banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: NEDELJA, 28.03.2010.
PostPoslato: 22 Mar 2010, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
U nedelju u 18h, u katolickoj crkvi ce se odrzati jedan lep koncert (trebalo bi), pa ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da dodju! :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dolazim :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
и ја... пробабли...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U kojoj katolickoj Crkvi?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
И какав концерт?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Katedrala u centru grada, ne znam ako se zove. A koncert je duhovnog karaktera, bar onaj deo sto ja pevam, ostalo ne znam.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 11:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Katedrala Sv.Bonaventure,središte biskupije banjalučke.......

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 14:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
pa kako da neko ode na koncert, a da ne zna koji, čak ni sudionik koncerta nema pojma o koncertu :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
I onda kad ja kazem da veve trabunja da bi se samopromovisala ona se ljuti :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 16:03 
pa kad se mogu promovisati razne suse, sto ne bi i ona.. bar to sto promovise je cisto kulturno uzdizanje, za razliku od pojedinih promocija gluposti.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nek' se promovise .. al' kad to vec radi, neka radi kako treba - a ne ovako, oko kuce pa na mala vrata ;)
Prosli put poce pjenit' kako ne promovise sebe nego citav dogadjaj - sad je em profulala forum, em pojma nema o ostatku desavanja. Kulturna emancipacija .. vazi :roll:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Gdje ima da se informiše o tim koncertima i kulturnim večerima? :)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Trebalo bi u novinama i na televizijama, al je problem sto novinari koji pisu i snimaju emisije iz kulture
po pravilu u zivotu nisu odslusali koncert umjetnicke muzike od pocetka do kraja.
Obicno dodju pola sata prije koncerta, pa izvodjaca koji pokusava da se koncentrise i pripremi
smaraju sablonskim idiotskim pitanjima potpuno nevezanim za konkretnu temu, nego kao za skolske novine.

Dok se urednici ne sjete da bi bilo dobro da za novinare rubrike "Kultura" postave nekoga ko umjetnicku muziku poznaje i voli,
da ne pominjem samo potrebu za erudicijom koja je elementarni zahtjev u bavljenju kulturom,
i dalje cemo imati mnogo minucioznije prikaze koncerata Cece, Brene i ekipe u odnosu na dzez i umjetnicke koncerte i festivale.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ma nek' se promovise .. al' kad to vec radi, neka radi kako treba - a ne ovako, oko kuce pa na mala vrata ;)
Prosli put poce pjenit' kako ne promovise sebe nego citav dogadjaj - sad je em profulala forum, em pojma nema o ostatku desavanja. Kulturna emancipacija .. vazi :roll:

Volim i ja tebe!

Kad me neko pozove tel. i pita da li bih nastupila sa odredjenim kompozicijama, ali da jos nije sigurno sta ce se pevati, ja ne postavljam previse pitanja. Pristanem ili ne. Ja ne prisustvujem celoj probi, vec samo onom delu u kom ja imam ucesca. To tako ide. U svakom slucaju kako ja mogu da znam sta peva gostujuci hor iz Zagreba? To niko ne zna, osim organizatora, koji ce(mozda) odstampati program, kako bi se sira narodna masa koja prisustvuje koncertu informisala. Hajde sad upotrebi malo tog mozga sto imas pa nam svima reci sta se peva u crkvi? Duhovna ili svetovna muzika?! Tebi bi kao znacilo nesto da ti kazem naziv kopozicije? Ne bih rekla....

Spoiler:
Sjasi!

Poslednji put menjao veverushka dana 24 Mar 2010, 11:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

A sta spada u "najave"?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
veverushka je napisao:
A koncert je duhovnog karaktera, bar onaj deo sto ja pevam, ostalo ne znam.

Znas li povodom cega se odrzava koncert? Mislim, jesi li pitala koga o cemu se radi ili ti je samo bitna cinjenica da su tebe zvali i da ces ti pjevati? :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
veverushka je napisao:
A koncert je duhovnog karaktera, bar onaj deo sto ja pevam, ostalo ne znam.

Znas li povodom cega se odrzava koncert? Mislim, jesi li pitala koga o cemu se radi ili ti je samo bitna cinjenica da su tebe zvali i da ces ti pjevati? :roll:

Izvini, ali zasto tebi ja uopste smetam? Iskuliraj me, ali potpuno. Ja nikada i nigde nisam rekla da je to bitno. Ja sam sebe navela zbog nekih ljudi na forumu koji me znaju, a ono sto ja znam jeste da koncert organizovan 7 dana pre Uskrsa, svake godine se tad organizuje, i povodom toga, hor iz Zagreba ce izvesti odredjena dela. Ni meni nisu vise od toga rekli. Ja nisam portparol organizatora.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
V@nja je napisao:

Volim i ja tebe!

Kad me neko pozove tel. i pita da li bih nastupila sa odredjenim kompozicijama, ali da jos nije sigurno sta ce se pevati, ja ne postavljam previse pitanja. Pristanem ili ne. Ja ne prisustvujem celoj probi, vec samo onom delu u kom ja imam ucesca. To tako ide. U svakom slucaju kako ja mogu da znam sta peva gostujuci hor iz Zagreba? To niko ne zna, osim organizatora, koji ce(mozda) odstampati program, kako bi se sira narodna masa koja prisustvuje koncertu informisala. Hajde sad upotrebi malo tog mozga sto imas pa nam svima reci sta se peva u crkvi? Duhovna ili svetovna muzika?! Tebi bi kao znacilo nesto da ti kazem naziv kopozicije? Ne bih rekla....

Spoiler:
Sjasi!

Mani se tih seljackih foskula prilikom pisanja ili ih makar zadrzi za sebe i sebi slicne ;)

Kad sam ti rekao da koncert spominjes samo i iskljucivo zarad licne promocije, a bez da te briga sta ce se na ostatku istog desavati ti si se pocela snebivati i pljuvati po meni slicno kao sto i sada radis.
Da li ce i ko prisustvovati koncertu - sta ce pjevati - apsolutno me ne interesuje, al' ta tvoja lazna skromnost je prica za sebe :roll: Kao da si Bog zna ko ko radi Bog zna sta :? Milion i jedan umjetnik na forumu koji promovise sebe ili svoj bend pa to fino i direktno uradi - jedino ti glumis kojekakvog mecenu kulture u BL .. ajde, molim te :?

Citiraj:
A sta spada u "najave"?

Koliko ja znam - ova tema je bila otvorena u Novosti i Desavanja ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
veverushka je napisao:

Izvini, ali zasto tebi ja uopste smetam? Iskuliraj me, ali potpuno. Ja nikada i nigde nisam rekla da je to bitno. Ja sam sebe navela zbog nekih ljudi na forumu koji me znaju, a ono sto ja znam jeste da koncert organizovan 7 dana pre Uskrsa, svake godine se tad organizuje, i povodom toga, hor iz Zagreba ce izvesti odredjena dela. Ni meni nisu vise od toga rekli. Ja nisam portparol organizatora.

Ajmo redom :D

Ako ti je bio cilj da pozoves odredjene ljude onda koristis opciju - privatne poruke- i obavjestis ih o dolazecem dogadjaju. Ako si se odlucila da otvoris javnu temu na forumu koji sluzi za diskusiju onda se moze desiti da ljudi zele vise informacija. Da li je u pitanju gospel muzika, da li a ccappela, da li samo klasika.. Nemamo svi ista interesovanja i zbog toga se raspitujemo. Niko od tebe nije trazio program koncerta ali neke osnovne smijernice bi trebala napisati kada dajes javni poziv.
Za jednu umjetnicu si poprilicno nekulturna i netrpeljiva!! Postoje odredjena pravila kulture i ponasanja, pa ti to "sjasi" i ne sluzi na cast :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
veverushka je napisao:

Ajmo redom :D

Ako ti je bio cilj da pozoves odredjene ljude onda koristis opciju - privatne poruke- i obavjestis ih o dolazecem dogadjaju. Ako si se odlucila da otvoris javnu temu na forumu koji sluzi za diskusiju onda se moze desiti da ljudi zele vise informacija. Da li je u pitanju gospel muzika, da li a ccappela, da li samo klasika.. Nemamo svi ista interesovanja i zbog toga se raspitujemo. Niko od tebe nije trazio program koncerta ali neke osnovne smijernice bi trebala napisati kada dajes javni poziv.
Za jednu umjetnicu si poprilicno nekulturna i netrpeljiva!! Postoje odredjena pravila kulture i ponasanja, pa ti to "sjasi" i ne sluzi na cast :oops:

U jednom si u pravu, mogla sam da stavim koja vrsta horskog duhovnog pevanja je u pitanju, s obzirom da mnogi ne znaju te klasifikacije, sto je normalno, jer nisu uceni muzicari. Gresis u jednoj stvari, ne moram da stavim sve te klasifikacije u najavi za koncert, svakako , ako te interesuje, doci ces da cujes, pa ces znati. Niti ikome sad mnogo znaci da li je a capella ili uz instrumentalnu pratnju. Ako te nesto interesuje pitaj, a ne prigovaraj kako nije odmah navedeno. Tome i sluzi forum.

To kako se ja izrazavam sa ljudima kao sto ste ti i V@nja, i vama slicni, je moja licna stvar. I nema veze sa onim cime se ja bavim. Ljudi koji postuju mene, i ono cime se ja bavim, i umetnost uopste su ljudi sa kojima pricam na kulturnom nivou. Jer oni to razumeju. I sigurno ne kritikuju ljude koje ne znaju licno. Niti su puni predrasuda, a tek kompleksa. Zao mi je sto sam otvorila ovu temu iz samo jednog razloga: sto se na nju javljaju samo oni koji ne umeju nista da cene!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]