marlonbrando je napisao:
E sada Bigman cu da likujem koliko hocu jer sam to pravo zahvaljujuci grupi gradjana apsolutno zasluzio!!
Lepo sada Bigy zelim da napises Marlone bio si u pravu i znao si o cemu pricas a ja sam bio corav kod ociju i slepo sam verovao sto Pixiju sto makedoncu!!
Najcrnja stvar je sto sam ubedjen da i dalje imamo sanse protiv Rendzersa ali uz poprilicno taktickih i igrackih promena! Oko utorka cu i reci sta i kako bi trebali protiv njih ako mislimo da prodjem a iz novina cu pratiti sta makedonac prica i opet cu biti "vidovi" (sto u slucaju ovih amatera i nije tesko)!!
Zao mi je sto su se moje prognoze ostvarlie i zelim da kazem da je ova utakmica veca BRUKA od poraza od PSV !!!
Прво, и даље вјеријем Пиксију, не контам шта ти толико кењаш на њега, стварно. То што се не може ријештити неких играча, а мора, то је најмањи и једини минус који му се може прописати. Форсира Миловановића и Басту, не би ли их се ријешио. Сигурно је мислио да ће додатно зарадити од њихових трансфера, па да купи још једног нападача. Овако их мораш држати на терену, док не продаш. За то вријеме не играју најспремнији, нити најбољи. Екипа се не може уиграти, и трпиш посљедице. То је ситуација у клубу. Тачка.
За Бошка - Ја никад нисам рекао даје он велики стручњак, али сам био убјеђен да нам такав сад није ни потребан, јер је екипа (на папиру) сасвим солидна. Направио је срање код оних измјена, и убацио је 4 дефанзивна везна у игру, али ћу опет рећи да дио тога иде на рачун капитена, и неспремности (физичке) Молине, +повреде Бурзе.
По свом знању Бошко ништа лошији није од Зенге (нпр. Звезда - Стразбур, убацивање Драмана...), само је овај имао бољу екипу и кудикамо уигранију...
Без обзира на то све, признајем да сам и сам мало прецијенио Бошка.
Иако је, по мом мишљењу 80% кривица играча. Не може Бошко бранити голове са 45 метара за Ранђеловића, или гурати лопте нападачима, умјесто капитена, Лукаша, Бурзановића. Нема он ауторитет, и то је судбина сваког "резервног" тренера.