Хладне главе пишем овај коментар чисто да се зна, а у њему ћу рећи сљедеће:
1. Фудбал данас није био на тв-у иако је стојало у најави да је на програму вјечити дерби. Пун стадион не може бити задовољан приказаним или да боље кажем неприказаним. Можемо се бусати у прса, Партизан побједио, шампион ... али фудбала нема ни у најави када су у питању српски терени.
2. Партизан је потпуно заслужено добио дерби и постао нови/стари шампион државе. Екипа која ће првенство завршити без пораза и екипа која има најквалитетније појединце у земљи.
3. Звезда данас није само изгубила дерби и титулу, него је понижена али не од противника него од саме себе. Рекао бих тренер је крив за све али сам послије вечерашњег меча убјеђен да се он мало тога пита.
4. Игру је тешко коментарисати јер је није ни било. Што се трчкарања по терену тиче ту ћу написати нешто што сте вјероватно сви ви и видјели. Владимир Богдановић и Стеван Рељић су данас показали који профил играча треба Звезди - глуп, неспособан и са добрим леђима. Од првог минута се видјело да ће Томић ломити Рељића. Велико је питање како након безброј грешака већ поменутог нисмо добили гол. Такође чинило се да имамо и играча мање пошто Богдановић није додиривао лопту. Шта знам можда је то и тактика... Игњатијевић није играчина али одрадио би то на лијевој страни барем 10 пута боље. Шта рећи за измјену Савио - Савић. Задњи везни излази 10 минута прије краја при резултату 0-1 а умјесто њега улази Штопер!!! Схватам да је било менаџера па се млади и атрактивни играчи морају промовисати али да ли ово има везе са здравим разумом, ја мислим да нема. Како год било опет нас чека највјероватније промјена тренера, многи одласци, доласци итд. Овом приликом изостављам Лекића и његов умјетнички перформанс вечерас, само ћу рећи 5 000 000 евра?!?
5. Не треба клонити духом, ипак се нешто дешава