banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 19:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2009, 16:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 17:58
http://www.youtube.com/watch?v=91nb0lu1cG8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=HDZbH3bu ... onse_watch
http://www.youtube.com/watch?v=ZA9zJL2C ... onse_watch
http://www.youtube.com/watch?v=INtRBS4E ... onse_watch

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 16:44 
Pripravnik
Pripravnik

O tome pogledati i u ovom odlicnom tekstu :
http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/Enciklika2000.pdf

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 18:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
:roll:

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 19:38 
NWO dolazi...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vau...pa bila je već tema o "Zapadno/vatikansko/terorističko-islamsko/sotonskoj/pekarskoj/građevinsko mafiskoj" teoriji zavjere, koja nije imala neku veliku popularnost, zašto onda otvarati novu temu, zašto jednostavno ne biti "thread necromanser", i širiti propagandu na nj.
S druge strane...Znate li vi da gradove projektuju naftne kompanije, da istina, one gradove projektuju tako da bi bilo što više cesta i da bi bile što veće saobraćajne gužve, kako bi ljudi više benzin trošili. I kad na 380 načina presavijete novčanicu od 20 dolara i slova ispremještate dobije se riječ "satan", što je znak da nečastivi vlada našom planetom. I JFK-a je ublia CIA zato što je htio reći da vanzemaljci postoje i da Ameri nijesu na Mjesec sletili, i da znae li da Ameri nisu nikad na Mjesec sletili...OTVORIMO OČI NE BUDIMO DIO STADA!!!!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Daj Dzontra ohladi, de dihni malo, hoces ventolin. :D

Dzontra Volta je napisao:
"Zapadno/vatikansko/terorističko-islamsko/sotonskoj/pekarskoj/građevinsko mafiskoj"
.....koju sire popularno ateisticko-komunisticko-propagandno-kapitalisticko-modernisticko......oprosti nisam mogao odoljeti. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 20:16 
Sve u svemu zachin C...gomila gluposti....to zelim da kazem...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 17:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pogledati i ove veoma vazne tekstove. Ozbiljna su vremena, neka se svako dobro zamisli nad svojim vecnim udelom ako primi pecat Antihrista bilo na dokumentima bilo na telu.
http://apostolskicentar.forumotion.com/ ... c-t298.htm
http://borbazaveru.info/content/view/1856/28/
http://borbazaveru.info/content/view/145/28/

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 19:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
je li ko gledao dokumentarac " arrivals "... traje nekih 8 sati, imate na youtube-u komsije moje.

Ima pretrpano svasta, i dobrih stvari i provala. Ja vam preporucujem onaj dio o medijima i masonima, imate i biljeg " zveri ", i jos mnogo neceg

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik

Novo o zigu zveri:
http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/Zig/index.htm

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 13:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jan 2005, 21:23
Varnava je napisao:

Najstariji sačuvani tekst Otkrovenja ne sadrži broj 666 već 616. Dakle kasniji prepisi su falsifikat, a cela fama oko tog broja koja je trajala dva milenijuma je pala u vodu kao besmislena.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Gwydion je napisao:
Varnava je napisao:

Najstariji sačuvani tekst Otkrovenja ne sadrži broj 666 već 616. Dakle kasniji prepisi su falsifikat, .

sinko dokaz, dokaz?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 22:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Varnava Brate!

Seti se reči da će pomenuta obeležja primiti SVI oni čija imena nisu upisana u knjigu života.
Znaš da sam nekad pisao o tome i duži niz godina u crkvama govorio ali...
Ko još ima uši da čuje i oči da vidi ? Hvala Bogu za svaku dušu koja veruje reči istinitoj.

Bog te blagoslovio.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 22:59 
Veteran
Veteran

Malo sam pogledao materijal i smeta mi to što se crkva reklamira umesto da se reč Božija potvrđuje argumentima.
Postoji tu u tim dokumentarcima mnogo grešaka. Navešću one što su važne za vernika:
1.Verujem da je bar vernicima protestantskih shvaćanja jasno da se veliki kompjuter u Briselu naziva zver i to više decenija unazad i da se bar kodovi takođe duži niz godina koriste za identifikaciju artikla nevidim tu ništa novo.
2. Ona zver u Otkrivenju je u jednom segmentu predstavljena kao carstvo a u drugom kao čovek kojeg Danilo precizira a Pavle pojašnjava, što znači da kompjuter nije ono što sedi na 7 brežuljka niti onaj koji će sesti u crkvu Božiju.
3.Nesme se nagađati ni odokativno tumačiti Pismo već treba videti da se za žig zveri kaže da će se to dati ljudima na čelo ili ruku što automatski diskvalifikuje biometriju jer ona se ne stavlja niti ugrađuje na čoveka a pomenuti žig se stavlja i služi za tačno navedene stvari.
4. Tamo gde je nepoznanica nečega vlada strah i onda se širi lažna uzbuna.postoje čitači brojeva pa da se dele papirići sa brojem radnika neko bi rekao eto to je žig.Postoje čitači delova tela-biometrijski izgled i onda kažu eto to je žig.Postoje čitači bar kodova za robu a mi tu robu kupujemo zar ne?
5. Mikročip je ono što je opasnost ali i kartice sa čipom jer se sem žiga pominje i broj koji će sadržavati dokument i to će imati svrhu da se sa tim kupuje i prodaje dakle nema novca.
Nevolim kad neko želi zastrašivanjem da privuče vernike pokazujući im veliku brigu za njihove živote.Trud jeste dobar ali uzaludan ako je rezultat pogrešan.

Bog te blagoslovio.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik

Moj odgovor napisan je plavom bojom.
lavić je napisao:
Malo sam pogledao materijal i smeta mi to što se crkva reklamira umesto da se reč Božija potvrđuje argumentima.
Postoji tu u tim dokumentarcima mnogo grešaka. Navešću one što su važne za vernika:
1.Verujem da je bar vernicima protestantskih shvaćanja jasno da se veliki kompjuter u Briselu naziva zver i to više decenija unazad i da se bar kodovi takođe duži niz godina koriste za identifikaciju artikla nevidim tu ništa novo.
2. Ona zver u Otkrivenju je u jednom segmentu predstavljena kao carstvo a u drugom kao čovek kojeg Danilo precizira a Pavle pojašnjava, što znači da kompjuter nije ono što sedi na 7 brežuljka niti onaj koji će sesti u crkvu Božiju.
Kompjuter-Zver je srce Zveri kao Carstva i bez njega Zver kao Carstvo ne bi moglo uopšte da postoji, a samim tim ni da se zacari na kraju Zver kao čovek – Antihrist.
3.Nesme se nagađati ni odokativno tumačiti Pismo već treba videti da se za žig zveri kaže da će se to dati ljudima na čelo ili ruku što automatski diskvalifikuje biometriju jer ona se ne stavlja niti ugrađuje na čoveka a pomenuti žig se stavlja i služi za tačno navedene stvari.
Žig zveri jeste lični broj automatske kompjuterske identifikacije. To je ustvari lični čovekov bar-kod. Ima dva oblika: radio-frekventni (Verichip) i optički (laserska nevidljiva UV tetovaža). Biometrija se može smatrati trećim oblikom zato što samo čelo ili samu ruku (dlan, prst) pretvara u lični bar-kod. Stvar je tome da je u sva tri oblika suština ista. Sva tri oblika obavljaju funkciju automatske lične identifikacije prilikom koje se čelo čovekovo ili ruka u procesu dekodiranja sjedinjuje sa brojem zveri 666, koji tako postaje i broj čoveka.
4. Tamo gde je nepoznanica nečega vlada strah i onda se širi lažna uzbuna.postoje čitači brojeva pa da se dele papirići sa brojem radnika neko bi rekao eto to je žig.Postoje čitači delova tela-biometrijski izgled i onda kažu eto to je žig.Postoje čitači bar kodova za robu a mi tu robu kupujemo zar ne?
Robu sa bar-kodom možemo kupovati, jer bar-kod robe nas lično ne identifikuje, ali ne smemo prihvatati lični bar-kod čoveka (kao sto kaze u Otkrivenju - broj čovekov i broj zveri je 666).
5. Mikročip je ono što je opasnost ali i kartice sa čipom jer se sem žiga pominje i broj koji će sadržavati dokument i to će imati svrhu da se sa tim kupuje i prodaje dakle nema novca.
Nevolim kad neko želi zastrašivanjem da privuče vernike pokazujući im veliku brigu za njihove živote.Trud jeste dobar ali uzaludan ako je rezultat pogrešan.
Upozorenje filma Digitalni andjeo o neprihvatanju biometrije je sasvim opravdano i trud daleko od toga da je uzaludan.

Bog te blagoslovio.

Bog neka ti podari da otvoris srce za rec Crkve Njegove Pravoslavne, jer rec Crkve je rec Glave njene - Oca, Sina i Svetoga Duha!
Toliko!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 21:01 
Veteran
Veteran

Ni jednom rečju nisam ni nagovestio da je digit. anđ. uzaludno prikazivanje već sam rekao da ima elemenata koji vuku vodu na svoju vodenicu.
Pismo jasno kaže da OSOBE a ne artikli neće moći kupovati ni prodavati bez: Žiga,broja i imena zveri.
Da li ti brate danas možeš kupovati? Ako možeš to znači : ili imaš žig pa ti to omogućava ili još nije stigao ovde.
Reci molim te šta je ,,ime zveri''?

Pozdravljam autore tog materijala jer ga i sam narezujem i delim ali upućujem ih da po Pismu prate da je veoma blizu zlo i da se čuvaju.
Bog te blagoslovio.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik

Ствар је у томе што протестанти се позивају само на Свето Писмо, а не признају Предање Цркве и зато и западају у различите заблуде. При том, они не виде или неће да виде да не признајући Цркву и њено предање, самим тим не признају ни Свето Писмо на које се једино и позивају. Писмо јасно казује о Цркви на много места, а сам Господ у Јеванђељу каже да ће послати својим ученицима Духа Светога који ће их свему научити. Дакле, није све речено у Светом Писму, нешто је речено у Писму, а нешто је речено у Предању Цркве. И Писмо и Предање су од Једног Истог Духа Светога.
Тако је у Писму речено да нико неће моћи ни купити ни продати осим ко има жиг звери (при чему звер има и значење царства на земљи - по 7. глави пророка Данила у поређењу са рецимо 13. главом Откривења, и значење личности Антихриста) на десној руци или на челу. Изричито је запрећено да се тај жиг не прима. Али, овде многи изводе погрешан закључак да ако се још може без жига купити и продати онда је жиг прихватљив, јер по њима то онда и није жиг звери. То је потпуно погрешно расуђивање. Многи су већ примили и чип у тело, па ако ћемо се држати тог расуђивања, онда они немају кривице, јер и без тог чипа у телу и даље могу куповати и продавати.
Ради се о томе да је жиг звери неприхватљив зато што се, прихватајући ђавољи и антихристов симбол 666 за свој, човек клања антихристовом систему и са пута у Царство Божије он прелази на пут у царство Сатанино. Разлика између електронских докумената (у џепу) и веричипа односно ласерске тетоваже (електронски документи у телу) је само у томе што се за прихватање првих човек још може покајати вративши их властима које су га издале и исповедивши веру, а за прихватање ових других човек се не може покајати. Први случај назива се зато веридба са Сатаном или тзв. антиоглашење, а други случај назива се венчање са Сатаном или тзв. антикрштење. А суштина је да се у оба случаја ради о аутоматској идентификацији човека у систему звери са бројем 666 додељеном човековом личном броју.
Дакле, чак и о електронским документима у телу није све детаљно речено у Писму већ се само говори о немогућности да се купује и продаје без тог жига. Није нпр. поменуто да ће тај жиг да се користи и у медицинске сврхе, сврху путовања и сл. Свети Јован Богослов дотакао се само крајње застрашујуће фазе (приликом појаве саме личности Антихриста) у којој ће примање жига бити обавезно за све људе на планети када без тог жига чак нико неће моћи ни да купује ни продаје. Свети Јован од свих употреба жига помиње само купопродају као главну употребу, јер заиста немогућност да се купује и продаје, а то у савременом свету значи (у доба Антихриста то ће употпуности бити тако) и немогућност да се човек храни без жига је нешто што човеку одузима и оно основно што му следује у погледу његовог телесног живота. Дакле, човеку, као што свети оци говорише, биће понуђено да бира – или Крст или хлеб. Ипак, Господ је Творац и Промислитељ, и Он неће оставити Своје следбенике без хране. Хришћани, иако неће моћи да купују и продају, ипак ће сакривени у катакомбама преживети три и по године Антихристове сурове владавине хранећи се најелементарнијом храном – неким зрневљем, травкама и сл., а што је најважније – светим Причешћем, док ће они који приме жиг моћи да купују и продају, али ће по светим оцима осећати глад и седам пута јачу него што је уобичајено, биће поседнути бесима, телесно ће многи умирати од глади, људи ће чак јести једни друге, на крају ни Антихрист сам себи неће моћи помоћи, а убрзо после три и по године његове сурове владавине долазе казне Божије на све који приме жиг, Антихриста Господ свргава у језеро огњено, а праведници славе победу са Господом.
Сада се жиг постепено уводи и што га више људи сада прими, то боље за творце Новог светског поретка. Кад на чело тог поретка дође Антихрист, тада ће само они који још нису примили жиг бити принуђени да га и они приме. Наравно, добровољност остаје и даље, јер сваки човек моћи ће да добровољно одлучи да не прими жиг с тим што га тада очекује гоњење од Антихриста и његових слугу. Примање жига је неприхватљиво и без условљености купопродаје њиме. Ми не смемо да прихватамо већ саму идентификацију уз помоћ броја 666, а разне условљености (лечења, путовања, купопродаје, слободе кретања, запослења итд.) примањем жига звери је нешто што се одмах или временом постепено уводи.
Рецимо, купопродаја преко веричипа (испрва рекламираног само за медицинске сврхе) у телу се већ и сада уводи:
http://www.youtube.com/watch?v=2T4P9cEufrU
И биометријске личне документе понегде у САД већ користе тако да они који су у том систему могу да купују, а који нису не могу да купе нпр. ни обичне кокице. Студентске чип картице већ су уведене пре пар година у Србији и без њих сада није могуће ни хранити се у мензи, ни живети у дому. По свету многа деца у школама купују ужину тако што им се скенира прст чији су отисак раније дали у компјутерски систем. Итд.
Како се жиг звери буде све више распрострањивао, тако ће и гнев Божији све више се подизати на људе, али по светим оцима и поред многих невоља, већина људи неће желети ни да чује за Други долазак Христов, јер су им срца огрубела разним гресима. Биће стање као пред потоп, како Господ прорече. Праведни Ној се спремао за избављење од невоља, саветовао људе да се кају, говорио им о предстојећим невољама, а они му не повероваше и још му се ругаше. "Јеђаху, пијаху, жењаху се и удаваху, и не осетише докле дође потоп и однесе све, тако ће бити и у дане оне", тј. већина људи биће затечена судом Божијим односно допуштењем разних болести, земљотреса, међусобних убијања и на крају огња којим ће се земља очистити ради преображења у Богом благословено стање.

Име звери је заправо бројно име звери и оно је 666. Зато се каже у Писму - ко прими име или број имена њезина. Не мисли се ту на дисјункцију „или“ – примити или једно или друго, или име или број, већ да је то име заправо број имена, тј. бројно име. „Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери.“ Употребимо, дакле, ум, ако га имамо, да видимо у чему је мудрост да израчунамо број звери 666, тј. „број имена њезина“ који је и „број човеков“. По тумачењу светих отаца, Антихристово (словно) име ће у бројном декодирању имати вредност 666. Осим тога, то је број таланата колико је био обавезан годишњи данак предаван старозаветном јеврејском цару Соломону. Сада би јудејски моћници (не сав јеврејски народ) да сви људи дају данак не цару изабраном по вољи Божијој већ цару у кога ће се уселити и сам Сатана, цару који ће тражити од свих људи на земљи поклоњење њему као богу, цару кога Јудејци очекују као свога месију ("Ја дођох у име Оца Мојега, и не примате Ме;доћи ће у име своје, њега ћете примити"). Зато је Нови светски поредак, на чијем ће челу бити Антихрист, тај број и увео у компјутерски систем чија ће главна сврха бити да се данак даје Антихристу преко броја 666, тј. да нико не може ни купити ни продати, ни лечити се, ни путовати, нити шта било радити ако није у компјутерском систему који обавезно садржи број 666 приликом декодирања у централном компјутеру (у Бриселу и другим центрима), а приликом кодирања на личним документима негде је присутан, а негде не. Пошто се у компјутерском систему приликом формирања бар-кода од човековог личног броја и броја 666 (при чему тако формиран јединствени бар-код постаје човеков лични идентификатор, а 666 је сада и „број човеков“, а не само „број звери“), користе само бројеви, тј. кодирање и декодирање врши се преко бројева, а не преко слова, зато се под именом звери у Писму подразумева само бројно име 666.

Електронска документа у џепу нису поменута у светом Писму. Поменута су само она у телу. У писму се каже да су електронска документа у телу неприхватљива, али о документима у џепу не каже се ни да су прихватљива ни да нису прихватљива. Али, зато поред горе изложеног расуђивања, поред наше савести која (ако је нисмо пригушили грехом) нам говори шта је добро, а шта зло, о томе да су и електронска документа у џепу неприхватљива, јасно нам говори сама Црква Православна. Она је то говорила у својом енцикликама и часописима током 80-их и 90-их година и све то потврдила Енцикликом из 2000. године где се јасно каже не електронским документима:
http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/Z ... ka2000.pdf
Ту је Црква све јасно и детаљно образложила. Оно што је Дух Свети делимично открио преко светог Јована Богослова у Своме Писму, сада много јасније открива преко Цркве Своје Свете у ово време у које се испуњава Откривење Светог Јована Богослова.

Духу Светом, нека је заједно са Оцем и Сином слава сада и увек, и у векове векова!
Амин!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 11:54 
Veteran
Veteran

,,..Ради се о томе да је жиг звери неприхватљив зато што се, прихватајући ђавољи и антихристов симбол 666 за свој, човек клања антихристовом систему и са пута у Царство Божије он прелази на пут у царство Сатанино. Разлика између електронских докумената (у џепу) и веричипа односно ласерске тетоваже (електронски документи у телу) је само у томе што се за прихватање првих човек још може покајати вративши их властима које су га издале и исповедивши веру, а за прихватање ових других човек се не може покајати.''

A šta ako čovek izvadi mali čip stavljen ispod kože? Zar to nije isto kao izvađena kartica iz džepa?

,,...Име звери је заправо бројно име звери и оно је 666. Зато се каже у Писму - ко прими име или број имена њезина. Не мисли се ту на дисјункцију „или“ – примити или једно или друго, или име или број, већ да је то име заправо број имена, тј. бројно име. „Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери.“ Употребимо, дакле, ум, ако га имамо, да видимо у чему је мудрост да израчунамо број звери 666, тј. „број имена њезина“ који је и „број човеков“''

Ako je ime isto što i broj zašto se obe stvari pominju pa čak i žig možda je i žig broj? Mislim da se ne slažemo po tom pitanju jer jasno piše da neće moći kupiti ni prodati (jer će biti bezgotovinsko društvo) oni što nermaju jedan od TRI elementa ŽIG ,IME ZVERI ili BROJ ZVERI
Da bi se izračunao koji je to broj i ko ga nosi zato je rečeno da je broj zveri u zbiru koji iznosi 666 sakriveno ime zveri pa je porebno izračunati ko nosi taj zbir. Broj IMENA njezinog je zbir vrednosti 666. Dakle ona poseduje i svoje ime iz kojeg možemo doći do tog zbira a njeno ime je...?

Sa ostalim tekstom sam saglasan.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ono što mene brine upravo je prisiljavanje na tu grozotu od strane novih zakona i vlasti - mi koji ne želimo prihvatiti tu poganštinu navodno ćemo biti progonjeni ili protjerani što dalje od civilizacije pod NWO? Imate li bilo kakvu viziju odupiranja zlu i život protivnika NWO-a?
Šta je sa ovim bosanskohercegovačkim ličnim kartama koje imaju bar code, jesu li one bezopasne?

Na samu naznaku nekih ''inovacija'' u sistemu postupimo pametno - svu rodbinu iz Amerike i zapadne Evrope pozvati ili makar dovući na ove prostore!

Počnimo sa otporom JOŠ DANAS - ne potpisanoj robi sa zapada (nike, adidas, rebook i ostali luksuz), globalističkim otrovima (coca-cola i ostali stvarači ovisnosti), elektronici, bolesnim i perverznim zabavnim sadržajima... ukratko davanjem priloga onome za što ga na ovoj temi optužujemo!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]