banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2010, 23:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
"60 minuta" je bruka za novinarsku profesiju, o tome nije potrebno raspravljati. Kao takva, savrsen je izgovor za nas (mislim nas u RS) jer "mi nemamo nista takvo, ni slicno, a da imamo vidjeli biste sta bi nam radili OHR, RAK i ostale troslovne skracenice".
Izgleda da vecina ovdje shvata samo poruke prenesene na najdirektnij moguci nacin, pracene uvredama i senzacionalizmom, a cesto od sume ne vide drvo.
Razmislite malo ko, u najvecoj mjeri, formira javno mijenje u RS, na koji nacin to radi i kome to, na kraju, odgovara.
15 godina od rata jos se svadjamo ko ga je poceo, veci je skandal Dodikovo prepucavanje sa OHR-om, Transparensijom, Silajdzicem i ostalima. Istovremeno, dok se penzionerima smanjuju penzije, gorivo poskupljuje, neosnovano raste cijena struje, pa i TV pretplate, niko ni da se pocese po guzici. Ima li toga puno u medijima? A ima li puno prepucavanja BL-Sarajevo? Kome to odgovara? Ko, na konto toga, dobija izbore?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
mr.no je napisao:
"60 minuta" je bruka za novinarsku profesiju, o tome nije potrebno raspravljati. Kao takva, savrsen je izgovor za nas (mislim nas u RS) jer "mi nemamo nista takvo, ni slicno, a da imamo vidjeli biste sta bi nam radili OHR, RAK i ostale troslovne skracenice".
Izgleda da vecina ovdje shvata samo poruke prenesene na najdirektnij moguci nacin, pracene uvredama i senzacionalizmom, a cesto od sume ne vide drvo.
Razmislite malo ko, u najvecoj mjeri, formira javno mijenje u RS, na koji nacin to radi i kome to, na kraju, odgovara.
15 godina od rata jos se svadjamo ko ga je poceo, veci je skandal Dodikovo prepucavanje sa OHR-om, Transparensijom, Silajdzicem i ostalima. Istovremeno, dok se penzionerima smanjuju penzije, gorivo poskupljuje, neosnovano raste cijena struje, pa i TV pretplate, niko ni da se pocese po guzici. Ima li toga puno u medijima? A ima li puno prepucavanja BL-Sarajevo? Kome to odgovara? Ko, na konto toga, dobija izbore?

Zna se kome odgovara onom ko i inicira takvo prepucavanje i time skrece s puno bitinijih tema kao sto su ove sto si nabrojao. To ja cijelo vrijeme pricam taj cirkus od politike jedino odgovara onima koji bi opet na konto te nacionalne price da grade dobitnu formulu za izbore. I nisu krivi oni odnosno ti lideri koji to pokusavaju, vec narod koji uvijek na istu pricu nasjeda.

Poslednji put menjao BL Boy dana 14 Mar 2010, 00:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 00:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Mar 2010, 12:18
RTRS je ustvari RTL - Radio Televizija Laktaši. Uvlakačka do bola.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
mr.no je napisao:
Razmislite malo ko, u najvecoj mjeri, formira javno mijenje u RS

Stav javnog mnjenja u RS jednim dijelom uglavnom formira ekipa sa FTV, Hayatt i BHT,
a ostatak posla dovrsi zdrava logika i moc sabiranja.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jamesdin Kurtovic je napisao:
mr.no je napisao:
Razmislite malo ko, u najvecoj mjeri, formira javno mijenje u RS

Stav javnog mnjenja u RS jednim dijelom uglavnom formira ekipa sa FTV, Hayatt i BHT,
a ostatak posla dovrsi zdrava logika i moc sabiranja.

Zanimljivo nisam znao da toliki uticaj imaju te tv kuce na kreiranje javnog mjenja u RS, pogotovo zato sto pojedine navedene na najvecem dijelu teritorije nemaju signal. RTRS, ATV i BN TV i ostale tv kuce po tebi nemaju nikakav uticaj.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 01:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:

RTRS, ATV i BN TV i ostale tv kuce po tebi nemaju nikakav uticaj.

Ja ti govorim iz iskustva - vecina ljudi koje sam sretao u Bl (na cijem sirem podrucju zivi trecina stanovnika RS)
televizije koje si naveo smatra losim i nekvalitetnim, ali zato skoro sve i jedan ujutru uz kafu vice>
"jbote, jesi gledao sinoc one idiote na FTV?" (eventualno pomenu Hayatt i BHT, kako kad)

Samo zato sam pomenuo da koliko vidim na stavove stanovnika RS najvise uticu federalni mediji.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
BL Boy je napisao:
kad smo vec kod Buke da kazem i to da od skoro za istu pise i Djordje Djurdjevic moj skolski kolega inace poznatiji kao ucesnik posljednjeg serijala VB i kandidat za odbornika u Banja Luci na posljednjim izborima.
U jbt! Sta, to bi trebalo da da neki kredibilitet nasem naprednoumnom portalu? :lol: Mislim, ipak imaju takvu velicinu da pise za njih. :lol:

šumaše je napisao:
RTRS je ustvari RTL - Radio Televizija Laktaši. Uvlakačka do bola.
:lol: :lol: :lol:
Ovaj covjek je neunistiv.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 10:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Djordje Djurdjevic?! :lol: :lol: :lol:

Taj se pokusao utrpati Damiru Miljevicu u pokusaju da se "pomocu njegovog imena" uvali u gradsku skupstinu. :wink:
Krkan na kvadrat!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:

šumaše je napisao:
...

Ovo mu je koji, 37 nick na forumu?
Definitivno neunistiv i neumoran. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Besparica je napisao:

šumaše je napisao:
...

Ovo mu je koji, 37 nick na forumu?
Definitivno neunistiv i neumoran. :lol:

Ajde, neka ga! Bilo bi dosadno bez njega. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:

RTRS, ATV i BN TV i ostale tv kuce po tebi nemaju nikakav uticaj.

Ja ti govorim iz iskustva - vecina ljudi koje sam sretao u Bl (na cijem sirem podrucju zivi trecina stanovnika RS)
televizije koje si naveo smatra losim i nekvalitetnim, ali zato skoro sve i jedan ujutru uz kafu vice>
"jbote, jesi gledao sinoc one idiote na FTV?" (eventualno pomenu Hayatt i BHT, kako kad)

Samo zato sam pomenuo da koliko vidim na stavove stanovnika RS najvise uticu federalni mediji.

A znas li zasto je to tako, zato sto mediji u RS nisu kriticki nastrojeni prema potezima vlade RS(kao sto neko pomenu kad si ti cuo da se na medijima u RS ozbiljno kritikuje vlada, nesto malo BNTV ali vidjelo se kako prodju ti koji malo povise glas odmah im salju inspekciju), pa ljudima dosadilo da slusaju hvalospjeve o tome kako je sve bajno i krasno, jer znaju da nije i sami zive pa vide i znaju kako im je. Ljudi vole da cuju i vide i drugu stranu medalje, jer ovako im malo monotono :lol:

Sto se Djoleta tice samo da kazem da je taj krkan na kvadrat nekima bio dobar kada je trebalo dici studentske proteste i da se ne povise skolarine, onda je valjao sada ne jer zaboga pise za buka.com. Mogu samo da kazem da covjek ima u sebi nesto lidersko i zna animirati masu. Za buka.com napisao je svega dva teksta koja koliko vidim niko nije ni procitao, ali zato je tu kritika unaprijed spremna. Sta ako je pokusao da se ubaci na listu od Damira Miljevica, ne vidim sto su to bolji oni koji su se ubacili na Dodikovu listu.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Osnovni problem kod srba je ko je neko nešto rekao a totalno je nebitno šta je taj nešto rekao. Nemogu doći sebi da članovi jednog ovakvog foruma su toliko nekocentrisani ili kako bi forumski rekli off topično raspoloženi za temu. Na kraju krajeva ovaj forum bi nazvao da je forum nekog sela a ne glavnom nam grada našeg nam milog entiteta koji postoji samo za odabrane i one koje im služe.
Tekst o RTRS bez obzira od koga je i za koga je napisan po meni i mom poimaju stvarnosti, realan i pisan bez emocija sa podosta analize nekih nebitnih stvari koje su onda izazvale ovakvu off topic reakciju forumaša kojima netreba puno jer su prosjek običnog puka na osnovu kojeg ovi sad vladaju i svima nam polakice karaju mamicu u svakom smislu.
Iole normalnom čovjeku je jasno da je RTRS podanička televizija i radi za jednu partiju. Nema se tu šta više raskaragati. Koji kurci palci pa još o Sarajevu pisati. Njih ne jebem ni stručno. Interesuje me moja kuća i moj servis a ostali, odjeb. Svom javnom sevisu sam odkazao poslušnost zato što im neplaćam preplatu već nekoliko mjeseci. Došlo je do suda. Još ništa nisu odlučili ali iz iskustva drugih otpordžija, neće biti ništa. Na kraju krajeva da dođe do presude, mogu mi odnijeti stari frižider iz garaže(kao zaplijena dobara). I to besplatno, bez komunalaca.
Kad vidim na mom servisu da postoji proizvodnja osim sadržaja iz Laktaša, crkvi i srbovanja onda ću početi plaćati. Dotad odjeb i pozdrav ljudima koji imaju svijest i na bilo koji način pokušavaju da ostaju razumni, prisebni i momenat srpskih razmišljanja koji će nas voditi u budućnost a ne zadrtim pričama čim mi o nama odmah neki uperi na blije u ustaše. Meni je pun kurac sviju i pozivam na neposluh i neispunjavanje građanskih obaveza koje nisu u svrhu građana. Bilo koje vjere u RS.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Chova, ne citas dobro> niko na forumu nije opovrgavao los kvalitet programa,
dupeuvlacenje i beskicmenjastvo RTRS,
nego smo dovodili u pitanje koliko je teska i autenticna narucena kritika.
Jeb'o ti BH novinarstvo kad je jedina inspiracija nasih vajnih medija onaj ko ih placa.

A istina je da su ljigavi i beskicmeni Glas Srpske i RTRS,
nekad bastioni turbo-folk-neokomunisticko-slobistickog srpstva postali partijski bilten SNSD.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Chova, ne citas dobro> niko na forumu nije opovrgavao los kvalitet programa,
dupeuvlacenje i beskicmenjastvo RTRS,
nego smo dovodili u pitanje koliko je teska i autenticna narucena kritika.
Jeb'o ti BH novinarstvo kad je jedina inspiracija nasih vajnih medija onaj ko ih placa.

A istina je da su ljigavi i beskicmeni Glas Srpske i RTRS,
nekad bastioni turbo-folk-neokomunisticko-slobistickog srpstva postali partijski bilten SNSD.

Dobro, ali odkud o ovoj temi toliko nebitnih i netematskih sadržaja? Imam utisak da onda je i ovaj forum u službi ovog što si nabrojao gore?

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovaj Forum čine forumaši različitog pogleda na svijet tako da je neprimjereno reći da je forum u službi jedne partije.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 20:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Sto se Djoleta tice samo da kazem da je taj krkan na kvadrat nekima bio dobar kada je trebalo dici studentske proteste i da se ne povise skolarine, onda je valjao sada ne jer zaboga pise za buka.com. Mogu samo da kazem da covjek ima u sebi nesto lidersko i zna animirati masu. Za buka.com napisao je svega dva teksta koja koliko vidim niko nije ni procitao, ali zato je tu kritika unaprijed spremna. Sta ako je pokusao da se ubaci na listu od Damira Miljevica, ne vidim sto su to bolji oni koji su se ubacili na Dodikovu listu.

Ima nesto krkansko u sebi i mogu ti reci da me podsjeca na Dodu. :D
Da ne pricam o tome da se na konferenciji, na kojoj ga je Miljevic predstavio, odnosno nakon nje, "pravio" da ne poznaje profesore iz srednje skole (elektro). :wink:

A ovo sto sam podebljao dovoljno govori o njemu. Ni gori ni bolji od bagre koja bi da se uhljebi trpajuci se na listu!

Razumijem da ti je poznanik i da pokusavas da ga predstavis u dobrom svjetlu, ali ovdje ima ljudi koji znaju i nesto vise. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
BL Boy je napisao:

Ima nesto krkansko u sebi i mogu ti reci da me podsjeca na Dodu. :D
Da ne pricam o tome da se na konferenciji, na kojoj ga je Miljevic predstavio, odnosno nakon nje, "pravio" da ne poznaje profesore iz srednje skole (elektro). :wink:

A ovo sto sam podebljao dovoljno govori o njemu. Ni gori ni bolji od bagre koja bi da se uhljebi trpajuci se na listu!

Razumijem da ti je poznanik i da pokusavas da ga predstavis u dobrom svjetlu, ali ovdje ima ljudi koji znaju i nesto vise. :wink:

druze ne garantujem ja za njega jer se u zadnje vrijeme ne druzim toliko sa njim i ne poznajem ga toliko pa da mogu tvrditi samo kazem kakav je po mom vidjenju(bar prije bio) moguce je da je tako kao sto ti kazes, ja ga ne znam kao takvog ali to da je ekstravagantan i galamdzija, da voli biti u centru paznje kao Dodik to svakako(i to mnogo vise nego sto se to moglo vidjeti u kuci velikog Brata kada meni on jednostavno nije licio na sebe, da li zbog taktike ili cega vec neznam).

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ok, ajde da ne idemo vise mimo teme. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=6356&x=1

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=6356&x=1

Koje preseravanje. Zato moj rođo ima platu 400KM(opet ja o plati).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]