banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ма будала обична!

Данас у 18:00 ФКЦЗ - Смедерево, пренос на РТС 2!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Al zato nema prenosa na RTS Sat i sada ne mogu da gledam na netu... Tugo moja

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Каду из пенала за 1-0, узгред речено, којег није ни било. Игра се мало агресивније, али и даље са пуно копликовања без удараца из даљине и наравно без лијевог крила :(

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je da ne mogu gledati tekmu :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trula Zvezdo :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Opet primiše go... Ima li ekipe koja nama ne može dati go???

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Na stranu što vodimo, nije mi jasno kako ovi ovako dobro drže loptu pod presingom, dok se naši useru i samo izbijaju nikome?!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Kad vidim kako igra Zvezda dođe mi da i ja pošaljem SMS poruku

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 20:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Опет непостојећи пенал, па докле више... :oops:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 20:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najgora igra u istoriji kluba, a sve više ljudi dolazi, bar je to za pohvalu...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
За крај Смедерево 100% шансу има али поред гола, заслужили су нема шта. Достанић бар има муда да гура нападаче у игру, али му ови то враћају слабо или боље речено никако, па сад Схватам Пижона што је игру базирао на задњим везним играчима. Лекић игра ко каква сека перса, Јефтић лета по терену али за читаву утакмицу није добио употребљиве лопте. Лазовић показује да мора играти.

Остало труло до дна! Нинков је на крају пао, а како и неби кад је Лазетић играо само првих 30 минута.
Не знам више шта бих реко ...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Ajd sto je igrao rukom,ali sto je pao ko pokosen a onaj jaro sto ga je cuvao ga nije ni dodirnuo.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 20:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
3 boda su 3 boda igra kao i na predhodnim ali i u buducim utakmicama nema se tu sta komentarisati.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
SIJUKS je napisao:
skypostman je napisao:

Ajd sto je igrao rukom,ali sto je pao ko pokosen a onaj jaro sto ga je cuvao ga nije ni dodirnuo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OxG8HyOV_fI[/youtube]

:o :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Каду је играо руком, то је очигледно. Пенал, због тога није постојао. Играч Смедерева јесте направио прекршај за пенал, да овај наш пацијент није играо руком.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Sve po starom...
Smor od utakmice... Osim onog kung fu momenta Stamenog nista zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rasplakacu se... Pa dokle vise... A u ostalom sta ocekivat, pa nije se nista ni menjalo u klubu zadnje 3 godine (osim uprave)...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U cijeloj startnoj postavi, ima otprilike 3-4 igrača, koj u sebi nose nešto fudbalsko, dok su ostali suvi prosjek, koji bi se recimo u ovom Smederevu, borio za mjesto između terena i klupe...
Lazetić, Ninkov, Kadu i Jevtić. Recimo da uguramo tu i Isaha i to bi bilo to...

Najčudnije je da je Zvezdina odbrana dosad važila kao najbolja u ligi, a meni se ona više čini kao tempirana bomba, koja samo čeka da odleti u vazduh. Štoperi srljaju, stoje preširoko, bekovi nemaju veze sa dobrambenim zadacima. Dva defanzivna vezna igraju, a Smederevo bez problema drži loptu na 40 metara od Zvezdinog gola. Uloga onog nesrećnika Savija mi nikako nije jasna, osim činjenice da zbog njegovog zujanja po terenu, Isah prečesto djeluje izgubljeno, jer ne zna kud bi se kretao.
Savić će završiti kao surovi prvoligaški mediokritet, ako sa njim ne počne instant da se individualno radi... Vilotić solidan, ali ništa više od toga. Daleko je on od kalibra, na kojem bi počivala odbrana...

Kadu dobar, zna sa loptom, odigrava u prostor, kreće se i bez lopte, ali ima i onih par pubertetskih ispada, zbog kojih bi ga u jačim ligama sudije prečsto častile žutim kartonima.

I stvarno ne mogu da vjerujem da pored brda igrača koje je crnogorski potrčko dovukao u Zvezdu, tim i dalje igra bez lijeve strane. Ignjatijević, koji je prva opcija na lijevom beku, centrira tako da Anđelković za njega djeluje kao Ešli Kol lično, a ako je onaj Reljić lijevi bek, onda sam ja kosmonaut. Dečko igra samo desnom nogom i kad odigrava pas, srlja u sredinu. Ako je to definicija ljevog beka, onda ja pojma o fudbalu nemam. Dalje, na toj lijevoj strani, još uđe i onaj Trifunović i, gle čuda, i on se vavijek namješta na desnu nogu. I nesrećni Blažić, Pižonov miljenik, takođe je dešnjak, a u opisu pozicije, primarna je lijevi vezni. Pa jebem te fudbalska igro i taktiko...

Sve u svemu, 70 odsto napada ide preko desne strane, pa šta naprave.
Uglavnom, suština je da ti momci na terenu nisu krivi, jer igraju onoliko koliko mogu. Teško da će neko sad Bogdanovića u njegovoj 24-oj godini, učiti da doda loptu po zemlji ili da igračima objašnjava kako da centriraju...

Penal? Mene je sramota zbog onoga...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Исах је УБЈЕДЉИВО најбољи играч звезде у овом тренутку. Малтене без грешке у пасу, претрчао невјероватно, одузео милион лопти. Њему онај пањ Савио само смета. Тачно оставља утисак да када би га оставили самог да игра на том мјесту, а испред њега ставили једног креативца (Каду), било би сасвим довољно за играње фудбала. Не знам за званичне оцјене, али момак је најбољи играч Звезде и у овом тренутку, док гања форму. Капа доле.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
SMEDEREVO: Bilo je na TV-u, sve ste videli

24. mart 2010. 23:43 > 00:02 mondo

"Drago mi je što je utakmica bila prenošena na televiziji gde ništa ne može da se sakrije", rekao je trener Smedereva Blagoje Paunović posle poraza od Crvene zvezde (2:1).

Sa mnogo gorčine fudbaleri Smedereva napustili su teren stadiona Crvene zvezde posle prvenstvenog poraza od 2:1.

Oni smatraju da su poraženi nazasluženo i da je ih je sudija oštetio u više navrata.

Pre svega, kada je u 30. minutu dosudio penal nad Kaduom, posle starta Slavka Lukića, iako je bilo očigledno da je Brazilac pre toga primio loptu rukom.

Potom, u drugom poluvremenu, pri rezultatu 1:1, Nenad Mladenović istčao je pred golmana crveno-belih Sašu Stamenkovića i umalo "poginuo" u sudaru sa njim. Stamenkovićeva noga proletela je nekoliko centimetara pored Mladenovićeve glave, potom su se njih dvojice žestoko sudarila, a lopta se odbila u aut.

Sudija Majo Vujović odlučio je da dosudi aut za Smederevce...

"Drago mi je što je utakmica bila prenošena na televiziji gde ništa ne može da se sakrije. Svi su mogli da vide fudbalski uspon Smedereva. Mi nemamo čega da se stidimo", istakao je vidno iznervirani trener Smedereva Blagoje Paunović, dok njegov kolega sa klupe Crvene zvezde, Ratko Dostanić nije želeo da komentariše suđenje.

"Strašno je ovo što se radi. Kuda nam ide fudbal? Dobro, ići ćemo u Južnu Afriku (na Svetsko prvenstvo) i šta onda? Šta će biti za pet godina", zapitao se Paunović, koji nije želeo precizno da kaže da li misli na suđenje i celu fudbalsku organizaciju u Srbiji, već je samo rekao da ne govori o Zvezdi.
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]