banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4888, 4889, 4890, 4891, 4892, 4893, 4894 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Avg 2020, 19:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Једино што би ми колико толико ублажио пораз на Пецари, је тај да побједимо Сутјеску са 3 гола разлике. Али будући да нам је тренер такав какав јест од тога нема ништа. Већ је демонстрирао против Зриње, како ће се Борац постављати против јаких противника, на градском, усудио бих се рећи да нас чека нервирање као и против Зриње.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
zli mrkvić je napisao:
Vule ili Jović ili crni cigan samo Vlado ne!
Vule i Jovic ne dolaze u obzir, pa jel vi mislite da bi oni sebi dozvolili da im Vico govori ko mora igrati a ko ne.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Јадо Влагодић

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Оно данас је баш лоше. Срамотно је како је Борац надигран, прегажен. Многи би требали да се запитају гдје су и шта раде.

Послато са SM-G985F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Што се тиче вице, јбг, јесте можда упумпао паре у клуб у задње вријеме, али је урадио (између осталих злодјела) нешто огавно изнад сваког нивоа. Навијаче, љубитеље клуба, оне који највише воле клуб је отјерао, унајмио батинаша... Е па, вицо, зајебао си ствар мало жешће, то ти велика већина неће опростити и не можеш се искупити новцем. Нечим другим би можда и могао, али новцем не, не знам колико да упумпаш. Бар ја не желим да прелазим преко тих ствари, ко хоће да опрости и заборави, бујрум. Не браним.

Мени није јасно што је јагода причао на прес конференцији да иде тамо и вјерује у рушење традиције, бла бла, а данас свјесно изводи десети тим. Кога прави будалама јбт :angry4: .

Али и овај пораз му не бих замијерао ако ћемо проћи у 2. претколо, онда би било да је циљ оправдао средство.

Оно што је фан факт, тј. ако прођемо Сутјеску ће бити, је да би он тада постао наш најуспјешнији послијератни тренер.
-1 титула
-2 изласка у Европу (де факто и ове године јер је у моменту завршетка првенства био на клупи, иако је то Крунићева заслуга)
-једини прошао једно квалификационо коло у Европи након рата

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Poslednji put menjao Umetnik dana 22 Avg 2020, 21:13, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Dobro, Jagodićeva taktika je jasna svima. To je njegova stvar, uostalom on prima platu za to. Jedini sud njemu su rezultati, a rezultati su takvi kakvi jesu.

Ali, ono što meni bode oči, u ovih 5 kola, je to da su Borac u Banja Luci, i Borac u gostima dve totalno različite ekipe, nebo i zemlja. U Banja Luci to i izgleda dobro, disciplina, trčanje i zalaganje su na nekom, 'ajmo reći, solidnom nivou. Ali u gostima na teren kao da istrči neka druga ekipa. To se vidi od prvog minuta, po kretanju, po govoru tijela, oni na teren izađu iscijeđeni kao krpe, kao da su pješke išli a ne autobusom. Po meni je motivacija igrača podjednako važna kao i fizička sprema, jer džaba ti i najspremniji igrač ako on "neće kile". Znam da Jagodić drži kilometarske govore igračima. E sad, očigledno da im pred gostovanje ne priča istu priču kao u BL, pokušava ih motivisati nekom drugom pričom, ali očigledno je da dobije strašan kontraefekat. Oni na teren izlaze iscijeđeni, kao da su upravo odigrali 90 minuta, i sad trebaju još 90. I onda igramo kao nešto prvih dvadesetak minuta, i onda počne motivacija da pada, trčanje pada, koncentracija pada... Tako je bilo protiv Želje, tako je bilo i danas.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 21:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ovo danas mi je licilo kao kada nekog vodis na strijeljanje.
Vlado je znao da sa ovom ekipom ne moze nista napraviti i da nemaju kvalitet pa da bi imao argument vise da ih pola otjera,napravio se pametan i kao im dao sansu da se dokazu i sad nakon ovog debakla ce reci da nisu iskoristili sansu koju su imali . Tesko bi borac ista uradio i da je najjacih 11 igralo.
I jos jedna stvar,kalezic,brtan,crnac,vojinovic....to su sve igrace koji su potpisali od kako je on trener! Znaci treba da odgovara i za te promasaje jer h jensam doveoNeko ce reci da su oni jeftini,jesu,ali i zeljo i radnik su doveli igrace koji za isto para igraju puno bolje.
O njegovoj smjeni je jos rano pricati jer je borac poraze dozivio od jacih ekipa u gostima za razliku od sarajeva i zelje i njihovih kikseva protiv mdk.
Ono cega me strah je ko ce biti njegov nasljednik kada on ode jednog dana (ne prizivam uopste njegovu smjenu jer ona je direktno povezana sa losim rezultatima koje niko ne zeli). Bojim se da bi se mogli vratiti na staro a da se muzicke zelje sa ovog foruma i dosta ljudi iz grada koji pricaju o borcu nece ispunit. Nemam nikakve insajderske info vec jednostavno imam takav osjecaj na osnovu visegodisnjeg iskustva

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Od četvrtka krećemo u pravu borbu!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 23:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
И даље одзвањају ријечи нашег јединог и непоновљивог Хусније Хуне Фазлића из разговора од прије двије године. "Дјецо драга кад се послије рата основала ова заједничка лига Босне и Херцеговине ја сам мислио да ће наш Борац освајати титуле убједљиво и без проблема".
Десет година уназад ми губимо у селу. Изгубили смо и данас.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
@Nova varos brate nas dobri ajd sto nas Vlado jbe ali i ti si nas poceo prcati sa tim svojim nema veze, vazna je sljedeca, ima jos 35 kola i ostalo.

Brate, postujem, ali gdje nama garancija da ce on pobjediti Sutjesku ili Siroki kuci, ili Velez ili Sarajevo ili ... Svaki bod je bitan i u prvom i u 35. kolu. U Evropu smo usli zbog 1 boda vise. Ko je njemu dozvolio da on preda unaprijed bodove. Sta je sa Zakaricem? O taktici necu on ima diplomu za taj posao ja nema ja sam laik, ali ovo je uzas. @Umjetnik u pravu si pa on nas totalno zajebava, pred obje gostujuce prica o pobjedama, napadu i ostalo a onda ode tamo ko picka i kaze nisam lud da napadnem, znao sam da cemo izgubiti ali ne ovoliko.
Pa odgodi utakmicu ako ti ne odgovara termin, ko ti daje pravo da predas. Taj Kalesic ni na pripremama nije igrao 10 min. Jbm te fudbale. Jos kad mi kaze Sampionska titula? Ma mrss u p.m.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Borac u srcu je napisao:
@Nova varos brate nas dobri ajd sto nas Vlado jbe ali i ti si nas poceo prcati sa tim svojim nema veze, vazna je sljedeca, ima jos 35 kola i ostalo.

Brate, postujem, ali gdje nama garancija da ce on pobjediti Sutjesku ili Siroki kuci, ili Velez ili Sarajevo ili ... Svaki bod je bitan i u prvom i u 35. kolu. U Evropu smo usli zbog 1 boda vise. Ko je njemu dozvolio da on preda unaprijed bodove. Sta je sa Zakaricem? O taktici necu on ima diplomu za taj posao ja nema ja sam laik, ali ovo je uzas. @Umjetnik u pravu si pa on nas totalno zajebava, pred obje gostujuce prica o pobjedama, napadu i ostalo a onda ode tamo ko picka i kaze nisam lud da napadnem, znao sam da cemo izgubiti ali ne ovoliko.
Pa odgodi utakmicu ako ti ne odgovara termin, ko ti daje pravo da predas. Taj Kalesic ni na pripremama nije igrao 10 min. Jbm te fudbale. Jos kad mi kaze Sampionska titula? Ma mrss u p.m.

Sledece dvije nedelje su kljucne :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Vidiš, mogli bi ovi iz Sutjeske imati neki pozitivan pa da ih izbace

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:

Brate, postujem, ali gdje nama garancija da ce on pobjediti Sutjesku ili Siroki kuci, ili Velez ili Sarajevo ili ... Svaki bod je bitan i u prvom i u 35. kolu. U Evropu smo usli zbog 1 boda vise. Ko je njemu dozvolio da on preda unaprijed bodove. Sta je sa Zakaricem? O taktici necu on ima diplomu za taj posao ja nema ja sam laik, ali ovo je uzas.

Ево одговорићу ти.
У Широком смо изгубили ономад 4-0, а игрлаи су Малетић, Распудић, Тривуновић, Теиновић, Граховац, Жижовић, Стокић, тим који је јачи од овог, нисмо на гол шутнули, а треблао нам за европу тада.
Поента, ни играње Закарића, Врањеша, Субића, Лукића није био гарант да би извукли и бод, а уморили би се, можда би се неки додатно повриједили, а играш у четвртак пуно битнију утакмицу.
Наравно да није ништа гарант проласка Сутјеске, али бар се ризик од повреде важних играча смањио.
Већ идуће коло можемо побједити Крупу, нек киксне неко од наших конкурената опет ћемо их прекосчити, а кикснуће већ неко.

Што се тиче саме утакмице у Широком, 4-4-2, популарни ромб и није тако лоша одлука била, али једноставно 3-4 играча не могу квалитетом ни у плбих помоћи, и то се јасно видјело јуче.
Видјели сте сви да од црног брата нема ништа, Калесић такође, Кајкут и Јаничић пензиониери, Бртан очајан. Тај Круз да ишта ваља почео би јуче, немојте се заносити да Владо Тиага Силву на клупи оставља.
Руку на срце, и Широки игра одличан фудбал. Ципетић, Ћорић, Станић, Марић, трче, брзи, фино уиграни. Треба признати да људи играју добро.

Црнов какав год да је мора бити прва резервна опција на крилу.
Радуловић мора прије Бртана играти.
Марковић мора прије Салета добијати минутажу.
Подржавам гурање Кујунџића и Милојевића, али морају на гостовању Јаничић и Ћосић играит, ако већ Субић не може. Ил бар Ћосић на штоперу.

Управа је направила медвеђу услугу и играчима и навијачима па и себи причајући о титулу између редова, а свако ко иоле прати лигу зна да овај тим тешко може до титуле.
Јасно је мени да се чека неки септембар/октобар да се доведе неко звучно име које ће мање пара узети, јер се просто нема толико новца, зато и јесте та утакмица са Сутјеском најбитнија засад.

Е да, како смо критиковали жутог треба га и похвалити, наш најбољи играч што се тиче везног реда, и уз Марка, Ћину и Зиљкића најбољи од почетка сезоне. Он ако оде у Рубин, требаће нам 2 везна играча.

Превише драме поједини на Владу, ако избаци Сутјеску и побједи Крупу сасвим задовољавајући старт.
Ако испадне од Сутјеске, мислим да је бивши, не знам, нагађам, али тако нас нешто учи ближа историја клуба.

И оно што би још рекао, пророчки, ни неки други тренер ако замјени Владу неће пуно боље играти са овим тимом. Једноставно, тим је концпепијски спор, може боље да игра у пољу, али не и драстично. Додуше, мора се и појачати.

Видимо се у четвртак, опет овдје :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
5 kola 3 pobjede 2 poraza. Od toga 3 utakmice sa jakim ekipama Ze,Zr, i Si. Ostaje jos Sa iz tih top ekipa. Vazno je pobjedjivati kuci bodovi sa strane tek trebaju doci.
Ono juce nije valjalo ali ko je realan ocekivao da sa onim rosterom mozemo nesto napraviti dole.
U cetvrtak je nama prvi pravi test ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 08:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na areni 3 u18:30 imate Budućnost- Sutjeska, pa ako neko hoće nek pogleda derbi srpske sparte.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja sam i prije pocetka lige bio za to da se Vladi kao dugogodisnjem igracu i covjeku koji je donio jedinu titulu iz velikog postovanja prema tome nadje neki stalni posao pri klubu, fina platica i da se na fin nacin to rijesi a ne otkazom poslije 6 kola. A da mi trazimo nekog potentnijeg trenera na duze koji drzi konce u svlacionici, i da prestanemo pricati o treneru.

Ja opet moram o treneru. Kajkut stoji, Brtan stoji, Kalesic igrao 10 min, crko, stoji, Kujundzica lijevo ubi onaj njihov, Janicic ko i Kajkut nije to vise igrac sa pocetka prosle sezone, godine cine svoje. Vojnovic ima odredjene kvalitete ali je nakon odredjenog perioda kondicijom pao itd.

I on vadi Markovica koji trci, krlja se, koji je usao u sansu i prebacio loptu Kajkutu da je zakuca a ovaj mu mase sa centra. Ubacuje Crnova a skripi prioritetnije na 5 drugih pozicija.

O nekorektnim izjavama da ni ne pricam, ne da su nekorektne prema navijacima nego su i dokaz da ne vlada situacijom uopste. Prica jedno. Teren drugo. Juce i sa onim sto je imao mogao je i morao bolje

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 23 Avg 2020, 09:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 09:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
A tek ne prodje li sutjesku..
A toliko odmarao igrace..

Neshvatljivo da nisi mogao povesti tipa Jovu Lukica da igra bar pola sata, pa momak ima 22 godine ako se ne moze odmoriti do cetvrtka i dati sve od sebe onda pisaj ga..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 09:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Citiraj:
I on vadi Markovica koji trci, krlja se, koji je usao u sansu i prebacio loptu Kajkutu da je zakuca a ovaj mu mase sa centra

Ovo sam i ja primjetio. Vjerovatno je ovo radjeno na treningu ili je bar po dogovoru kajkut trebao biti na tom mjestu u toj situaciji. Da je on bio na drugoj strani imao bi prazan go ispred sebe.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 09:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Ne vidim poentu dovodjenja brazilca Kruza i potpisivanje ugovora na tri godine ako nije bolji bar od Janicica. Momak je igrao na pripremama i ne vidim zasto mu ne daje sansu ni malo.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Meni ipak nije prihvatljivo da izgubimo sve gostujuce od direktnih konkurenata. Poslije borbe da, ali predajom nije.
A Vlado je predao utakmicu, uz to jos pokazao da je lagao kad je pricao da imamo grupu podjednakih igraca.

Naravno da je nama koji pratimo od pocetka bilo jasno da nemamo kadar za titulu, samim tim on ispada veci laznjak nego sto jeste.

A tek one bijedne izjave u kojima pljuje igrace..fuj!
Sinoc je barem rekao da preuzima odgovornost, sta god to znacilo.

Svjestan je i sam da je bivsi ako ne prodje u cetvrtak. Znamo da kod nas treneri ne traju dugo. Da je Vlado korektan trener bio bih protiv smjene, u ovom slucaju ne bih se ni pocesao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4888, 4889, 4890, 4891, 4892, 4893, 4894 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]