banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2010, 22:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2009, 16:37
Evo slusajte najbolji radio :)

Postavljajte pesme koje hocete da se ubace na Radio i mi cemo sve uciniti da vam ispunimo zelju :)

LINK na kojem mozete slusati
http://server2.contrateam.com:6038/listen.pls

Sacuvajte ovaj link da neizgubite :P

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 23:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2007, 10:54
|ClaRiOn|-WoLf je napisao:

Postavljajte pesme koje hocete da se ubace na Radio i mi cemo sve uciniti da vam ispunimo zelju :)

nisi napisao koje vrste muzike tražite? šta ako se ljudi puni nade namuče da vam pošalju kao svoju muzičku želju narodnjake, avangardni jazz, black metal, šlagere ili ilahije? učinićete sve da im želje ispunite? ili ustvari nećete učinite ništa mada si napisao da ćete sve?

zašto si izostavio da kažeš šta tačno hoćete? jel zato da bi naveo što više ljudi da posluša vaš "radio", uključujući i one koji ga nikad ne bi poslušali da su pročitali da puštate samo club music kao što i puštate? to što ćeš da ih zajebeš i potrošiš im pet minuta njihovog vremena dok oni otvore taj link, čuju da se puštaju samo klubići i pročitaju da je naslov audio streama "24djflorin", kao što si meni potrošio, to tebe boli uvo, ko jebe paćenike, jel tako?

e pa koga boli uvo za tebe. em navlačiš masu izostavljanjem informacija, em pišeš bajke. novo? radio? gdje je tu opštebitna novina i gdje je tu radio? vi radio niste, jer nikakve radijacije talasa kod vas i nema, nemate svoju frekvenciju. vi ste "online radio", čime svako sa kompjuterom, internetom, winampom i instaliranim shoutcast pluginom može sebe već sutra da zove.

ustvari ovo je ništa drugo do toliko puta već viđena pojava lijepljenja oglasa po forumima. ima stručno ime za to: spam! ja da sam moderator, ne samo da bih ti obrisao reklamu, nego bih ti opalio i trajnu bananu. raduj se što nisam.

sad sam vidio, ti imaš ukupno samo 27 postova i došao si na forum samo da bi besplatno reklamao svoj sajt (možda i firmu) Clarion: viewtopic.php?t=44213
jel za to služe forumi?

molim moderatora Muzike da ne razmišlja predugo i da obriše čitav ovaj thread.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 01:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2009, 16:37
Nesmem reklamirati svoj community u cs ? Ti se drogiras

Jel tebe neko tera da ti trosis svojih 5 minuta ?

Ja sam postavio link pa ko hoce neka klikne i slusa ko nece ne mora ! Radio smo napravili radi zezanja jer mi se ozbiljno bavimo cs-om a ne muzikoma al eto neka bude i muzike malo !

Ti meni kaze da sam spamer.PA spamer si ti cim gledas kakav je ko po postovima ja ovde udjem kad mi nesto treba a ne da spamam !

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Manaki je napisao:
|ClaRiOn|-WoLf je napisao:

nisi napisao koje vrste muzike tražite? šta ako se ljudi puni nade namuče da vam pošalju kao svoju muzičku želju narodnjake, avangardni jazz, black metal, šlagere ili ilahije? učinićete sve da im želje ispunite? ili ustvari nećete učinite ništa mada si napisao da ćete sve?

zašto si izostavio da kažeš šta tačno hoćete? jel zato da bi naveo što više ljudi da posluša vaš "radio", uključujući i one koji ga nikad ne bi poslušali da su pročitali da puštate samo club music kao što i puštate? to što ćeš da ih zajebeš i potrošiš im pet minuta njihovog vremena dok oni otvore taj link, čuju da se puštaju samo klubići i pročitaju da je naslov audio streama "24djflorin", kao što si meni potrošio, to tebe boli uvo, ko jebe paćenike, jel tako?

e pa koga boli uvo za tebe. em navlačiš masu izostavljanjem informacija, em pišeš bajke. novo? radio? gdje je tu opštebitna novina i gdje je tu radio? vi radio niste, jer nikakve radijacije talasa kod vas i nema, nemate svoju frekvenciju. vi ste "online radio", čime svako sa kompjuterom, internetom, winampom i instaliranim shoutcast pluginom može sebe već sutra da zove.

ustvari ovo je ništa drugo do toliko puta već viđena pojava lijepljenja oglasa po forumima. ima stručno ime za to: spam! ja da sam moderator, ne samo da bih ti obrisao reklamu, nego bih ti opalio i trajnu bananu. raduj se što nisam.

sad sam vidio, ti imaš ukupno samo 27 postova i došao si na forum samo da bi besplatno reklamao svoj sajt (možda i firmu) Clarion: viewtopic.php?t=44213
jel za to služe forumi?

molim moderatora Muzike da ne razmišlja predugo i da obriše čitav ovaj thread.

Ajoj polako, pa ipak je postovao unutar odgovarajuceg podforuma...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]