1. Raport
Dan je na izmaku i vrijeme je da sumiram rezultate.
Vec oko 10h sam poceo da osjecam bol u stomaku. Inace rano ustajem i rano doruckujem i stvarno mi je tesko palo nedoruckovanje iako vec dvije godine za dorucak jedem samo tri kasike muslija - itekako sam osjetio i glad i nemoc. Tako sam se slabo osjecao da me je bio strah da vozim. Dok sam dosao do stanice, otkrio sam da je vjetar snazniji od mene i da me s lakocom baca po trotoaru. Jedva sam prezivio voznju autobusom. Drzao sam se sa obje ruke i imao sam osjecaj da sam na onom slobodnom padu sa visine od 100m u zabavnom parku u Spaniji. Znaci, ne ici u Spaniju, samo gladovati i busom na posao...
Na poslu me je spucala takva glad... Posljedice: kancelarija je bila prazna, neki su uzeli slobodan dan, neki su potrazili posao na terenu... jedan kolega je ridao u toaletu... sad mi zao...
Dosao sam kuci pjeske. Osjecao sam nevjerovatnu lakocu. Par puta sam sjedao na klupu i pio vodu da povratim snagu.
Kad sam konacno dosao kuci, odspavao sam 2 sata na bastenskoj stolici u apsolutnom neznanju - cak sam bio i dezorijentisan. Zena me je pokrila cebetom i donijela mi je jastuce
Poslije spavanja sam konacno malo zivnuo.
Ne osjecam glad. Pijem vodu k'o kamila - uriniram ko secuanski skakavac.
Teta Rada se u tajnosti dogovorila sa mojom zenom da danas napeku gomilu pita... ja volim domace pite... nije mi bilo lako, al' cekaj samo...
Zena uziva da me izaziva pa sjela pored mene i mljacka, samara onu zeljanicu i unistava jogurt. Ja - hvatam zjale. Neka - neka...
(obecao sam joj neki sex al'... ) jbg.
Ni sada nisam gladan - doduse, ja inace malo jedem ali jedem cesto (7-10 obroka). Nisam siguran da bi ovo mogao neko ko je navikao da se prezderava. I meni je tesko palo.
Rezultati:
Iscrpljen sam.
Osjecam izuzetnu lakocu
i mozak mi ubrzano radi... (mozda je ovo dobro kad se spremaju ispiti - kazem MOZDA)
U struku sam izgubio... 4cm. Zanimljivo.
Vagao se nisam - vagu nemam. (zena mi je skorpija)
eto...
Sve u svemu, mislim da je bolje voditi aktivan zivot i paziti na ishranu neko jesti svasta pa se ovako muciti cetiri dana mjesecno. Kolege trpe, sex trpi, auto trpi, ja trpim i tako...
Zakljucak je:
NE PREPORUCUJEM NIKOME
Utice na raspolozenje, snagu, emocije,
cak i na kontempliranje
Kontao sam da bi ovo valjalo
pred neke nezgodne datume - al ovo moze samo da te iscrpi.
Pozz svima