ББЛ je napisao:
Skpyostman.
Чекај ти кажеш да је нормално то што су ова два велеиздајника Вучић и Додик осудили Русију. А са друге стране видиш каква је пропаганда у питању. И кажеш не мијења чињеницу да је Русија извршила инвазију на Украјину. А и сам видиш да је украјнина црвена линија, коју су очигледно Укри први прешли.
Па како ти мислиш, на који начин је ову ствар Русија могла да ријеши, осим да изврши ову операцију на овај начин?. И шта је по теби ту за осуду?. Јел то Русија врши геноцид над становништвом Украјине па да је за осуду?
Da, aposulutno normalno za osuditi napad na bilo koju drzavu. Ja razumijem da smo svi mi pomalo rusofili, ali recimo sta da sutra Hrvatska napadne BiH bez obzira koji razlozi bili, jel to treba podrzati ili osuditi. Kazem apsolutno su mi jasni razlozi Rusa, ali isto tako jasni su mi i dvostruki standardi zapada po tom pitanju, a ono sto je jos jasnije da se Srbija mora drzati tog jebenog medjunarodnog prava koje su svi popisali, zarad Kosova i Metohije. Jbg eto ne moze Kosovo biti nezavisno, ali moze Krim se pripojiti Rusiji, i DNR i LNR biti nezavisne. Ne moze niko i tacka, i to je jedini ispravan stav u nasem slucaju. Sve ostalo je prdimahovina i sjedenje na dve stolice, ubiranje sitnih poena. Treba rascistiti i sa istokom i zapadom i poceti gledati svoje dupe jer prodace te isti taj i istok i zapad kad im se cefne za sitnu lovu. Ovo nije nas fajt i ne treba se tu nesto previse kofrciti.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk