banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 15:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Napad na inspektoricu
PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Banjolučanin Sveto Janković, vlasnik ugostiteljskog objekta "Toskana" u Banjoj Luci, završio je u pritvoru nakon što je u petak naveče oko 23.10 časova, pokušao da ubije ekološku inspektorku Tatjanu Nišić, koja je inače i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Prema saznanjima "Fokusa", Janković je prvo pucao u Nišićevu, a zatim joj je prijetio u svom lokalu.

Janković je napao Nišićevu kada je ona došla u inspekcijsku kontrolu u njegov lokal, zajedno s još dva komunalna policajca, nakon što su se nezadovoljni mještani zgrade, u kojoj se nalazi objekat, žalili na buku iznad dozvoljenih granica.

- Nišićeva mu je prije dva mjeseca uručila rješenje kojim mu je bila zabranjena preglasna muzika. Nakon toga, on ne da nije postupio po tom rješenju, već je u lokal uveo muziku uživo, koje ranije nije ni bilo. Kada je inspektorka došla i pokušala da mu preda novi zapisnik, saopštivši mu da će protiv njega biti podnesen prekršajni nalog za neizvršenje rješenja kojim je bilo utvrđeno da je Janković prešao svaku dozvoljenu granicu s bukom, a u ovom slučaju i radnim vremenom, on je pokušao fizički da nasrne na inspektorku u čemu su ga spriječili komunalni policajci Branko Sarić i Vaso Janković - potvrdio je izvor upućen u istragu.

tanja-nisicNaš sagovornik je kazao da je Janković potom rekao da će joj se osvetiti, a poslije izlaska iz kafe-bara izvadio je pištolj i rekao da će je ubiti istog trena te da živa neće napustiti lokal.

U tom trenutku, ispričao je "Fokusov" sagovornik, nastala je prava drama. Nišaneći je s udaljenosti od oko pola metra, komunalni policajci pokušali su da ga spriječe u njegovoj namjeri. U trenutku opaljenja, jedan od njih smakao mu je ruku u kojoj je držao pištolj, kojim je nanišano u grudi Nišićeve, te je opaljeni metak prošao kroz njene noge. Kao u filmovima, vrišteći i u panici, gosti su se razbježali iz lokala, a komunalni policajci su nastavili da se bore s pomahnitalim gazdom, koji je ispalio još jedna metak prema Nišićevoj, dok je ona pokušavala da sakrije se u lokalu, rekao je naš sagovornik.

Ubrzo shvativši da ne mogu da ga savladaju, komunalni policajci su ga napustili, a Nišićeva je ostala sama s njim u objektu. Trčeći da se spase, u jednom tenutku se saplela i pala ispred lokala pred noge Jankoviću, koji je stojeći iznad nje, ponovo repetirao pištolj i rekao joj da će je ubiti istog trena. Kazao je da će to uraditi unutra i kad ju je uveo objekat, nastavio je da joj prijeti. Ona je pokušavala da razgovara s njm i da ga na bilo koji način smiri ali i da pokuša da ga odgovori od njegove zle nakane. U jednom trenutku je primijetio policiju ispred, ostavio pištolj na šank, žurno otišao iza šanka i leđima okrenut sačekao da policija uđe, što govori da je tako sebi svjesno spasao život, sprečavajući da policija puca na njega, ispričao je naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, Janković je u ovom slučaju bio potpuno trijezan, a zbog svega, prošao je sa izvještajem za krivična djela pokušaja ubistva, napada na službeno lice, izazivanje opšte opasnosti i protivpravno lišavanje slobode.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:46 
Hm...smrdi mi tu nesto...ne vjerujem da je doticna 100 % cista tu...vjerovatno neko njie dobio dio kolaca...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ne mogu skontati gdje je Toskana, a tako poznato zvuci.
Jel' to onaj Jankovic sto je drzao nesto u starom zanatskom i ko zna gdje jos. Taj je koliko sam cuo vec odlezao nekoga, tako da me ovo nimalo ne cudi ako je isti.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Najinteresantniji su ovi komunalci sto su smugnuli....

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 01:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Strašno.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ovi jankovici sve budale, i pucaju, i hapse.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Јебо те патак, овај је ишао са мном у разред...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Citiraj:
Ubrzo shvativši da ne mogu da ga savladaju, komunalni policajci su ga napustili, a Nišićeva je ostala sama s njim u objektu. Trčeći da se spase, u jednom tenutku se saplela i pala ispred lokala pred noge Jankoviću, koji je stojeći iznad nje, ponovo repetirao pištolj i rekao joj da će je ubiti istog trena.

Junaci, svaka im cast. Ne znam sta je gore, budala s pistoljem ili njih dvoica papaka. Sramota.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 20:48 
Sta su trebali uraditi??

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
blaf77 je napisao:

Ranka Sipke mislim da je negdje oko "starackog doma" u onim bijelim zgradama

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 22:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ona novija zgrada, sa desne strane, prije skretanja za Klinicki Centar.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Sta ce se jos desiti u ovom gradu!?!? :( :(
Klinci od 18 godina naoruzani do zuba obracunavaju se na ulici sa automatskim puskama,...ovaj lik fino hoce da ubije inspektoricu, i siguran sam da bi to i uradio da je patrola malo zakasnila,....ovi komunalci bjeze ko p*cke umjesto da rade svoj posao kako treba...onaj tamo ostavio svog brata na ulici da umre ko pas....onaj doktor umalo nije glavu izgubio jer nije pozurio preci ulicu i to od tih istih klinaca od 18 godina sto su se dan posle pokokali u po grada.....cccc....kakvo smo mi drustvo....bolesno!!
zalosno! strasno i zalosno!!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
malo se inspekcija digla i ovo nece ostati usamljeni slucaj

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ovde je valjda bilo nekoliko prijava za glasnu muziku. stanujem blizu i ovo je već treći pokušaj da se ta kafana pokrene sa mrtve tačke. Valjda živi neka opasna čivija 1-2 sprata iznad...

Mislim kod mene se komšija svaki dan po 10 puta potuče sa ženom i toliko skaču po stanu da su mi srušili na monitor komad betona od pola kile... A kao to komunalnu ne zanima... msm bate..

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
insider je napisao:
malo se inspekcija digla i ovo nece ostati usamljeni slucaj

Jesu, postanu skroz zajebani ako ne das 500 kemi :wink:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
kud ih ne pobi sve 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Svasta su ljudi spremni uraditi u afektu i posle par minuta se smire, kao da nista nije bilo.
Videla licno, a i cula za takve slucajeve.
To bi neka pizza & pasta kafana?
Jbt, ne smes vise ni u pizzeriji biti u 23h, a sta je sa nocnim klubovima u vremenu posle ponoci?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
blaf77 je napisao:
Jel' to onaj Jankovic sto je drzao nesto u starom zanatskom i ko zna gdje jos. Taj je koliko sam cuo vec odlezao nekoga, tako da me ovo nimalo ne cudi ako je isti.

Nije.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Skonto sam vec po starosti.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 20:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Apr 2010, 20:22
ignjholio je napisao:
kud ih ne pobi sve 8)

Svaka čast, vrlo profinjeno....

crni_bl je napisao:
ovi komunalci bjeze ko p*cke umjesto da rade svoj posao kako treba

Ne znam šta su trebali uraditi, mislim kad ti očigledno znaš šta je njihov posao, daj nam objasni.

_Felix_Moses_ je napisao:
Junaci, svaka im cast. Ne znam sta je gore, budala s pistoljem ili njih dvoica papaka. Sramota.

Ako niste dobro pročitali upravo je jedan od komunalnih policajaca spasi život inspektorki
banjalucki_gang je napisao:
Nišaneći je s udaljenosti od oko pola metra, komunalni policajci pokušali su da ga spriječe u njegovoj namjeri. U trenutku opaljenja, jedan od njih smakao mu je ruku u kojoj je držao pištolj, kojim je nanišano u grudi Nišićeve, te je opaljeni metak prošao kroz njene noge. Kao u filmovima, vrišteći i u panici, gosti su se razbježali iz lokala, a komunalni policajci su nastavili da se bore s pomahnitalim gazdom, koji je ispalio još jedna metak prema Nišićevoj, dok je ona pokušavala da sakrije se u lokalu, rekao je naš sagovornik.

A da vidim može li se neko od vas koji tako komentarišete pohvaliti da je nekome u takvoj situaciji spasio život...

Ponovo... svaka Vam čast...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]