banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2010, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ajde bez crnog humora na ovoj temi, imate podforum humor i tamo mozete sa tim ako hocete..

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Nikako mi nije jasno zašto se narod ovoliko sprda :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Istraživao sam za vas, ako nekoga zanima

Citiraj:
Filip Kapisoda, za „Blic”
Ksenija Pajčin je moja prošlost
Autor: M. Radojković | 11.04.2009. - 07:00

Kada je ušao u „Velikog brata” zgodni maneken Filip Kapisoda bio je poznat kao dečko Ksenije Pajčin. Iako je u kuću, kako je bar on mislio, ušao s tim statusom, pevačica je tokom njegove izolacije u „Velikom bratu” izjavila da oni nisu zajedno, te da joj je on samo bivši. Kada je Filip kročio u spoljni svet, nije znao šta ga je snašlo, a nekoliko dana nakon završetka serijala Filip Kapisoda otkriva za „Blic” da je veza s Ksenijom Pajčin ipak gotova.

Podsetimo, Ksenija je u emisiji „Da pređemo na ti” voditeljki Radi Radenović ispričala da je Filip izgubio šansu kod nje kada je ušao u kuću, da nije inteligentan, ali i da nije toliko glup koliko ga predstavljaju, da je mala beba, neiskusan u životu, žigolo, da voli kada ga ona šamara, te da je jedino dobar u krevetu…

Filip koji nije znao šta se dešava u spoljnom svetu, po izlasku je i dalje mislio da su njih dvoje zajedno, ali kada su mu porodica i prijatelji prepričali šta je sve njegova devojka pričala o njemu, Filip je rešio da na taj odnos stavi tačku.

- Priča sa Ksenijom Pajčin je definitivno gotova. Ne bih želeo da komentarišem sve što je ona izjavila, ja sam ipak džentlmen. Neka sve to što je pričala o meni njoj ide na obraz. Kada sam izašao iz kuće, prijatelji i moji najmiliji su mi ispričali šta je sve rekla i sada je gotovo - iskren je Filip, koji uprkos svemu ne želi da o Kseniji kaže nijednu ružnu reč.
- To što je ona uradila i jeste me i nije povredilo… Sada sam shvatio kakva je, u stvari, priča sa njom. Na naš odnos je stavljena tačka i zaista ne želim da bilo kako demantujem njene reči, niti da komentarišem njene postupke. Jednostavno, mislio sam da smo zajedno i kada sam izašao, video sam šta je u pitanju. Trenutno sam slobodan kao ptica, nemam devojku - zaključuje Filip, koji je sa Ksenijom bio u vezi pola godine.
- Često smo se svađali, prekidali vezu, mirili se - objašnjava Filip, koji je tačno deset godina mlađi od Ksenije, ali mu to ne predstavlja prepreku.
- Godine nemaju veze ni sa čim. Ako se dvoje ljudi razumeju, onda razlika u godinama ne može da bude prepreka - ističe Filip koji je veoma zadovoljan što je bio u „Velikom bratu”.
- U kući mi nije bilo lako, ali sam posle svega zadovoljan. Kada sam ušao u kuću, znao sam da će favoriti biti Maca ili Miki. Pomislio sam da imam šansu za pobedu kada je Maca izašao, ali nisam se razočarao što je Miki pobedio. Zadovoljan sam mojim plasmanom - priča Filip, kome je drago što je Miki pobedio.
- Ponekada smo se svađali, ali to je tako u kući. Mikiju sam samo zamerio kada je pričao o politici, jer ja ljude delim na pozitivne i negativne, dobre i loše. Ne zanima me nacionalnost, njihova politička opredeljenost - napominje Filip koji se u kući najviše družio sa Macom, a kaže da se sada čuje sa svima.
- Stekao sam puno prijatelja. Već sam se video sa Macom, sa Sani, Mirom, Ivanom, stalno smo u kontaktu… Sa Macom sam se najviše družio u kući zato što smo se najbolje skapirali - priča Filip, koji je već dobio neke poslovne ponude.
- Želim da popularnost iskoristim na najbolji mogući način. Već sam dobio neke ponude za snimanje reklama i slično.

Izvor: Blic

PRESS
Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip
Kapisoda!
Denserka i maneken zakopali ratne sekire na promociji novog albuma Marije Šerifović. Bivši ljubavnici napustili žurku u isto vreme

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda ponovo su u ljubavi! Bivši ljubavnici, prvi put nakon raskida, sreli su se preksinoć u poslovnom centru Ušće, na promociji novog CD-a Marije Šerifović.

Na žurku je prvo došla Ksenija u društvu prijatelja, a potom i Filip. Čim je video bivšu devojku, Kapisoda joj prišao i seo pored nje navodi sagovornik Pressa, koji je bio očevidac njihovog pomirenja.

On dodaje da su atraktivna pevačica i crnogorski maneken bili prilično raspoloženi.

Ksenija i Filip su se smejali sve vreme, što je privuklo pažnju ostalih gostiju. Pred kraj promocije, njih dvoje su u isto vreme ustali i napustili zgradu sami, uputivši se u nepoznatom pravcu veoma raspoloženi - zaključio je sagovornik Pressa.

Denserka i maneken raskinuli su vezu pre devet meseci, dok je Filip učestvovao u rijaliti-šouu "VIP Veliki brat". Tada su postali zakleti neprijatelji uputivši jedno drugome niz uvreda u medijima. Međutim, očigledno je da je vreme zalečilo njihove rane.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
evo njen poslednji spot i duet sa MC.Stojanom:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fsaN73-9S1I[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Vec je pocelo sa otvaranjem kojekakvih glupavih grupa po facebooku .. nevjerovatno :roll:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U jednoj od tih grupa pročitao sam da je bila trudna i da je to bio predmet spora. Koliko ima isitne ne znam.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:26 
Sta je razlog??

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
V@nja je napisao:
Vec je pocelo sa otvaranjem kojekakvih glupavih grupa po facebooku .. nevjerovatno :roll:

Kod nas nekidan dijete poginulo, sad ga svi kao oplakuju po fb, i ko ga zna i ko ga ne zna. Grozan i patetičan užas. :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Beživotna tela Ksenije i Filipa pronašla je njena majka u stanu koji se nalazi na drugom spratu zgrade na Voždovcu. Reporter "Blica", koji se nalazi na licu mesta, javlja da niko od komšija nije čuo pucanj, ali navode da su se u poslednje vreme često svađali. Kako nezvanično saznajemo, policija je pre dva dana dolazila u stan pevačice zbog prijavljenog nasilja, ali tada niko nije bio priveden

Slika
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/181129/Ksenija-Pajcin-i-Filip-Kapisoda-pronadjeni-mrtvi

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Frisky_Dingo je napisao:
A ja sam hronicno neinformisan, a ove poluinformacije kupim na forumu :D

Iskreno mi je zao, iako ne znam ko su :-?

Ha ha ha
Kako te nije sramota da se tako gnusno salis, barabo!?
8)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Hertzog je napisao:
RIP

p.s. citao sam negde da ima neka mogucnost da se prijavi smrt osobe i da se profil izbrise, ne znam sada na koji sajt, a verovatno mozes i samom FB-u da javis... Vodila se polemika da li to treba izbrisati ili ostaviti kao neki spomenik na tu osobu

Мислим да јој је то сада најмањи проблем.

Још бих поздравио уводни пост (грохотом се исмејах, јбг).
А овај мајмун црногорски је стварно дебил. Ако је већ имао жељу за убиством могао је неког политичара да рокне или неког кримоса или евентуално Сашу Поповића. Где најбољу рибу на естради? Тужно.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Otpjevala je jednu genijalnu pjesmu - doduse kao back-vokal:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mBmba_PpO4U[/youtube]

Ostatak njenog "stvaralastva" mi nije poznat ali steta je svakog covjeka...

АЛЕКСАНДАР je napisao:
sta se desava sa profilima na fb kad neko umre? :S

Citiraj:
- Пази ово...
- Шта?
- Питање... Рецимо деси се да умреш, и шта се онда деси са твојим фејсбуком ако никоме ниси дао шифру?
- Како шта се деси?
- Па не знају сви људи да си умро, пошто тамо фала богу имаш пун курац будала којима се не би ни јавио на улици, и онда они наставе да ти шаљу разне риквесте а ни не знају да више ниси жив.
- Мислим да ће ми кад умрем фејсбук бити најмања брига, а још мања људи које сам тамо безвезе додао а не знају ни да сам умро. Дал ме разумеш.
- Па да али глупо је, онда пошто си умро, некако би било логично да ти угасе налог?
- Шта је поента? Ако си планирао да умреш, дај ми пасворд па ћу ти ја угасити фејс, најмањи проблем.
- Ма не бре...
- А могу и на сестру да ти пазим.
- Ма дувај га, слушај, сад озбиљно, ово може да буде добар бизнис. Само је питање времена када ће неко направити социјалну мрежу за виртуелно гробље! Зашто ми не будемо први?!
- Будемо први шта?
- Па направимо социјалну мрежу за људе који више нису живи!
- А како ће да ти се региструје неко ко није жив?
- Па неко његов ко је жив.
- Па ако је неко жив, зашто не би отишо на фејс или спејс?
- Знам да сам имао идеју, сад си ми је пореметио... да се вратимо на то да си умро, и имаш проблем са својим фејс налогом.
- Логично. Настави.
- И сад... то људи треба да знају. Мало је морбидно да рецимо твој неки ортак, рецимо ја, направи ивент за твоју сарану и шерује га.
- Тотално морбидно. Maда би било интересантно видети ко би постао фан моје сахране.
- А поврх свега, и такав ивент би био на српском, и онда газде фејсбука не би виделе да си умро, тј не би сконтали, и оставили би ти налог и даље!
- А јел могу да те питам нешто?
- Наравно!
- А ко су газде фејсбука?
- Ма јеби се, озбиљно причамо.
- Па озбиљно, откуд знаш да нису Срби, и откуд ти идеја да гледају све шта неко ради.
- Kao прво, вероватно су Јевреји, а као друго, уместо да ми помогнеш да разрадим идеју и направимо неки динар ти опструишеш.
- Добро, ајде лагано... Ја сам умро, јел тако?
- Дабоме.
- И... хоћу да се учланим у социјалну мрежу на Интернету?
- Не баш... поента је да ти се угасе налози, да људи знају да те више не спамују, да не гаје илузије да си жив и да ћеш кликтати на линкове које ти шаљу.
- Али ја иначе у животу не кликћем на та срања, како сада уопште знају да сам жив?
- Управо тако! Јел ти сад постаје јасније?
- Не. Ајде молим те да причамо о нечему другом.
- Не не, ево решења! Кад умреш, и чим неко однесе умрлицу да да у новине, то те аутоматски региструје на нашу мрежу?
- Како си јој смислио име? Рахметлија?
- Нисам још... не прекидај ме сад кад сам се залетео... значи, где сам стао?
- Питао си да ти пазим сестру кад ти глава експлодира од глупости.
- Добро... у реду... не мораш... сам ћу разрадити идеју, сигуран сам да се Интернет не користи толико код покојника.
- То је једина логична реченица коју си рекао, и уједно најглупља, ал нема везе.
- Не мораш... нема везе... није ни битно...
- Имаш још неку идеју?
- Имам али их чувам за себе.
- Шта још чуваш за себе?
- Небитно...
- Јели, кад смо се чули у уторак, кад си реко да мораш нешто озбиљно да попричаш са мном, јел си на ово мислио?
- Не.
- Него?
- Нема везе сад.
- Јел исто нека бизнис идеја?
- Ма, мислио сам да ме Даница вара, ал сад више нема везе, немам намеру да причам са тобом о било чему.
- Ма дааај! Зашто мислиш да те Дана вара?
- Па... уписала се на јогу.
- Па?
- Па... Ma са тобом се нема сврхе објашњавати... углавном, то више није тема...
- Добро, а што си ме питао и за суботу дал сам слободан?
- Мислио сам да идемо на "Хладно пиво", ал с педерима не идем нигде...
- С ким ћеш онда да идеш?
- Са нормалним људима...
- Кога ћеш да зовеш да идете?
- Некога ко није ти, и теби слични.
- Примера ради?
- Добро оћеш да идемо у суботу?
- Нећу.
- Ето видиш!
- А колко је карта?
- Јеца нам даје за Џ.
- Ај добро онда, јел иде још неко?
- Не, само две карте добијамо... Даница није хтела због те јоге.
- То би онда била трећа карта, ако би и њу звао, онда би она морала да плати.
- Не него онда ти не би био позван, и знам да ме сад зајебаваш, и морам да идем сад, чујемо се сутра да се договоримо за суботу?
- Важи лаве, и немој много се нервираш...
- А ти размисли још једном о свему што смо причали!
- Да заборавим не могу и да оћу.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2009, 00:23
filozof sa vrbasa je napisao:
U jednoj od tih grupa pročitao sam da je bila trudna i da je to bio predmet spora. Koliko ima isitne ne znam.

Bilo je price da je trudna,ali je to licno ona demantovala!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Samo R.I.P.
Manite se traceva i gluposti........

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Frisky_Dingo je napisao:
A ja sam hronicno neinformisan, a ove poluinformacije kupim na forumu :D

Iskreno mi je zao, iako ne znam ko su :-?

Ni ja pojma nisam imala ko je, sad sam pogledala neke spotove i ... pjevala je posljednji sund, ali to se trazi valjda.

Ali ovakvu smrt niko ne zasluzuje. Eto sta se desava kad sex,drugs&rock'n'roll postane sex,drugs&guns. RIP Ksenija.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sad ce zlobnici opet reci da je to zbog razlike u godinama. kad god se desi neko sranje, uvijek je za njih kriva razlika u godinama. :roll: Samo sto je sad obrnuta situacija, sad je muskarac mladji 10 godina. Ljudi kao da ne shvataju da zlocinac moze biti i mladji i stariji, kao da tu ima nekih pravila. Usput, ja se ne sjecam lika kad je bio u velikom bratu. Ima li mozda neko insert iz velikog brata kad se on pojavljuje da vidim o kom se radi.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je onaj Vip BB od prošle godine. Kada je Miki pobjedio, a poznat je po tome što je JK izašla sutradan jer ju je izvrjeđao. Poznat je i po Maci, koji je bio u šemi sa Tijanom.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
izbudalio narod totalno.... :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Bože sačuvaj, pokoj im duši :(

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Naidjoh na ovu njenu baladu...ima u njoj neke cudne simbolike :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zpDQbacfA-s[/youtube]

RIP.

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]