banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 15:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ministar pedofil
PostPoslato: 17 Mar 2010, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
amidža je napisao:
vb87 je napisao:
:lol:

E "moj" amidza...

Pa moras priznati da naslov teme već presuđuje!Znači već smo subjektivni i uzimamo zdravo za gotovo!
Drugo,čovjek je samo saslušan i jedino što ga dovodi u vezu sa tom djevojkom je to što joj je odobrio stipendiju.Moje mišljenje je da je u pitanju perfidna politička namještaljka.
A slazem se sa preovaladavajucim misljenjem kolega da onog ko je iskoristio tu djevojku na takav način kao i sve one što se bave sličnim rabotama treba javno vješati i to za JAJA!

a zasto svi Hrvati i Bosnjaci nazivaju Srbe, optuzene za ratne zlocine, ratnim zlocincima?!

ja se nadam da je politika u pitanju, jer ako je to istina, onda smo u vecim govnima nego sto smo mislili... zar ljudi na tako odgovornim funkcijama ( profesori, ministri... )... i dalje se nadam da je samo politicka igra, ako nije odmah na gradski trg, kao sto rece Talija, pa ga objesiti... neka proziva i UN i Transparency international i ko god hoce... po kratkom postupku...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
ajd sada stanite malo... još uvijek ništa nije dokazano, sve se svodi na riječ jedne ciganske babetine i njene unuke... Ne može se niko osudjivati bez dokaza...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 07:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Doctor Who je napisao:
ajd sada stanite malo... još uvijek ništa nije dokazano, sve se svodi na riječ jedne ciganske babetine i njene unuke... Ne može se niko osudjivati bez dokaza...

Jeste da ništa nije dokazano, ali da li je to ciganka ili nije meni je svejedno.
Žrtva je žrtva bez obzira na naciju.
Djevojčica je žrtva i treba neko da snosi posljedice.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 08:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
TashkoBL je napisao:

a zasto svi Hrvati i Bosnjaci nazivaju Srbe, optuzene za ratne zlocine, ratnim zlocincima?!

ja se nadam da je politika u pitanju, jer ako je to istina, onda smo u vecim govnima nego sto smo mislili... zar ljudi na tako odgovornim funkcijama ( profesori, ministri... )... i dalje se nadam da je samo politicka igra, ako nije odmah na gradski trg, kao sto rece Talija, pa ga objesiti... neka proziva i UN i Transparency international i ko god hoce... po kratkom postupku...

Tashko druze,hajd popi jednu jaču kafu,,,ja častim :)

Nisam pravnik ali znam razlikovati tri termina:
-osumnjičeni za ratne zločin
-optuzeni za ratne zločine
-osuđeni za ratni zločin

Samo osuđeni za ratni zločin se može opravdano zvati ZLOČINCEM.
I nemoj nikad generalizovati u smislu :“svi Bošnjaci misle ono“,“svi Hrvati misle ono“ te „svi Srbi misle ovo“.
Nema kloniranih naroda!
Na kraju krajeva TO NIJE TEMA!

Glede teme , molio bih administratora da pod hitno promjeni naslov teme jer je iritantan i neosnovan!
Suštinski se slažem sa Talijom :
Žrtva je žrtva bez obzira na naciju.
Djevojčica je žrtva i treba neko da snosi posljedice
.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

amidža je napisao:
Tashko druze,hajd popi jednu jaču kafu,,,ja častim :)

Racun ti je u Pidi.... 8)
ja sam prvi protiv generalizacije i bilo kakvog osudjivanja ljudi prije sudske presude...
...a mislio sam na medije, ne na sve Hrvate i Bosnjake... u pojedinim medijima nisam nikad cuo ''haski optuzenik Radovan Karadzic'' vec ratni zlocinac ( ne branim ga samo da se zna)...

mislim da nema veze sto je djevojcica ciganka, a ako je istina, babu njenu, ministra i sve redom po kratkom postupku...ali tek nakon istrage i ostalih dzidza-midza...
amidza prvi put se slazem sa tvojim rijecima, mislim da se to nece ponoviti uskoro :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a RS Gojko Vasić kaže da je po prijavljivanju krivičnog dela maloletna M. M. dala izjavu istražiocima, i to u prisustvu radnika nekoliko nevladinih organizacija i Centra za socijalni rad.
- Sve je urađeno u skladu sa zakonom i konvenciji o zaštiti deteta. Mogućnost izmišljanja i lažnih optužbi svedena je na nulu. Iskaz je dat u prisustvu socijalnih radnika i uvereni smo da je žrtva rekla istinu. Policija je potom, po nalogu suda i tužilaštva, krenula u pretrese i morali smo da zaplenimo ono što je u tom trenutku bilo pristupačno - kaže Vasić, ističući da će u dogovoru sa tužilaštvom biti preduzeti dalji koraci u istrazi.

ili što je gore, ako je sve istina onda će se pokazati ko je bio sa maloljetnicom

Citiraj:
Međutim, ostali osumnjičeni ne mogu mirno da spavaju, bez obzira na to što su pušteni zbog nedostatka „dovoljno jakih dokaza" da ostanu u pritvoru. Naime, maloletnica je pozitivna na nekoliko polnih bolesti, zbog čega će sve osobe koje su privođene proći seriju lekarskih pregleda.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
DELLBOY je napisao:
Citiraj:
Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a RS Gojko Vasić kaže da je po prijavljivanju krivičnog dela maloletna M. M. dala izjavu istražiocima, i to u prisustvu radnika nekoliko nevladinih organizacija i Centra za socijalni rad.
- Sve je urađeno u skladu sa zakonom i konvenciji o zaštiti deteta. Mogućnost izmišljanja i lažnih optužbi svedena je na nulu. Iskaz je dat u prisustvu socijalnih radnika i uvereni smo da je žrtva rekla istinu. Policija je potom, po nalogu suda i tužilaštva, krenula u pretrese i morali smo da zaplenimo ono što je u tom trenutku bilo pristupačno - kaže Vasić, ističući da će u dogovoru sa tužilaštvom biti preduzeti dalji koraci u istrazi.

ili što je gore, ako je sve istina onda će se pokazati ko je bio sa maloljetnicom

Citiraj:
Međutim, ostali osumnjičeni ne mogu mirno da spavaju, bez obzira na to što su pušteni zbog nedostatka „dovoljno jakih dokaza" da ostanu u pritvoru. Naime, maloletnica je pozitivna na nekoliko polnih bolesti, zbog čega će sve osobe koje su privođene proći seriju lekarskih pregleda.

Sve cesce se sramim svijeta u kojem zivim...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
walter,

U najgorim i najsmrdljivijim barama nekad niknu najljepsi cvjetovi:LOTOSI.
Treba biti ponosan na naše balkanske LOTOSE.A bilo ih je,ima ih i bit će inšallah :wink:
Ne treba samo vidjeti ružno.Isplati se fokus dati na lijepo.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pogledajte ovo...

http://www.facebook.com/pages/Novak-Djo ... 107?ref=ts

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2009, 12:24
Doctor Who je napisao:

Pedofilija je za svaku osudu, sigurna sam da cak i medju profesorima ima takvih kao i medju ministrima......Braniti ih ili osudjivati????? Meni je samo zao te djevojcice koja ce imati traume do kraja zivota, bila ona ciganka ili ne, a na lomacu treba staviti one koji podrzavaju takvo ponasanje, a ne nju kao sto neki navode u ovim komentarima.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

PA ovo je smiješno!!!!
Ko koga brani?? Svi koji su uhapšeni su pušteni na slobodu dok se ne pronadju neki dokazi...jer svi su oni pohapšeni na osnovu izjave te "jadne i nedužne djevojčice"...ja nikoga ne branim...ali zašto bih onda osuđivao bez dokaza... Lično mislim da ciganka laže... A vrijeme će pokazati svoje...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
znajuci u kakvoj septickoj jami zivimo 100% sam siguran da ta curica ne laze e sad da je bogdo one stare MILICIJE i jos hemijske kastracije klinac bi moj svakih 20 dana citali o tome kako je neka pijana budala napastvovala rodjenu djecu ili par seoskih lola zlostavljalo djevojcicu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znam ja to...ali stvarno mi je nelogično da 20 profesora, ministri i policajci "navale" na cigansku maloletnicu...pa i nije nešto...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

''Bolje pustiti 10 krivih, nego osuditi jednog neduznog.''

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 18:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2010, 16:14
Ne razumijem muškarce kojima se sviđaju djevojke mnogo mlađe od njih, a pedofile treba posebno kazniti.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
pametnica je napisao:
Ne razumijem muškarce kojima se sviđaju djevojke mnogo mlađe od njih, a pedofile treba posebno kazniti.

i ja sam za starije koke soke imas li preko 40 da se dopisujemo ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
chils je napisao:
pametnica je napisao:

Pisi ovo na malim oglasima, nemoj da skreces sa teme :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2010, 16:14
chils je napisao:
pametnica je napisao:

Žao mi je , ali tek pređoh tridesetu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Negdje sam procitao da mala ima par polni bolesti :evil3:

Sad ce svaleri od njihovih zena da malo strahuju a i u buduce ce se tesko neko usuditi da ih zvekne :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
topsy je napisao:
Doctor Who je napisao:

Pedofilija je za svaku osudu, sigurna sam da cak i medju profesorima ima takvih kao i medju ministrima......Braniti ih ili osudjivati????? Meni je samo zao te djevojcice koja ce imati traume do kraja zivota, bila ona ciganka ili ne, a na lomacu treba staviti one koji podrzavaju takvo ponasanje, a ne nju kao sto neki navode u ovim komentarima.

''Daću ti prolaz ali samo ako me poljubiš u obraz :) ''
(u slučaju muškog - ''Daću ti dvojku ali za 200 eura! :D '')

Najjadnije od svega jest da su se takve situacije i znale događati, u školskim hodnicima svašta si mogao čuti, a profesor kojega se optužilo ili ogovaralo lagano je nastavljao svoj posao bez previše osvrta na ugled u svojoj okolini.

Sa druge strane, od cigana se svašta moglo očekivati (čak i od male djece!) pa je u ovom slučaju najbolje ostati neutralan i ne davati svoja gledišta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]