banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2010, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Slika na PTPC je pretamna, izbacčen iz programske šeme Fox Life... a za ona dva narodnjačka kanala što ne rade kako treba se neću žaliti, čak štoviše... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 16:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
<Enter_name> je napisao:
Slika na PTPC je pretamna, izbacčen iz programske šeme Fox Life... a za ona dva narodnjačka kanala što ne rade kako treba se neću žaliti, čak štoviše... :D

Fox Life није био синоћ ни у аналогној шеми. На том каналу су ишли порнићи синоћ.

Да нису Fox Life избацили из понуде?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 13:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Maj 2010, 13:38
Cao,imam DVB resiver Technikus NOVA D,posto sad hrvatski kanali prelaze na digitalno emitovanje pa zatim i bosanski,da li mogu da koristim ovaj resiver za prijem digitalnih zemaljskih kanala?Naravno ovaj resiver mi je od satelite ali ga trenutno ne koristim.Molim za pomoc,i ako moze kako se podesava.Hvala.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne može i ja sam se nadao da može, svaki risiver je specijalizovan za nešto, za satelit, za digitalnu zamljsku i digitalnu kablovsku.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Ubacili eksperimentalnu ELTU TV na frekv. Fox Lifea. Tacno nisu normalni. Kako da se bunimo? Ima li nacina?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajmo se mi okupiti, gomila forumaša i protestovati ispred njihovog centra kod parka Petar Kočić.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 18:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Piše na info kanalu da imamo 53 programa na digitali, :roll: ako računamo i ovih 5 STELT programa onda ima :angry4:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 18:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Lovac je napisao:
Ubacili eksperimentalnu ELTU TV na frekv. Fox Lifea. Tacno nisu normalni. Kako da se bunimo? Ima li nacina?

Ima onaj njihov portal sto ga reklamiraju pa mozes se tamo zaliti.Vec se ljudi zale sto nema foksa,na komentarima vesti o etla tv.Ne znam da li ce to upaliti a mogu i da obrisu komentare.
Foksa nema i u drugim gradovima!

Mozda je resenje IPTV?

kameleon je napisao:
Piše na info kanalu da imamo 53 programa na digitali, :roll: ako računamo i ovih 5 STELT programa onda ima :angry4:

Zar nisu najavljivali 150 programa u digitali? :evil3:

filozof sa vrbasa je napisao:
Hajmo se mi okupiti, gomila forumaša i protestovati ispred njihovog centra kod parka Petar Kočić.

Ako ce protesti biti MIRNI i dobro organizovani,zasto da ne?Ali niko tebe ne tera da imas eltu.Ako imas drugih mogucnosti odaberi nesto drugo.Sada krece iptv,total ima sve vise ljudi u gradu...

Mene je elta razocarala jer nisu ispunili mnogo toga sto su obecali.I sad jos poceli da ukidaju televizije(Fox) koje su bolje od pola njihove ponude.Ako ne budu bolji izgubice sve korisnike!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
anoniman je napisao:
Lovac je napisao:

Ima onaj njihov portal sto ga reklamiraju pa mozes se tamo zaliti.Vec se ljudi zale sto nema foksa,na komentarima vesti o etla tv.Ne znam da li ce to upaliti a mogu i da obrisu komentare.
Foksa nema i u drugim gradovima!

Mozda je resenje IPTV?

kameleon je napisao:

Zar nisu najavljivali 150 programa u digitali? :evil3:

Ako ce protesti biti MIRNI i dobro organizovani,zasto da ne?Ali niko tebe ne tera da imas eltu.Ako imas drugih mogucnosti odaberi nesto drugo.Sada krece iptv,total ima sve vise ljudi u gradu...

Mene je elta razocarala jer nisu ispunili mnogo toga sto su obecali.I sad jos poceli da ukidaju televizije(Fox) koje su bolje od pola njihove ponude.Ako ne budu bolji izgubice sve korisnike!

Realno Total tv i iptv uzmu samo oni koji nemogu imati kablovske, ovo se neće nikada promjeniti htteo ko to ili ne.
Razlozi su tehnićki i cjena.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
akermon je napisao:
Realno Total tv i iptv uzmu samo oni koji nemogu imati kablovske, ovo se neće nikada promjeniti htteo ko to ili ne.

Radis u Elti? Umjesto sto mudrujes, daj nam pojasni sta se zaboga zbilo sa Fox life??? I ne bi bio tako siguran u to sto tvrdis, jer IPTV tek dolazi a antenica Totala po gradu, malo li je :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09

Bez tebe, ovaj forum bi bio strogi muski polni organ :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A šta da se radi, ja nemam više ideja za dubiozu zvanu ELTA.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 01:08 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
akermon je napisao:

Radis u Elti? Umjesto sto mudrujes, daj nam pojasni sta se zaboga zbilo sa Fox life??? I ne bi bio tako siguran u to sto tvrdis, jer IPTV tek dolazi a antenica Totala po gradu, malo li je :wink:

Ne. Neznam najbolje da nazoveš u eltu i pitaš :wink:

Znam kako je bilo to u drugim zemljama i ak osami u telekomu kažu da oćekuju rast iptv samo u djelovima gde uopšte nema kablovske šta onda više da prićamo. Ali vrijeme će pokazati, za pola godine ili godinu rećeš da sam bio u pravu, siguran sam u to :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 02:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
akermon je napisao:
Znam kako je bilo to u drugim zemljama i ak osami u telekomu kažu da oćekuju rast iptv samo u djelovima gde uopšte nema kablovske šta onda više da prićamo. Ali vrijeme će pokazati, za pola godine ili godinu rećeš da sam bio u pravu, siguran sam u to :wink:

Ti prognoziras sta ce biti sa IPTVom a nedavno si tvrdio kako IPTV se ne moze nikako pratiti na dva TVa :evil3: :lol:
A moze jer postoji mogucnost da se uzme dodatni IPTV prijemnik za sitnu lovu.

I jos si vecinu forumasa sa podforuma mediji optuzio da rade za Blic :lol: pa se od tada neki zezaju na drugim temama kako su radnici Blica i telekoma :lol:

akermon je napisao:

A sta ako se nekom ne dopada izbor kanala pa predje na skuplji sa boljim izborom npr totaltv?Ili ako telekom ponudi bolju cenu za iptv i internet od eltinekablovske i interneta?

Samo neka elta nastavi uvoditi besplatne folk kanale i da izbacuje neke kanale sto vrede pacemo videti koliko ce imati korisnika :wink:
Da su samo ispunili delic obecanja mozda bi ljudi bili zadovoljniji eltom!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 09:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
@akermon: nema te tu 3 mjeseca i onda se pojaviš na dve eltine teme... kako to objašnjavaš? I kako objašnjavaš istu nepismenost kao i info_elta? A ovo što nazivate digitalom nije ni D od digitale... Molite boga da IPTV ne radi kako treba, inače loše vam se piše...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 11:48 
Pripravnik
Pripravnik

<Enter_name> je napisao:
@akermon: nema te tu 3 mjeseca i onda se pojaviš na dve eltine teme... kako to objašnjavaš? I kako objašnjavaš istu nepismenost kao i info_elta? A ovo što nazivate digitalom nije ni D od digitale... Molite boga da IPTV ne radi kako treba, inače loše vam se piše...

Radim u blicu, elti i telekomu :D

Pa blic i elta nemaju ozbiljnog konkurenta, osim ako u ove prostore dodje novi kablovski operater. Telekom uvodi iptv samo zbog toga, da zadrži deo korisnika koje će uzeti ip telefonija u kablovskoj. Iptv uzeće oni koji nemaju mogućnost kablovske.

Iptv zbog tehnićkih ogranićenja neće moći ići na više od 1 tv bar kod 50 % , a dodatni tv je doplata više od 5 km i treba vam dodatni risiver.

Kablovska, više tv za istu preplatu, nema tehnićkih ogranićenja i slićno.

Zato ja ne stavljam nikakve nade na iptv, još manje na total. Kablovsku u gradovima imaju svi, i već to pokazuje sve.

Telekom je odlićan za internet i telefoniju a za iptv oni sami kažu da ne oćekuju nekog interesovanja u gradovima gde je kablovska.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik

<Enter_name> je napisao:

Blicova digitala radi odlićno i ima više kanala nego tri iptv skupa, bolja od eltine to se slažem, ali i u elti najavljuju neke pakete dok su ovi sad besplatni.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo obećanja,daj nešto konkretno!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
akermon je napisao:

Знаш у којим дијеловима телеком очекује раст?
А на другој теми си написао да ти је познати неименовани амерички аналитичар најавио пад берзи за неколико мјесеци viewtopic.php?p=1056107#p1056107 :evil3:

Па ти си супер информисан и дружиш се са истакнутим аналитичарима. Тебе је добро имати за пријатеља.
Slika

Само, да телеком не интересују дијелови који имају кабловску, не би радили на одређеним побољшањима инфраструктуре у неким насељима ових дана. :wink: А IPTV није још ни кренуо...
Тако да ја не бих дискутовао о томе.
Ово је тема о дигиталној кабловској.

<Enter_name> je napisao:

Не бих да прозивам, али сам примјетио сличност између писања радника елте и акермона. Можда нису иста особа, али грешке из првих постова ове теме (нисам даље листао) и посљедњих јављања акермона су готово истовјетне.

Без обзира радио он у Елти или не, недостатак двосмјерне комуникације између претплатника и Елтиних званичника је један од већих проблема. Ако желе да опстану и задрже кориснике неопходно је и да испуне неке жеље претплатника, као и да буду доступни и да одговоре на упите корисника. Сва комуникација Елтиних радника се своди на најаве преко интерета у виду саопштења, а неке од тих најава још увијек нису испуњене. Ако Елта то не схвати бојим се да ће остати без доброг дијела корисника, чак и ако им кабловска буде најповољнија цијеном.
А ту је и питањ квалитете слике појединих канала, тема коју су многи већ помињали.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

IPTV kreće danas,a ovi iz elte nek se zamisle malo!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]