shoole je napisao:
Јеботе, ви тачно више не знате шта би писали, па пишете бесмислице...
hajde da prestanemo sa vrijeđanjem.ok?!
shoole je napisao:
daamir je napisao:
Znaš li ti koliko je opasno voziti auto koje ide na plin? Znaš li koliko je opasno imati plinsku pećnicu u stanu? Znaš li koliko je opasno to što se grad kao što je New York grije na plin?
Ako ne znaš evo ti dalja pomoć:
Znaš li koliko je opasno imati nož u kući? Znaš li koliko je opasno imati utičnicu u kući (tj kad misliš na svoju porodicu, ili na dijete)? Znaš li koliko je opasno voziti mašinu koja ide na unutrašnje sagorijevanje?
Пријатељу, гријање Њујорка је рађено деценијама, по пројектима и уз надзор. Ко је овдје пројектовао? Ко је вршио надзор?
Da smo u NJ ovo se ne bi dešavalo. Možda bi nas ubijali po ulici ,ali to bi bilo po propisima.
Ti poznaješ grijanje Njujorka i probleme sa kojima se susreću građani Njujorka?! Lijepo.
Da li se kod njih poštuju procedure ili i tamo ima naivnih?!
shoole je napisao:
daamir je napisao:
Odgovor je jasan:
ne bi inžinjeri to projektovali a da nije bezbjedno za koriscenje sa nominalnim rukovanjem. Čak štaviše, to što živim u stanu sa plinskim grijanjem mi je apriori garancija da mi idiot neće ući u kuću.

И онда се љутите кад вам кажем да сте наивни. Теби је ово као кул и смијешно, као неће ти идиот улазити у кућу.
Који инжињери су пројектовали? По ком пројекту је урађен грађевински дио те гасне инсталације? Шта ти је "нормално руковање"?
Јеботе, човјек (инвеститор) вас
слаже да има папире за градњу изнад четвртог спрата. А ти му сад
вјерујеш да је гасна инсталација ОК, као "па сигурно је тако".
Зашто вјерујеш човјеку који те већ слагао?
Malo šale nije na odmet. Daj opusti se. Valjda se i mi naivni ponekad možemo našaliti na svoj račun.
Lično ja ne vjerujem investitoru ni da kaže koji je datum. Dovoljno smo izigrani.
Za gasnu stanicu ne sjećam se da je neko od uprave/inspekcije spomenuo da nije u redu sem da je na zelenoj površini.
Koristimo ga već neko vrijeme i nismo imali problema.
Da li je sve urađeno po projektu, ne znam, ali to valjda treba da se utvrdi tehničkim prijemom.
Ako je velika opasnost, onda je to zaista ogroman propust inspekcije i ta pitanja treba postaviti njima.
Ili ako imaš neke konkretne informacije podijeli to sa nama.
Ne misliš valjda da smo i to trebali provjeravati prilikom kupovine stana.
Malo previše za nas obične smrtnike, zar ne?!
shoole je napisao:
daamir je napisao:
shoole je napisao:
bez ikakvih papira
Tehnicki prijem jos nije prosao.
Па како ће проћи технички пријем? На основу којих папира? На основу тога што ћете фино замолити Град?
Shoole tvoja drskost zaista nema granice. Ustao si na lijevu nogu. Vrati se pa pokušaj sa desnom.
shoole je napisao:
Ко ће примити на техничком пријему то складиште гаса?
Град формира комисију и ангажује неког инжињера да изврши технички пријем и тог дијела објекта. Откуд он зна како је рађено то?
Otkud on zna?! Pa otkud mi da znamo.
shoole je napisao:
Нико није извршио ревизију тог дијела пројекта. Ко је вршио надзор тих радова, неко ко се разумије у то?
Otkud tebi informacija da nije izvršena revizija tog dijela projekta?! Interesantno. Čekam odgovor.