banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 17:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2010, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ha, i ja sinoć gledao walk the line...Upravo zato što volim Casha, koji mi je među top 5 svih vremena, izbjegavao sam film, kontao da neće biti nešto, ali stvarno sam iznenađen, iako je kao i svaki drugi tip filma o muzičkoj zvijezdi (frka/tragedija u porodici, slava, droga i na kraju pokajanje), baš mi se dopao, nisam očekivao da je Cash baš takav život imao. Al što treba koja glumi June pjeva, svaka joj čast, da je muško reako bih joj "svaka ti dala"
I Sherlocka pogledao, malo predug, malo preuveličane stvari (ono sa strujom pogotovo), ali je gledljiv, ne više od jednom, doduše...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 21:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran - Dobar. A Turkish shop owner befriends a Jewish boy in his mid-teen.
7/10

Iron Jawed Angels - Pocetak feministickog pokreta u US. Hilary Swank.
7/10

Matrix - Konacno da pogledam citav prvi dio! :D
Odlican.
9/10

Into the Wild - Suuuper. Covjek pozeli da ode zivjeti u divljinu nakon ovog, ali uvidi i stvari koje su protiv tog. Nije mi se svidio kraj, pak...
8/10

Hair - Dobra muzika, iiii... Leeet the sunshine in! :]
Nije me se nesto dojmio, inace.
6,5/10

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Već viđeno.. smor.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
FLASH je napisao:
Into the Wild - Suuuper. Covjek pozeli da ode zivjeti u divljinu nakon ovog, ali uvidi i stvari koje su protiv tog. Nije mi se svidio kraj, pak...
8/10

Hehe, bukvalno ovakav je bio i moj utisak nakon filma...pobjeci u divljinu...i onda ono...ajd sacekaj malo, nije to sve tako kako se cini.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja taj film greskom skinuo... Trazio onaj crtani The Wild i nikada ga nisam pogledao, a imam ga na CD-u... moracu, delovao mi je nekako opustajuce

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"History of Violence" (2005)

Porodicni covjek se prilikom pljacke kafica u kojem radi zadesi u situaciji iz koje je jedini moguci izlaz ubistvo pljackasa. Nakon sto to uradi, u lokalnom mjestu ga poglase za heroja i postaje medijska licnost. Uskoro u taj isti gradic stizu okoreli kriminalci iz Filadelfije koji tvrde da on nije onaj za koga se predstavlja, nego neko sasvim drugaciji, blizak njima i onome cime se bave. Tu nastaju problemi...
Iskreno, mene film i nije nesto odusevio. Mozda ga nisam ni shvatio, ali cini mi se da ima odredjenih rupa... Jedna od ouka je da bijes cuci u svima nama i ceka samo pravi trenutak da se ispolji, on ne moze da nestane ako se nakupio, moze samo da raste i raste, dok te ne natjera da puknes (a mozda sam i promasio). Samo sto razliciti ljudi, taj izliv negativne energije i nagomilane duhove proslosti ispoljavaju na sasvim razlicite nacine...

Ocjena 6.5

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 23:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Jan 2010, 01:04
Upravo odgledao Michael Clayton na RTS-u 1...

I film me stvarno odusevio...Preporucujem..

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 00:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Hertzog je napisao:
Ja taj film greskom skinuo...delovao mi je nekako opustajuce

Pa baš je takav nekako.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 02:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
"Dvije čadjave dvocijevke" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels). Reziser je Guy Ritchi isti režiser od RocknRolla i Snatcha, a to govori dovoljno.

"Righteous Kill" s DeNirom i Al Pacinom, šestica
Bili bi bolji da su u ulozi mafijaša nego policajaca..

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
The usual suspects. Kako dobar Kevin Spacey. Film takodje.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Drizzt je napisao:
"Dvije čadjave dvocijevke" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) ...
... je film kojim se Guy Ritchie proslavio ;) ........ RocknRolla i Snatch dolaze kasnije i nisu mu ni do koljena
Elem, pogledao Avatara .... kakvo sme..... cek, ima tema!? Ok, odoh pljuvati tamo :D

Poslednji put menjao NiZ dana 08 Mar 2010, 19:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"Michael Clayton" (2007)

Solidan film u kojem se glavni lik susrece sa problemima advokatskog zivota, borbom izmedju bezuslovne zastite klijenta, s jedne, i pravde i casti, s druge strane. Veoma zanimljiv, od pocetka do kraja, kroz pomalo neobicno pracenje toka radnje koje doprinosi samoj napetosti, ovaj film ipak zavrsava pomalo razocaravajuce i ocekivano... Inace, sve u svemu, preporucio bih ga, jedan od boljih filmova u zadnje tri godine.

Ocjena 7,5

"Fargo" (1996)

E, ovaj film nije ispunio moja ocekivanja, da ne kazem da me je razocarao. Nakon tolikih hvalospjeva na njegov racuna, ocekivao sam da ce biti mnogo bolji i sadrzajniji. Ali, nije bio, ni blizu. Ispunjen nekim cudnim i cesto nepotrebnim humorom (koji je valjda karakteristican i razumljiv samo za one koji poznaju osobine i tip ljudi iz Minesote i tih krajeva), prikazuje nekoliko obicnih likova koji se nadju u nesvakidasnjim situacijama, kada jedan od njih naruci da mu kriminalci otmu suprugu, da bi mogao da naplati otkupninu od bogatog tasta...
Kao sto je i karakteristicno za bracu Koen, tu nastaju razni neocekivani problemi, koji samo naglasavaju patetiku i ostale lose ljudske osobine glavnih likova... Ne znam zasto, ali film mi izgleda potpuno neiskreno, a valjda nije toliko trebao da bude...:)
Mislim, sve u svemu, ovo i nije los film, cak bih mogao reci da je i zanimljiv, ali ipak sam ocekivao mnogo vise...

Ocjena 7

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Мени је "Фарго" екстра филм.
За "Историју насиља" би се донекле и сложио, ни мене није нешто претерано одушевио, али може да прође да попуни мало слободног времена.

Филм о Џ. Кешу је сасвим добар, мени се свидео.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Blackwood je napisao:
Već viđeno.. smor.

Slika

Ima i sa Cenom :D :D :D THE MARINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Silvio Dante je napisao:
Мени је "Фарго" екстра филм.
За "Историју насиља" би се донекле и сложио, ни мене није нешто претерано одушевио, али може да прође да попуни мало слободног времена.

Филм о Џ. Кешу је сасвим добар, мени се свидео.

Fargo je odlican onome kome se svidjaju Koenovi. Oni prave takve filmove, spore, ne toliko sadrzajne (mada znaju iznenada ubaciti neocekivanu scenu) itd.
Uglavnom kome se ne svidja Fargo, nece mu se svidjeti ni ostali filmovi brace Koen.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Braću Coen najviše zanimaju likovi, tj. moralisanje na raznorazna uvjerenja i sudbinske priče ljudi u američkim zabitima koja se naizgled čine dosadnima.
Jedan kritičar je dobro napisao u vezi No Country for Old Men - ''Međuigra glavnih likova čisti je adrenalin'' - što nisu mogli shvatiti površni poznavaoci.
Cijenim Fargo, ali Miller's Crossing ipak je najbolji film braće Coen. Ostali su im filmovi za širu debatu ali neporecivo je da su stvorili kultne likove koji su se kasnije citirali.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja sam gledao bar tri njihova filma i samo mi se Fargo svidio. Ostali mi se uopšte nisu svidjeli, jedva da ih se sjećam, krajnje su mi neupečatljivi.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 23:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Ala mitologije i svega i svačega.. my God..

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Slika

Opisacu ga u 3 rijeci : Divan, divan, divan film. :love5:

Moja ocjena je 10/10 za scenografiju i kostimografiju, a ni scenario nije za baciti. Johnny Depp standardno lud ( ovaj put i simpatican ), Helena Bonham-Carter odlicna, a Alice ( Mia Wasikowska ) ima prekrasan akcent. Vrlo blizu cistoj desetki za film ovog zanra. Ako nista, zbog toga sto nam je ovaj put eksplicitno receno da princevi iz bajke ne postoje.
:P

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 03:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jonah Hex je napisao:
Braću Coen najviše zanimaju likovi, tj. moralisanje na raznorazna uvjerenja i sudbinske priče ljudi u američkim zabitima koja se naizgled čine dosadnima.
Jedan kritičar je dobro napisao u vezi No Country for Old Men - ''Međuigra glavnih likova čisti je adrenalin'' - što nisu mogli shvatiti površni poznavaoci.
Cijenim Fargo, ali Miller's Crossing ipak je najbolji film braće Coen. Ostali su im filmovi za širu debatu ali neporecivo je da su stvorili kultne likove koji su se kasnije citirali.

Meni No Country For Old Men najdrazi. Mozda je to zbog Javiera Bardema koji briljira u filmu :)
Ali vidjecemo nakon sto pogledam ovaj A Serious Man, dosta ocekujem od tog filma.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]