објавио је у петак да је Крстић преминуо од посљедица премлаћивања у затвору у Великој Британији. Како преноси овај интернет портал, њега су претукли затвореници "јер се бахато понашао и изигравао генерала у затвору".

У Министарству правде Велике Британије казали су да немају сазнања да је затвореник осуђен у Хашком трибуналу убијен у неком британском затвору.

- Нема сазнања да је особа по имену Радислав Крстић убијена у неком од наших затвора - казали су у овом министарству.

Крстића су 1998. године ухапсили припадници међународних снага у БиХ (SFOR) у Бијељини и предали га Међународном суду за ратне злочине у Хагу.

Хашки суд је оптужио Крстића за геноцид над Бошњацима у Сребреници 1995. и осудио га 2. августа 2001. године на 46 година затвора. Жалбено вијеће Хашког суда укинуло је 19. априла 2004. године првостепену пресуду и правоснажно осудило Крстића за помагање и подржавање геноцида, умањивши му казну са 46 на 35 година затвора.

Крстић је пребачен на служење казне у Велику Британију 2004. године.
Златан Бурзић

Савјетник министра иностраних послова БиХ Златан Бурзић у изјави за медије рекао је да ово министарство располаже информацијама да је генерал ВРС Радислав Крстић претучен.

Kako zeleni odmah dočekaju, da plasiraju laž. Kako opet ti šugavi Britanci dozvoljavaju kontakt muslimanskih terorista sa đeneralom Krstićem?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Neki dan, tj. u četvrtak vraćajući se pješke sa posla sam naišla na nesvakidašnji prizor :? Žrtve su još ležale pored puta.

Citiraj:
07.05.2010. Trebinje - Dvoje ljudi je smrtno stradalo u saobraćajnoj nesreći koja je se juče oko 14.35 časova dogodila u ulici Vuka Mićunovića u Trebinju. Kako je saopšteno iz CJB Trebinje, u nesreći su učestvovali vozilo „Pasat“ kojim je upravljao D.D.(1983.), iz Trebinja, i vozilo «Ford Fiesta», kojim je upravljao M.Š.(1966.), iz Trebinja.

U nesreći su smrtno stradali M.Š.(1966.) i njegova supruga M.Š.(1970.), koji su se nalazili na mjestu vozača i suvozača u putničkom automobilu «Ford fiesta», a lake tjelesne povrede zadobio je D.D., vozač putničkog automobila «Pasat».

Saobraćaj u ovoj ulici bio je obustavljen sve do kasnih popodnevnih časova, jer je policija vršila uviđaj.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, do nesreće je došlo kada se automobil „Pasat“ usljed neprilagođene brzine odbio od zidića koji se nalazio pored puta i pogodio automobil „Ford Fiestu“ koji mu je dolazio u susret iz pravca grada. Od siline udarca „Ford Fiestu“ je bilo gotovo nemoguće prepoznati.

http://www.trebinjedanas.com/node/1957

Ford zaista nije bilo moguće prepoznati (olupina metar širine), a na pasatu nije bilo mnogo štete.
Iza poginulog bračnog para je ostalo dvoje maloljetne djece.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2010, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uFbUGUep2pc[/youtube]

Šokantan snimak u kome čovjek sa djetetom spšava glavu dok ljudi oko njega nisu imali te sreće, možete vidjeti da lete u vazduh. :(

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napadnut karikaturista koji je ismevao Muhameda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pfW95sSaVVo[/youtube]

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/188923/Napadnut-karikaturista-koji-je-ismevao-Muhameda

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
filozof sa vrbasa je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uFbUGUep2pc[/youtube]

Šokantan snimak u kome čovjek sa djetetom spšava glavu dok ljudi oko njega nisu imali te sreće, možete vidjeti da lete u vazduh. :(

ovo sam juce gledao na tv i strasno......... 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To je snimak iz 2008. godine, ali tek sada je prikazan

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.rtvbn.com/2010/05/11/izresetan-starac-od-82-godine/

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 23:02 
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stra ... 91828.aspx

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Пензионер, Драган Торбица , који је јутрос нађен мртав на сеоском путу код Вишеграда, убијен је из ватреног оружја, потврдио је окружни јавни тужилац, у Источном Сарајеву, Драган Нинковић.

Обдукцијом је утврђено да је смрт настала услед хица испаљеног из ватреног оружја у потиљак, прецизирао је Нинковић и додао да је истрага у току.

Беживотно тијело Торбице пронађено је јутрос поред пута за Униште, неколико стотина метара од куће у којој је живио.

Б.Т.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=21762

Citiraj:
Сејман је рекао да су туристи путовали из љетовалишта Алања у посјету водопаду Памукале у централној Турској, када им је аутобус склизнуо са једног моста и сурвао се у ријеку.

Он је рекао да спасиоци покушавају да извуку повређене и погинуле из смрсканог возила.

Према извјештајима локалне телевизије аутобус се преврнуо и пао у ријеку око шет метара ниже. Телевизија такође преноси речи локалних званичника да је изгледа возач аутобуса заспао за воланом.

Р.К.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=21707

:(

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... +dece.html

Strasno :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]