banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2010, 07:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Најмање 40 особа погинуло у две експлозије које су се рано јутрос догодиле на станицама подзремне железнице Лубјанка и Парк културе у центру Москве.

У две одвојене експлозије на станицама подземне железнице у центру Москве погинуло је најмање 40 људи.

Прва експлозија се догодила у возу метроа на станици Лубјанка, која се налази на мање од једног километра од Кремља и руске Савезне службе безбедности, а друга на станици Парк културе на истој метро линији, јавља московска телевизија Russia Today.

Полиција претпоставља да су експлозије највероватније дело бомбаша самоубица, јавио је дописник те телевизије са лица места.

Полиција је затворила цео кварт и подигла ниво безбедности у Москви.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html
--------------
Страшно. Користим метро и користим линиjу која је у непосредној близини.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da nisu opet ludi Ceceni?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 09:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Hertzog je napisao:

To što se desilo u moskovskom metrou je STRAŠNO!Ali i ono što se čini prema Čečenima je STRAŠNO!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ti znas sta se radilo cecnima i zasto... Koliko su izveli teroristickih napada u Rusiji samo dovodi do zakljucka da su Rusi budale sto ih nisu sravnili sa zemljom kada su krenuli u akciju protiv njih... Cecenski cigani ih zajebavaju desetljecima, ubijaju neduzne civile i tebi je strasno sto Rusija brani svoj interes... Sta je sada nemas o cemu pisati pa si ovde dosao da pljujes po svemu pravoslavnom... Svu tu gamad kojoj je bombas samoubica cast i normalna pojava treba zgaziti ko zohare...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Zacarani krug nasilja, ali ovo je po meni najveci kukavicluk, slati opasane zene da ubijaju civile, kao da ce time ista pozitivno postici za svoj narod.

Sto vise covjek razmislja shvati da je religija najveca glupost od postanka svijeta, pocevsi od ovih samoubica koji ce uzivati za vijek i vijekova u nekom raju za samoubice, do svestenika pedofila koje prikriva sam vrh katolicke crkve. Kroz istoiju su samo sukobe i zlo prouzrokovali!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 09:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Hertzog je napisao:
Ti znas sta se radilo cecnima i zasto... Koliko su izveli teroristickih napada u Rusiji samo dovodi do zakljucka da su Rusi budale sto ih nisu sravnili sa zemljom kada su krenuli u akciju protiv njih... Cecenski cigani ih zajebavaju desetljecima, ubijaju neduzne civile i tebi je strasno sto Rusija brani svoj interes... Sta je sada nemas o cemu pisati pa si ovde dosao da pljujes po svemu pravoslavnom... Svu tu gamad kojoj je bombas samoubica cast i normalna pojava treba zgaziti ko zohare...

Pa mislim da su ih u međuvremenu i sravnili sa zemljom samo što nemamo informacija sa tog područja.A kako bi i imali info kad svaki novinar koji se usudi pisati o tome ostane kraći za glavu!

Sjećate li se Ane Politkovskaja?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ubij ... 29420.aspx

Ljudi nikako da shvate da teror proizvodi teror!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Hertzog je napisao:

Jesu - dvije zene sa eksplozivom (procjenjuje se da su imale po 3kg na sebi)...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali i ono što se čini prema Čečenima je STRAŠNO!

Ко то чини против Чечена? Ко jе председник Чечениjи? Кадиров. Кадиров се борио против Руса током првог чеченског рата. Отац Кадирова у почетку рата је прогласио џихад против Русије. Путин му је дао власт у замену за лојалност. Када Кадиров се борио против Руса, западна штампа jе писала да он jе борац за независност, а када он је напустио своју подршку за независност, он jе постао "лоши момак". Коjе лицемерје! Политковскаја jе бранила таквих као што jе Кадиров када они су се борили против Руса. А сада они су лоши! Хех! У ствари они су лоши, али зар то ниjе оно што су хтели Чечени.

P.S. Питам се колико Албанаца жале што је Тачи их "ослободио од српске окупације". Шта они имаjу сада?

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Poslednji put menjao Руjа dana 29 Mar 2010, 10:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Руjа je napisao:
Citiraj:
Ali i ono što se čini prema Čečenima je STRAŠNO!

Ко то чини против Чечена? Ко jе председник Чечениjи? Кадиров. Кадиров се борио против Руса током првог чеченског рата. Отац Кадирова у почетку рата је прогласио џихад против Русије. Путин му је дао власт у замену за лојалност. Када Кадиров се борио против Руса, западна штампа jе писала да он jе борац за независност, а када он је напустио своју подршку за независност, он jе постао "лоши момак". Коjе лицемерје! Политковскаја jе бранила таквих као што jе Кадиров када они су се борили против Руса. А сада они су лоши! Хех! У ствари они су лоши, али зар то ниjе оно што су хтели Чечени.

Ruja ne nasjedaj na provokacije. Saucesce svim stanovnicima Moskve.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
amidža je napisao:
Hertzog je napisao:

Pa mislim da su ih u međuvremenu i sravnili sa zemljom samo što nemamo informacija sa tog područja.A kako bi i imali info kad svaki novinar koji se usudi pisati o tome ostane kraći za glavu!

Sjećate li se Ane Politkovskaja?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ubij ... 29420.aspx

Ljudi nikako da shvate da teror proizvodi teror!

Ako nemamo informacija, kako znamo da sve tamo uništeno....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да ли знате колико Руси су уложили у Чечениjу?

Чечениjа данас:

Slika

Ево amidža раj за тебе!
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

http://www.chechnyafree.ru/photogal.php ... T_ID=82429
http://www.chechnyafree.ru/photogal.php ... T_ID=84551

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

CNN: Чеченски сепаратисти су узели одговорност за напади у Москви
Citiraj:
A Web site associated with Chechen separatists claimed responsibility for the attacks.

http://www.cnn.com/2010/WORLD/europe/03 ... index.html

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
http://news.mail.ru/incident/3578609/gallery/511489/

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
i sad amidza brani cecene ( namjerno malim slovom) ... cecenija je dio Rusije, a oni proglase dzihad protiv iste te Rusije... normalno da ce Rusija braniti svoje interese... ne opravdavam ja pogibuju nevinih zrtava naravno, dapace osudjujem.... ali ne znam sta su ceceni drugo ocekivali..
ovo sto se danas desilo je strasno... ja bih takve ljude vjesao na gradskom trgu...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
TashkoBL je napisao:
Nojbaher je napisao:
Nije stvar u tome čija je to zemlja (opet ideologija krvi i tla), nego je stvar u tome kako su se ruske vlasti ponašale prema Čečenima. Prema onome što znamo iz istorije, nimalo lijepo. Kao referenca može poslužiti Tolstojev roman "Hadži Murat".

a lijepo je postavljati bombe u metroe i okupirati skolu punu djece, pozoriste...i X takvih slucajeva....
za ono sto se desilo u Beslanu, ja bih sravnio ceceniju sa zemljom... izveo bih zene, djecu, civile jednom rijecju, i sve srusio.... samo iz tog razloga nisam predsjednik :wink:
sreca da postim, pa ne psujem sad...

...što sagriješih jako mnogo mišlju, riječju, djelom i propustom...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
cicak je napisao:
...što sagriješih jako mnogo mišlju, riječju, djelom i propustom...

pokusao sam se suzdrzati, al' ne ide... necu ulaziti na ovu temu ovih 7 dana, bolje mi je... zgrozim se kad vidim ovakve scene...

Poslednji put menjao Ташко dana 29 Mar 2010, 11:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nije stvar u tome čija je to zemlja (opet ideologija krvi i tla), nego je stvar u tome kako su se ruske vlasti ponašale prema Čečenima.

Како? Ниси одговорао зашто Кадиров jе био добар када он се борио против Руса, а сада он jе лош, када он jе лоjални?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ajmo da se opkladimo da ce Ameri, ukoliko uslijedi ruska intervencija, da krenu sa sranjima kako je to bespravno, ne legitimno, petjerano...bla-bla.

Saucesce Rusima.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
uhh bem ti , necu komentarisati s politicke strane, niti religiju iza koje stoje ove samoubice bombasi ..
zao mi je jako.. moje saucesce porodicama nastradalih i neka im je laka zemlja :( ..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 11:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Saucesce Ruskom narodu

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ajmo da se opkladimo da ce Ameri, ukoliko uslijedi ruska intervencija, da krenu sa sranjima kako je to bespravno, ne legitimno, petjerano...bla-bla.

Saucesce Rusima.
A i Ruse će zaboliti racq za to što će im ameri pričati.Prošlo je to vrijeme :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]