majlili je napisao:
breskvice, ja sam rekla da se ne ljutis, imam pravo da kazem sta mislim... nego zasto su uvijek oni iz dijaspore najvece galamdzije, najveci srbi.. da naravno, pobjegnes u bijeli svijet i postanes najveci patriota.. ajte molim vas
daj nemoj mi te glupave komentare, tipa vi iz dijaspore, gastarbajteri ovo ono...nema to nista sa ljutnjom, naljutiti me moze samo osoba do koje mi je stalo. u slucaju kad nema argumenata , onda je to klasicna "odbrana" mogu i ja tebi reci da nisi vidjela dalje od centra BL a mislis da znas sve najbolje,pogotovo kad je u pitanju politika EUrope prema Srbiji ili Bosni npr.. nekad je prednost biti u "bijelom svijetu"
A otkud to tebi da sam ja bjezala , sta tebe zaboli uvo za moj privatni zivot?? A bicu patriota onoliko koliko ja zelim. ti ces mi odredjivati?? haha
Samo ti kazem da me se kacis i ubuduce me zaobidji, i ne moras isticati kako se sa mnom ne slazes, nego napisi jednostavno sta imas i to je to.
a to sto sam ja napisala nije radikalno nego istina , e sad sto sam napisala par nekulturnih rijeci

ok nisam trebala, mogla sam reci samo da mi je tadic antipatican i ne slazem se sa njegovom politikom, ali eto ja napisala da je kreten (sto i jeste za mene) , bolje da je isao u manekene
Ako je za tebe radikalno sto spominjem pravdu i nase zrtve, tvoj problem. Za mene je odvratno dijeliti zrtve na manje i vise vrijedne kroz neke rezolucije. Znaci bosnjacke zrtve vrijede vise, svi samo o tome pricaju .. a poklanih Srba kao da nije bilo
I ne vrijedi ako samo jedna strana pruza ruku pomirenja , dok druga strana pljuje tu istu ruku.
Sinoc na austrijskoj drzavnoj televiziji je bila vijest o ovome , i naglasili su samo da u rezoluciji nema rijeci genocid i naravno oglasile su se i "majke srebrenice" koje, gle velikog cuda, nisu zadovoljne rezolucijom