banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 169  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Najave & Noviteti
PostPoslato: 03 Mar 2010, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Sva sreca pa je moja Anja normalna i ne savjetuje da kupim karavana dizela. Dovoljno je sto ona vozi takvog :lol:

Nego, pogledaj unutrasnjost - bolja je nekih 700 puta nego davna, koja uopste nije bila losa! Dvobojni (crveno-zuti) savovi umjesto jednobojnih (crvenih), obsivena "mekana" instrument tabla, satovi sa nulom dole i jos mnoge sitnice...
A o otvorima na blatobranima da ni ne govorim :) Gledao sam skoro u salonu A500 i bas sam razmisljao o tome kako bi na AGP dobro izgledali takvi otvori. Neko mi je citao misli :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Slika

Citiraj:
Hamann has decked out a new kit plus performance hikes for the Range Rover Sport. Called the Hamann CONQUEROR II, the new car features a new front bumper with four integrated LED daytime running lights, a light carbon fibre bonnet and four wide extensions constructed from light materials as a start.

More kit includes a roof spoiler, a rear apron and a wide variety of wheel types and sizes. Hamann recommends a wheel/tyre combination for the front- and back of 11x23 inch wheels with tyres measuring 315/25 R23. A sports exhaust system with a stainless steel muffler was included.

The two engines have some extra boost. The 5.0-litre supercharged V8 was bumped up from 375kW (510hp) to 412kW (560hp) at 6,500rpm. Maximum torque was also increased to 685Nm (505 lb-ft) between 2,000rpm and 5,500rpm. The smaller 3.6 TDV6 motor was upped to 206kW (280hp) and 660Nm (487 lb-ft).

The interior comes with accessories like black-anodised aluminium with carbon applications and sports foot pedals.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Slika

Citiraj:
Aston Martin used the Geneva Motor Show to debut two special editions and their new customization program.

The V12 Vantage Carbon Black Edition features unique metallic paint (which requires 50 man-hours of hand painting to apply), carbon fiber side strakes, and black diamond turned alloy wheels. Inside, Aston Martin installed carbon fiber sill plates with "V12 Vantage Carbon Black" etched in stainless steel.

The other special edition, the DBS UB-2010, celebrates Dr. Ulrich Bez's 10th year as Aston Martin CEO. It features ‘Azurite Black' paint, metallic bronze leather (with woven leather seat inserts), Cryptic Titan trim, and sill plates signed by Bez. Production will be limited to 40 units - 20 Coupes and 20 Volantes.

Besides the special editions, Aston Martin launched Works Service Tailored. Effectively a bespoke styling program, Works Service Tailored "...focuses on fashioning color and materials with limitless boundaries precisely to customer choice and specification, enabling owners to apply their own personal taste." To kick off the launch, the company unveiled a Magma Red Rapide and a Blue Pearl White DB9 with gun metal accents.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Vrh i .

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
]SlikaWho's your daddy?Slika
contador je napisao:
Slika

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
K'o stvoren za Mostar, ni gasio se ne bi: Prvi auto koji vozi na kavu

Nazvan je Car-puccino, a prvi je automobil na svijetu koji kao gorivo koristi kavu. Sljedeći tjedan bit će predstavljen na znanstvenom sajmu Veliki prasak koji se od 11. do 13. ožujka održava u Manchesteru.

Car-puccino je invencija uredništva BBC-jeva popularno-znanstvenog programa “Bang Goes The Theory”.

Maštoviti tim kupio je stari Volkswagen Scirocco iz 1988. godine po cijeni malo većoj od 400 eura i zatim ga transformirao u automobil koji umjesto benzina ili dizela koristi kavu.

Za pogon Car-puccina koristi se pržena kava u zrnu koja se sipa u cilindar i zatim grije na 700 Celzijevih stupnjeva.

"Kava koja se koristi kao gorivo mora biti jako suha i u zrnu kako bi se omogućilo da zrak struji kroz hrpu dok ona gori. Brand kave nije nimalo važan", izjavio je za Daily Mail Nick Watson, producent programa “Bang Goes The Theory”.

Automobil troši oko kilogram kave na pet kilometara. Da bi prešao 338 kilometara udaljenosti između Londona i Manchestera, bilo je potrebno oko 70 kilograma kave u zrnu, što je ekvivalentno 11.760 šalica espresso kave. Uzmemo li da se cijena kilograma kave na britanskom tržištu kreće između 15 i 30 eura (ovisno o kvaliteti), za cijelo putovanje potroši se između 1030 i 2070 eura. Uspredbe radi, vožnja automobilom na benzin između Manchestera i Londona stoji 40-ak eura.
To znači da je vožnja Car-puccinom 25 do 50 puta skuplja nego konvencionalnim automobilom.

Automobil može razviti brzinu do 100 kilometara na sat, a svakih 50 do 70 kilometara nužna mu je “pauza za kavu” da bi se nasula nova zaliha bizarnoga goriva. Svakih 90 do 100 kilometara Car-puccino valja zaustaviti kako bi se očistili “filtri za kavu”. Ne treba zanemariti ni kavin ugljični otisak pa je tako šalica crne kave odgovorna za emisiju 125 grama ugljičnog dioksida.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
V@nja je napisao:
Vrh i .

Da se i mi slozimo po tom pitanju :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Vrh i .

Bio bi bolji da nije Convertible (kabriolet). Banuj me, jbg :lol:

BTW Jesam li spominjao da sam skoro vidio Vantage na podzemnom parkingu? Znas kakav zvuk kad ga baja odreza po gasu :o A onda sam sjeo u Punta i rasplakao se od muke :(
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Necu te banovati posto dijelim tvoje misljenje :D
Bio sam u AM salonu u UK, pa se prodavac 'igrao' sa Vantageom. Znam o cemu pricas. Doduse, moja je tuga bila jos veca jer sam poslije toga sjeo u autobus :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev

Slika

http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=417079

:lol: :lol: :lol:

Sta vozis? Vladu Georgieva.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

W@lterov auto snova :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

VW Touareg - Tose Proeski Edition :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 12:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
:lol: :lol:
Dobar dobar!!!!

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Citiraj:
Slika

kanta od auta.....bolji je golf II i to onaj 1.6 D 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
mirdza je napisao:
VW Touareg - Tose Proeski Edition :lol:

Post mjeseca na cijelom forumu :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alfa Romeo 4C

Uf :love4:

BMW 5 Touring

Za ljubitelje lubenicara :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 09:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Alfa mi je nekako...sabijena nazor :)
A BMW....Uf. Ja sam definitivno ljubitelj lubeničara, konačno se BMW ugledao na Audija i napravio zadnji kraj kako Bog zapovjeda :D Odličan, odličan. Jedva čekam M :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 09:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Uf, evo još malo fotki...Do sad je A6 bio bez konkurencije među karavanima, ali BMW je napravio odličan posao. Jedva čekam da ga vidim uživo, na likama je bombona.

http://www.auto-info.hr/tekstovi/42-nov ... -5-touring

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
After the 500-unit 8C, Alfa Romeo wants to get back down to reality. Rumors coming from the pages of Automobile claim that the über-Fiat may debut a new mini halo car called the 4C at Pebble Beach this year in celebration of its first centennial on Earth.

Some of their ideas seem to be spot-on, but others...not so much. For example, take the idea of a nice little sports car - coupe or cabrio - with ideal weight distribution, minus all the high-end knick-knacks; something that could go up against a 911 but with Italian flair. See, you're already nodding. Two problems:

First, this theory involves what would have to be a rear-wheel-drive platform (or the best damn front-wheel-drive setup ever). The only foreseeable solution is somehow using Chrysler's aging LX platform in crazy new ways, or praying for the possibility of a super-secret RWD program deep in the halls of Fiat.

Second, engines. Maybe it's just me, but the idea of a four-cylinder with 250 horsepower (note: it doesn't have to be "highly tuned"; Honda did it with relative ease) in a car running upwards of €50,000 / $70,000 seems a bit off. How about a highly-tuned V6?

Throw that in a smallish sports car wearing an Italian suit and a 4C seems a whole lot more realistic. It could be the perfect face for a brand returning to a market that shunned it.

A properly-built, properly-marketed Alfa Romeo brand on American shores could be great. Not only would it help with Alfa's sales worldwide, but it would offer the American market a fresh face in the entry-level premium segment.

One thing is for certain, though: it'll need to get on the RWD bandwagon to do it.

http://carscoop.blogspot.com/2010/03/ma ... oming.html

@ V@nja

Prvu sliku sam nabacio na desktop :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Alfa mi je nekako...sabijena nazor

Javlja mi se .. update na listi banovanih clanova :lol:

@mirdza

Postujem :D

Kod mene je trenutno DS3 Racing :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 169  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]