anabell lee je napisao:
Pa,moje misljenje je da je ona Bozija svemocnost malcice preuvelicana
A na osnovu cega si majke ti dosla do tako fenomenalnog zakljucka?
Citiraj:
stvorio je one andjele/meleke da mu budu neka vrsta pomocnika ,zar ne?
Ne.
Citiraj:
Meni deluje krajnje nelogicno da on,ma koliko mocan bio moze da cuje bas svaciju molitvu u svakom trenutku.
Jednino ako Boga zamisljas kao nekog cikicu na centrali, ali to opet nista ne govori o Bogu ili bilo kakvom poimanju Apsoluta, nego samo o tvom nivou razmisljanja.
Citiraj:
Recimo,u pravoslavlju imamo primere vladara iz dinastije Nemanjica koji su svi odreda(osim jednog,cini m ise) proglasavani za svece,
ukljucujuci i Milutina koji je daleko od primera bogougodnog coveka.
Buduci da u tvojoj vizuri Bog cikica koji ne moze da postigne nista, nije samo jasno kako to da si ti toliko omnipotentna
pa mozes sa sigurnoscu pricati o duhovnom zivotu ljudi koji su zivjeli prije vise od pola milenijuma?
Citiraj:
Katolici u Hrvatskoj slave svetog radnika Josipa koji je,jelte,Josip Broz Tito licno.Sta reci?
Reci samo da si potpuno neobrazovana i da bi mogla ponekad da se raspitas prije no sto odvalis jos neku nebulozu poput ove.
Sveti Josip Radnik jeste rimokatolicki termin za pravednog Josifa, muza Marijinog, rodjenog pola vijeka prije Hrista i nema nikakve veze sa J.B.,
ali to je samo jos jedna u gomili nebuloza u tvom postu.
Citiraj:
I ne prihvatam nekog egoisticnog,narcisoidnog Boga koji se zbog toga strasno gnevi i ljuti.
Ajd sad iskreno, jesi li ti uopste pokusala da procitas Novi Zavjet?
Citiraj:
Toliko od mene.
Nadam se da ces prije slijedeceg javljanja barem malo iskoristiti blagodati interneta
i za (makar povrsno) raspitivanje o stvarima o kojima dajes vec odredjene i kategoricne izjave.