Одличан текст, таква добра социjална тема! 100% за Москву, мада песма jе о Крагујевацу.
http://www.youtube.com/watch?v=_G4MsVTL ... r_embeddedSetam se po kraju, slusam razne ljude,svuda kruzi ista prica, mozda bolje bude,
svuda isto sranje, ljudi to je moj grad,KG, svi zajedno, sad G Squad.Ovde prvi put sam poljubio curicu,ovde prvi put sam zagrlio ulicu,prvi put probao sranja, naucio da hodam,sta god da se desi, ja necu da te prodam.Prodale te picke, zele dzep pun para,bice ovde bolje, laze, odma sedi kara,vozi crnu mecku, ti nemas gde da zivis,gledas mu reklamu, kao treba da se divis.To su to te picke, sto nas teraju na dole,mi nikad nismo stali, vojnici se bore,bilo kako bilo, moj grad je u dusi,ko zeli nas na dnu,
moze da ga pusi ![ Ref. Lexa ]Znam sada znam, ti nikad neces biti sam,sam,sam,sam...Uz nas si uvek i sad, znaj ti si moj grad, moj grad, moj grad, moj grad...Znam sada znam, ti nikad neces biti sam,sam,sam,sam...Uz nas si uvek i sad, znaj ti si moj grad, moj grad, moj grad, moj grad...[ Rookie ]Gledam sve te ljude kako vode bitku stvarnosti,svu tu omladinu, koja bezi iz realnosti,a ovde je realnost nesto sto se mora,ovde je zelja da se doceka zora.Ovde sam prvi put ulicu zgazio,prvi put sam ovde lovu u dzep stavio,nikad te necu odati, jer ti si moj grad,Rookie za KG, zato slusaj brate sad.Zgazicu sve lopove sto zele da te prodaju,a ulicama grada satro ponosno hodaju,dok sam ja uz tebe, nece biti sranja,jedino sto zelimo je malo postovanja.Ostacu u KG-u ako treba sam,pred svima cu te braniti, nece me biti blam,necu im dozvoliti da ti ugled ruse,oni zele nas na dnu,
mogu da ga puse ![ Ref. Lexa ]Znam sada znam, ti nikad neces biti sam,sam,sam,sam...Uz nas si uvek i sad, znaj ti si moj grad, moj grad, moj grad, moj grad...Znam sada znam, ti nikad neces biti sam,sam,sam,sam...Uz nas si uvek i sad, znaj ti si moj grad, moj grad, moj grad, moj grad...