Nemojte da dirate zaposlene na RTRSu.
Sve sami studenti BLCa,NUBL,Apeirona i ostalih privatluka

.Da bi neki ostali raditi sada upisuju privatne fakultete.A i one koji nesto valjaju guraju u glupe emisije i glupo vreme emitovanja.
Necemo se mi resiti Prnjatovica i Corsovica i ostalih ni za 20 godina!Oni na nekoj normalnoj televiziji ne bi mogli raditi to sto sada rade.Sreca pa se u Banjaluci sa obicnom antenom hvataju bolje televizije!Pa ne moram da slusam gluposti koje govore ta dvojica i njima slicni.
меди je napisao:
Ja не могу да се помирим са тим да плаћам *ебену ТВ претплату, да ми се искључују канали других "нормалних" телевизија док је Лига шампиона, и да сам због тога приморан да слушам оног Прњатовића! Стварно не знам шта треба да урадим, да им пошаљем 10000 електронских порука, назовем их 100 пута, пошаљем им 10 дописа, да бар неко у тој "ненормалној" телевизији схвати колико су лоши, и да је боље да пусте утакмицу без коментатора, него да њега слушамо ...
Toliko nevladinih organizacija a niko da postavi pitanje programa!
HugoLina je napisao:
Pa nisu daleko stigli, od te livade, za 18 godina.
Dete koje se tada rodilo, danas ima 18 godina i vec moze raditi/stvarati/biti korisno, a tolika grupa ljudi, toliko urednika, novinara, realizatora, organizatora, "strucnjaka" raznih, pa nista kvalitetno nisu stvorili do sada, ni jednu emisiju po kojoj su prepoznatljivi i koju vredi pogledati (osim СНОП-a

)!
Potpisujem!
Ja sam razumeo da samo jedan covek,onaj Rakic radi vecinu te emisije.Pa njega bi trebali staviti za glavnog i odgovornog za program.Sigurno bi bilo bolje nego danas.