banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2010, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Blackwood je napisao:
Što ih Nimburk juče spraši.. omg. Pa jbt, ovo je za žaljenje majke mi..
Jel ti godra ?

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 12:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
contador je napisao:
Citiraj:
Bjelica i Kešelj, ali oni su ovom timu imaju najveću vrijednost na tržištu

možeš dobiti 2 marke za njih.

Svako ko ovako komentarise Bjelicu momka koji je potencijalni nosilac reprezentacije narednih desetak godina je toliko ostrascen i zaljubljen u lik i djelo svinje da sa njim ne treba ulaziti u raspravu

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
prolup je napisao:
contador je napisao:
Citiraj:
Bjelica i Kešelj, ali oni su ovom timu imaju najveću vrijednost na tržištu

možeš dobiti 2 marke za njih.

Svako ko ovako komentarise Bjelicu momka koji je potencijalni nosilac reprezentacije narednih desetak godina je toliko ostrascen i zaljubljen u lik i djelo svinje da sa njim ne treba ulaziti u raspravu

stručnjak, kada ti se klub raspada (rezultatski) jel' ti očekuješ da ti neko ponudi milione avione kamione za bilo kojeg igrača, pa makar on bio najbolji...zvezda ako je mislila uzimati pare za bjelicu trebala je to uraditi prošle godine posle EP-a dok je mali još bio IN...ovako sada, teško da će ga uzeti neko obzirom da se pošteno obrukao nekoliko puta protiv veličina tipa: cedevita, zagreb, široki...onda ovi indijanci iz evrokupa (nimburk, turk telekom...). U ovom tvom postu jedino je tacno ''potencijalni'' i ništa više. Zapamti šta ću ti sada reći: neće taj više vidjeti reprezentacije očima svojim.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-03-03-2010/hocu-u-zvezdu Ne znam koliko je vjerovati ovom listu i njihovim "izvorima"(ne mnogo) ali da li će šta biti od ovog ? Više je nego očito da se nešta pod hitno mora uraditi

ako si gledao SOS koš u ponedeljak, taj isti Čović je gostovao kod Tegeltije, i milion puta naglasio da su to sve navijačke priče i podmetanja, ali ne od pravih navijača zvezde, partizana, fmp-a već od nekih ''kvazi'' likova koji imaju za cilj ''urušavanje'' srpske košarke. Dakle, čovjek je to lično rekao, valjda nije lagao pi*da mu materina...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

contador je napisao:
live je napisao:
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-03-03-2010/hocu-u-zvezdu Ne znam koliko je vjerovati ovom listu i njihovim "izvorima"(ne mnogo) ali da li će šta biti od ovog ? Više je nego očito da se nešta pod hitno mora uraditi

ako si gledao SOS koš u ponedeljak, taj isti Čović je gostovao kod Tegeltije, i milion puta naglasio da su to sve navijačke priče i podmetanja, ali ne od pravih navijača zvezde, partizana, fmp-a već od nekih ''kvazi'' likova koji imaju za cilj ''urušavanje'' srpske košarke. Dakle, čovjek je to lično rekao, valjda nije lagao pi*da mu materina...
A šta ako je slagao ? Ipak je on političar :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kako će slagati, pa to contador gleda... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Kako će slagati, pa to contador gleda... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: "idi se u p.m" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
kad je stojaković ušao u klub? koliko je stojaković igrao u zvezdi? šta je stojaković osvojio sa zvezdom? o kakvoj evroligi pričaš - završili ste kao poslednji u grupi sa 2-12 ili 3-11, ne sjećam se tačno...

:lol: :lol: :lol:

Pa ti si stvarno slučaj za odgovarajuću ustanovu. U moje vrijeme su ih zvali vrtići ili obdaništa, ali kontam da bi ti već mogao i u osnovnu školu. Ako ništa drugo, bar si polupismen...

Kakav Peđa Stojaković dijete drago, govorim o bivšem predsjedniku Crvene Zvezde Voji Stojakoviću, koji je bio na čelu kluba do 2000. godine? :lol: :lol: :lol: Šta si ti mislio pobogu? Da je Peđa Stojaković sa svojih 15 godina, kad je došao u Zvezdu, donio džakove novca i uložio u klub? Stvarno je besposlen um đavolje igralište.

Stvarno što se petljaš u stvari o kojima nemaš pojma?

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jebi ga, ja pomislio neki gangster uvalio neke pare...imali ste tada dobar tim, ali raspad u evropi, klasika vaša

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Питање за Модераторе, да ли је могуће да се ова тема закључа на перидон од 1 до 5 година, можда нам се колега можда, не знам, мислио уозбиљи?

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
sut za ti poena, 1 od 17...koliki je to postotak??? Kad nece onda stvarno nece...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
sut za ti poena, 1 od 17...koliki je to postotak??? Kad nece onda stvarno nece...

5.8% :D
kao što rekoh ranije, onaj tejlor će vas izbaciti u treću pomoravsku ligu

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pohvalih ga jednom, posle neke dobre utakmice, ali covek igra street basket, uzme loptu i dribla igrace pa sut... Glumi Bryanta, sa tim fazonima daj meni da resim utakmicu, samo sto je Bryant 1000 klasa iznad njega, a i on se opametio pa shvatio da je timska igra sve

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
contador je napisao:
skeva je napisao:

5.8% :D
kao što rekoh ranije, onaj tejlor će vas izbaciti u treću pomoravsku ligu

Hoces onda biti sretan i zadovoljan i prestati da likujes nad svakim nasim porazom.....ako je tako onda sam i ja za moravac....a sto se Bjelice tice....da ga debeli dukljanin dovede....pitao bi te onda kakav ti je igrac....da ga je ova sezona unazadila zato sto nema s kim da igra je tacno.....al da nece vidjeti reprezentaciju...hmmmmm.....da nece mozda tripkovic :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Daj pusti Contadora vidis da napada Nitra a nema pojma o cemu pise :lol: :lol: Vazno se praviti pametan a trebas li biti to je manje bitno

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 22:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
live je napisao:
Jel ti godra ?

Što bi mi bilo drago ? Zvezda je srpski klub i naravno da kada Partizan ne igra, a igra neki srpski klub - uvjek ću navijati za njega.. ali ono što je Zvezda uradila juče protiv Nimburka je za najprostije rečeno - žaljenje i tuga. Ja zaista ne znam do kada će ovakva situacija u timu da bude, ali ovo je propast, čast izuzetcima kao npr. Bjelica.. ostalo..

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 23:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 22:08
Није Звезда тим о којем се суди по једној или двије сезоне.Тешка ситуација у којој се сад налази је резултат лошег вођења и ништа друго.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Smanjiti budet i polako...samo zadrzati trifunovica i on ce napraviti nesto od ovog naseg napacenog kluba...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Smanjiti budet i polako...samo zadrzati trifunovica i on ce napraviti nesto od ovog naseg napacenog kluba...

Konačno da se ti i ja složimo oko nečega...

Ja bih dodao i još stavku zvanu navijači. Taj bojkot košarkaških utakmica, dobio je potpuno besmislene okvire, da se u ovom trenutku, vjerovatno više niko ne sjeća da bi zbog čega je isti započet. Sramota je da ljudi koji sebe zovu navijačima, ne dođu na najvažniju utakmicu u sezoni, samo zbog toga što ratuju sa urpavom kluba. Na kraju krajeva, ne pružaju podršku upravi, nego igračima i treneru, a ako ćemo iskreno, uprava je i promijenjena. Nema više ni Žike Anđelkovića i Igora Žeželja, nema Opačića, nema Vučićevića i ne znam šta je dalje problem...
Uz sve to, organizovana grupa navijača, koja sebe smatra ozbiljnim udruženjem ili grupom, ne znam ni kako da ih nazovem, dozvoljava sebi da dva dana pred tu istu utakmicu protiv Nimburka, dodatno uzdrma klub, onim saopštenjem u kojem otvoreno pozivaju ljude, da ne dođu na tu utakmicu, pravdajući svoje razloge bojkota nekim nemuštim objašnjenjima. Zar nije sramota da ljudi koji sebe deklarišu kao one koji žive za Zvezdu, otvoreno miniraju utakmice svog kluba i odmažu igračima i treneru, koji sa tim sukobom, navijači - uprava, nemaju nikakve veze?
Elem, odjednom je i u stavu navijača došlo do zaokreta, pa se sad otvoreno stavljaju na stranu Nebojše Čovića, kao čovjeka koji bi trebao da preuzme klub, a do prije par mjeseci, sa njim su otvoreno stajali na ratnoj nozi. Razlog tog naglog zaokreta u razmišljanju? Mogu samo da nagađam, ali neki tvrde da su pojedinim vođama, preko Nebojše Čovića, isposlovani stanovi, u zamjenu za podršku u pokušaju da dotični preuzme klub...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]