banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 573 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serie A 2009/2010
PostPoslato: 12 Apr 2010, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
baš su skloni kiksevima :lol: , šalu na stranu,

Salicemo se na kraju prvenstva :wink:

nisam ljubitelj ni Intera ni Rome ali realno gledajuci titula je bliza Interu

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A sledece sedmice igraju protiv Lacija koji je u odlicnoj formi + to mi je gradski derbi, tu nema favorita, tako da je sve moguce :) A jos docekuju Sampdoriju koja je trenutno 4, igraju odlicno i bore se za LS, i idu Parmi u goste. Ako ne kiksaju na te tri utakmice onda ce stvarno osvojiti titulu, ali ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuk_samotnjak je napisao:
contador je napisao:
baš su skloni kiksevima :lol: , šalu na stranu,

Salicemo se na kraju prvenstva :wink:

nisam ljubitelj ni Intera ni Rome ali realno gledajuci titula je bliza Interu

Jer je drugi na tabeli i ima bod manje od Rome ili zbog cega :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jer je drugi na tabeli i ima bod manje od Rome ili zbog cega :roll: :roll: :roll:

Zaboli me ona stvar oce li prvi biti Inter, Roma ili Katanja ali ja sam ubjeden da ce pehar prvaka podici Inter. To sto se ti nasladujes i sto bi ti bilo drago da Inter ne osvoji prvenstvo to je vec nesto drugo, da se ja pitam prvak bi bila Parma.

Jesi ti ubjeden da su prvenstva vec osvojili Zvezda+5, Barselona+3, Bajrn+2... ja sam samo ubjeden da je titulu osvojio Panatinaikos.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O cemu ti... Kazes REALNO gledajuci, titula je bliza Interu, a on drugi na tabeli, po cemu je realno... Nisam ja rekao da je Roma obezbedila titulu, ali sve je u njenim rukama i ako nastave ovako da igraju zadrzace prvo mesto i titulu... Ne mozes tako pricati, ko garantuje da ce Inter iskoristiti sansu ako Roma kiksa...
Ko je pominjao Zvezdu, Barsu i ostale... Lupas gluposti ili ne znas sta znaci pojam "realno"

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 16:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cucemo se za mjesec na ovom forumu ja sab ubjeden da titulu osvaja Inter a realno gledajuci vrijeme je da Roma kiksa :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro tarote, jos da vidim po cemu je to realno da Roma kiksa... Ponavljam da nisam rekao da ce Roma uzeti titulu ali vidim ti si ubedjen da je osvajac inter pa moram da te slusam jer si ti jedan od pametnijih i boljih prognosticara na forumu (citaj brukanje Srbije u mecu protiv Japana)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nit roma nit inter uzima, eto da se ne raspravljate, uzece gerijatrija skudeto.
inter- juve,atalanta, @lazio, chievo, @siena
roma-@lazio, sampdoria, @parma, cagliari, @chievo.
imaju podjednako tezak raspored do kraja. vjerovatno ce presuditi to sto ce inter imati te dvije utakmice sa barselonom, jer su izgubili dosta bodova dok nisu prosli celzi. roma igra kup sa u udinama. bice zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

update, galijani trazi od maldinija da se vrati da odigra zadnjih par utakmica.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Baš sam i ja to sad pročitao :)

Mogli bi pozvati i Bobana i Savićevića.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Baš sam i ja to sad pročitao :)

Mogli bi pozvati i Bobana i Savićevića.

Da podmlade ekipu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koji ocaj, pa nemos bit tolki cigan.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa mogli su onda i van bastena,sigurno bi bio bolji od ona dva kloca pipo super pipo i borielo.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da su uzeli "sigurne" bodove kući u zadnjih par kola, imali bi +5 bodova...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

interesantan clanak
http://www.index.hr/sport/clanak/milanl ... 85850.aspx
Citiraj:
"PRIŠAO mi je čovjek u bijeloj kuti i rekao: Igrat ćeš vrhunski nogomet do 39.", izjavio je David Beckham i dao naslutiti kako možda neće biti na Svjetskom prvenstvu u JAR-u, ali bi mogao zaigrati na brazilskom Mundijalu 2014. Razlog? Milanov laboratorij, otkriva nogometni magazin FourFourTwo.

Laičkom oku prizori golemog znanstveno-medicinsko-trenažnog kompleksa kod Varesea mogli bi izgledati kao unutrašnjost NASA-e. Radi se, međutim, o centru koje nosi naziv MilanLab; on je mjesto pomlađivanja Milanovih igračkih senatora, njihov eliksir vječne mladosti.

Upravo je MilanLab svojom naprednom tehnologijom blagoslovio dolazak tada 33.5-godišnjeg engleskog veznjaka Davida Beckhama u milanski klub u siječnju 2009. godine.

U laboratoriju je Beckham proveo nekoliko sati prije negoli je potpisao prvi posudbeni ugovor prije 15 mjeseci. Prošao je, među ostalima, test brzine i ubrzanja, test pokretljivosti kralježnice, potpune očne i zubne preglede... Jedan je od testova pokazao da je VO2 indeks (volumen kisika koji pluća mogu optimalno apsorbirati) kod njega bolji negoli kod većine desetak godina mlađih igrača. Plan sagorijevanja tjelesnih masti koji mu je izračunao računalni program uskoro je postotak sala u njegovu organizmu srozao sa 13.7 na 8.5 posto.
Isti je sustav, piše FFT, presudio da je Andrija Ševčenka idealno prodati u ljetu 2006. godine, jer je pokazao da Ukrajinčevo tijelo više neće moći funkcionirati blizu maksimuma. FFT nije naveo tu mogućnost, ali izvjesno je da se tim stručnjaka u MilanLabu konzultiralo i oko Kake tijekom njegove posljednje sezone nastupanja za milanski klub. Prošlog je ljeta Brazilac otišao u Real.

Tvorac projekta, koji je realiziran u suradnji s Microsoftom, šef je Milanove liječničke službe dr. Jean-Pierre Meersseman, koji je MilanLab pokrenuo zajedno s tadašnjim pomoćnim trenerom u klubu Brunom Demichelisom. Njega je pak prošlog ljeta Carlo Ancelotti zajedno sa sobom poveo u Chelsea, u kojem će taj bivši prvak u karateu i diplomirani psiholog specijaliziran za područje sportske psihe pokušati ustanoviti sličan kompleks koji bi trebao produžiti život postojećoj momčadi londonskoga nogometnog kluba, s obzirom na to da je većina vodećih igrača utonula u četvrto desetljeće života, te time uštedjeti Romanu Abramoviču oveću količinu novca pri budućnim transfernim razdobljima.

Meersseman, rođeni Belgijac koji je u klub ušao kao osobni liječnik vlasnika kluba Silvija Berlusconija (obavlja tu dužnost još od 1977. godine), skromno uzmiče od renomea maga koji čudima produžuje karijere nogometaša.

"Bilo bi presmiono tvrditi da sam i ja ili MilanLab zaslužni što je Paolo Maldini na vrhunskom nivou igrao nogomet do 42. godine. On je posebna ličnost. Shvatio je na vrijeme, s 32 ili 33 godine, da mu fizička moć ide silaznom putanjom i posvetio se brizi o vlastitom tijelu. Nadam se da smo mi u liječničkoj službi tome barem malo pridonijeli" kaže Meersseman za engleski magazin.

Njegovu skromnost, međutim, eliminiraju sami Milanovi prekotridesetogodišnjaci, kojima se u MilanLabu redovito mjere aspekti njihovih medicinskih, psiholoških i sportskih posebitosti. Analizira se način na koji trče, skaču, cipele koje nose, način na koji se kreću i ono što misle. Ključni se zaključci trenutačno prosljeđuju treneru prve momčadi, koji cijelo vrijeme preko svojih pomoćnika ima pristup fantastičnoj bazi podataka o svakome pojedinom nogometašu.
MilanLab su Meersseman i Demichelis osmislili 2002. godine, a projekt je klub realizirao samo godinu dana potom. Obzirom na igračku dugovječnost ranijih Milanovih nogometaša (Baresi, Donadoni, Ancelotti, Tassotti, Cafu, Costacurta, Maldini...) kao i aktualnih (Beckham, Seedorf, Inzaghi, Gattuso...), Meerssemana se u milanskom klubu slijepo slušalo i prije ustanovljavanja centra; on je bio samo formalna nadgradnja!

"Ovdje se primjenjuje filozofija treniranja kao zaštite od ozljeda, a taj je pristup jedinstven" izjavio je uskoro 34-godišnji Clarence Seedorf, koji i nakon 17 godina duge profikarijere i dalje igra u vrhunskoj formi:

"Kad nogometaš prijeđe 30., ljudi misle da je s njegovom karijerom gotovo. Tu predrasudu moramo promijeniti jer je ona znanstveno neosnovana. Sam se ovdje u Milanu svake godine osjećam sve spremniji" dodao je tamnoputi Nizozemac.

Gennaro Gattuso izjavio je da je MilanLab toliko impresivno zdanje da su u njega po pomoć dolazili i igrači drugih klubova, dok je bivši vratar kluba, Australac hrvatskog podrijetla Željko Kalac, rekao da su igrači totalno razmaženi mogućnostima koji im se u centrima pružaju: uz raznorazne tehničke naprave, igračima su na raspolaganju teniski i odbojkaški tereni koji ih stimuliraju na dodatnu tjelesnu aktivnost, dok staza za trčanje vodi izravno u šumu koja gleda na jezero.

"MilanLab je najveći razlog zašto sam postao radoholičar. Nikad nisam imao toliku potrebu zadržavati se na dodatnim treninzima dok se nisam upoznao s fantastičnim mogućnostima koje nam se ovdje pružaju" rekao je David Beckham dodavši:

"Ima pregršt klubova koji su skeptični kad razmišljaju o dovođenju igrača starijih od 30 godina. U Milanu je drukčije i to donosi rezultate. Osobno bih volio igrati do 40. godine. Nogomet je moj život i mogućnost dugotrajne karijere najviše bi me usrećila.2

Da je to doista moguće potvrdio je sam Meersseman:

"Kad je prvi put dolazio, Beckham je bio u katastrofalnome fizičkom stanju. Totalno se doveo u red i takav je ostao dok nije stigao u Milan drugi put na posudbu. Redovito smo komunicirali dok je igrao posljednju sezonu u MLS-u. Bio je cijelo vrijeme u briljantnome fizičkom stanju. Vrlo je profesionalan sportaš. Izgradili smo prijateljski odnos i mislim da mogu reći da je vrlo izvjesno da će igrati nogomet do četrdesete godine, pa čak i nakon toga."

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MAICONNNNNNNNNNN!!! Koja igracina, kakav gol!

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
a brate ko djeca ste. jbl vas navijanje ya ove i one. dajte da gledamo fudbal.

PS. nije lepo gledati dvojicu urednika da se prepucavaju(dobar ste primjer)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

goxon je napisao:

Pa ti gledaj, a ja cu gledati i navijati ;)

A to nije prepucavanje nego se Hertzog i ja medjusobno zajebavamo :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
goxon je napisao:

Pa ti gledaj, a ja cu gledati i navijati ;)

A to nije prepucavanje nego se Hertzog i ja medjusobno zajebavamo :D

8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X2AeGxmOqiU[/youtube]

Koja igracina..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 573 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]