banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 12:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ocigledno ne vredi nista, ni prvenstva ni LS... Sve su pokupovali da posle 100 godina osvoje LS i to u finalu na svom stadionu, a umesto toga nastavili tradiciju 1/8 finala

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Sondri je napisao:

realno, kad se lomi utakmica, Ronaldo = kurton od igrača.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne brinite se vi za Real, oni će uvijek biti klub koji se ne odbija... najveći klub na svijetu... Ista priča je bila za Man Utd pa se laici uhvatili priče kako su dužni do grla, a danas izlašla lista najbogatijih klubova na svijetu i, zamisli, Manchester na prvom mjestu sa vrijednošću preko 1.2 milijarde... Jedini fudbalski klub preko milijarde, tu su još Jenkiji i Kauboji iz Dalasa... Manchester ima taj dug, al u kreditima na 15 godina koji se redovno otplaćuje i ni jedan klub im nije ni blizu po zaradi... Da je Manchester atraktivan grad kao Barcelona, pa da svaka papanka iz Banjaluke i regiona ima sliku sa Old Traforda, za koju je platila 10 evra ulaz jer svi na ekskurziji idu na taj stadion... gdje bi im kraj bio...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Da je Manchester atraktivan grad kao Barcelona, pa da svaka papanka iz Banjaluke i regiona ima sliku sa Old Traforda, za koju je platila 10 evra ulaz jer svi na ekskurziji idu na taj stadion... gdje bi im kraj bio...

Dobra, dobra :lol: :lol: :lol: :lol:

Zivo me zanima da li vise volis Zvezdu ili Manchester, preskacuci pojam da ti je na avataru "crveno-crni" dres :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vaga nikako da se smiri, tasovi plešu... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego da se vratimo na sinocnju utakmicu i na uvod iste:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9kK9YYV2ipE[/youtube]
Fenomenalno!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sondri je napisao:
Ne brinite se vi za Real, oni će uvijek biti klub koji se ne odbija... najveći klub na svijetu... Ista priča je bila za Man Utd pa se laici uhvatili priče kako su dužni do grla, a danas izlašla lista najbogatijih klubova na svijetu i, zamisli, Manchester na prvom mjestu sa vrijednošću preko 1.2 milijarde... Jedini fudbalski klub preko milijarde, tu su još Jenkiji i Kauboji iz Dalasa... Manchester ima taj dug, al u kreditima na 15 godina koji se redovno otplaćuje i ni jedan klub im nije ni blizu po zaradi... Da je Manchester atraktivan grad kao Barcelona, pa da svaka papanka iz Banjaluke i regiona ima sliku sa Old Traforda, za koju je platila 10 evra ulaz jer svi na ekskurziji idu na taj stadion... gdje bi im kraj bio...

Ovakvo gledanje na fudbal ga je i unistilo. Klubovi su postali masinerije za zgrtanje novca.
99% igraca igra da bi njihove ime bilo na dresu nekog kluba(ovo treba ukinuti) koji je privlacan za markentig, a ne da bi igrali za taj klub. Za klub koji ima tradiciju, zeli da osvoji trofej, da bude bolji od drugih, da igra lijep fudbal, ciji su stadioni puni.
Samo 1% igraca su pravi fudbaleri. Ostalo su manekeni koji znaju dati gol i uzeti 20ak miliona od reklama godisnje. Ovaj 1%, Zaneti, Gerrard, Messi, Raul, Inzagi (covjek slavi svaki gol kao da je prvi), Toti, Del Piero... ne treba stavljati u isti kos sa bagrom koju predvode Kristijano Ronaldo, Nani, Ibrahimovic, Benzema...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Nego da se vratimo na sinocnju utakmicu i na uvod iste:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9kK9YYV2ipE[/youtube]
Fenomenalno!!!

Deutschland uber alles! :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
TashkoBL je napisao:
Ovakvo gledanje na fudbal ga je i unistilo. Klubovi su postali masinerije za zgrtanje novca.
99% igraca igra da bi njihove ime bilo na dresu nekog kluba(ovo treba ukinuti) koji je privlacan za markentig, a ne da bi igrali za taj klub. Za klub koji ima tradiciju, zeli da osvoji trofej, da bude bolji od drugih, da igra lijep fudbal, ciji su stadioni puni.
Samo 1% igraca su pravi fudbaleri. Ostalo su manekeni koji znaju dati gol i uzeti 20ak miliona od reklama godisnje. Ovaj 1%, Zaneti, Gerrard, Messi, Raul, Inzagi (covjek slavi svaki gol kao da je prvi), Toti, Del Piero... ne treba stavljati u isti kos sa bagrom koju predvode Kristijano Ronaldo, Nani, Ibrahimovic, Benzema...

=D> =D> =D> =D> =D>
C. Ronaldo se isplatio Realu zbog prodaje dresova igrom kao igrac ne bi se isplatio ni za 100 godina.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
pa ne moze ronaldo sam da donese realu trofej, ako u timu ima 4-5 bukovih dirjeka. covjek je odigrao dobru sezonu, on i higuain, a ovo ostalo je katastrofa, pocevsi od trenera koji nema autoritet. realu u zadnjih 10ak godina nikad na prvom mjestu nisu bili trofeji, vec samo zarada, pocevsi od kad je stigao zidan, pa bekam i ovi ostali. da razmisljaju o osvajanju trofeja, doveli bi nekog trenera koji bi ove razmazene poluzvijezde doveo u red. nisu kapela trebali pustiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Zidan i Bekam su ipak igracine za ove danasnje Realove manekene. Koliko se sjecam, za Zizuove ere, Real je bio ekipa za rispekt, uzeli su dvije Lige prvaka, tako da poredjenje bas i ne stoji sasvim. A Kristijana je, po obicaju, bila nevidljiva u kljucnim utakmicama ove sezone.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Zidan i Bekam su ipak igracine za ove danasnje Realove manekene. Koliko se sjecam, za Zizuove ere, Real je bio ekipa za rispekt, uzeli su dvije Lige prvaka, tako da poredjenje bas i ne stoji sasvim. A Kristijana je, po obicaju, bila nevidljiva u kljucnim utakmicama ove sezone.

sa zidanom su uzeli 1 ligu šampiona, sa bekamom nijednu ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:

zizuova ekipa jeste bila za respekt, slazem se, ali i on se itekako isplatio, cak mislim da je perez rekao za zidana da je on najjeftiniji igrac kojeg je ikad kupio, ili tako nesto.
k.ronaldo nije nikad ni bio igrac za velike utakmice, ali on nije doveden zbog toga. on se vec sad isplatio. ako galaktiokosi naprave neke rezultate, dobro, ako ne naprave, opet dobro. perez se bas i ne razumije u fudbal.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Satrase se ljudi pljujuci po Ronaldu a niko nije ni zavirio u statistiku ove sezone. Jeste tacno da je los pod pritiskom. Nesto kao Messi protiv Intera? Jebote to su ljudi a ne roboti.
Ja razumijem Tashko da si ti frustriran sto je Liverpool goli qrac zadnjih nekoliko sezona ali to ne znaci da je fudbal u krizi.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Satrase se ljudi pljujuci po Ronaldu a niko nije ni zavirio u statistiku ove sezone.

pa kad se sve sabere i oduzme, najjace pojacanje koje je real, a i neki drugi klub mogao dovesti.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i ja kontam dao je cetvrtinu golova Reala ove sezone. Sta jos treba da radi, brani penale? Prvo Real jos nije ispao iz trke za prvenstvo iako im je trener nesposoban. A drugo k'o da su im konkurenti za LS Vratnik i Maglaj. Svako svakog moze izbaciti. Politika kluba je takva da zeli da dovede najbolje i ne oklijeva da potrosi brdo para (u vecini slucajeva pretjeraju) ali ja ne vidim zasto to toliko frustrira pojedince. Ja stvarno ne znam ko normalan moze da tvrdi da Ronaldo nije odlican igrac.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

contador je napisao:
Popokatepetl je napisao:

sa zidanom su uzeli 1 ligu šampiona, sa bekamom nijednu ;)

Dobro, nisam bio siguran je li igrao ono finale protiv Valensije, ali znam da je Leverkuzenu zabio golcinu iz voleja. Za Bekama znam, nisam njega ni spomenuo u kontekstu LP.

A, ja nisam pljuvao po Ronaldu, on je za mene jedan od najboljih napadaca svih vremena, i da ga povrede nisu sjebale, mozda bi bio i najbolji.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Satrase se ljudi pljujuci po Ronaldu a niko nije ni zavirio u statistiku ove sezone. Jeste tacno da je los pod pritiskom. Nesto kao Messi protiv Intera? Jebote to su ljudi a ne roboti.

Pa kad bi se gledala isključivo statistika, onda bi raznorazni dunsteri što po jermenskim i gruzijskim ligama tovare po 40-ak i više golova za sezonu, bili igračine svjetskih razmjera. Poenta je da on dosad nijednu utakmicu koja spada u red onih bitnih, nije odigrao na vrhunskom nivou, što se od igrača tog kalibra, apsolutno očekuje. On od 18. godine, igra u Mančesteru, od 19. je oslonac igre reprezentacije. Otad je igrao dva finala LŠ, jedno finale Eura i polufinale SP i na svakoj od tih utakmica, bio je neprimjetan, u najmanju ruku... Niko ne očekuje da sam donosi titule, ali u takvim utakmicama se pokazuje veličina igrača. A da ima fantastične fizičke i tehničke sposobnosti, to mu niko ne spori, ali to čini samo dio kompletnog igrača. Za ostatak bi trebao adekvatan mentalni sklop, koji podrazumijeva autoritet i poštovanje saigrača, psihičku stabilnost, povjerenje trenera, da se na igrača može osloniti u odlučujućim utakmicama i još dosta toga...

Generalno, teško da bi Kristijana Ronalda, bilo ko odbio da ima u timu, ali svako bi u ključnim utakmicama, oslonac u igri, tražio u nekom drugom igraču.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:

Pa kad bi se gledala isključivo statistika, onda bi raznorazni dunsteri što po jermenskim i gruzijskim ligama tovare po 40-ak i više golova za sezonu, bili igračine svjetskih razmjera. Poenta je da on dosad nijednu utakmicu koja spada u red onih bitnih, nije odigrao na vrhunskom nivou, što se od igrača tog kalibra, apsolutno očekuje. On od 18. godine, igra u Mančesteru, od 19. je oslonac igre reprezentacije. Otad je igrao dva finala LŠ, jedno finale Eura i polufinale SP i na svakoj od tih utakmica, bio je neprimjetan, u najmanju ruku... Niko ne očekuje da sam donosi titule, ali u takvim utakmicama se pokazuje veličina igrača. A da ima fantastične fizičke i tehničke sposobnosti, to mu niko ne spori, ali to čini samo dio kompletnog igrača. Za ostatak bi trebao adekvatan mentalni sklop, koji podrazumijeva autoritet i poštovanje saigrača, psihičku stabilnost, povjerenje trenera, da se na igrača može osloniti u odlučujućim utakmicama i još dosta toga...

Generalno, teško da bi Kristijana Ronalda, bilo ko odbio da ima u timu, ali svako bi u ključnim utakmicama, oslonac u igri, tražio u nekom drugom igraču.

Kad je to Ronaldo presao u jermensku ligu i u koji tim tacno? Koliko se ja sjecam on je dao go u finalu protiv Celzija 2008. Jebiga ja bih rekao da je u najmanju ruku bio primjetan. Jeste da je kasnije promasio penal ali su svejedno osvojili titulu :D. Prosle godine ga nije bilo ni u ljeljama - istina, ali majka mu stara igrali su protiva Barse. Da je kojim slucajem Mancester dobio da li bi to znacilo da je Messi kurton? A sto se te sezone tice zaboravio si revans utakmicu polufinala protiv Arsenala, 2 njegova gola i asistenciju. I zaboravljas kako je United dominirao u Engleskoj a ove godine ce sve su prilike ostati praznih ruku.

Al dobro. Poenta je da je Ronaldo najmanje kriv za losu sezonu Reala. Da se razumijemo i ja bih mu razbio arogantnu njusku ali nemojte se praviti budale. Cristiano Ronaldo je igrac i po.

P.S.Popokatapetl i ja mislim da je Ronaldo (debeli) jedan od najboljih napadaca svih vremena :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
I zaboravljaju kako je United dominirao u Engleskoj a ove godine ce sve su prilike ostati praznih ruku.

Pa dobro, u LP su dozivjeli peh i ispali, ali su ukupno gledajuci i ove godine dominirali. U prvenstvu takodje gaze, bod je zaostatka za Celzijem (da nisu pokradeni u direktnom dueli, bili bi prvi), nista nije gotovo, tako da se ne moze reci da su nesto drasticno losiji. Ta sitna razlika koja znaci finale LP i mozda obezbijedjena titula u Premijersipu nekoliko kola prije kraja se zove Karlos Tevez :D Runi je u svakom slucaju pokazao ko je stvarni pokretac uspjeha Junajteda u zadnjih nekoliko godina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]