banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2010, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Od sjaja do očaja, ali bukvalno...
I tako iz utakmice u utakmicu. Sad već počinjem i da sumnjam u teoriju nemogućnosti igre bez centra, već mi se čini samo da je problem ovu ekipu, psihički održati u narednom meču. Jednostavno, nema drugačijeg objašnjenja, nego da poslije pobjede, u naredni meč ulaze daleko opuštenije, što protivnika stavlja u prednost i prije nego utakmica počne. Psihički nestabilni, nemaju mogućnost da se vrate u meč i onda samo dalje tonu... Ipak ima jako pozitivnih stvari. Par minijatura sa brzim protokom lopte i to pod košem, koje sve češće viđam na utakmicama, Bjelica koji je nevjerovatno raznovrstan igrač, sa smislom za igru i osjećajem za skok. Takvi igrači su pravo blago... Biće nešto od ove ekipe, samo ako je ne rastrgne nedostatak sredstava. Bojim se da evropski klubovi već dobro motre Bjelicu i Kešelja, a ne bih se zakleo da dogodine i Vujošević neće baciti oko na Štimca ili čak na pomenuti dvojac...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Зашто ћутите...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Izgubismo od Partizana 74:84
Sugava elta nije najavila da ce umjesto SOS kanala ubaciti Kosavu pa sam tek pocetkom drugog poluvremena primjetio da ima utakmica.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
taman da vidiš raspad sistem na vrijeme :)

i kod nas netkom ubacio arenasport2 bez najave...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 23:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
taman da vidiš raspad sistem na vrijeme :)

i kod nas netkom ubacio arenasport2 bez najave...

Ako ces iskreno nisam se ni nadao nekoj pobjedi Zvezde

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 02:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ni ja nisam znao da ima prenos...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 03:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Заслужено нас добише. Иако смо парирали у скоку, у нападу под кошем нисмо имали шта да тражимо. Они су изузетна одбрамбена екипа, а ми против такве не одиграмо ни једну више утакмицу, на свим пољима. Ипак је комплетнији тим побиједио. Честитке.

Само да додам, комично је колико се судије боје крмка. Свирали су 5-6 фантомских фаул-кошева. На сваки њихов фаул ишао је приговор играча, оно дрво Вранеш хвата судија за руку, овај наравно, ни да бекне.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Svi tuzni ...samo je Jan Veseli!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Заслужено нас добише. Иако смо парирали у скоку, у нападу под кошем нисмо имали шта да тражимо. Они су изузетна одбрамбена екипа, а ми против такве не одиграмо ни једну више утакмицу, на свим пољима. Ипак је комплетнији тим побиједио. Честитке.

Само да додам, комично је колико се судије боје крмка. Свирали су 5-6 фантомских фаул-кошева. На сваки њихов фаул ишао је приговор играча, оно дрво Вранеш хвата судија за руку, овај наравно, ни да бекне.

ajd ne kenjaj života ti...robertsu svirana dva faula bukvalno ni zašta...stević drži vraneša za ruku, ovaj ne može da skoči, sudija ne svira ništa i vraneš naravno popizdi...kešelj odvali po mccalebu kad je ovaj vec polozio loptu u kos i doskocio na zemlju, sudija normalno svira faul i cijela klupa zvezde jebe sudiji sve po spisku...i onda se ti pojaviš i počneš da soliš pamet kako je vraneš uradio nešto a sudija ni da bekne :roll:

čoveče, shvati jednu stvar... budite happy što nije bilo 20 razlike.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otprilike očekivano... Ne može se bez pravoe petice ili barem nekog osrednjeg balvana na tom mjestu, dobiti ekipa koja kompletnu igru već par sezona bazira na čvrstini pod košem i centrima. Iskontrolisali su skok, ali to su kompenzovali očajnim izborom šuta - nedostatak centra, pa još i presing koji igraju u prosjeku 20 minuta po utakmici, sa devet igrača u rotaciji, teško da može da da bolji rezultat protiv ipak kvalitetnije ekipe. Kako vidim Kešelj je ponov očajno odigrao, što mi već ozbilno budi sumnju u njegovo posjedovanje muških reproduktivnih organa, za ovakve utakmice. Moraće još da se individualno radi sa ovim igračima, pogotovo na polju samopouzdanja, kako da se vrate u utakmicu, poslije lošeg otvaranja...

Sve u svemu, Partizan bolji, što je evidentno, a Zvezda mora da nastavi ovim putem. Jedina šansa da se spase sezona je da se što dalje dogura u Evrokupu. U osvajanje tog takmičenja baš i ne vjerujem, ali računam da bi za narednu sezonu mogli da dobiju specijalnu pozivnicu, pošto u posljednje dvije sezone, bilježe odlične rezultate...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
SIJUKS je napisao:
Svi tuzni ...samo je Jan Veseli!!!

jebo mater, kao skakavac je!....dobar je nema sta....

Kako sam se kvalitetno ismijao Vranesu, kakva klada, strasno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo mi zao sto nas mali camuga ne zakuca preko njega, malo mu falilo :D ...

Sve u svemu, slijedi kup, pa cemo vidjeti...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:
bigman je napisao:

ajd ne kenjaj života ti...robertsu svirana dva faula bukvalno ni zašta...stević drži vraneša za ruku, ovaj ne može da skoči, sudija ne svira ništa i vraneš naravno popizdi...kešelj odvali po mccalebu kad je ovaj vec polozio loptu u kos i doskocio na zemlju, sudija normalno svira faul i cijela klupa zvezde jebe sudiji sve po spisku...i onda se ti pojaviš i počneš da soliš pamet kako je vraneš uradio nešto a sudija ni da bekne :roll:

čoveče, shvati jednu stvar... budite happy što nije bilo 20 razlike.

Prijatelju ja sam utakmicu gledao sa cak sedam grobara, i svi su se slozili da je sudija dobrano vukao na partizanovu stranu i da se sudije stvarno boje debelog....

Al, navikli smo mi na tebe, samo udri :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prvo da razjasnimo neke stvari: neko gore je pomenuo da je partizanu dosudjeno ''puno'' faulova uz dodatno slobodno bacanje. i ja sam naveo neke primjere da bih pokazao da je stvarno bio koš pod faulom, ali nema veze, vi kad god popušite (a pušite nam redovno) odmah kenjate po sudijama. drugo, govorite o nekom navlačenju od strane sudija, čoveče na derbiju je partizanu svirano bar 5 faulova ni zašta, al' bukvalno ni zašta. a tvoja tvrdnja da se sudije boje ''debelog'' ne pije vode. ipak je ovo jadranska liga, a ne domaća, i rukovodstvo iste može kad hoće izbaciti partizan ili neki drugi klub ako ''pravi sranja''. ako si već gledao utakmicu malo prešaltaj svoj mozak (ako ga imaš) unazad pa se sjeti zbog čega je vujošević onako podivljao. iz čista mira sigurno nije.

ajde briši, uzdiši, poeziju piši...marš, marš, marš

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ево, видиш ти шта ми морамо трпити овде, само зато што на овом форуму нико нема муда да кажњава. Човјек вријеђа све редом, нико ништа. Није ни чудо што му је дебели идол.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Ево, видиш ти шта ми морамо трпити овде, само зато што на овом форуму нико нема муда да кажњава. Човјек вријеђа све редом, нико ништа. Није ни чудо што му је дебели идол.

ako misliš na vujoševića, reći ću ti samo da je čovjek maksimalno posvećen poslu kojim se bavi i da mu smeta svaka nepravda koja se nanosi njegovom njegovom timu. za razliku od vaših trenera koji pred utakmicu kažu: moj tim nema kvalitet da dobije današnju tekmu...
i još nešto vezano za ponašanje: ajd malo pogledaj šta rade ostali treneri u evropi i svijetu (ne svi naravno ali ima ih poprilično)...u fudbalu, košarci, rukometu...vujošević često pretjera ali to je psihološki rat njega i sudija...ako nisi do sada ukapirao zašto pravi tehničke kad se lomi rez onda nećeš nikada ni skontati. ;) rat burazeru, rat :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Zao mi je ovog Contadora.
Tako mlad decko, a vec sada pun nekih frustracija, strahova, mrznje.
Mozda bi i moderatori mogli ponekad reagovati, obzirom da je lik u stanju da svaku normalnu diskusiju upropasti svojim vrijedjanjima, baljezganjem i lupetanjima.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2010, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
Zao mi je ovog Contadora.
Tako mlad decko, a vec sada pun nekih frustracija, strahova, mrznje.
Mozda bi i moderatori mogli ponekad reagovati, obzirom da je lik u stanju da svaku normalnu diskusiju upropasti svojim vrijedjanjima, baljezganjem i lupetanjima.

dječače, odskakutaj lagano

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zašto se ovakva jedna tema kvari nepotrebnom raspravom o velikom gospodinu Duletu Vujoševiću?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Zašto se ovakva jedna tema kvari nepotrebnom raspravom o velikom gospodinu Duletu Vujoševiću?

Zato što je veliki gospodin Vujošević (najbolji trener po izboru evrolige) skoro uvijek kriv za poraz komšinice u derbiju (u nedostatku kvalitetnih igrača i mozga na klupi vi opletete po njemu...jebi ga).

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2010, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto je nama live, to je grobarima contador :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]